Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Ergo Proxy

• Please log in to reply
229 replies to this topic

#76 Raziel666

Raziel666

Trolling is srs bzns

• Members
  • 326 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 20:33

Ο Vince...ενδιαφερον χαρακτηρας

Spoiler:

You got something wrong there...
Spoiler:

Brighter Death Now
Δημοσιευμένη  εικόνα
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

#77 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 17:30

aπλα τα σπαει πρωτη φορα το ειδα τη δευτερα και εχς κολλησει αγρια μεχρι κυριακη 8α το εχω τελειωσει οεο

Δημοσιευμένη  εικόνα

#78 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 19:33

Raziel666 επειδη το εχω δει και εγω(το κατεβασα απο το animeclipse)και αν θυμαμαι καλα καπου εγραφε και τ'ονομα σου

ησουν και 'συ απο τα παιδια που συνεβαλαν στην μεταφραση :nosey:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#79 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 20:30

Raziel666 επειδη το εχω δει και εγω(το κατεβασα απο το animeclipse)και αν θυμαμαι καλα καπου εγραφε και τ'ονομα σου

:hahaha:
EPIC!!!!!11

Raziel666, ήσουν και εσύ στο κότερο?!?!? :hahaha:

PS. effin' noobs... :P

[on-topic]
Ξαναβλέπω το τελευταίο επεισόδιο, γιατί ψιλοκοιμόμουνα όταν το είδα και θυμάμαι μέχρι τη μέση περίπου...
:canthelp:
Επιστρέφω σε λίγο με εντυπώσεις.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#80 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 21:37

εγω 8ελω ακομα αλλ 7-8 8α πω εντυπωσεισ το τελοσ^^

Δημοσιευμένη  εικόνα

#81 Raziel666

Raziel666

Trolling is srs bzns

• Members
  • 326 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 01:44

lol

Μπορείς να το πεις κι έτσι... :P

>_<
Brighter Death Now
Δημοσιευμένη  εικόνα
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

#82 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 11:22

:8)::8):Jamaica:8)::8):
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#83 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 12:04

παντως το ANIMΕ απλα τα σπαει^^οεο^^ δεν το χορταινω^^:congrats::congrats:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#84 Erebos

Erebos

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 00:37

Η σειρά ξεκινάει υποσχόμενη διάφορα, ενδιαφέρον setting, ενδιαφέρον αισθητική, καλό animation. Μετά αποκτάει ρυθμούς αργούς που όμως μου φάνηκανε ευχάριστοι, μετά πηγαίνοντας προς την κατάληξη έχει κάποια "ξεκάρφωτα" επισόδεια, που μου αρέσανε και εξηγούν διάφορα πράμματα.

Το πρόβλημα της σειράς ήταν ότι το conclusion ήταν πολύ weak, πολλά plotlines θέλανε περισσότερη ανάπτυξη, τα events του τελευταίου επισοδείου μου φανήκανε παντελώς αδιάφορα, και οι χαρακτήρες δεν είχανε ιδιέταιρη ανάπτυξη, παρόλο που οι αργοί ρυθμοί ευνοούσανε char development...

Αυτό που εννοώ φίλε μου είναι ότι το συκγεκριμένο anime είχε την καλύτερη ατμόσφαιρα που έχω δει (πολύ μεγάλη κουβέντα, αλλά ισχύει. Mε highlight της μαεστρίας τους για μένα, την απόλυτη χρήση των 3D.Όσο χρειαζόταν, ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο. ). Δεν είναι κρίμα να χασμουριέσαι σε 15 από τα 23 επισοδεια? Το άδικο είναι το θέμα, όχι το γεγονός αυτό, καθεαυτό. Γιατί αν η ιδέα περί Proxy ήταν απλά αδιάφορη θα το καταλάβαινα. Αλλά όταν υπάρχει τόση προοπτική, δεν είναι κρίμα να μην σου κόβουν την ανάσα και τα 23 επ/δεια?

Θα είμαι ειλικρινής, είχα απογοητευτεί απο το πρώτο επεισόδιο, μόνο η θελκτική Real ηταν το κίνητρό μου να συνεχίσω. Στο αμέσως επόμενο το anime εκτοξεύθηκε σε δυσθεώρητα ύψη, βοήθησε σαφώς η εξαιρετική δουλειά που έκαναν τα παλικάρια Shinsen-Subs. Φοβερή ατμόσφαιρα που με καθήλωσε μπροστά απο την οθόνη. Απο τα anime που δεν ξεκολάς απο πάνω τους μέχρι να τελειώσουν. Και ενω στο 90 % της διάρκειας έχουμε μια ενδιαφέρουσα μίξη φιλοσοφικών αναζητήσεων και εσωτερικών στοχασμών, άγριων μαχών και ρομαντικών/χαριτωμένων σκηνών και μια ευρεία γκάμα αληθοφανών χαρακτήρων τότε

Spoiler:

Ασυγχώρητοι που καταστρέψαν μία τόσο καλή ιδέα και ένα τόσο καλό σχέδιο κάνοντας ένα μέτριο anime ενώ θα μπορούσαν να δημουργήσουν ένα αριστούργημα που θα έμενε στην ιστορία...κρίμα...

My thoughts exactly.
Επίσης,
Spoiler:

Δε λέω, μου άρεσαν οι συμβολισμοί, οι φιλοσοφικές και θεολογικές αναλογίες, η έξυπνη σκηνοθεσία με τα συνεχή flashbacks, αλλά κάποια πράγματα δεν βγάζανε καθόλου νόημα...
Και εξηγώ:
Spoiler:

Επίσης, θα υποστηρίξω τον ισχυρισμό του/της Puranetesu που είπε ότι το char development ήταν ανεπαρκές:
Spoiler:

Με λίγα λόγια, η σειρά ήταν ένα homage στο Blade Runner (Autoreivs, Cogito) και το Matrix (Neo <-> Proxy One) που θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν μια σειρά 13 μόλις επεισοδίων.
6/10

ΥΓ. Μισώ τα OP/ED που χρησιμοποιούν τραγούδια με αγγλικό στίχο. Είναι σαν να βάζεις για OP του LOST το "Έλα να πάμε στη Χαβάη"... Πάει? Δεν πάει...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erebos: 21 Σεπτέμβριος 2008 - 00:44

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#85 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 08:18

Κοιταχτε εγω τωρα το βλεπω και μεχρι στιγμησ δεν εχς κανενα παραπονο ελπιζω να συνεχισει ετσι και μεχρι το τελος^^

Δημοσιευμένη  εικόνα

#86 rezeero

rezeero

untitled ftw

• Members
  • 23 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2008 - 05:22

γνωρίζοντας πως αντικειμενική κριτική δεν υπάρχει (εκτός αν ίσως την έγραφε ένα Autoreiv :P) και γι' αυτό το λόγο θεωρώντας περιττό το να πω τη γνώμη μου γι' αυτό το anime (βλ. avatar), θέλω να κάνω μια ερώτηση (λίγο offtopic σόρυ):blush2: :

Spoiler:

srs bzns --> Δημοσιευμένη  εικόνα

#87 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2008 - 08:31

@erebos κτλπ (δε πάει μόνο σε σένα)
Για να μη κάτσω να κάνω υπερανάλυση για να αντικρούσω τα περισσότερα από όσα είπες, (που πραγματικά σε όλα έχω κάτι να πω και γενικά δε συμφωνώ με τις υπερβολικά αρνητικές απόψεις διαφόρων) αλλά επειδή βαριέμαι και δεν έχω και την πολυτέλεια του χρόνου, θα πω απλά με πάρα πολύ λίγα λόγια και για σένα αλλά και για πολλούς άλλους κάτι απλό :

"Σημασία έχει το ταξίδι, όχι το που καταλήγει αυτό."

Αν μπορούν μερικοί να καταλάβουν την αξία του "Ταξιδιού" καθ'αυτού και το τι προσέφερε αυτό το ταξίδι (ή έστω να προσπαθήσουν) - και σταματήσουν μια ζωή να κολλάνε σε "υλικά"/"χειροπιαστά" αγαθά να το πω και έτσι, μπορεί και να δουν κάτι παραπάνω σ'αυτό το κόσμο και όχι μόνο.
(και δε μιλάω μόνο για το ergo proxy αλλά και γενικά για την ζωή.)

PS1 : Το πως μπορούν κάποιοι και κατακρίνουν τόσο έντονα ένα δέντρο, ώστε τελικά να χάνουν το δάσος απ'τα μάτια τους, εκεί είναι που πραγματικά παθαίνω.:deadga6:
PS2 : @erebos - Όσο αφορά το opening/ending, παίζει να είσαι ο πρώτος που άκουσα να μη βρίσκει ταιριαστά τα ambient op/end κομμάτια στο συγκεκριμένο anime. Zdoing.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#88 shadowsong

shadowsong

Ikimashou >:D !!!

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2008 - 14:30

My thoughts exactly.

Spoiler:

Επίσης, θα υποστηρίξω τον ισχυρισμό του/της Puranetesu που είπε ότι το char development ήταν ανεπαρκές:
Spoiler:

Συμφωνω-εγκρινω χαλαρα τις παραπανω κριτικες...μαζι σου:nosey:

You got something wrong there...

Spoiler:

Αρα to sum up :
Spoiler:

pls ας εξηγησει καποιος γιατι δν τη παλευω:cry5:!!!

@erebos κτλπ (δε πάει μόνο σε σένα)

PS2 : @erebos - Όσο αφορά το opening/ending, παίζει να είσαι ο πρώτος που άκουσα να μη βρίσκει ταιριαστά τα ambient op/end κομμάτια στο συγκεκριμένο anime. Zdoing.

ναι ρε παιδια...τα op και ed ηταν ιδανικα για το συγκεκριμενο anime..παρολο που ειχαν αγγλικο στιχο:canthelp:

#89 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2008 - 18:40

ΥΓ. Μισώ τα OP/ED που χρησιμοποιούν τραγούδια με αγγλικό στίχο. Είναι σαν να βάζεις για OP του LOST το "Έλα να πάμε στη Χαβάη"... Πάει? Δεν πάει...

ναι ρε παιδια...τα op και ed ηταν ιδανικα για το συγκεκριμενο anime..παρολο που ειχαν αγγλικο στιχο:canthelp:

Προτιμάτε τραγούδι σε γλώσσα που δεν καταλαβαίνετε, παρά σε γλώσσα που καταλαβαίνετε. Weaboo alert? :nosey:

Το Paranoid Android είναι ένα από τα καλύτερα τραγούδια όλου του 20ού αιώνα. Get some taste.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#90 Erebos

Erebos

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2008 - 19:49

Προτιμάτε τραγούδι σε γλώσσα που δεν καταλαβαίνετε, παρά σε γλώσσα που καταλαβαίνετε. Weaboo alert? :nosey:

50% japanese is still a wapanese? :tensai: :P
Προτιμάς δλδ εσύ το ED της Haruhi πχ. με τσάμικο??... :canthelp:

Το Paranoid Android είναι ένα από τα καλύτερα τραγούδια όλου του 20ού αιώνα. Get some taste.

Says who?? :nosey:
Ας βάζανε Pink Floyd τότε που είναι και πιο αντιπροσωπευτικοί του 20ου αιώνα... :wis:

ΥΓ. + επειδή δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα οι U2, ο Bonno-wannabe που φωνάζει "Come and saaaaaaaaaaave meeeeeeeeeeeehh..." επί 3 λεπτά, μου έφερνε αηδία... :puke:
ΥΓ.2. Στις απορίες μου κανένας δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει.... Μόνο να εκθειάζετε και να λιθοβολείτε ξέρετε...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erebos: 23 Σεπτέμβριος 2008 - 19:56

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα