Ο Vince...ενδιαφερον χαρακτηρας
Spoiler:
You got something wrong there...
Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 20:33
Ο Vince...ενδιαφερον χαρακτηρας
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 17:30
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 19:33
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 20:30
Raziel666 επειδη το εχω δει και εγω(το κατεβασα απο το animeclipse)και αν θυμαμαι καλα καπου εγραφε και τ'ονομα σου
ησουν και 'συ απο τα παιδια που συνεβαλαν στην μεταφραση
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 21:37
Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 01:44
Raziel666 επειδη το εχω δει και εγω(το κατεβασα απο το animeclipse)και αν θυμαμαι καλα καπου εγραφε και τ'ονομα σου
ησουν και 'συ απο τα παιδια που συνεβαλαν στην μεταφραση
Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 11:22
Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 12:04
Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 00:37
Η σειρά ξεκινάει υποσχόμενη διάφορα, ενδιαφέρον setting, ενδιαφέρον αισθητική, καλό animation. Μετά αποκτάει ρυθμούς αργούς που όμως μου φάνηκανε ευχάριστοι, μετά πηγαίνοντας προς την κατάληξη έχει κάποια "ξεκάρφωτα" επισόδεια, που μου αρέσανε και εξηγούν διάφορα πράμματα.
Το πρόβλημα της σειράς ήταν ότι το conclusion ήταν πολύ weak, πολλά plotlines θέλανε περισσότερη ανάπτυξη, τα events του τελευταίου επισοδείου μου φανήκανε παντελώς αδιάφορα, και οι χαρακτήρες δεν είχανε ιδιέταιρη ανάπτυξη, παρόλο που οι αργοί ρυθμοί ευνοούσανε char development...
Αυτό που εννοώ φίλε μου είναι ότι το συκγεκριμένο anime είχε την καλύτερη ατμόσφαιρα που έχω δει (πολύ μεγάλη κουβέντα, αλλά ισχύει. Mε highlight της μαεστρίας τους για μένα, την απόλυτη χρήση των 3D.Όσο χρειαζόταν, ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο. ). Δεν είναι κρίμα να χασμουριέσαι σε 15 από τα 23 επισοδεια? Το άδικο είναι το θέμα, όχι το γεγονός αυτό, καθεαυτό. Γιατί αν η ιδέα περί Proxy ήταν απλά αδιάφορη θα το καταλάβαινα. Αλλά όταν υπάρχει τόση προοπτική, δεν είναι κρίμα να μην σου κόβουν την ανάσα και τα 23 επ/δεια?
Θα είμαι ειλικρινής, είχα απογοητευτεί απο το πρώτο επεισόδιο, μόνο η θελκτική Real ηταν το κίνητρό μου να συνεχίσω. Στο αμέσως επόμενο το anime εκτοξεύθηκε σε δυσθεώρητα ύψη, βοήθησε σαφώς η εξαιρετική δουλειά που έκαναν τα παλικάρια Shinsen-Subs. Φοβερή ατμόσφαιρα που με καθήλωσε μπροστά απο την οθόνη. Απο τα anime που δεν ξεκολάς απο πάνω τους μέχρι να τελειώσουν. Και ενω στο 90 % της διάρκειας έχουμε μια ενδιαφέρουσα μίξη φιλοσοφικών αναζητήσεων και εσωτερικών στοχασμών, άγριων μαχών και ρομαντικών/χαριτωμένων σκηνών και μια ευρεία γκάμα αληθοφανών χαρακτήρων τότε
Spoiler:
Ασυγχώρητοι που καταστρέψαν μία τόσο καλή ιδέα και ένα τόσο καλό σχέδιο κάνοντας ένα μέτριο anime ενώ θα μπορούσαν να δημουργήσουν ένα αριστούργημα που θα έμενε στην ιστορία...κρίμα...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erebos: 21 Σεπτέμβριος 2008 - 00:44
Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 08:18
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2008 - 08:31
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2008 - 14:30
My thoughts exactly.
Spoiler:
Επίσης, θα υποστηρίξω τον ισχυρισμό του/της Puranetesu που είπε ότι το char development ήταν ανεπαρκές:Spoiler:
You got something wrong there...
Spoiler:
@erebos κτλπ (δε πάει μόνο σε σένα)
PS2 : @erebos - Όσο αφορά το opening/ending, παίζει να είσαι ο πρώτος που άκουσα να μη βρίσκει ταιριαστά τα ambient op/end κομμάτια στο συγκεκριμένο anime. Zdoing.
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2008 - 18:40
ΥΓ. Μισώ τα OP/ED που χρησιμοποιούν τραγούδια με αγγλικό στίχο. Είναι σαν να βάζεις για OP του LOST το "Έλα να πάμε στη Χαβάη"... Πάει? Δεν πάει...
Προτιμάτε τραγούδι σε γλώσσα που δεν καταλαβαίνετε, παρά σε γλώσσα που καταλαβαίνετε. Weaboo alert?ναι ρε παιδια...τα op και ed ηταν ιδανικα για το συγκεκριμενο anime..παρολο που ειχαν αγγλικο στιχο
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2008 - 19:49
Προτιμάτε τραγούδι σε γλώσσα που δεν καταλαβαίνετε, παρά σε γλώσσα που καταλαβαίνετε. Weaboo alert?
Το Paranoid Android είναι ένα από τα καλύτερα τραγούδια όλου του 20ού αιώνα. Get some taste.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erebos: 23 Σεπτέμβριος 2008 - 19:56