Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Ergo Proxy

• Please log in to reply
229 replies to this topic

#181 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2009 - 11:00

honestly...εμενα δεν μου αρεσε καθολου... το παρατησα στο 2ρο επεισοδειο...:yawn2:

daijobu, daijobu..
not everyone likes metal....

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#182 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2009 - 11:46

είναι πολύ βαρύ anime, μερικούς απο εδώ τους πήρε χρόνια να το τελειώσουν λολ.
βλέπε ένα επεισόδιο το εξάμηνο και κάτι θα κάνεις, αλλά αν δεν σου αρέσουν
αυτού του είδους anime δεν θα σου αρέσει καθόλου.

#183 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2009 - 00:18

Ένα από τα πιό ενδιαφέροντα anime που έχω δεί ποτέ, πράγματι όπως είπε η Erisadesu είναι πολύ βαρύ. Ένας πολύ σημαντικός λόγος που μου άρεσε ήταν οι ομοιότητες που βρήκα στον κεντρικό χαρακτήρα με τον Nameless One (Planescape Torment, Forgotten Realms, DnD story) και η αναζήτηση για την χαμένη του ταυτότητα. Το θέμα του θα έλεγα είναι πιό πολύ supernatural παρά sci fi, ή ακόμα και μία μίξη αυτών των δύο όπως και θα μπορούσαν να υποστηρίξουν αρκετοί, αλλά με ένα τρόπο που μπερδεύει γιατί δεν σε προιδεάζει. Αναφορικα μόνο στα τελευταία 4 επεισόδια χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τον servant (enturage), τα είδα τουλάχιστον 2 φορές για να μπορέσω να κάνω κάποιες σκέψεις και να συνδέσω κάποια γεγονότα και καταστάσεις ώστε να βρώ απαντήσεις σε ερωτήματα που μου δημιουργήθηκαν. Για όσους έχουν χρόνο και όρεξη στη διάθεσή τους το προτείνω ανεπιφύλακτα, είναι μία σειρά που πρέπει να δουν.
The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!

#184 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2009 - 16:59

Η σειρά είναι πάρα πολύ μπέρδεμα αν δεν δώσεις όλη σου την προσοχή όταν την βλέπεις. Αλλά και πάλι είναι ζόρικη. Θυμάμαι έιχα δει τα πρώτα 10 επεισόδια σε 2 βδομάδες αλλά το άφησα επειδή είχε κατέβει με σφάλμα το 11ο και δεν είχε ήχο... (αφορμή γύρευα) Τελικά το ξανάπιασα από την αρχή μετά από κανά χρόνο, αφού πρώτα τα πέρασα σε DVD για να τα δω πιο άνετα στην TV. Εκεί κανά μήνα μου πήρε, αλλά τα 'δα! :P:P:P
Τελικό συμπέρασμα: τα πιο ξεκάθαρα επεισόδια είναι τα μεσαία. Τα πρώτα και τα τελευταία είναι τρελό μπέρδεμα. Στα μεν δεν ξέρεις ακόμα τι γίνεται, στα δε από τις απανωτές πληροφορίες έχει στουμπώσει ο εγκέφαλος (ή ότι έχει απομείνει) και δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Πάντως άξιζε τον κόπο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#185 Jaggerjack

Jaggerjack

Choto mate!!!!!

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2009 - 23:54

Δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο ολοι λενε πως ειναι δυσκολο να το καταλαβεις εμενα προσωπικα μου φάνηκε αρκετα ευκολο να καταλαβω τι γινετε αν και το είδα το 2007 ακομα το θυμαμαι ειναι γενικα ενα καταπληκτικο Anime που πρεπει να δουν οποίοι δεν βλέπουν απλά για περνούν τον χρονο τους αλλα και για το μυστηριο και την πλοκη γενικα επισις τα γραφικα ειναι παρα πολυ καλα για 2007 απο τα καλυτερα μπορο να πω και μού άρεσε πάρα πολύ το Opening το ακουω ακομα και τωρα Kiri λεγεται το Song απο Monoral :ureshii:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#186 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2009 - 21:04

'Οντως πάρα πολύ καλό anime, μόλις το τελίωσα και έγινε σίγουρα από τα πολύ αγαπημένα μου.

Απλώς δεν κατάλαβα πολύ καλά δύο σημεία.

Spoiler:

Edit: δεν είχα προσέξει το βιντεάκι του Radagast στην προηγούμενη σελίδα που διευκρινίζει αρκετά σημεία, κατάλαβα τα σχετικά με την Lil, αλλά και πάλι

Spoiler:

EDIT 2: ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ :8):
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 01 Οκτώβριος 2009 - 15:42

#187 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2009 - 19:50

Δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο ολοι λενε πως ειναι δυσκολο να το καταλαβεις εμενα προσωπικα μου φάνηκε αρκετα ευκολο να καταλαβω τι γινετε αν και το είδα το 2007 ακομα το θυμαμαι ειναι γενικα ενα καταπληκτικο Anime που πρεπει να δουν οποίοι δεν βλέπουν απλά για περνούν τον χρονο τους αλλα και για το μυστηριο και την πλοκη γενικα επισις τα γραφικα ειναι παρα πολυ καλα για 2007 απο τα καλυτερα μπορο να πω και μού άρεσε πάρα πολύ το Opening το ακουω ακομα και τωρα Kiri λεγεται το Song απο Monoral :ureshii:

Και εγω δεν ειχα προβλημα να καταλαβω την υποθεση τουλαχιστον στο μεγαλυτερο μερος της ομως οταν την ειχα δει ειχα χρονο και την τελειωσα μεσα σε δυο τρεις μερες.
Αντιθετα αν διαβασεις πολυ απο εδω εβλεπαν ενα δυο επ την μερα και γενικα την ειδαν με το πασο τους οποτε νομιζω να ειναι λογικο να μην θυμουνται ολες τις λεπτομεριες και να εχουν αποριες.

#188 Goutcou

Goutcou

Deal with it!

• Members
  • 110 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2009 - 13:38

Εγώ πάλι είμαι ακόμα στην αρχή και μπορώ να πω ότι με έχει ενθουσιάσει, όχι μόνο για τα γραφικά του, αλλά και για το όλο style και story που έχει. Αν και πιστεύω ότι θα μου πάρει τουλάχιστον 2 φορές να το ξαναδώ για να το καταλάβω πλήρως!!!

"Yes, that was a banana. No one expects the banana."

#189 Goutcou

Goutcou

Deal with it!

• Members
  • 110 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 13:30

Το τελείωσα μέσα σε 2 μέρες!! Σε μερικά σημεία με μπέρδεψε αλλά οκ.. Πολύ καλό πιστεύω :riiight:

#190 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 13:42

bravo...λογικό να μη κατάλαβες αφού το είδες τόσο γρήγορα.
εμένα μου πείρε πολύ καιρό... είσαι σίγουρος/η οτι δεν έχεις κατάθλιψη;

#191 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 15:55

bravo...λογικό να μη κατάλαβες αφού το είδες τόσο γρήγορα.
εμένα μου πείρε πολύ καιρό... είσαι σίγουρος/η οτι δεν έχεις κατάθλιψη;

Νταξει δεν ειναι τοσο βαρυ πια εγω μετα απο αυτο ειχα δει saikano(αυτο μαλιστα)καθως δεν ηξερα τι ηταν και μετα απο αυτο τα χρειαστηκα μεχρι να συνελθω.

#192 Goutcou

Goutcou

Deal with it!

• Members
  • 110 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2009 - 08:12

είσαι σίγουρος/η οτι δεν έχεις κατάθλιψη;

Γιατί να έχω κατάθλιψη???
:|

#193 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2009 - 09:01

:hahaha:
Η αλήθεια είναι ότι απ' ότι ακούω στους περισσότερους έπεσε βαρύ.:nosey:
Κι εμένα πάντως μια χαρά μου κάθησε που κι εγώ το είχα δει σε 2 μέρες. Δεν το βρήκα καταθλιπτικό ούτε εγώ. (Βέβαια δεν βρήκα καταθλιπτικό ούτε το Texhnolyze, οπότε ίσως να είμαι ειδική περίπτωση.:congrats:)

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#194 Keiki

Keiki

Your average weirdo

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2009 - 09:06

Νταξει δεν ειναι τοσο βαρυ πια εγω μετα απο αυτο ειχα δει saikano(αυτο μαλιστα)καθως δεν ηξερα τι ηταν και μετα απο αυτο τα χρειαστηκα μεχρι να συνελθω.

Να πω την αλήθεια είναι λίγο βαρύ, αλλά όχι σε σημείο να πάθω κατάθλιψη. Το είδα κι εγώ μέσα σε λίγες μέρες, σε αντίθεση με το Saikano που μου πήρε μήνες (!) καθώς με έπαιρνε από κάτω σε κάθε επεισόδιο.

Κάποια στιγμή θέλω να το ξαναδώ για όλα αυτά που δεν έπιασα με την πρώτη φορά.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#195 Goutcou

Goutcou

Deal with it!

• Members
  • 110 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2009 - 09:20

Ναι, κι εγώ μετά από αυτό ξεκίνησα το Soul Eater. Δηλαδή κάτι τελείως διαφορετικό από το Ergo Proxy... Χαλαρά δηλαδή σαν να μην με άγγιξε καθόλου το Ergo Proxy! Ντάξει ήτανε κάπως, αλλά οχι και τόσο βαρύ ώστε να πάθουμε και κατάθλιψη ρε 'σεις :|