Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

.aNiMe//GR - Signature Contest II, July - August, 2007


  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

    Anime Professional

  • Members
  • 1,005 posts

Posted 05 July 2007 - 15:22

Είχε επαναληφθεί περίπου την ίδια εποχή πέρυσι, αν και όχι με μεγάλη επιτυχία. :P
Μιας και τώρα τα μέλη μας είναι φανερά περισσότερα, και το forum έχει οργανωθεί, έλεγα να ξεκινήσουμε πάλι με τα contests υπογραφών. :Blissfull:

Αυτή τη φορά δεν θα έχουμε τους ίδιους κανόνες. Καταρχήν να πω ότι ο διαγωνισμός θα γίνεται κάθε δύο μήνες. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να βάλλουν μία μόνο υπογραφή, της οποία η θεματολογία θα αποφασίζεται από τον νικητή του προηγούμενου διαγωνισμού. Μία βδομάδα πριν το τέλος του δεύτερου μήνα για τον οποίο ισχύει ο διαγωνισμός, σε ένα ξεχωριστό θέμα, ο καθένας θα ψηφίζει τις αγαπημένες του υπογραφές (το πόσες θα είναι, θα δείξει, ανάλογα με τους συμμετέχοντες) και ο νικητής θα αναδεικνύεται στο τέλος του μήνα. Αργότερα θα κάτσω να γράψω ένα ξεχωριστό θέμα με τους κανόνες, και θα οργανώσω περισσότερο το παρόν θέμα.

Θεματολογία για των μηνών Ιούλιος - Αύγουστος θα είναι φυσικά το καλοκαίρι! :Blissfull:
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Animation, transparency, και ό,τι άλλο θέλετε, αρκεί η δουλειά να είναι δικιά σας!!
Μέγιστες διαστάσεις είναι 600x200. :riiight:

oR4yYRl.gif