Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Αινίγματα!!!!

• Please log in to reply
758 replies to this topic

#241 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 11:10

"Αν αντιστρεψεις τα ψηφια της ηλικιας μου εχεις την ηλικια της κορης μου.Πριν ενα χρονο..ειχα τα διπλα της χρονια.Ποσο χρονων ειμαστε κι οι δυο τωρα?"

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#242 Mixed Blessing

Mixed Blessing

FaithBringsWay2Impossible

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 11:12

Spoiler:

Σωστος:wis:
Δημοσιευμένη  εικόνα

You cannot l e a v e the past , but you cannot l i v e in the past

...Death leaves no beautiful corpses...

#243 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 11:29

Κοίταξα μία στα γρήγορα αν έχει μπει το παρακάτω, δεν το είδα (ελπίζω) οπότε here you go:

Έχουμε ένα εργοστάσιο παραγωγής σοκολάτας. Το εργοστάσιο διαθέτει 10 μηχανήματα που φτιάχνουν μπάρες σοκολάτας των 100 γραμμαρίων. Μια μέρα ένα από τα μηχανήματα χαλάει και φτιάχνει σοκολάτες των 99 γραμμαρίων. Ο επιστάτης καλείται να βρει ποιο είναι το ελαττωματικό μηχάνημα έχοντας στη διάθεσή του μία ζυγαριά την οποία έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει μία μόνο φορά. Πώς θα βρει ποιο είναι το ελαττωματικό μηχάνημα;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#244 Kage

Kage

d[-_-]b

• Members
  • 133 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 12:01

Αφου γνωριζει οτι πλεον η σοκολατες που βγαινουν ειναι 99γρ και οι κανονικες 100γρ θα παρει απο καθε μηχανη διαφορετικο αριθμο σοκολατων, ας πουμε απο την μηχανη 1 θα παρει 1 απο την 2 θα παρει 2 και ουτο καθε εξης θα τις βαλει ολες μαζι στην ζυγαρια και αναλογως των υπολοιπομενων γραμμαριων που θα του βγαλει θα ξερει σε ποια μηχανη υπαρχει βλαβη.

#245 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 12:23

That's right! Kage, go on plix!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#246 Animefrick

Animefrick

Anime Professional

• Members
  • 696 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 12:35

Μιας και μπήκα είπα να αφήσω και εγώ ένα αίνιγμα! ^_^

Τι είναι αυτό που κόκαλα δεν έχει, το πρώτο γράμμα του ονοματός του αρχίζει από 8 και όταν περνάει όλους τους ρίχνει κάτω???????

Απάντηση:
Spoiler:

Μπορεί να το βρείτε χαζό, δύσκολο ή εύκολο αλλά είναι ένα από τα αγαπημένα μου αινίγματα....
[SIGPIC]Kingdom_Hearts_2[/SIGPIC]
..... Kingdom Hearts!!! .....

#247 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 12:43

"Αν αντιστρεψεις τα ψηφια της ηλικιας μου εχεις την ηλικια της κορης μου.Πριν ενα χρονο..ειχα τα διπλα της χρονια.Ποσο χρονων ειμαστε κι οι δυο τωρα?"

Spoiler:

Και για του λογου το αληθες
Spoiler: Λυση

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Adventurer: 29 Αύγουστος 2008 - 13:32

Δημοσιευμένη  εικόνα

#248 Mixed Blessing

Mixed Blessing

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 13:24

Και για του λογου το αληθες

Spoiler: Λυση

Mπραβο και σε σενα Adventurer:)
διορθωσε μονο αυτο το 8 σε 7 στην τριτη αντικατασταση που ξεφυγε προφανως στο typing..Και εισαι αψογος*thumbsup*
Δημοσιευμένη  εικόνα

#249 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 13:47

Mπραβο και σε σενα Adventurer:)
διορθωσε μονο αυτο το 8 σε 7 στην τριτη αντικατασταση που ξεφυγε προφανως στο typing..Και εισαι αψογος*thumbsup*

Ευχαριστω για τη διορθωση, οντως ξεφυγε ;) Αυτο που λατρευω στα μαθηματικα ειναι οτι μπορεις να εκφρασεις σχεδον τα παντα μεσω αυτων :wooi2:

εγω 8α σας δοσω ενα λινκ εχο ακουση ειναι ι πιο δισκολη γριφη σαν πεχνιδη ειναι μαλιστα
Notpron - The Hardest Riddle Available on the Internet ειμαι ακομα στο 4 επιπεδo :/

Αυτο που λεει περι φωτος μου φανηκε παραπλανητικο, η απαντηση που ψαχνεις υπαρχει στη φωτογραφια οπως αυτη ειναι (αν και θελει φαντασια). Το παρατησα στο 6ο γιατι θελει να κοιτας source codes και τετοια και ξεφευγει. Ενδιαφερον παντως.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#250 Mixed Blessing

Mixed Blessing

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 16:36

1)Ο detective Hobbs ανακρινει τρεις υποπτους.Ο George λεει "Ειμαι αθωος...το ιδιο και η Jane".Η Jane λεει"Η Saly το κανε και ο George ειναι αθωος.Η Saly λεει"Ειμαι αθωα!H Jane το εκανε".Ο ενοχος ειπε ψεματα..ενω κι οι δυο αθωοι ειπαν την αληθεια.Ποιος ειναι ενοχος?

Spoiler:

2)Τι ακολουθει?

Σ30 Ο31 Ν30
Spoiler:

Ετσι για να περνα η ωρα πιο ευχαριστα:Blissfull:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#251 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 16:46

Spoiler:

Αυτό για τον πρώτο γρίφο.Συνεχίζω με edit gια το άλλο.

ΕDIT:Wild guess:
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#252 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 16:49

1)Ο detective Hobbs ανακρινει τρεις υποπτους.Ο George λεει "Ειμαι αθωος...το ιδιο και η Jane".Η Jane λεει"Η Saly το κανε και ο George ειναι αθωος.Η Saly λεει"Ειμαι αθωα!H Jane το εκανε".Ο ενοχος ειπε ψεματα..ενω κι οι δυο αθωοι ειπαν την αληθεια.Ποιος ειναι ενοχος?

Spoiler:

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από gexion: 29 Αύγουστος 2008 - 17:04

Δημοσιευμένη  εικόνα

Everyone has an A C E hidden,it's Hope

#253 Mixed Blessing

Mixed Blessing

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 17:13

@Me loves Neliel και @Gexion..πετυχατε την ενοχη.O George απο ολες τις μαρτυριες αθωονεται.Αφου οι αθωοι,απο τις οδηγιες,υποτιθεται οτι λενε την αληθεια τοτε και η Jane ειναι αθωα αφου το ειπε ο George..ποιος μενει οεο?:borednn9:
Μπραβο σας λοιπον για το πρωτο γριφο..^^

Για τον δευτερο τωρα..

@Me loves Neliel εχει λογικη η σκεψη σου..δεν μπορω να την αποριψω,,αλλα δεν ειναι αυτη που αναμενεται απο αυτον τον γριφο..Η απαντηση ειναι αλλη..
@Gexion..ουτε εσυ εισαι μεσα..δεν εχεις αδικο σε αυτο που ειπες..αλλα και αυτο το "Ο31" παιζει σημαντικο ρολο στην ανευρεση της σωστης λυσης

Keep it up guys:thumbup:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#254 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 17:27

:S
Δηλαδή δεν παίζει η λογική αλλά η οπτική γωνία ή κάτι τέτοιο?
Να ξέρω άμα είναι να τα παρατήσω,μy perception is close to zero...Εδώ τα Mindfucks δεν μπορώ να βρω :zetsubou:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#255 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 17:31

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα