"Αν αντιστρεψεις τα ψηφια της ηλικιας μου εχεις την ηλικια της κορης μου.Πριν ενα χρονο..ειχα τα διπλα της χρονια.Ποσο χρονων ειμαστε κι οι δυο τωρα?"
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αινίγματα!!!!
Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 11:10

いつでも今日が、いちばん楽しい日

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 11:12
ΣωστοςSpoiler:

You cannot l e a v e the past , but you cannot l i v e in the past
...Death leaves no beautiful corpses...
Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 11:29
Έχουμε ένα εργοστάσιο παραγωγής σοκολάτας. Το εργοστάσιο διαθέτει 10 μηχανήματα που φτιάχνουν μπάρες σοκολάτας των 100 γραμμαρίων. Μια μέρα ένα από τα μηχανήματα χαλάει και φτιάχνει σοκολάτες των 99 γραμμαρίων. Ο επιστάτης καλείται να βρει ποιο είναι το ελαττωματικό μηχάνημα έχοντας στη διάθεσή του μία ζυγαριά την οποία έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει μία μόνο φορά. Πώς θα βρει ποιο είναι το ελαττωματικό μηχάνημα;

いつでも今日が、いちばん楽しい日

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 12:01
Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 12:23

いつでも今日が、いちばん楽しい日

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 12:35
Τι είναι αυτό που κόκαλα δεν έχει, το πρώτο γράμμα του ονοματός του αρχίζει από 8 και όταν περνάει όλους τους ρίχνει κάτω???????
Απάντηση:
Μπορεί να το βρείτε χαζό, δύσκολο ή εύκολο αλλά είναι ένα από τα αγαπημένα μου αινίγματα....
..... Kingdom Hearts!!! .....
Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 12:43
"Αν αντιστρεψεις τα ψηφια της ηλικιας μου εχεις την ηλικια της κορης μου.Πριν ενα χρονο..ειχα τα διπλα της χρονια.Ποσο χρονων ειμαστε κι οι δυο τωρα?"
Και για του λογου το αληθεςSpoiler:
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Adventurer: 29 Αύγουστος 2008 - 13:32

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 13:24
Και για του λογου το αληθες
Spoiler: Λυση
Mπραβο και σε σενα Adventurer:)
διορθωσε μονο αυτο το 8 σε 7 στην τριτη αντικατασταση που ξεφυγε προφανως στο typing..Και εισαι αψογος*thumbsup*

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 13:47
Ευχαριστω για τη διορθωση, οντως ξεφυγεMπραβο και σε σενα Adventurer:)
διορθωσε μονο αυτο το 8 σε 7 στην τριτη αντικατασταση που ξεφυγε προφανως στο typing..Και εισαι αψογος*thumbsup*

Αυτο που λεει περι φωτος μου φανηκε παραπλανητικο, η απαντηση που ψαχνεις υπαρχει στη φωτογραφια οπως αυτη ειναι (αν και θελει φαντασια). Το παρατησα στο 6ο γιατι θελει να κοιτας source codes και τετοια και ξεφευγει. Ενδιαφερον παντως.εγω 8α σας δοσω ενα λινκ εχο ακουση ειναι ι πιο δισκολη γριφη σαν πεχνιδη ειναι μαλιστα
Notpron - The Hardest Riddle Available on the Internet ειμαι ακομα στο 4 επιπεδo :/

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 16:36
2)Τι ακολουθει?
Σ30 Ο31 Ν30
Ετσι για να περνα η ωρα πιο ευχαριστα

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 16:46
Αυτό για τον πρώτο γρίφο.Συνεχίζω με edit gια το άλλο.
ΕDIT:Wild guess:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 16:49
1)Ο detective Hobbs ανακρινει τρεις υποπτους.Ο George λεει "Ειμαι αθωος...το ιδιο και η Jane".Η Jane λεει"Η Saly το κανε και ο George ειναι αθωος.Η Saly λεει"Ειμαι αθωα!H Jane το εκανε".Ο ενοχος ειπε ψεματα..ενω κι οι δυο αθωοι ειπαν την αληθεια.Ποιος ειναι ενοχος?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από gexion: 29 Αύγουστος 2008 - 17:04

Everyone has an A C E hidden,it's Hope
Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 17:13

Μπραβο σας λοιπον για το πρωτο γριφο..^^
Για τον δευτερο τωρα..
@Me loves Neliel εχει λογικη η σκεψη σου..δεν μπορω να την αποριψω,,αλλα δεν ειναι αυτη που αναμενεται απο αυτον τον γριφο..Η απαντηση ειναι αλλη..
@Gexion..ουτε εσυ εισαι μεσα..δεν εχεις αδικο σε αυτο που ειπες..αλλα και αυτο το "Ο31" παιζει σημαντικο ρολο στην ανευρεση της σωστης λυσης
Keep it up guys:thumbup:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 17:27
Δηλαδή δεν παίζει η λογική αλλά η οπτική γωνία ή κάτι τέτοιο?
Να ξέρω άμα είναι να τα παρατήσω,μy perception is close to zero...Εδώ τα Mindfucks δεν μπορώ να βρω

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 17:31