Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αινίγματα!!!!
Posted 27 September 2007 - 19:30
Τελείως λάθος...
8,333....????
@Kabamaru
Περίπου η σκέψη σου είναι σωστή αλλά εμείς θέλουμε να βρούμε που είναι το λάθος στον συλλογισμό του Α.Φαντάσου ότι εσύ είσαι ο Α....

Posted 01 October 2007 - 23:43
1)Το οτι είναι λάθος ο συλλογισμος του Α το ξέρουμε από την αρχή γιατί σας το είπα.
2)Αυτό ψαχνουμε να βρούμε.Που είναι το λάθος στον συλλογισμό αυτό και όχι ένα διαφορετικό συλλογισμό που εξηγεί ακριβώς τι έγινε.
Αν ήσουν στην θέση του Α πιθανόν να έκανες το ίδιο λάθος.
Σε ρωτάει κάποιος τι πληρώσατε και εσύ απαντας:Εγω πλήρωσα 9,ο ταδε 9 ,και ο ταδε 9 ,δηλ 27 και 2 που αφησαμε στο γκαρσόνι 29....Ωχ

Posted 02 October 2007 - 19:30
Τώρα που το κοιτάω το ίδιο λέμε αλλά εγώ το λέω πιο αλάνικα. LOL
Posted 02 October 2007 - 19:57
Θα γράψω και άλλο ένα που μου είπανε πρόσφατα.Αυτός που μου το είπε δεν ήξερε την λύση.Και η δικιά μου λύση φυσικά δεν ξέρω αν είναι σωστή.
NEO
Ένας Cowboy ζει κοντά στην περιοχή των συνόρων Αμερικής-Μεξικού.Ο Cowboy έχει στην τσέπη του ένα αμερικάνικο δολάριο.Ο Cowboy πηγαίνει σε ένα bar στο αμερικάνικο έδαφος και παραγγέλνει μια μπίρα.Πάει να πληρώσει και δίνει το δολάριο.Η μπίρα κοστίζει 10 σεντς.Ο barman δεν έχει 90 σεντς ρέστα και του δίνει ένα μεξικάνικο δολάριο επειδή στην Αμερική, ένα μεξικάνικο δολάριο αξίζει 90 αμερικάνικα σεντς.Ο cowboy παίρνει το μεξ.δολαριο,περνάει τα σύνορα,πάει στο Μεξικό και μπαίνει σε ένα μεξικάνικο bar.Παραγγέλνει πάλι μια μπίρα η οποία κοστίζει 10 σεντς,δίνει το μεξ.δολάριο και παίρνει πίσω ρέστα 1 αμερικάνικο δολαριο επειδή στο Μεξικό, ένα αμερικάνικο δολάριο αξίζει όσο 90 μεξικάνικα σεντς. Ο cowboy παίρνει το αμερικάνικο δολάριο,περνάει τα σύνορα,πάει στο bar,πληρώνει κτλ και ο κύκλος συνεχίζεται.....
Αποτέλεσμα είναι ο Cowboy με ένα δολάριο που είχε στην αρχή όλη μέρα πίνει τζάμπα μπίρες και έχει γίνει λιαρδα....

Τι ακριβώς συμβαίνει εδώ.Ποιος κερδίζει και ποιος χάνει.Ο αμερικάνος barman,o μεξικάνος barman,το κράτος της αμερικής ή το κράτος του Μεξικού έτσι ώστε να πίνει τζάμπα ο Cowboy?

Posted 02 October 2007 - 20:42
Σύνολο δόσανε 27(25+2)(9+9+9) παραγγελία + μπουρμπουάρ και πήρανε και 3 ευρώ ρεστα..όχι οτι δόσανε 27 και 2 ευρώ στον σερβιτόρο...(μέσα στα 27 είναι κ τα tips)άρα θα έπρεπε νομίζω να πει:Δόσαμε απο 9 εουρο ο καθε ένας στο μαγαζί μαζι με το tip και κρατίσαμε και 3 έουρο=30...Νομίζω??????????

Απο'τι βλέπω και πιο πάνω ολοι τα ίδια λέμε οπότε δε γαμ!@#$$#% το Κ@λο-αίνιγμα πάω να πιώ καμμιά μπύρα

“You cannot travel the path until you have become the path itself”
Posted 03 October 2007 - 00:16
Δεν ξέρω αν κάποιος από αυτούς χάνει, πάντως σίγουρα χάνει η λογική.Τι ακριβώς συμβαίνει εδώ.Ποιος κερδίζει και ποιος χάνει.Ο αμερικάνος barman,o μεξικάνος barman,το κράτος της αμερικής ή το κράτος του Μεξικού έτσι ώστε να πίνει τζάμπα ο Cowboy?
Αυτό
κι αυτόστην Αμερική, ένα μεξικάνικο δολάριο αξίζει 90 αμερικάνικα σεντς.
δεν μπορούν να ισχύουν ταυτόχρονα.στο Μεξικό, ένα αμερικάνικο δολάριο αξίζει όσο 90 μεξικάνικα σεντς.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 03 October 2007 - 01:57

Posted 05 October 2007 - 21:59

Posted 05 October 2007 - 22:13
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 06 October 2007 - 15:26

Posted 08 October 2007 - 10:21
χρησιμοποιώντας τους αριθμούς 1 3 4 6 από μία φορά και με μόνο τις βασικές αριθμητικές πράξεις [πρόσθεση, αφαίρεση, πολ/μος, διαίρεση - όχι αναγκαστικά όλες] να βγάλετε αποτέλεσμα 24
απαντήσεις με σπόιλερ ταγκ πλιζ...
Posted 09 October 2007 - 12:27
Γιατί αλλιώς 4*6=24 χαχαχαχαχα