Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αινίγματα!!!!
Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 18:59
δε νομιζω να ειναι η σωστη απαντηση αλλα χαλαλι
απο π βρηκες τον γριφο;
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 08:30
Στους παρακάτω αριθμού βρίσκεται κρυμμένη μια μικρή πρόταση. Τι λέει;
34 51 345.
Για να είναι πιο εύκολο, χώρισα τις λέξεις. Είναι στα αγγλικά, και επαναλαμβάνω δεν είναι μαθηματικό.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Namida: 15 Οκτώβριος 2008 - 14:32
Ευχαριστώ την samurai_pizza_dora που βρήκε το λάθος
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 18:53
well
δε νομιζω να ειναι η σωστη απαντηση αλλα χαλαλι
απο π βρηκες τον γριφο;
μην μου δημιουργείς ερωτηματικά...

μάλλον φταίει το οτι δεν είμαι πολύ καλός στα αγγλικά (

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 22:07
Επειδή δεν τα πάω καλά με τα μαθηματικά, δίνω άλλο ένα, για να ψάξουμε και οι υπόλοιποι.
Στους παρακάτω αριθμού βρίσκεται κρυμμένη μια μικρή πρόταση. Τι λέει;
34 51 543.
Για να είναι πιο εύκολο, χώρισα τις λέξεις. Είναι στα αγγλικά, και επαναλαμβάνω δεν είναι μαθηματικό.
έχει να κάνει με κώδικα?
π.χ 34=3 γράμματα και το πρώτο γράμμα αρχίζει απο (4)d?
Δεν λέω πως αυτή είναι η λύση αλλά γενικά είναι αυτής της λογικής?

“You cannot travel the path until you have become the path itself”
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 22:12
αμα ήταν ετσι , γιατι να λέει οτι δεν έχει μαθηματικά ? αυτό δεν είναι μαθηματική λογική ?

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2008 - 23:39
simple
δε παει να λεει οτι θελει ο αλλος

εκτος αν ειναι leet αλλα δε μ φαινεται για κατι τετοιο
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 01:46
Θα με συγχωρεσεις αλλα αυτο δεν ειναι σωστο. Ο,τι εχει αριθμους δεν ειναι μαθηματικα, οπως και μαθηματικα δεν ειναι μονο ο,τι εχει αριθμους. Απλα οι αριθμοι ειναι ο συνηθισμενος τροπος εκφρασης των μαθηματικων στην καθημερινη μας ζωη, simple as that.απο τη στιγμη π εχει αριθμους μεσα ειναι μαθηματικα
simple
Και αν διαφωνεις, τραβα πες μου οτι πχ η Ναυμαχια η οποια "εχει αριθμους μεσα" εχει οποιαδηποτε δοση μαθηματικων μεσα της

Namida, παιζει να ειναι φωνητικο;

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 02:00
1) η ναυμαχια παιζεται σε πινακα. ο πινακας ειναι μαθηματικο στοιχειο
2) τα τετραγωνα που μπορεις να χτυπησεις ανηκουν σε ενα συνολο αριθμων
3) η στατιστικη και οι νομοι της παιζουν μεγαλο ρολο στο παιχνιδι
4) μη μου αναφερεις και το σκακι τωρα
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 12:18
Use pocket calculator
Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2008 - 23:49

Αν παντως ήταν 345 αντι για 543 τότε η απαντηση θα ήταν
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2008 - 14:29

Έχεις δίκιο!!! Έβαλα ανάποδα τους αριθμούς

Πάντως samurai_pizza_dora το βρήκες αυτό είναι! Έχεις διαβάσει το μάνγκα ή σκέφτηκες μόνη σου τον τρόπο;
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2008 - 19:18
ΥΣ. υπάρχουν διάφορες λύσεις , θέλουμε αυτήν ( ή αυτές ) που θα διαρκεί 15 λεπτά

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2008 - 19:27
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2008 - 20:02
αν και η διατυπωση σου με μπερδευει λιγο η μονη λυση που σκευτηκα ειναι αυτη
Spoiler:

λυπάμαι αμα η διατύπωσή μου μπερδεύει , δεν μου έρχετε κάποια άλλη αυτή τη στιγμή
Η απάντησή σου θα ήταν σωστή αμα δεν είχα βάλει την παράμετρο οτι πρέπει η διαδικασία να διαρκεί 15 λεπτά . Αυτή που είπες εσυ ειναι 15+7=22 λεπτά .
ΥΣ Αυτό είχα πεί και εγώ σε αυτόν που μου το έβαλε

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2008 - 20:21