This is me watching hybrid child episode 1. Οκ ξέρω τι θα πείτε. Ότι είναι κλασσικό tear jerking drama, ότι είναι τόσο αναγουλιαστικά γλυκανάλατο και δεν βγάζει κανένα νόημα.... αλλά,,, αλλά ΤΟ ΚΟΚΟRO πετάρισε. Με το συγκεκριμένο manga είχα πολύ γλυκιά σχέση οπότε όταν είδα ότι θα γίνει anime ψιλοφοβήθηκα ότι θα του αλλάξουν τα φώτα. Παραδόξως δεν ακολούθησε την πορεία του tight rope και αν και το budget δεν είναι και το υψηλότερο ήταν αξιοπρεπέστατο το αποτέλεσμα.
Δεν ξέρω ήταν κάτι ανάμεσα στο συναίσθημα του μεγαλώνεις κάτι του δίνεις όλη σου την αγάπη και πρέπει να το αποχωριστείς κάποτε, κάτι ανάμεσα στο star crossed lovers, κάτι στην τραγωδία του interspecies erotica το οποίο έκανε τα ματάκια μου να βουρκώσουν περισσότερες της μίας φοράς. Ίσως να είναι και ο λόγος που έκλαιγα στην AI ή ακόμη και στο I Robot.
You know what? I don't care. Judge me all you want. Πάω να το ξαναδώ αφού εξοπλιστώ με περισσότερα χαρτομάντηλα. ~tsun~
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Yaoi (anime)
#901
Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2014 - 00:48
#902
Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2014 - 22:46
αν είναι να κλαις καλύτερα να μη το δεις...
Erisadesu
#903
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2015 - 18:42
το Zetsuai τί λέει αξίζει να του ρίξω μια ματιά??
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
#905
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2015 - 00:59
που είστε όλες χαμένες ρε;
Πλέον παίζουν μόνο guest εμφανίσεις μετά από VIP πρόσκληση...!
Αυτά γίνονται άμα μετατρεπόμαστε σιγά-σιγά σε lifers... και δεν παίζει φρέσκο υλικό~
Υ.Γ.: Και για να πούμε και κάτι εντός θέματος... Είδε κανείς το καινούριο Finder animix? (μισώ τα animix κι απορώ γιατί έπρεπε να κάνουν και 2η φορά το λάθος να συνεχίσουν με αυτό το στυλ και να μην πάνε σε decent OVA format... oh, low budget pains)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LuluChan92: 12 Οκτώβριος 2015 - 01:02