Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Hentai (anime)

fapfapfap le sexy time tentacles onii-chan

• Please log in to reply
571 replies to this topic

#76 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 posts

Posted 07 November 2007 - 15:10

Εχμμ... καταρχην ευχαριστω για ολα τα θετικα σχολια :blush2::blush2::blush2:

Αποφασισα να ποσταρω σ'αυτο το thread για 3 λογους

1. Και τα hentai ανηκουν στην ευρυτερη κατηγορια των anime. Μπορει να μην ειναι το
αγαπημενο μου ειδος, αλλα δεν παυουν καποια hentai να μου αρεσουν για την ευρηματικοτητα και την (τεραστια) φαντασια που διαθετουν, οπως εχει ηδη προαναφερθει.

2. Δεν μ'αρεσουν οι αρνητικες ταμπελες και τα κακεντρεχη σχολια >< . Πιστευω ολοι μας εχουμε ζησει στιγμες τυπου "μα στην ηλικια σου βλεπεις ακομα μικυμαου....",
"ποτε θα μεγαλωσεις...", "θα σε χαζεψουν αυτα τα πραγματα...", "ποτε θα κατσεις να διαβασεις?" (για τους μικροτερους :) ), και αλλα πολλα παρομοια ή αναλογα. Εκτος του οτι πρεπει να μπουμε στην διαδικασια να εξηγησουμε τι ειναι ανιμε και με τι πραγματευεται ενα ανιμε (προσωπικα προτιμω να δω Lucky Star, παρα το προγραμμα οποιουδηποτε τηλεοπτικου καναλιου), εχουμε και το εξης γνωστοτατο προβλημα.

Μπορει καποιος να θεωρει κορυφαιο το Bleach ή το Naruto. Μπορει το Death Note να ειναι το τελευταιο anime blockbuster :hahaha: και να υπαρχουν (για τον καθε ενα απο εμας) απειρα ανιμε-αριστουργηματα. Το ευρυ κοινο ΔΕΝ τα γνωριζει.
Ανιμε για τους περισσοτερους, ειναι low budget καρτουνακια με δαιμονες με τριτο
ή και παραπανω "ποδι" που κανει οτι πιο ανωμαλο και διεστραμμενο θελει σε δεμμενα ανηλικα κοριτσακια....:wallbash:
Μεσα στην αγνοια που δερνει τον κοσμο, ηρθαν και καποιες γνωστες αλυσιδες video club, αραδιασαν στα ραφια τους και καποια απο τα εν λογω (χειριστα) hentai
εβαλαν και μια ταμπελιτσα "anime" απο πανω και εδεσε το γλυκο.
Το χειροτερο για μενα ειναι πως πολλες φορες, οι ανιδεοι αχρειοι, τα βαζουν διπλα διπλα στα παιδικα :mad: Ενας εξαγριωμενος γονιος, στη συγκεκριμενη περιπτωση,
ειναι απολυτα δικαιολογημενος για μενα.

Με τα παραπανω που ανεφερα, το ανιμε (και οσοι βλεπουν), γινεται αυτοματως "παιδικο", χαζοβιολικο, κατακριτεο και πολλες φορες περιθωριακο. Δεν ξερω για τους υπολοιπους, εμενα ομως με κανει εξω φρενων.

3. Παρομοιως με τα παραπανω εχουμε τα ιδια φαινομενα μεταξυ μας. Δεν κρινω ολο τον κοσμο, αλλα υπαρχει μια κατηγορια ανιμαδων, παντα προθυμη να αρπαξει το φτυαρι σε αυτον που θα πει οτι γουσταρει hentai ή οτι εχει δει 2-3 φορες...<<
Δεν μας φτανουν ολοι οι υπολοιποι που ζουν μεσα στην αγνοια τους (και καλα κανουν), αλλα και μεταξυ μας? Αν θελουμε να θεωρουμαστε ανοιχτομυαλοι-τουλαχιστον στο συγκεκριμενο τομεα- αυτα πρεπει να σταματησουν, απο οσους το κανουν.

Ζουμε σε μια εποχη οπου το σεξ εχει πλεον "αποποινικοποιηθει". Μια παρεα μπορει ανετα να συζηταει δημοσια πλεον την ταδε και την δεινα τσοντα χωρις ντροπες.
Δεν υπαρχουν πλεον κατακριτεα "βιτσια" (περαν της παιδικης πορνογραφιας :mad2: ) εφοσον τα γουστα του καθενος δεν καταπατανε τις προσωπικες ελευθεριες του αλλου.
Κι ομως το hentai ειναι στο περιθωριο και κατακρινεται απο σχετικους και ασχετους....

Υ.Γ Σορρυ για το μεγαλο και κουραστικο post.

@mods: σορρυ αν βγηκα εκτος οριων ή αν παρεβηκα καποιους κανονες του φορουμ
All hail the machine
Posted Image

#77 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 07 November 2007 - 15:24

3. Παρομοιως με τα παραπανω εχουμε τα ιδια φαινομενα μεταξυ μας. Δεν κρινω ολο τον κοσμο, αλλα υπαρχει μια κατηγορια ανιμαδων, παντα προθυμη να αρπαξει το φτυαρι σε αυτον που θα πει οτι γουσταρει hentai ή οτι εχει δει 2-3 φορες...<<
Δεν μας φτανουν ολοι οι υπολοιποι που ζουν μεσα στην αγνοια τους (και καλα κανουν), αλλα και μεταξυ μας? Αν θελουμε να θεωρουμαστε ανοιχτομυαλοι-τουλαχιστον στο συγκεκριμενο τομεα- αυτα πρεπει να σταματησουν, απο οσους το κανουν.

Ζουμε σε μια εποχη οπου το σεξ εχει πλεον "αποποινικοποιηθει". Μια παρεα μπορει ανετα να συζηταει δημοσια πλεον την ταδε και την δεινα τσοντα χωρις ντροπες.
Δεν υπαρχουν πλεον κατακριτεα "βιτσια" (περαν της παιδικης πορνογραφιας :mad2: ) εφοσον τα γουστα του καθενος δεν καταπατανε τις προσωπικες ελευθεριες του αλλου.
Κι ομως το hentai ειναι στο περιθωριο και κατακρινεται απο σχετικους και ασχετους....

Such a nice post...

:bath::wis::Blissfull::congrats:

#78 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 07 November 2007 - 16:12

τωρα ειδα τις απαντησεις απο το τελευταιο μου ποστ,

ειμαι καθετος στην αποψη μου το Urojigidoji ειναι αρηστουργημα, τα δυο πρωτα μερη ομως γιατι το κλεισημο ητανε χαλια.

ΥΓ καλα ενοειτε πως δεν ειπα για τις αμερικανικες αηδιες ελεος.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#79 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 07 November 2007 - 17:04

ΥΓ καλα ενοειτε πως δεν ειπα για τις αμερικανικες αηδιες ελεος.

Ελπίζω να μην μιλάς για τα b-movies....

Mushasi,ωραίο ποστ.
Posted Image

#80 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 posts

Posted 07 November 2007 - 17:12

ειμαι καθετος στην αποψη μου το Urojigidoji ειναι αρηστουργημα, τα δυο πρωτα μερη ομως γιατι το κλεισημο ητανε χαλια.

χαρ,χαρ urotsukidogi and brains in bars:hahaha:

Αν βγαλεις την ολη "χιλλιοπ******ς δαιμονας, βιασμοι μεχρι θανατου/ακρωτηριασμου" υποθεση και αλλα τετοια μλιαχ σκηνικα εχει μερικα σκηνικα μαχης και υπερδυναμης τα οποια ειναι ωραια! Και μετα το γυρνα στο post-apocalyptic και γινεται της μουρλης! Περαν πλακας εχει και το σεναριακι του:bath:

#81 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 07 November 2007 - 18:18

γι αυτο μου αρεσε γιατι τα χε ολα, σεξ βια και κουλτουρα και μαχες dragonball επισης!!! ειναι ενας ανιμε υμνος, θυμαμαι οτι οταν εφερε το videoclub μου την dvd εκδοση δακρησα απο συγκινηση... μια με αυτο και μια δευτερη με το Ακιρα!

Πυραμιδα οι τενιες αυτες που λεω αυτες (2 αρχηκες και αλλες 3 νομηζω οι οποιες ηταν πολυ μετρις και κλεισανε το ΕΠΟΣ) βγηκαν γυρω στο 80.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#82 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 07 November 2007 - 21:24

Πυραμιδα οι τενιες αυτες που λεω αυτες (2 αρχηκες και αλλες 3 νομηζω οι οποιες ηταν πολυ μετρις και κλεισανε το ΕΠΟΣ) βγηκαν γυρω στο 80.

Μιούσα για το σχόλιο για τις αμερικάνικες αηδίες...
Posted Image

#83 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 15 November 2007 - 05:09

@ Vetus: Suika σημαίνει καρπούζι...

Που πάνε και τα βρίσκουνε τέτοια ονόματα για hentai...

Όσο για τις κοπέλες, ίσως δεν το παραδέχονται τόσο ανοιχτά (κυρίως γιατί έτσι προστάζει η κοινωνία) αλλά βλέπουν κι αυτές hentai...

Το 'χω συναντήσει κι έγω αυτό προσωπικά: γνωρίζω μια κοπελιά που αρχικά έλεγε τάχα μου ότι συχαίνεται τα hentai αλλά μετά από καιρό με ζάλιζε εμένα κι έναν φίλο μου για το που θα κατεβάσει τα τάδε hentai που ψάχνει σαν τρελή (μερικές φορές με την πρόφαση ότι τα θέλει για το αγόρι της ο οποίος δεν πολυασχολιόταν με anime, πόσο μάλλον με hentai).

#84 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 15 November 2007 - 13:51

εγώ πάντως δεν το αρνήθηκα ποτε :) μπορεί να μη βλέπω τα χιλιάδες hentai αλλα βλέπω αυτά που μου προτείνουν τα παιδιά στο msn.

#85 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 posts

Posted 16 November 2007 - 12:31

εγώ πάντως δεν το αρνήθηκα ποτε :) μπορεί να μη βλέπω τα χιλιάδες hentai αλλα βλέπω αυτά που μου προτείνουν τα παιδιά στο msn.

Εσυ? Οχι :shock: ποτε :shock: :hahaha::hahaha:

Σοβαρα παντως, η ειλικρινεια ειναι υψιστη αρετη δεσποινις κουρδιστος πορτοκαλις :congrats:
All hail the machine
Posted Image

#86 Raptor

Raptor

ヴィジュアル系,

• Members
  • 93 posts

Posted 16 November 2007 - 23:50

Bασικά εμένα δεν μου αρέσουν γιατί στο τέλος δεν παντρεύονται οι πρωταγωνιστές....

#87 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 16 November 2007 - 23:59

Bασικά εμένα δεν μου αρέσουν γιατί στο τέλος δεν παντρεύονται οι πρωταγωνιστές....

Δηλαδή αν παντρεύονταν θα σου άρεσαν ε;:deadga6:

Posted Image

#88 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 17 November 2007 - 00:00

Γιατί, μήπως παντρεύονται στις συμβατικές τσόντες; :hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#89 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 17 November 2007 - 00:15

Λόγω εργασίας που είχα κάνει πάνω στον έρωτισμο στο κινηματογράφο,να σου πώ πως σε παλιότερες,γαλλικές κυρίως(και δανέζικες επίσης) τσόντες οι 'πρωταγωνιστές' με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πρωοθούσανε τις παραδοσιακές αυτές αξίες,όπως ο γάμος.Δλδ η Εμανουέλα έψαχνε να βρεί κάποιο ήρωα-πρίγκιπα-σωτήρα-γαμπρό, οι ηρωές πολλών παλιών τέτοιων ταινιών ήτανε παντρεμένα ζευγάρια,κτλ κτλ.Όλα αυτά για να μην χαλάσουντα χρηστά ήθη,ακόμη και στις τσόντες.

Και μετά σου λένε ότι ο Αινστάιν είχε άδικο....
Posted Image

#90 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1,251 posts

Posted 17 November 2007 - 13:06

Γιά πόσο παλιότερες τσόντες μιλάμε?
Posted Image