Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Hentai (anime)

fapfapfap le sexy time tentacles onii-chan

• Please log in to reply
571 replies to this topic

#436 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 05 February 2009 - 10:05

Κανένα ecchi seinen δεν είναι τσόντα. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως αλλάζουν τα πράγματα με το θέμα της υπόθεσης, απλά αντικαθιστάς στο παραπάνω την λέξη τσόντα με την λέξη fanservice...^^

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#437 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 05 February 2009 - 11:09

Κάποια έχουν γέλιο (cow girl) και κάποια είναι όντως παρατραβηγμένα,..αλλά είναι και λίγο..χμμμ...εμμ...ααα....ναι,,αυτό :emptyonexg1:
Posted Image

#438 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Κοπεγχάγη

Posted 08 February 2009 - 21:59

ορεα τοτε ecchi seinen
τι εχετε να μου προτεινετε ???

ezgif.com-resize.gif

#439 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 08 February 2009 - 22:06

girls bravo
green green
kanokon
to love ru
kiss x sis

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#440 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 08 February 2009 - 22:11

Δες το kanokon, το (ongoing) KissXsis και το Koharu Biyori για αρχή που είναι σχετικά μικρά. Αν σου άρεσαν αυτά, welcome to the valley of the damned, και πάνε πόσταρε στο anime recommendations για περισσότερα...:riiight:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#441 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 08 February 2009 - 22:13

Koharu Biyori

basted...
γμτ, και ελεγα τι ξεχασα.
ειμαι αδικαιολογητος

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#442 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 09 February 2009 - 08:34

και μην ξεχναμε τα ecchi της Gainax με κυριοτερα
Mahoromatic, Oruchuban Ebichu και το Re Cutey Honey
και ενα πολυ καλο που δεν αναφερατε ειναι το Popotan

#443 Mangalover

Mangalover

Anime Amateur

• Members
  • 105 posts

Posted 31 March 2009 - 20:40

Θα συμφωνήσω με τα παιδιά.Οντως και εγω ενοχληθηκα αυτο με τους παιδοφιλοthingy αλλα δεν θα κανω περαιτερω σχολια νομιζω οτι καλυφθηκε.Απλως θα πω οτι οπως και το ναρκωτικο που χαιρομαι που ο φιλος μας προσπαθει να το κοψει αρχιζει απο τα μαλακα ετσι και αν καποιος εχει το διεστραμμενο μυαλο να σκεφτεται κατι τετοιο τοτε θα αρχισει να κανει και τα αλλα@#^@$ και θα καταληξει πισω απο τα σιδερα οπως του αξιζει...!γνωμη μου...

Οσο για τα hentai νταξει εχω δει κατι ψιλα και εγω αλλα δεν μου αρεσαν καθολου...ειναι πιστευω για ατομα που τους αρεσουν τα πολυ hardocore και το τονιζω πολυ!!!γιατι τα hentai η ορολογια τους ειναι το δαιμονικο το βιαιο το απαγορευμενο και το χυδαιο και το προστυχο....!ετσι πιστευω...δεν ειπα κατι για τα ατομα που τα βλεπουν αλλα η γνωμη μου ειναι οτι με αηδιαζουν!!!!ΑΛΛΑ μου αρεσουν τα βιντεο απο ηρωιδες απο ανιμε που τα βγαζουν και:congrats::congrats::congrats: ξερετε..δυσκολα να τα βρεις τσαμπε ομως:try:και:try:μαλλον θα το κοψω και αυτο το χομπι γιατι μου εχει βγει η ψυχη και ολο τα ιδια βρισκω!!!χεχε
αυτα και τα παιχνιδια που εχουν ηρωιδες ανιμε να τα βγαζουν παλι:congrats::congrats::congrats:!
:terror2::terror2::terror2::terror2::terror2:Καποιος ισως να με ελεγε διαστραμμενο αλλα ελατε!ποιος δεν ονειρευτηκε την orihime η την tsunade...χμχμκχμχ πνιγηκα!:tensai:
Posted Image

#444 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 posts

Posted 31 March 2009 - 21:34

δηλώνω Hentai fan :tensai:
όλων των ειδών τα Hentai μου αρέσουν με ιδιαίτερη προτίμηση τα tentacles και τα bdsm.
fav hentai : cool devices,discipline,akiba girls,dark love,black bible,x press train

#445 SasukeUchiha

SasukeUchiha

Sasuke 4 ever!

• Members
  • 73 posts

Posted 03 April 2009 - 21:41

παιδια anime να ειναι και οτι να ναι...πιστευω να καταλαβατε την απαντηση....χεχε

#446 Scargonar

Scargonar

Dark Lord

• Members
  • 110 posts

Posted 03 June 2009 - 18:44

τα hentai με ωραια υποθεση ειναι οκ
μονο αυτα με τα πλοκαμια με ψιλοαηδιαζουν...
There's only one certainty in life. A strong man stands above and conquers all...

#447 Cursed blade keeper

Cursed blade keeper

a man of mystery

• Members
  • 97 posts

Posted 25 June 2009 - 15:00

παιδια anime να ειναι και οτι να ναι...πιστευω να καταλαβατε την απαντηση....χεχε

+1 από μένα

#448 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 25 June 2009 - 15:25

+1 από μένα

Δείτε το Bondage Game, τότε. Anime είναι κι αυτό. Scat, torture, futanari... right up your alley.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#449 Ankaa

Ankaa

:]

• Members
  • 121 posts

Posted 25 June 2009 - 16:26

Love Ru xP :nbleed:
Spoiler:

#450 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 posts

Posted 25 June 2009 - 16:52

γενικά δεν βλέπω, διότι είναι -επιεικώς- διεστραμμένα, πέραν του ότι η εικόνα που προβάλλουν για τις γυναίκες είναι ως "sex toys" είτε ως απέιρως ηλίθιες κορασίδες με καλπάζουσα μυξοπαρθενίαση -κι από πίσω μπάινουν δεν ξέρω και γω τι-, αλλά έπεσε το μάτι μου τις προάλλες σ'ένα που κάτι σαν παρωδία απ' ότι κατάλαβα, με τίτλο "sex demon queen". Αυτό το είδα και είχα πεθάνει στο γέλιο. Μια αναλογία που μου ήρθε στο μυαλό "το Excel Saga" των hentai... Ναι, ήταν τόσο καμμένο. :hahaha:Ευτυχώς ήταν μόνο ένα επεισόδιο...

Posted Image