Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Hentai (anime)

fapfapfap le sexy time tentacles onii-chan

• Please log in to reply
571 replies to this topic

#316 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 01 September 2008 - 21:50

Στις αναλογίες των σωμάτων κόλλησες ;;; Όχι στο σενάριο ή στην ανάπτυξη των χαρακτήρων ;;; Οκ, βίωσα κάτι καινούριο σήμερα.

#317 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 01 September 2008 - 23:25

Είδα το love lessons και μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά.
Αν και δεν το βλέπω να βγαίνεις 3ο επεισόδιο.
Posted Image

#318 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 02 September 2008 - 15:03

Άσε, τα περισσότερα χχχ σε αφήνουνε πάνω στο καλό. Μα τι θα ακολουθήσει τώρα ;;; Σχεδόν με αυτήν την απορία μένω πάντα.

#319 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 03 September 2008 - 03:40

λοιπόν ένα (παλιό) hentai που έχει πάρα πολλύ πλάκα είναι το Ogenki Clinic.
Οταν το βλέπω σκάω στα γέλια.Το στυλ του είναι πιο πολλύ κομικό και δεν μιάζει καθόλου με τα άλλα hentai!
Tα επισοδειάκια απ'ότι έχω δει είναι δεκάλεπτα και αφορούν τα σεξουαλικά δρόμενα ενός γιατρού και μιας νοσοκόμας οι οποίοι προσπαθούν να ξεπεράσουν τα προβληματά τους!
Googlάρετε και θα βρείτε videos!

Edited by ichigo13, 04 September 2008 - 02:01.

Posted Image

#320 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 03 September 2008 - 03:52

Midnight sleazy train 2 λέμε....άντε και κάνα dark love για FastForward γέλιο...:hahaha:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#321 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 03 September 2008 - 09:08

Midnight sleazy train 2 λέμε....άντε και κάνα dark love για FastForward γέλιο...:hahaha:

nope i don't agree.
Midnight Sleazy train 2 was boring as hell.

i would suggest : Inbaku Gakuen

Edited by Erisabetsu, 03 September 2008 - 09:14.

#322 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 03 September 2008 - 20:02

Για αστείο hentai, check out New Angel too. :bleh:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#323 Daiotakou

Daiotakou

Feel my bite baby

• Members
  • 43 posts

Posted 06 September 2008 - 18:34

αν εννοεις τα: Golden Boy, Koharu Biyori & Futari Ecchi που του εδωσα εγω, τοτε καμια σχεση με Hentai εχουν.
δειτε Kanokon και To love Ru, και θα παθετε την πλακα σας

oχι δεν εννοώ αυτά που του έδωσες εσύ.... ενοοώ αυτά που του έδωσα εγώ χαχα!!!:tensai::tensai: ( παντα 2 tensai)

Edited by Kenny, 06 September 2008 - 23:00.
quote tag

OH MY GOD !!!!! THEY KILLED KENNY!!!!:cry5::cry5::cry5:

#324 neste

neste

anbu_xousou _ANBU Squad

• Members
  • 88 posts

Posted 06 September 2008 - 22:32

βασικα οταν ειδα το προτω αστειο hentai το rozario vampire απλα ελιωσα στο γελιο:wooi2: κριμα που δεν το σινεχισαναι :S :nanana:Posted Imagechidori nagashi:kakaka::kakaka::kakaka:

#325 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 06 September 2008 - 22:41

αν εννοεις τα: Golden Boy, Koharu Biyori & Futari Ecchi που του εδωσα εγω, τοτε καμια σχεση με Hentai εχουν.
δειτε Kanokon και To love Ru, και θα παθετε την πλακα σας

oχι δεν εννοώ αυτά που του έδωσες εσύ.... ενοοώ αυτά που του έδωσα εγώ χαχα!!!:tensai::tensai: ( παντα 2 tensai)

βασικα οταν ειδα το προτω αστειο hentai το rozario vampire απλα ελιωσα στο γελιο:wooi2: κριμα που δεν το σινεχισαναι :S :nanana:

ρε παιδια τα hentai ειναι 18 Restricted
αυτα που λετε ειναι ecchi

Edited by Kenny, 06 September 2008 - 23:01.
quote tag

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#326 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 06 September 2008 - 22:52

Yup,+9000 σε barba.Μάθετε ρε παιδιά επιτέλους τι εστι ecchi και τι hentai.Btw,υπάρχει τίποτα σχετικά καινούργιο με σενάριο out thar?Βέβαια και παλιό να μου πείτε έχω δει τόσα λίγα που μάλλον δε θα το ξέρω αλλα anywayz...So?
Posted Image

#327 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 07 September 2008 - 08:48

Yup,+9000 σε barba.Μάθετε ρε παιδιά επιτέλους τι εστι ecchi και τι hentai.

Ναι ρε παιδιά, έλεος να μη καταλαβαίνετε την διαφορά μεταξύ του "της τον χώνει" και του "την βλέπει με το βρακί και τον στέλνει στην στρατόσφαιρα". :hahaha:

Εμ, εδώ βλέπεις ακόμα μπερδεύουνε την διαφορά μεταξύ ecchi και lolicon, σε κάτι τέτοια θα παραξενευτούμε; :tensai:

Δε γίνεται, πρέπει να φτιάξουμε ένα τόπικ με σωστή ερμηνεία όρων. Hentai είναι ΤΑΔΕ. Ecchi είναι ΤΑΔΕ. :orly:

Btw,υπάρχει τίποτα σχετικά καινούργιο με σενάριο out thar?Βέβαια και παλιό να μου πείτε έχω δει τόσα λίγα που μάλλον δε θα το ξέρω αλλα anywayz...So?

Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, μόνο το Bible Black και το Hatsu Inu πέτυχα με ενδιαφέρον σενάριο σε τσόντα. Που για τον ίδιο λόγο είναι και τα δύο πιο αγαπημένα μου. :wooi2:

#328 Yunancy

Yunancy

Anime Fan

• Members
  • 134 posts

Posted 02 December 2008 - 17:54

Εμενα δεν μου αρεσουν τα hentai,αν και το πρωτο ανιμε που πηρα ηταν hentai αλλα λολ το πηρα καταλαθοσ!Posted Image

τα θεωρω γελοια να βλεπει καποιοσ τσοντεσ με καρτοον,ακοσα μεχρι οτιεχει βγει και η χιονατη με τουσ 7νανουσ!!!ΕΛΕΟΣΣΣΣPosted Image

θα πω την αποψη μου με μια εικονα
Posted Image

Posted Image

#329 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 02 December 2008 - 18:21

Πολλά πράγματα είναι χαζά στον κόσμο. Για παράδειγμα, το τσιγάρο, που θεωρώ ότι κάνει πολύ περισσότερο κακό από το να βλέπεις χεντάι.

Ότι κάποτε πρέπει να τα κόψεις κι αυτά, συμφωνώ ότι πρέπει να γίνει. Εγώ ακόμα προσπαθώ...

Αν υπάρχει πάντως κάτι που με βοηθήσανε, αυτό είναι να ξεκόψω από κάτι harem και ecchi που σε τόσους έχουνε πέραση. Πολύ χλιαρά ρε παιδί μου αν έχεις δει τόσο πράμα... Πλέον κάτι τέτοια genre τα κάνω drop σε μερικά επεισόδια. Πως μου την δίνουν οι λούληδες πρωταγωνιστές τους δε λέγεται. Ως και το Kodomo no Jikan το βρήκα... λίγο. Φαντάσου δηλαδή!

#330 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 02 December 2008 - 21:49

προτιμώ να βλέπω hentai απο τσόντες
τουλάχιστον στα Hentai ξέρεις ότι κάποια πράγματα ειναι ψεύτικα.
στην τσόντα απλά βλέπεις κάποια πράγματα που πραγματικα θα ήθελες να ήταν ψεύτικα.
σιγα μη κόψω τα Hentai.