Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Hentai (anime)
Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 21:50
Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 23:25
Αν και δεν το βλέπω να βγαίνεις 3ο επεισόδιο.
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 15:03
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 03:40
Οταν το βλέπω σκάω στα γέλια.Το στυλ του είναι πιο πολλύ κομικό και δεν μιάζει καθόλου με τα άλλα hentai!
Tα επισοδειάκια απ'ότι έχω δει είναι δεκάλεπτα και αφορούν τα σεξουαλικά δρόμενα ενός γιατρού και μιας νοσοκόμας οι οποίοι προσπαθούν να ξεπεράσουν τα προβληματά τους!
Googlάρετε και θα βρείτε videos!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ichigo13: 04 Σεπτέμβριος 2008 - 02:01
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 03:52

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 09:08
Midnight sleazy train 2 λέμε....άντε και κάνα dark love για FastForward γέλιο...
nope i don't agree.
Midnight Sleazy train 2 was boring as hell.
i would suggest : Inbaku Gakuen
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erisabetsu: 03 Σεπτέμβριος 2008 - 09:14
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 20:02

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 18:34
αν εννοεις τα: Golden Boy, Koharu Biyori & Futari Ecchi που του εδωσα εγω, τοτε καμια σχεση με Hentai εχουν.
δειτε Kanokon και To love Ru, και θα παθετε την πλακα σας
oχι δεν εννοώ αυτά που του έδωσες εσύ.... ενοοώ αυτά που του έδωσα εγώ χαχα!!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 06 Σεπτέμβριος 2008 - 23:00
quote tag
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 22:41
oχι δεν εννοώ αυτά που του έδωσες εσύ.... ενοοώ αυτά που του έδωσα εγώ χαχα!!!αν εννοεις τα: Golden Boy, Koharu Biyori & Futari Ecchi που του εδωσα εγω, τοτε καμια σχεση με Hentai εχουν.
δειτε Kanokon και To love Ru, και θα παθετε την πλακα σας:tensai: ( παντα 2 tensai)
βασικα οταν ειδα το προτω αστειο hentai το rozario vampire απλα ελιωσα στο γελιο
κριμα που δεν το σινεχισαναι :S
ρε παιδια τα hentai ειναι 18 Restricted
αυτα που λετε ειναι ecchi
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 06 Σεπτέμβριος 2008 - 23:01
quote tag

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 22:52
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2008 - 08:48
Yup,+9000 σε barba.Μάθετε ρε παιδιά επιτέλους τι εστι ecchi και τι hentai.
Ναι ρε παιδιά, έλεος να μη καταλαβαίνετε την διαφορά μεταξύ του "της τον χώνει" και του "την βλέπει με το βρακί και τον στέλνει στην στρατόσφαιρα".
Εμ, εδώ βλέπεις ακόμα μπερδεύουνε την διαφορά μεταξύ ecchi και lolicon, σε κάτι τέτοια θα παραξενευτούμε;
Δε γίνεται, πρέπει να φτιάξουμε ένα τόπικ με σωστή ερμηνεία όρων. Hentai είναι ΤΑΔΕ. Ecchi είναι ΤΑΔΕ.
Btw,υπάρχει τίποτα σχετικά καινούργιο με σενάριο out thar?Βέβαια και παλιό να μου πείτε έχω δει τόσα λίγα που μάλλον δε θα το ξέρω αλλα anywayz...So?
Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, μόνο το Bible Black και το Hatsu Inu πέτυχα με ενδιαφέρον σενάριο σε τσόντα. Που για τον ίδιο λόγο είναι και τα δύο πιο αγαπημένα μου.
Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 17:54
τα θεωρω γελοια να βλεπει καποιοσ τσοντεσ με καρτοον,ακοσα μεχρι οτιεχει βγει και η χιονατη με τουσ 7νανουσ!!!ΕΛΕΟΣΣΣΣ
θα πω την αποψη μου με μια εικονα
Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 18:21
Ότι κάποτε πρέπει να τα κόψεις κι αυτά, συμφωνώ ότι πρέπει να γίνει. Εγώ ακόμα προσπαθώ...
Αν υπάρχει πάντως κάτι που με βοηθήσανε, αυτό είναι να ξεκόψω από κάτι harem και ecchi που σε τόσους έχουνε πέραση. Πολύ χλιαρά ρε παιδί μου αν έχεις δει τόσο πράμα... Πλέον κάτι τέτοια genre τα κάνω drop σε μερικά επεισόδια. Πως μου την δίνουν οι λούληδες πρωταγωνιστές τους δε λέγεται. Ως και το Kodomo no Jikan το βρήκα... λίγο. Φαντάσου δηλαδή!
Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 21:49
τουλάχιστον στα Hentai ξέρεις ότι κάποια πράγματα ειναι ψεύτικα.
στην τσόντα απλά βλέπεις κάποια πράγματα που πραγματικα θα ήθελες να ήταν ψεύτικα.
σιγα μη κόψω τα Hentai.