Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Hentai (anime)
Posted 29 August 2008 - 21:59
Posted 30 August 2008 - 08:41
εγώ θεωρώ μερικά hentai αξιοπρεπή και άλλα εντελώς ανώμαλα. Έχω δει κάποια με φοβερό σε νάριο και πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί έκαναν Hentai και όχι "φυσιολογική" σειρά animation. Αυτά τα hentai βέβαια αξίζουν το respect εφόσον δεν προβάλουν φαλλοκρατικές αντιλήψεις ( όπως κάνουν τα περισσότερα οπου ο αντρικός χαρακτήρας τις ρίχνει ΟΛΕΣ με την γοητεία του η οι γυνάικες παρουσιαάζονατι σα ερωτιά βοηθήματα και όχι ανθρώπινα όντα)
Spoiler::tensai:
αν εννοεις τα: Golden Boy, Koharu Biyori & Futari Ecchi που του εδωσα εγω, τοτε καμια σχεση με Hentai εχουν.
δειτε Kanokon και To love Ru, και θα παθετε την πλακα σας
Posted 30 August 2008 - 23:38
Προσπαθησα να βρω προτασεις για hentai στις πρωτες σελιδες του thread και το αποτελεσμα ηταν πως σκυλοβαρεθηκα με την αμπελοφιλοσοφια που ειχε πεσει και ξενερωσα. Μιλαμε για τ-σ-ο-ν-τ-ε-ς (!), ας μην το φιλοσοφουμε τοσο πολυ το ζητημα, και οσοι δεν τις γουσταρουν δεν γραφουν/διαβαζουν, so simple.
Posted 30 August 2008 - 23:44
οντοπικ. ειδα το bondage game. μιλαμε για μεγαλη αρρωστια και σαπιλα
Posted 30 August 2008 - 23:47
Δε μου ρχεται συγκεκριμένο παράδειγμα αλλά μην είσαι τόσο αρνητικός χωρίς να είσαι σίγουρος.Και αυτά στα λέει άτομο που στην τελική δε βλέπει hentai.
Posted 31 August 2008 - 00:15
okΚανω nominate το thread για 'ποιο βαρετο thread ever award'.
Προσπαθησα να βρω προτασεις για hentai στις πρωτες σελιδες του thread και το αποτελεσμα ηταν πως σκυλοβαρεθηκα με την αμπελοφιλοσοφια που ειχε πεσει και ξενερωσα. Μιλαμε για τ-σ-ο-ν-τ-ε-ς (!), ας μην το φιλοσοφουμε τοσο πολυ το ζητημα, και οσοι δεν τις γουσταρουν δεν γραφουν/διαβαζουν, so simple.
Hentai με υπόθεση υπάρχουν λίγα το Bible Black είναι ένα φωτεινό XD παράδειγμα
Κάπια έχουν καλούτσικό χιούμορ όπως Hatsu Inu The Animation …
Κάπια άλλα είναι καλά μόνο εκεί που πραγματικά μετράει όπως το Dark Love
Ενώ τα περισσότερα είναι για τα σκουπίδια με χοντροκομμένα λάθη ανατομίας, και διαλόγους διαμάντια XD
Επίσης υπάρχουν anime με μερικές hentai σκηνές μόνο, το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ίσος είναι το Kite
Υπάρχουν ώμος και anime τα οποία αντιμετωπίζουν το θέμα με μεγαλύτερη σοβαρότητα θα έλεγα όπως Shoya: Virgin Night , Futari Ecchi (ιδικά το manga)
Κάπια ακόμα και αρτύστηκα θα έλεγα όπως το Belladonna of Sadness
Τελευταία είχα δει τα Kazama Mana, Nanase Ren, Yagami Yuu με ξενέρωσε τρελά που δεν υπήρχαν subs και χρησιμοποιήσανε τόσες σκηνές ξανά και ξανά <_<
Posted 31 August 2008 - 00:32
Eχει.......γελιο.......

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 31 August 2008 - 14:17
Δεν αμφιβαλλω καθολου πως υπαρχουν της προκοπης hentai, δεν εννοουσα κατι τετοιο με παρεξηγησατε εντελως, αυτο που εννοουσα ηταν πως ουτε στο θεμα "Υπαρχει θεος?" δεν το ειχαν φιλοσοφισει τοσο. Απλα too much, το παρακανατε.Γιατι βρε χριστιανέ(και ό,τι άλλο θρήσκευμα) τόση προκατάληψη?Νταξ,η πλειοψηφεία είναι ξερά τσόντες.Γελοίες τσόντες.Φρικτές τσόντες.Αμφισβητείς όμως την περίπτωση να υπάρχει ένα 18 restricted anime που να είναι της προκοπής?Στην τελική δεν είναι όλα σκέτο fap material.Και ποτέ δε ξέρεις απο που θα σου πεταχτούν μικρά διαμάντια(ή και μεγάλα,καταθαμμένα)
Δε μου ρχεται συγκεκριμένο παράδειγμα αλλά μην είσαι τόσο αρνητικός χωρίς να είσαι σίγουρος.Και αυτά στα λέει άτομο που στην τελική δε βλέπει hentai.
Posted 31 August 2008 - 14:52
Posted 31 August 2008 - 14:56

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons
Even Death may die
Posted 31 August 2008 - 21:11
Posted 31 August 2008 - 21:21
Έχω δει καμοιά 200αρια ως τώρα. Το 90% ήταν άθλια. Υπάρχουν βέβαια και τα καλά. Ποιά; Θα τα βρείτε στην ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΙΜΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Λολ σιγά μην κάτσουμε να διαβάζουμε την άποψη σου για 200 hentai για να βρούμε τα 5-6 που νομίζεις καλά !!!!!
Απλά πες τους τίτλους XD
Posted 01 September 2008 - 13:44
Hatsu Inu
Nightshift Nurses
Sex Friend
Another Lady Innocent
Και για τους πλοκαμόφιλους
Lady Blue
Urotsukidoji
Posted 01 September 2008 - 14:01
Bible Black
Hatsu Inu
Nightshift Nurses
Sex Friend
Another Lady Innocent
Και για τους πλοκαμόφιλους
Lady Blue
Urotsukidoji
Δεν μπορω παρα να συμφωνησω με την διαλογη σου(εξαιρωντας τα πλοκαμοφιλικά...)!!
Αντε να εβαζα τις νοσοκομες στην κορυφη!!
Hentai isn't Nudity and Nudity isn't Hentai...αυτο καλυπτει το ερωτημα στο πρωτο ποστ οσον αφορα τα ανιμε με σκηνες γυμνου..
Δεν μου αρεσει αυτη η μοδα του οταν βγει ενα καλο ανιμε να υπαρξει μια(παντα τραγικη) μεταφορα του σε χενταϊ...Ημαρτον με αυτο!!
Για μενα τα χενταϊ αξιζουν μονο οταν παιζει καποια στοιχειωδης υποθεση..αλλιως δεν βλεπω καποιο σημειο υπεροχής απεναντι στις τσοντες...
Α ναι..και κατι τελευταιο..Πολλες φορες τα χενται εχουν και **** τα onening&ending themes!!!
[killing joke]Αλλα για να μπορεσεις να τα βρεις πρεπει να νικησεις στο ταβλι τον Αγ.Πετρο[/killing joke]...
Posted 01 September 2008 - 14:28
Konata rulez.