Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Hentai (anime)

fapfapfap le sexy time tentacles onii-chan

• Please log in to reply
571 replies to this topic

#256 skyrios

skyrios

Anime Newbie

• Members
  • 59 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2008 - 20:26

φάση έχουν!:P

#257 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2008 - 04:29

Είδα. Δεν μ'άρεσε. Μου φάνηκε υπερβολικά διεστραμμένο.

Spoiler:

The shock for tonight.

Ίσως αν πετύχω κανα normal να την παλέψω να το δώ αλλίως, κλασσικές τσόντες και ας μήν είναι οι πρωταγωνίστριες σαν τις κοπελίες απο τα hentai. Θα επιβιώσουμε και μ'αυτές :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#258 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2008 - 22:38

Είδα. Δεν μ'άρεσε. Μου φάνηκε υπερβολικά διεστραμμένο.

Spoiler:

The shock for tonight.

Ίσως αν πετύχω κανα normal να την παλέψω να το δώ αλλίως, κλασσικές τσόντες και ας μήν είναι οι πρωταγωνίστριες σαν τις κοπελίες απο τα hentai. Θα επιβιώσουμε και μ'αυτές :P

Ποιο είδες το Nurse me??
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#259 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2008 - 00:55

Νομίζω οτι λεγότανε Nightshift Nurses. Δεν έχω ξαναπατήσει στο συγκεκριμένο φάκελο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#260 p@nouklas

p@nouklas

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2008 - 23:03

Καλησπέρα μετά από αρκετο καιρό ποστάρω. Το nigtshift πραγματικά ήταν λίγο hardcore ως προς τη θεματολογία του καθώς αν δεν το προσέξεις το hentai παίζει να σου βγει σαδομαζοχιστική αιδία με κοπρολαγνείες μαστιγώματα και λοιπά μη ευχάριστα να τα βλέπεις.

Εχω να προτείνω στο Hamanu-san ανεπιφύλακτα τα εξής:

Kite
Lingerie office
Immoral sisters
απλά λιγότερες σάλτσες, περισσότερη ουσία

Παρεπιπτώντως να μια λινκάρα με κριτικές για τα πιο γνωστά χεντάι.

Διαβάστε, κατεβάστε , απολαύστε.

Animetric – Hentai Reviews – Hentai Movie Reviews – Anime Hentai Reviews – Hentai Movie – Hentai DVD Reviews – Hentai OVA Reviews

και επίσης να θυμάστε

Hentai ftw!!!!!:congrats::congrats::congrats::congrats:
ΦΙΓΟΥΡΑ ΕΞΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΗ,
ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΑΝΘΙΖΕΙ ΠΑΛΙ....

#261 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2008 - 00:09

Και που είναι πια η δυσκολία να αναγνωρίσεις αν μια σειρά είναι hentai ή όχι; Αν έχει hardcore σκηνές με σεξ και οι γυναίκες είναι sex toys, ε, είναι hentai! Αν απλά έχει πολύ γυμνό, softcore σκηνές με σεξ και οι γυναίκες έχουν προσωπικότητα, τότε δεν είναι.

Παραδέχομαι ότι το σύνολο των hentai και των πορνό γενικότερα υποτιμούνε την γυναίκα. Αλλά από την άλλη, τσόντα με έξυπνες γυναίκες που έχουν άποψη, λένε όχι και σε δέρνουνε αν γίνεις επιθετικός αμφιβάλω να είναι ερεθιστικές. Κωμωδίες μάλλον θα είναι! Ας μη κοροϊδευόμαστε, το πορνό αντιπροσωπεύει τις αντρικές σεξουαλικές φαντασιώσεις (να με συγχωρείτε, αλλά δεν θα αναφέρω τίποτα για τις τσόντες για γυναίκες), οπότε τέτοια υποτίμηση είναι αναμενόμενη. Σε μια καλή φαντασίωση, πάντα κάνεις ότι θέλεις, σωστά; Οι γυναίκες είναι χαζές και νυμφομανείς και εσύ είσαι ο γ****ς, χωρίς να έχεις απαραίτητα το ανάλογο σώμα ή την ομορφιά.

Θέλετε να γίνω πιο συγκεκριμένος; Τα Στρουμφάκια! Υπάρχουν καθόλου ερωτικές σκηνές σε αυτό το καρτούν; Όχι! Κατά τ’άλλα, υπάρχει η Στρουμφίτα την οποία όλα τα Στρουμφάκια έχουνε βάλει στο μάτι. Αν δηλαδή είναι φαλλοκρατικό να παρουσιάζουνε τις γυναίκες σαν sextoys, το να υπάρχει ένα ολόκληρο χωριό με μόνο μια γυναίκα που δεν πάει με κανέναν, τότε αυτό τι είναι;

Μιας και τώρα το είδα αυτό,οπότε λέω να δώσω μια απάντηση

-Hentai με Domnes και γενικά με την γυναίκα να έχει το πάνω χέρι υπάρχουν.Το ότι το αντίστροφο συμβαίνει πολύ συχνότερα έχει να κάνει κυρίως με το σε τί κοινό απευθύνονται τα hentai,που είναι λίγο πολύ αγαράκια-άντρες που έχουν τέτοιου είδους φαντασιώσεις αλλά δεν μπορούν να τις κάνουν πραγματικότητα,για αυτό άλλωστε και τα αγοράζουν αυτά,βλέπουν αυτό που δεν μπορούν για τον οποιοδήποτε λόγο να κάνουν.

Με λίγα λόγια,hentai δεν είναι κατ' ανάγκη όσα δείχνουν τους άντρες να μαμάνε και να δέρνουν τις γυναίκες ή όσα υποτημάνε τις γυναίκες αλλά πολλές φορές και το αντίθετο.

-Κακώς,κάκιστα θα έλεγα δεν αναφέρεις τίποτα για τις 'όπως τις αποκαλείς' γυναικίες τσόντες.Ειδικά τα τελευταία χρόνια είναι ένας κλάδος στο είδος που έχει αναπτυχθεί πολύ και που πολύ απλά ακόμη και αν δεν σου αρέσει πρέπει να τον έχεις υπόψη σου αν είναι να μιλήσεις για πορνό.

Η πορνογραφία ήταν κυρίως για τους άντρες ναι,κάτι που όμως δεν υσχίει στον ίδιο βαθμό ποια.Ακόμη και έτσι,δεν βλέπω το λόγο που να χρειάζεται να υποτημιθεί το ένα μέλος του ζευγαριού για να ικανοποιηθεί το άλλο.

Δεν ξέρω για τους άλλους,αλλά δεν θεωρώ καθόλου αναμενομενη στις αντρικές φαντασιώσεις το να υποτημάτε η γυναίκα,όπως και στις γυναικίες ο άντρας.Ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ιδέα στο σέξ ή στο πορνό,ναι,αλλά όταν γίνετε εμμονή και φτάνουμε και στο σημείο να το θεωρούμε αναμενόμενο γενικά για το αντρικό φύλο,μάλλον κρύβονται άλλα πράγματα απο πίσω,όπως τα πρότυπα με τα οποία μεγαλώσαμε,σε μια κοινωνία που γενικά επικροτεί σε βαθμό αηδίας την όλη στάση του άντρα που γαμάει και δέρνει:puke:

-Το παράδειγμα με τα Στρουμφάκια δεν το πιάνω ειλικρινά.Αν θές εξήγησε το καλύτερα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#262 p@nouklas

p@nouklas

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2008 - 14:12

Αγαπητέ red pyramid,

Βασικά ποστάρω για να διαφωνίσω μαζί σου στο ότι το hentai το πορνό η όπως αλλιώς λέγεται αποτελεί όχι αποπεράτωση των αντρικών αρρωστημένων φαντασιώσεων όπως ισχυρίζεσαι στο ποστ σου <<οτι το αντίστροφο συμβαίνει πολύ συχνότερα έχει να κάνει κυρίως με το σε τί κοινό απευθύνονται τα hentai,που είναι λίγο πολύ αγαράκια-άντρες που έχουν τέτοιου είδους φαντασιώσεις αλλά δεν μπορούν να τις κάνουν πραγματικότητα,για αυτό άλλωστε και τα αγοράζουν αυτά,βλέπουν αυτό που δεν μπορούν για τον οποιοδήποτε λόγο να κάνουν>>.

1ον το χεντάι είναι μέρος της Ιαπωνικής κουλτούρας και σκιτσογραφίας από τις απαρχές της, οπότε λοιπά σχόλια περιτεύουν περί του τι κοινό αγγίζουν και περί της νοημοσύνης αυτων που τα υποστιρίζουν. Τσέκαρε γουικιπίντια στον όρο hentai.

Δεύτερον αναφορικά με το πορνό και μαι τη λοιπή συζήτηση η γυναίκα γλάστρα μοντέλο είναι προιόν της πλύσης εγγεφάλου των τουλάχιστων 5 προηγούμενων δεκαετιών, οπότε μόνο το κοινωνικό κατεστημένο είναι υπεύθυνο για τη διαμόρφωσή του, όχι μεμονομένα άτομα, οπότε ας επαναστατήσουν οι γυναίκες κατά αυτού, που αντί να το τινάξουν, το δέχονται και το ακολουθούν.

Τρίτον το πορνό και γενικά οίκοι ανοχης κλπ είναι μέσο εκτόνοσης των σεξουαλικών αναγκών και των δύο φύλων. Ακούγεται γελίο μα προσφέρουν κοινωνικές υπηρεσίες, καθώς αν δεν υπήρχαν θα δημιουργούνταν κρουσματα βιασμών και κακοποίησης με δυσάρεστες συνέπειες.

Συγγνώμη για το σπαμ :nod::nod:

Και καμιά φορά μαθαίνουμε να μην ψάχνουμε λόγο και αιτία να πετάξουμε κακίες ή να κάνουμε διαγωνισμό ποιος θα πει τη μεγαλύτερη κακία. Ας μην ξεχνάμε ότι η ευθύνη είναι και στα 2 φύλα.

Ροκ ον

#263 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2008 - 14:53

Αγαπητέ red pyramid,

Βασικά ποστάρω για να διαφωνίσω μαζί σου στο ότι το hentai το πορνό η όπως αλλιώς λέγεται αποτελεί όχι αποπεράτωση των αντρικών αρρωστημένων φαντασιώσεων όπως ισχυρίζεσαι στο ποστ σου <<οτι το αντίστροφο συμβαίνει πολύ συχνότερα έχει να κάνει κυρίως με το σε τί κοινό απευθύνονται τα hentai,που είναι λίγο πολύ αγαράκια-άντρες που έχουν τέτοιου είδους φαντασιώσεις αλλά δεν μπορούν να τις κάνουν πραγματικότητα,για αυτό άλλωστε και τα αγοράζουν αυτά,βλέπουν αυτό που δεν μπορούν για τον οποιοδήποτε λόγο να κάνουν>>.

1ον το χεντάι είναι μέρος της Ιαπωνικής κουλτούρας και σκιτσογραφίας από τις απαρχές της, οπότε λοιπά σχόλια περιτεύουν περί του τι κοινό αγγίζουν και περί της νοημοσύνης αυτων που τα υποστιρίζουν. Τσέκαρε γουικιπίντια στον όρο hentai.

Πράγματι,είναι προιόν της ιαπωνικής κουλτούρας απο παλιά(οπως γενικά η πορνογραφία σε σχέδιο υπάρχει σε σχεδόν κάθε κουλτούρα και πολιτισμό,π.χ.αρχαία ελληνικά βάζα με σεξουαλικές αναπαριστάσεις),εγώ όμως μίλησα για το για ποιο λόγο το συγκεκριμένο είδος βρίσκει απήχηση εκτός ιαπωνίας αλλά και γιατί υπάρχει ζήτηση σε αυτό.Δεν νομίζω να διαφωνείς ότι το πορνό γενικά αφορά ναι μεν όλους τους ανθρώπους αλλά το κυριότερο μέρος του κοινού που αγοράζει συστηματικά(το τονίζω για να μην γίνουν παρεξηγήσεις) πορνογραφικό υλικό πρόκειται για άτομα τα δεν έχουν πέραν αυτού ενεργή σεξουαλική ζωή και το έχουν ως υποκατάστατο.Τουλάχιστον απο όσες συνεντεύξεις έχω δεί με υπεύθυνους της βιομηχανίας του πορνό αυτό λένε.

Δεύτερον αναφορικά με το πορνό και μαι τη λοιπή συζήτηση η γυναίκα γλάστρα μοντέλο είναι προιόν της πλύσης εγγεφάλου των τουλάχιστων 5 προηγούμενων δεκαετιών, οπότε μόνο το κοινωνικό κατεστημένο είναι υπεύθυνο για τη διαμόρφωσή του, όχι μεμονομένα άτομα, οπότε ας επαναστατήσουν οι γυναίκες κατά αυτού, που αντί να το τινάξουν, το δέχονται και το ακολουθούν.

Φίλε,δεν κατηγόρησα κανένα συγκεκριμένο άτομο.Συμφωνώ με αυτά που λές,αυτό το οποίο τόνισα είναι ότι η όλη δομή της κοινωνίας μας και τα στερεοτυπά της και για τα 2 φύλα υπάρχουν και στα πορνό(δίνοντας και τα ανάλογα παραδείγματα),είτε 'real action' είτε σχεδιασμένα.Και οι γυναίκες και οι άντρες έχουν ευθύνη για αυτό.

Συγγνώμη για το σπαμ :nod::nod:

Και καμιά φορά μαθαίνουμε να μην ψάχνουμε λόγο και αιτία να πετάξουμε κακίες ή να κάνουμε διαγωνισμό ποιος θα πει τη μεγαλύτερη κακία. Ας μην ξεχνάμε ότι η ευθύνη είναι και στα 2 φύλα.

Ροκ ον

Όσο για αυτό,πίστεψε με,κάθε άλλο παρά κακία είχα στο ποστ μου,ούτε το πόσταρα για να την πώ στον roriconfan.Ήταν απλά οι απόψεις μου και κάποιες διαφωνίες που είχα με το ποστ του.Αν θές ξαναδιάβασε το ποστ μου και θα δείς ότι με παρεξήγησες(καλά ίσως φταίω και εγώ,μαύρα μεσάνυχτα το έγραψα και μπορεί ο τόνος μου να ήταν 'κάπως'...Καμία διάθεση για κακία όμως,άλλωστε,συζήτηση κάνουμε

Φιλικά πάντα:)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#264 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2008 - 15:11

Πρώτον, να ευχαριστήσω τον P@noukla για το link του, που μου έσωσε αρκετές ώρες άσκοπου downloading.

Δεύτερον, red pyramid δεν αναφέρθηκα στα γυναικεία πορνό γιατί ή είναι όπως τα αντρικά με ανάποδους ρόλους, ή είναι yaoi, που δεν μου αρέσουν και δεν βλέπω. Όσο για την κοινωνία που μεγαλώσαμε, τώρα που βλέπω metrosexual και bisexual να γυροβολάνε και τις γυναίκες να λένε «στ’αρχ***α μου», δεν μου φαίνεται και τόσο άσχημη πλέον.

Τρίτον, το παράδειγμά μου με τα στρουμφάκια είναι ξεκάθαρο. Μπορεί η ύπαρξη υπερβολικού ερωτισμού στα κινούμενα σχέδια να έχει κακές επιρροές αλλά το ίδιο έχει και η παντελής ανυπαρξία της.

#265 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2008 - 15:24

Δεύτερον, red pyramid δεν αναφέρθηκα στα γυναικεία πορνό γιατί ή είναι όπως τα αντρικά με ανάποδους ρόλους, ή είναι yaoi, που δεν μου αρέσουν και δεν βλέπω. Όσο για την κοινωνία που μεγαλώσαμε, τώρα που βλέπω metrosexual και bisexual να γυροβολάνε και τις γυναίκες να λένε «στ’αρχ***α μου», δεν μου φαίνεται και τόσο άσχημη πλέον.

Εδώ τότε η κουβέντα πάει σε άλλα μονοπάτια,μιάς και εγώ προσωπικός ενοχλούμε απο τα αντίθετα απο όσα αναφέρεις εσύ,και επειδή δεν θέλω να προσβάλω κάποιον δεν θα το συνεχίσω αυτό το κομμάτι.

Αλλά και πάλι,εδώ δεν μπαίνει ζήτημα το τι μου αρέσει εμένα ή εσένα ή στον οποιδήποτε αλλά κάνουμε γενική κουβέντα για το hentai,οπότε θα αναφέρουμε και τη αντρική πλευρά του,και τη γυναικεία,και τα yaoi/yuir κομμάτια του,κάθε πλευρά,αν θέλουμε τουλάχιστον να έχουμε μια ολοκληρωμένη οπτική στο θέμα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#266 p@nouklas

p@nouklas

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2008 - 17:39

Τα καταφέραμε πάλι και το εκπορνεύσαμε το ζήτημα.
παρεπιπτόντως το λινκ το ανακάλυψα εχτες κ πράγματι τα έσπασε....

Κανένα πρόβλημα red pyramid-san, και καμία κακία.

Αλλα σαν οπαδός του είδους τα ψιλοπήρα με το ποστ σοζ:nod:

παρακαλώ δώστε μου το signature μου πισω!!!!!!!!

#267 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2008 - 17:43

Αν θές να δείς την άποψη μου για το είδος έχω κάνει και πιο αναλυτικά ποστς πιο πίσω.Τεσπά,κουβέντα να γίνετε.

Btw,για κάποιο λόγο εγώ λινκ δεν βλέπω,μπορείς να το ξαναποστάρεις?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#268 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2008 - 18:25

παρακαλώ δώστε μου το signature μου πισω!!!!!!!!

Δεν σου πηρε κανεις την sig σου,απλα αυτη εμφανιζεται μια φορα ανα σελιδα (οπως και ολων των αλλων μελων).
Συμφωνα με αυτο το θεμα ομως μαλλον θα επρεπε να την μικρυνεις.Ισως αν εβγαζες την δευτερη εικονα?

Το λινκ που αναφερθηκε ειναι αυτο:Animetric – Hentai Reviews

#269 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2008 - 15:28

εμένα πάντως το nigh shift nurses μ άρεσε, κ το immoral sisters είχε φάση
όσο είναι hentai κ purely fictional δεν έχω κανένα πρόβλημα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#270 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2008 - 15:38

Εμενα προς το παρον το μονο hentai που μου αρεσε ειναι το Koihime....