Χα χα χα! Ειδικα αν τους εβαζαν και μαζι, μιλαμε για πολυ hardcore καταστασεις!
Και καλα η γιαγια απ'το spirited away, μπορει κααααποια στιγμη να ειχε κανει σεξ στη ζωη της (με τον πρωτο αυτοκρατορα της Κινας ισως), ο γλομπος πιστευεις οτι ξερει τιποτα περι τουτου? (ο emo God Sasuke θα μπορουσε να του δωσει πολυτιμες συμβουλες πιστευω
)
Σχετικα με τα anime girls - hentai girls. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι σε ενα anime, ενας γυναικειος χαρακτηρας εκτος απο εμφανιση εχει και ενα καποιο background, και αναπτυσεται θεματικα (ισως οχι παντα, αλλα αρκετες φορες).
Σε ενα hentai, ειναι 95% εμφανιση και απο κει και περα ενα "φτωχο" background, μηδαμινη αναπτυξη του χαρακτηρα, συναισθηματα, σκεψεις κ.λ.π.
Ακομα και αν παρουμε σαν μετρο συγκρισης την εμφανιση και μονο, πολλοι χαρακτηρες απο ανιμε, βγαζουν περισσοτερη σεξουαλικοτητα απο χαρακτηρες σε hentai (που αυτος ειναι και ο απωτερος σκοπος αλλωστε).
Για τη πρώτη παράγραφο αυτό που μπορώ να σου πώ είναι ότι
Τώρα,για το υπόλοιπο κομμάτι,νομίζω ότι αυτό που λές στη τελευταία παράγραφο συμβαίνει γιατί μάλλον η πρωσοπικότητα άποιου προσδίδει έτσι κι αλλιώς ένα σεξουαλικό,ή καλύτερα ερωτικό στοιψείο.Για αυτό αν ρωτίσεις ανιμάδες/ούδες αν θα τα φτιάχνανε με κάποια/ον κοπέλα/αγόρι απο άνιμε,δεν θα σου αναφέρανε hentai character αλλά απο <<κανονικό>> άνιμε,γιατί η πρωσοπικότητα που προβάλετε προσδίδει και ποιο συγκεκριμένο ερωτικό χαρακτήρα,ενώ στα hentai(ή τουλάχιστον στο μέσο όρο,καθότι υπάρχουν και εξαιρέσεις) το σενάριο οδηγεί πάντα στο 'κούτσου κούτσου'...
Είνι όπως στη κανονική ζωή,κοπέλες/αγόρια που έχουν μόνο την εξωτερική εμφάνιση δεν καταφέρνουν να εξιτάρουν τόσο το ενδιαφέρον όσο ανάλογα άτομα με χαρακτήρα.Ή τουλάχιστον,έτσι το έχω νιώσει εγώ...
Πάντως,θα έτρωγα χοντρή φρίκη αν έβλεπα hentai με Yukino μέσα...
Edit:Απορία προς γνώστες:να φανταστώ ότι το Evangelion πρέπει να έχει άπειρα ανάλογα hentai versions είτε σε κινούμενο είτε σε χαρτί?