Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ελληνικές σειρές

• Please log in to reply
130 replies to this topic

Poll: Ποια είναι η αγαπημένη σας ελληνική σειρά που παίζεται τώρα; (101 member(s) have cast votes)

Ποια είναι η αγαπημένη σας ελληνική σειρά που παίζεται τώρα;

1. Στο Παρά Πέντε (23 votes [22.77%])

Percentage of vote: 22.77%

2. s1ngles (19 votes [18.81%])

Percentage of vote: 18.81%

3. Θα βρεις το δάσκαλο σου (0 votes [0.00%])

Percentage of vote: 0.00%

4. Μαρία η Άσχημη (έλεος) (5 votes [4.95%])

Percentage of vote: 4.95%

5. Άλλη (25 votes [24.75%])

Percentage of vote: 24.75%

6. 50-50 (27 votes [26.73%])

Percentage of vote: 26.73%

7. Λουφα και Παραλαγή (2 votes [1.98%])

Percentage of vote: 1.98%

Vote Guests cannot vote

#61 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 11 October 2007 - 15:01

Αλλά δεν έχει Περιστερόπουλο φέτος στους S1NGLES!:if::blingeye2::nanteee:
Πήγε να παίξει στις γοργόνες...:erk:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#62 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 11 October 2007 - 17:05

Αλλά δεν έχει Περιστερόπουλο φέτος στους S1NGLES!:if::blingeye2::nanteee:
Πήγε να παίξει στις γοργόνες...:erk:

Πράγματι, τεράστια απώλεια ο Νώντας!

Posted Image

#63 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 12 October 2007 - 02:30

big bang εχει γελιο:P το singles 2 1/2 το χανω ολη την ωρα Τ_T αλλα τσπ:emptyonexg1:
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#64 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 12 October 2007 - 22:27

το singles 2 1/2 το χανω ολη την ωρα Τ_T αλλα τσπPosted Image

Εγώ επειδή βαριέμαι να το βλέπω όταν το παίζει και να περιμένω να τελειώσουν οι διαφημίσεις που βάζει ενδιάμεσα, το κατεβάζω από το blue-white ή το gamato και το βλέπω αργότερα.
Όπως σήμερα που είδα το 2ο επεισόδιο. Μιλάμε όμως πολύ κατρακύλα η παρέα, σε λίγο θα βρούνε πάτο!!!Να δούμε πότε θα αλλάξουν τα πράγματα και θα αρχίσουν οι αποκαλύψεις και οι συμμαχίες...
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον

#65 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 12 October 2007 - 22:36

Τα Ίχνη πάντως εμένα μου άρεσαν ;)

Και η Άμυνα Ζώνης καλή φάση, αλλά το έχω διαβάσει και δεν έχει πλάκα έτσι ;P
1

#66 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 12 October 2007 - 22:41

απο τη στιγμη που υπαρχουν τοσα νεα anime γιατι να χασεις το χρονο σου βλεποντας αυτες τις σειρες..? :lame:

#67 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 12 October 2007 - 22:47

απο τη στιγμη που υπαρχουν τοσα νεα anime γιατι να χασεις το χρονο σου βλεποντας αυτες τις σειρες..? :lame:

από τη στιγμή που υπάρχουν τόσες νέες σειρές γιατί να χάσεις το χρόνο σου βλέποντας anime; {θα μπορούσε να πει ο οποιοσδήποτε}

Βασικά, γούστα είναι.
1

#68 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 12 October 2007 - 22:48

:hmmm:
Γιατί μπορεί να μου αρέσει ίσως...;
Ο κόσμος δεν είναι γεμάτος μόνο με anime, ούτε τα πάντα εκτός των anime είναι μάπα...υπάρχουν και αρκετές πολύ καλές σειρές που είναι κατά πολύ ανώτερες από διάφορα anime...επίσης υπάρχουν και πολλά σκουπίδια anime :thumbdown:
Posted Image

#69 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 posts

Posted 12 October 2007 - 23:08

Έχω αρχίσει να βλέπω μόνο τις Γοργόνες μέχρι αυτή τη στιγμή. Καλό παραμυθάκι, για να ξεφεύγεις από τη σκληρή πραγματικότητα μερικές φορές.

"Mind like water is a visual metaphor for a state of
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."
Posted Image

#70 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 13 October 2007 - 00:43

από τη στιγμή που υπάρχουν τόσες νέες σειρές γιατί να χάσεις το χρόνο σου βλέποντας anime; {θα μπορούσε να πει ο οποιοσδήποτε}

Βασικά, γούστα είναι.

απλα το λεω επειδη ειμαστε σε anime forum :P

:hmmm:
Γιατί μπορεί να μου αρέσει ίσως...;
Ο κόσμος δεν είναι γεμάτος μόνο με anime, ούτε τα πάντα εκτός των anime είναι μάπα...υπάρχουν και αρκετές πολύ καλές σειρές που είναι κατά πολύ ανώτερες από διάφορα anime...επίσης υπάρχουν και πολλά σκουπίδια anime :thumbdown:

καλες ελληνικες σειρες sorry αλλα δεν πιστευω πως οντως υπαρχουν...γι'αυτο αλλωστε και δεν παρακολουθω καποια εδω και χρονια συστηματικα...ξενες σειρες μου αρεσουν πολυ περισσοτερο πχ.lost/prison break/heroes....
απλα μιλουσα για anime vs ελληνικες σειρες οποτε 1-0 for me :thatsit:

#71 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 14 October 2007 - 17:14

απλα μιλουσα για anime vs ελληνικες σειρες οποτε 1-0 for me :thatsit:

Αφού μιλούσες για anime vs ελληνικές σειρές τότε συμφωνώ κι εγώ ότι προτιμώ τα anime αλλά όπως είπες

καλες ελληνικες σειρες sorry αλλα δεν πιστευω πως οντως υπαρχουν...γι'αυτο αλλωστε και δεν παρακολουθω καποια εδω και χρονια συστηματικα

πιστεύω ότι τις έχεις απορρίψει ολοκληρωτικά τις ελληνικές σειρές και δεν έχεις δει καμία εδώ και χρόνια οπότε δεν ξέρεις αν τα πράγματα έχουν αλλάξει και έχουν βγει καλές. Πολλοί από εδώ μέσα θα σου πουν ότι υπάρχουν κάποιες πολύ καλές σειρές όπως αυτές του Κοκκινόπουλου (πχ. 10η εντολή,κοκκινος κύκλος παλιότερα) ο οποίος έχει δείξει απίστευτη σκηνοθετική ικανότητα!
Επίσης αναλόγως με τα γούστα του καθενός είχαμε την προηγούμενη σεζόν σειρές αρκετά καλές όπως Singles, 50-50, παρά πέντε.
Δεν πειράζει να ρίχνεις μία ματιά και στο τι γίνετε και έξω από τον χώρο των anime....σκέψου ότι ανοίγεις τους ορίζοντές σου σε νέες εμπειρίες :bleh:
Posted Image

#72 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 14 October 2007 - 21:08

Αφού μιλούσες για anime vs ελληνικές σειρές τότε συμφωνώ κι εγώ ότι προτιμώ τα anime αλλά όπως είπες πιστεύω ότι τις έχεις απορρίψει ολοκληρωτικά τις ελληνικές σειρές και δεν έχεις δει καμία εδώ και χρόνια οπότε δεν ξέρεις αν τα πράγματα έχουν αλλάξει και έχουν βγει καλές. Πολλοί από εδώ μέσα θα σου πουν ότι υπάρχουν κάποιες πολύ καλές σειρές όπως αυτές του Κοκκινόπουλου (πχ. 10η εντολή,κοκκινος κύκλος παλιότερα) ο οποίος έχει δείξει απίστευτη σκηνοθετική ικανότητα!
Επίσης αναλόγως με τα γούστα του καθενός είχαμε την προηγούμενη σεζόν σειρές αρκετά καλές όπως Singles, 50-50, παρά πέντε.
Δεν πειράζει να ρίχνεις μία ματιά και στο τι γίνετε και έξω από τον χώρο των anime....σκέψου ότι ανοίγεις τους ορίζοντές σου σε νέες εμπειρίες :bleh:

οπως ειπα δεν βλεπω καποια συστηματικα διασπαρτα επεισοδια βλεπω συχνα αλλα δεν εχω πετυχει καμια που να με κανει να πω ''λοιπον καθε μερα ταδε ωρα θα ανοιγω αυτο το καναλι και θα την βλεπω στανταρ''
ουτε anime βλεπω τωρα πολυ αλλα αυτο ειναι λογω χρονου γιατι μου αρεσει να βλεπω μερικα επεισοδια anime μαζι εκτος αν ειναι σειρα που συνεχιζεται και τοτε βλεπω μονο αυτο που βγαινει(πχ bleach..)
οπως ειπες παει με γουστα και δεν εχω βρει καποια που να μου κανει click....

οποτε παλι φτανω στο συμπερασμα anime ftw...
το ξαναλεω για 3η φορα νομιζω εναντι ελληνικων σειρων παντα που τις θεωρω lame...:yawn2:

#73 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 14 October 2007 - 21:16

Και τα 3/4 των anime που βγαίνουν σε κάθε season lame είναι αλλά δε το κάνουμε και θέμα.

#74 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 posts

Posted 14 October 2007 - 22:06

Το Γιούγκερμαν είναι αρκετά καλό για ελληνική παραγωγή, προσωπικά με ξάφνιασε. Έχει τρομερά σκηνικά και κουστούμια.

Το Δεληγιάννειο αηδία, όπως και το Καφέ της Χαράς, ο Ρώμας τα έχει φάει τα ψωμιά του.

Δε βλέπω TV όμως γενικά, οπότε δεν ξέρω τι άλλο παίζει.
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#75 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 posts

Posted 15 October 2007 - 01:27

Singles το τραβανε το τραβανε και το εχουνε κουράσει.
''Ο Τζιτζικας και ο Μερμυγκας'' πολυ καλη σειρα όπως και το
''Αν υπήρχες θα σε χωριζα''.
Νανε καλα και το bluewhite gt :wooi2:

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...