Πήγε να παίξει στις γοργόνες...

Posted 11 October 2007 - 15:01
Posted 11 October 2007 - 17:05
Πράγματι, τεράστια απώλεια ο Νώντας!Αλλά δεν έχει Περιστερόπουλο φέτος στους S1NGLES!
Πήγε να παίξει στις γοργόνες...
Posted 12 October 2007 - 02:30
Posted 12 October 2007 - 22:27
Εγώ επειδή βαριέμαι να το βλέπω όταν το παίζει και να περιμένω να τελειώσουν οι διαφημίσεις που βάζει ενδιάμεσα, το κατεβάζω από το blue-white ή το gamato και το βλέπω αργότερα.το singles 2 1/2 το χανω ολη την ωρα Τ_T αλλα τσπ
Posted 12 October 2007 - 22:36
Posted 12 October 2007 - 22:41
Posted 12 October 2007 - 22:47
απο τη στιγμη που υπαρχουν τοσα νεα anime γιατι να χασεις το χρονο σου βλεποντας αυτες τις σειρες..? :lame:
Posted 12 October 2007 - 22:48
απο τη στιγμη που υπαρχουν τοσα νεα anime γιατι να χασεις το χρονο σου βλεποντας αυτες τις σειρες..? :lame:
Posted 12 October 2007 - 23:08
Posted 13 October 2007 - 00:43
απλα το λεω επειδη ειμαστε σε anime forumαπό τη στιγμή που υπάρχουν τόσες νέες σειρές γιατί να χάσεις το χρόνο σου βλέποντας anime; {θα μπορούσε να πει ο οποιοσδήποτε}
Βασικά, γούστα είναι.
Γιατί μπορεί να μου αρέσει ίσως...;
Ο κόσμος δεν είναι γεμάτος μόνο με anime, ούτε τα πάντα εκτός των anime είναι μάπα...υπάρχουν και αρκετές πολύ καλές σειρές που είναι κατά πολύ ανώτερες από διάφορα anime...επίσης υπάρχουν και πολλά σκουπίδια anime
Posted 14 October 2007 - 17:14
Αφού μιλούσες για anime vs ελληνικές σειρές τότε συμφωνώ κι εγώ ότι προτιμώ τα anime αλλά όπως είπεςαπλα μιλουσα για anime vs ελληνικες σειρες οποτε 1-0 for me
πιστεύω ότι τις έχεις απορρίψει ολοκληρωτικά τις ελληνικές σειρές και δεν έχεις δει καμία εδώ και χρόνια οπότε δεν ξέρεις αν τα πράγματα έχουν αλλάξει και έχουν βγει καλές. Πολλοί από εδώ μέσα θα σου πουν ότι υπάρχουν κάποιες πολύ καλές σειρές όπως αυτές του Κοκκινόπουλου (πχ. 10η εντολή,κοκκινος κύκλος παλιότερα) ο οποίος έχει δείξει απίστευτη σκηνοθετική ικανότητα!καλες ελληνικες σειρες sorry αλλα δεν πιστευω πως οντως υπαρχουν...γι'αυτο αλλωστε και δεν παρακολουθω καποια εδω και χρονια συστηματικα
Posted 14 October 2007 - 21:08
Αφού μιλούσες για anime vs ελληνικές σειρές τότε συμφωνώ κι εγώ ότι προτιμώ τα anime αλλά όπως είπες πιστεύω ότι τις έχεις απορρίψει ολοκληρωτικά τις ελληνικές σειρές και δεν έχεις δει καμία εδώ και χρόνια οπότε δεν ξέρεις αν τα πράγματα έχουν αλλάξει και έχουν βγει καλές. Πολλοί από εδώ μέσα θα σου πουν ότι υπάρχουν κάποιες πολύ καλές σειρές όπως αυτές του Κοκκινόπουλου (πχ. 10η εντολή,κοκκινος κύκλος παλιότερα) ο οποίος έχει δείξει απίστευτη σκηνοθετική ικανότητα!
Επίσης αναλόγως με τα γούστα του καθενός είχαμε την προηγούμενη σεζόν σειρές αρκετά καλές όπως Singles, 50-50, παρά πέντε.
Δεν πειράζει να ρίχνεις μία ματιά και στο τι γίνετε και έξω από τον χώρο των anime....σκέψου ότι ανοίγεις τους ορίζοντές σου σε νέες εμπειρίες
Posted 14 October 2007 - 21:16
Posted 14 October 2007 - 22:06
Posted 15 October 2007 - 01:27
we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...