Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ελληνικές σειρές
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 20:25
Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2007 - 19:53

Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2007 - 07:44
Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2008 - 21:40

Άντε να δούμε αν θα το τελειώσουν φέτος κλείνοντας κυρίως την ιστορία της δολοφονίας του Λουκά...

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2008 - 00:27
ώρα σου.

My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2008 - 00:30
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2008 - 01:24
- S1NgLeS 2½ (σταθερά σαν πέρυσι)
- Ευτυχισμένοι Μαζί (η απροσδόκητη έκπληξη - αποδείχτηκε ΤΕΛΕΙΟ)
- Big Bang (laser, absolute και τα λοιπά - χαλαρά η πιο ΔΥΝΑΤΗ κωμική σειρά για φέτος)
- Μπαμπά μην Τρέχεις
- Λατρεμένοι μου Γείτονες
- Μαύρα Μεσάνυχτα
Ώρες-ώρες φαντάζομαι ότι ίσως είμαι απ' αυτούς που βλέπουν μόνο ένα κανάλι, ό,τι αηδίες κι αν δείχνει αυτό. Βλέπω σχεδόν μόνο MEGA, αλλά θέλω να πιστεύω ότι ό,τι βλέπω στο MEGA το θεωρώ καλό και ποιοτικό επειδή είναι και όχι επειδή είμαι κολλημένος με το συγκεκριμένο κανάλι. Για παράδειγμα, προσωπικά, έχω παρατηρήσει ότι ο ΑΝΤ1 είναι η προσωποποίηση της ευτέλειας (αν υπάρχει τέτοια λέξη). Πολύ λίγες σειρές του κατάφερα να παρακολουθήσω, όπως κάποιες του Χάρη Ρώμα (που κι αυτές σιγά-σιγά χαλάσανε), τα Σκε®τσάκια, τα βιντεάκια του ΟΛΑ κ.λπ. Εντάξει, είναι και το Prison Break, αλλά δε θα μιλήσω για υποτιτλισμένες ξένες σειρές.
Επειδή αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να γράψω περισσότερα (θα έκανα αναφορά στις διάφορες τηλεοπτικές σειρές ανά τις χρονιές), θα σταματήσω εδώ και θα ολοκληρώσω κάποια άλλη φορά.
Reason: Δείτε την ώρα που εγράφη το post.
«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2008 - 04:26

Ωραία υπόθεση αλλά το μυστικό της σειράς κρύβεται στους ηθοποιούς.
Ο Μάινας είναι πάρα πολύ καλός στο ρόλο ενός φιλήσυχου ανθρώπου που τον έχει κατασπαράξει η ρουτίνα σε σημείο που να μην περιμένει τίποτα παραπάνω από την οικογένειά του και να μην θέλει καμία αλλαγή στη ζωή του(θεωρώντας ίσως ότι είναι ικανοποιημένος από αυτήν ή να είναι πολύ κουρασμένος πλέον για να την αλλάξει προς το καλύτερο) οδηγώντας μέχρι και το ίδιο αυτοκίνητο εδώ και καμιά 30αριά χρόνια το οποίο και αφήνει ένα ένα τα κομμάτια του...
Η Μπέσσυ Μάλφα που παίζει την γυναίκα του πιστεύω ότι δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας και είναι η καλύτερη ηθοποιός της σειράς!!!

Και οι δύο τους με έβαλαν αμέσως στο συναίσθημα των χαρακτήρων τους (όπως και τα παιδιά τους στη σειρά είναι αρκετά καλά) δείχνοντάς μας, πιστεύω, πως είναι ρεαλιστικά μία τυπική ελληνική οικογένεια.
Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί γιατί οι αλλαγές στις ζωές τους είναι δραματικές και απότομες...

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2008 - 12:56
Μόλις είδα το τελευταίο Singles και έμεινα άναυδος με τις αποκαλύψεις και τις ανατροπές!!!
Άντε να δούμε αν θα το τελειώσουν φέτος κλείνοντας κυρίως την ιστορία της δολοφονίας του Λουκά...
τι κακό εχουμε πάθει μ'αυτο το singles επιτέλους. μας χαλαει τα βράδια της τετάρτης.
Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2008 - 01:36
Χαχα, ναι πράγματι! Τα Μαύρα Μεσάνυχτα τα στηρίζει η Μάλφα που είναι ΘΕΑ στο ρόλο της!Η Μπέσσυ Μάλφα που παίζει την γυναίκα του πιστεύω ότι δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας και είναι η καλύτερη ηθοποιός της σειράς!!!
Αυτό+το s1ngles είναι πιστεύω απο τις καλύτερες φέτος!
(Το Παρθεναγωγείο τυχαίνει και το βλέπω καμία φορά με τα μικρά αδέρφια μου, καλούλι είναι αλλά καρμπόν οι περισσότεροι χαρακτήρες! Αν πάντως πάλι ο Ρώμας βάλει τον ευατό του ως γκομενο-μαγνήτη δηλ. να τον καψουρευτεί η δασκάλα, δηλ έλεος!! Ούτε ο Χριστόφορος τέτοιος νάρκισσος!!)
Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2008 - 20:42
Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2008 - 22:18

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2008 - 23:23
Big Bang και απο singles Τζαμπα και παλι Τζαμπα... Αν και η πιο τελεια σειρα ηταν το ''παλι απο την αρχη'' που προβαλλοταν περισυ και την εκοψαν στα μισα επισοδεια
x2

Το s1NgLEs ήταν αρκετά καλή σειρά. Από το 2 και μετά άλλαξε αρκετά στυλ και, απ' ό,τι κατάλαβα, έγινε πιο δημοφιλές. Το 2½, κατά τη γνώμη μου, απλώς ικανοποιητικό. Το επικείμενο 3 θα δούμε. Ο_Ο
Παίζει να είναι πολύ ωραίο!

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2008 - 04:32
Μαύρα μεσάνυχτα