Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Tokyo Mew Mew

• Please log in to reply
75 replies to this topic

#31 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 03 August 2007 - 17:19

Εγω ξέρω ότι τελικά όλα τα καβαι στους άνδρες αρέσουν.

#32 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 03 August 2007 - 18:26

Σώπα..!!... και όλοι το κρύβουν πίστεψέ με..!!

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted Image

#33 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 06 August 2007 - 17:30

μπα δεν είδα κανέναν να το κρύβει.

#34 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 30 September 2007 - 19:34

η σειρα ηταν πολυ ωραια κ ενω ηταν αρκετα επεισοδια για shoujo(ετσι νομιζω δηλαδη)την τελειωσα :oo:...απλα με χαλασε το γεγονος οτι πο αιματακι δεν...

#35 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 posts

Posted 30 September 2007 - 19:41

Τη σειρά την είδα πρόσφατα και μου άρεσε αρκετά.

Όσο για το αιματάκι, η έλλειψή του (σχεδόν) δε με χάλασε καθόλου (γι' αυτό υπάρχουν άλλες σειρές).
Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#36 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 30 September 2007 - 20:46

Όσο για το αιματάκι, η έλλειψή του (σχεδόν) δε με χάλασε καθόλου (γι' αυτό υπάρχουν άλλες σειρές).

Πέστα, ντε! :P Εξάλλου, αν θέλετε τόσο πολύ να δείτε αίμα, δείτε Karin όπου το nosebleed πέφτει σύννεφο (ειλικρινά, δεν έχω ξαναδεί κορίτσι και μάλιστα vampire να ρίχνει καθέ τόσο nesebleed με το κιλό). :lol:

#37 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 01 October 2007 - 01:49

Πέστα, ντε! :P Εξάλλου, αν θέλετε τόσο πολύ να δείτε αίμα, δείτε Karin όπου το nosebleed πέφτει σύννεφο (ειλικρινά, δεν έχω ξαναδεί κορίτσι και μάλιστα vampire να ρίχνει καθέ τόσο nesebleed με το κιλό). :lol:

ειδα μερικα episodes και τα σπαει :D
βεβαια δεν μου πολυφερνει για shounen αλλα πλακα φαινεται να χει :Blissfull:

#38 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 01 October 2007 - 02:33

βεβαια δεν μου πολυφερνει για shounen αλλα πλακα φαινεται να χει :Blissfull:

Μα είναι καρα-shounen του κερατά το anime αυτό! Πλάκα μου κάνεις; :

#39 Nagi_Souichiro

Nagi_Souichiro

Chillout Your Spirit

• Members
  • 122 posts

Posted 01 October 2007 - 06:18

Έλεγα να το κατευάσω,πλάκα έχει αλλά προς το παρών κατυάζω άλλα..
και κάτι Off..shounen τί είναι..?:nosey::fromabove::deadga6:
Πίσω απο τα πιο όμορφα όνειρα σου κρύβεται ο χειρότερος σου εφιάλτης....
Aπλά ζήσε τα όνειρα και περίμενε τον Εφιάλτη...
Posted Imagehttp://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=21661
http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=26806
http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=34457

#40 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 01 October 2007 - 12:58

Shounen σημαίνει στα ιαπωνικά "αγόρι" κι ως όρος χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσουμε ένα anime ή manga που απευθύνεται σε αγόρια. Σείρες όπως Dragonball και Naruto που έχει μπόλικο action ή το Love Hina και το He is my master που έχει μπόλικο fanservice απευθύνονται σαφώς σε αγόρια. Τσέκαρε και στο Wikipedia για περισσότερες πληροφορίες:
ShΕnen - Wikipedia, the free encyclopedia

Σημείωση: τ' ότι σειρές όπως το Rurouni Kenshin θεωρείται shonen δεν το εμποδίσει να το διαβάσουν κορίτσια μιας κι αρκετά κορίτσια διαβάζουν τον εν λόγω manga. Αντίστοιχα και για αρκετούς τίτλους shoujo (=anime/manga για κορίτσια) όπως το Magic Knight Rayearth που έχει από τα καλύτερα fantasy σκηνικά.

Ελπίζω να σε κάλυψα. ;)

#41 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 01 October 2007 - 13:15

Shounen σημαίνει στα ιαπωνικά "αγόρι" κι ως όρος χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσουμε ένα anime ή manga που απευθύνεται σε αγόρια. Σείρες όπως Dragonball και Naruto που έχει μπόλικο action ή το Love Hina και το He is my master που έχει μπόλικο fanservice απευθύνονται σαφώς σε αγόρια. Τσέκαρε και στο Wikipedia για περισσότερες πληροφορίες:
Sh�nen - Wikipedia, the free encyclopedia

Σημείωση: τ' ότι σειρές όπως το Rurouni Kenshin θεωρείται shonen δεν το εμποδίσει να το διαβάσουν κορίτσια μιας κι αρκετά κορίτσια διαβάζουν τον εν λόγω manga. Αντίστοιχα και για αρκετούς τίτλους shoujo (=anime/manga για κορίτσια) όπως το Magic Knight Rayearth που έχει από τα καλύτερα fantasy σκηνικά.

Ελπίζω να σε κάλυψα. ;)

ωχ σωστος μου αρεσει που το παιζω και γνωστης παντα σκεφτομουν ως shounen μονο τα τυπου d gray man/one piece που δεν μπλεκουν romance...

#42 Nagi_Souichiro

Nagi_Souichiro

Chillout Your Spirit

• Members
  • 122 posts

Posted 10 October 2007 - 22:55

Sh�nen - Wikipedia, the free encyclopedia

Ελπίζω να σε κάλυψα. ;)

Nαι,Vetus,με κάλυψες απόλυτα:riiight:..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.:wooi2::gn2:

You'r a :hero:...
Πίσω απο τα πιο όμορφα όνειρα σου κρύβεται ο χειρότερος σου εφιάλτης....
Aπλά ζήσε τα όνειρα και περίμενε τον Εφιάλτη...
Posted Imagehttp://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=21661
http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=26806
http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=34457

#43 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 13 October 2007 - 21:35

παρακολουθουσα τις TOKYO MEW MEW στο Alter και σχετικα μου αρεσε,αν και θυμιζει παρα πολυ sailor moon

#44 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 14 October 2007 - 18:31

Στο Alter είπες; Tην μεταγλώτιση την άντεξες, τουλάχιστον; : Ή δεν ήταν τόσο απαίσια όσο μου λέγαν μερικοί; Aν κι η αλήθεια είναι ότι κι εγώ τότε ήθελα να το δω έστω και στο Alter μιας και δεν είχα τότε ADSL (καταραμένη ανάγκη!) αλλά ήμουν στρατό τότε. :sadist:

T' ότι σου θυμίζει Sailor Moon δεν είναι τυχαίο. Ακόμα και στην διαφήμιση του manga σε άλλα manga της Tokyopop έγραφε: "Aν σας άρεσε το Sailor Moon, θα το λατρέψετε το Tokyo Mew Mew." :thatsit:

#45 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 posts

Posted 14 October 2007 - 18:58

παρακολουθουσα τις TOKYO MEW MEW στο Alter και σχετικα μου αρεσε,αν και θυμιζει παρα πολυ sailor moon

Νοίκιασα από ένα video club το "Mew Mew Power" (από τη Modern Times αν θυμάμαι καλά). Οι φωνές ήταν απαίσιες:colddd:, τα ονόματα :puke: και επιπλέον το πρώτο επεισόδιο που το βρήκαν; :hmmm:(στα 52 που κατέβασα και είδα δεν υπήρχε )
Με άλλα λόγια η Ελληνική μεταγλώττιση είναι :sick:
Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image