Allen Scezar από
The Vision of Escaflowne.

Δε πρέπει να υπάρχουν άντρες σα και του λόγου του, όχι. Πρέπει να δολοφονηθούν άγρια και εν ψυχρώ μετά από βασανιστήρια!!! Μισογυνιστής (αχ, καημένη κοπελίτσα, θα σε προστατεύσω από τον σκληρό τούτο κόσμο!), παιδόφιλος ( ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Η HITOMI;;;;;;; ), ΚΑΙ με potential incest sexuality.
φλερτάρει ασύστολα με την ίδια την αδερφή της, είναι ο αηδιαστικός τύπος του ξανθού μακρυμάλλη ιππότη και καλά που ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ και θεωρεί τις γυναίκες τόσο αδύναμα και ευαίσθητα πλάσματα...!!

DIE IN A CORNER WITH YOUR TESTICLES REMOVED WITHOUT ANESTHESIA, YOU CHAUVINISTIC ASSHOLE!!!!

:madtodeath:
Aizen από
Bleach.

Μου έχει ΣΠΑΣΕΙ τα νεύρα με τη έπαρση και την αλαζονεία του. Ναι, καμάρι μου, και στο FMA είδαμε πώς λέγονται αυτοί που επιθυμούν τη θεότητα: ΨΩΝΑΡΕΣ. Αλλά είναι και το άλλο... ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ;;; Μέχρι να μας αποκαλυφθεί το παρελθόν του, ή θα τα έχω τινάξει τα πέταλα, ή θα πάω να βρω τον Kubo and storyline be DAMNED, ΓΡΑΨΕ την ιστορία του ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ή απλά δε θα ξαναχρησιμοποιήσω χλωρίνη ΟΥΤΕ για καθάρισμα.
ΟΛΟΙ ΑΠΟ NOEIN!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΙΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ CAST!!!
Εντάξει, ίσως οι εξωγήινοι να εξαιρούνται, αλλά δεν άντεξα να δω παραπάνω από το 3ο επεισόδιο. Κόντευα να μασήσω το καλώδιο τροφοδοσίας του laptop μου. 
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tea-chan: 01 Ιούλιος 2010 - 23:34