Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Άμα μπορούσατε να πλακώσετε 1 χαρακτήρα,ποιος θα ταν?

• Please log in to reply
942 replies to this topic

#796 Rogue L

Rogue L

Rogue Lee

• Members
  • 18 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2010 - 13:41

Λοιπόν... άνετα την Sakura στα πρώτα..μετά στο shippuden ήταν πολύ βελτιωμένη!
Επίσης στα naruto τον 8 tail demon που ραπάρει...grrr πραγματικά ενοχλητικός όσο δεν πάει!!!
και την Amane Misa από death note άνεταααα..

#797 avaton

avaton

Quantum Personality

• Members
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2010 - 23:16

Τον sasuke απ'το Naruto....
I'm coming to an end...Realize what i could've been! I can't sleep so i take a breath and hide behind my bravest mask...I mean,i've lost control....

#798 malcolm

malcolm

Anime Fan

• Members
  • 34 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 15:15

Τον Ishida από το Bleach. Αν και τελευταία δεν παίζει πολύ, μου την δίνει στα νέυρα! Αυτός θα έπρεπε να είχε χάσει τις δυνάμεις του και να είχε εξαφανιστεί... Τι διάολο;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#799 Luna Tick

Luna Tick

Tic Tik

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 15:20

Πόλλους και διάφορους αλλά περισσότερο την Sakura(Naruto) για πρωτοφανής λόγους φυσικά.

#800 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 16:54

Είμαι κατά της βίας:ureshii:
Spoiler:

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#801 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2010 - 20:45

sakura απο το naruto,haruko απο furi kuri(μην πω οτι και ολους ανετα)
[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#802 spartankid

spartankid

LALA-RU

• Members
  • 138 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2010 - 21:03

ichimaru gin (bleach)

#803 mariosk97

mariosk97

Starting...

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2010 - 14:26

Lambo από kateikyoushi hitman reborn! είναι πάααααρα πολύ σπαστικός!

#804 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2010 - 14:35

Lambo από kateikyoushi hitman reborn! είναι πάααααρα πολύ σπαστικός!

GTFO!:roar:
Eιναι κορυφαιος....λιωνω μαζι του...:hahaha:

2bbd14fc.jpg

#805 Ass_Kicker

Ass_Kicker

Anime Newbie

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2010 - 17:00

Πραγματικά δεν είμαι πολεμοχαρής.....αλλά χαλαρά θα έριχνα ένα χερι ξίλο στο ανώνυμο χοντρό παιδάκι απο το Gundam 00 που όταν τον ρωτάει η Marina Ismail για το ποιά είναι η ευχή του της λεει:"Να φάω περισσότερο!" Δηλαδή δάξι, φαίνεται ότι τρος το πρωινό σου, μη φας και άλλο θα πάθεις τπτ....
There's only me and her in this world...
If we stare at each other forever...
Will my world become only that which is reflected within her eyes?
Will her world become only that which is reflected within my eyes?
Everything that is me, is her.
Everything that is her, is me.

#806 Dramatic Heroine

Dramatic Heroine

.:Esta soy yo:.

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2010 - 13:40

Τι μόνο έναν?? You're killing me.. Θέλω περισσότερους...:uhh:
Πρώτο και καλύτερο το super duper τυχερό pokemon ωχρού χρώματος που πάαααντα τη βγάζει λάδι ενώ παράλληλα δικαιολογεί το όνομα της ομάδας πύραυλος φωνάζοντας εκνευριστικά pika-pikaaa και μου την έδινε από τότε ακόμα που ήμουν πιτσιρίκι: τον ένα και μοναδικό Pikachu!! Αμα πια δηλαδή. Είπαμε μια, δυο, τρεις φορές να τη γλιτώσεις αλλά ψώωωωφαααα :madtodeath:επιτέλους!!
Moving on. Next on the list: Orochimaru. Δεν είναι το μοιραίο μαλλί. Δεν είναι η λαγνεία για μικρά και όμορφα αγοράκια. Δεν είναι η φρικαλέα φάτσα. Δεν είναι η δίψα για αθανασία και δόξα. Είναι όλα αυτά μαζί + που μου διέφθειρε τον Sasuke-kun [fangirl mode on]και έκανε χαλάστρα στο σιγά-σιγά ανεπτυσσόμενο SasuSaku pairing:awww: [/fangirl mode off]
Neeeeeext: School Days' Threesome aka Makoto-Sekai-Kotonoha. Ενταξει οι άλλες δυο, πες ήταν ερωτευμένα τα κορίτσια και δεν καταλάβανε το μεγαλείο της *@(^@&%% του Makoto (αν και μου τη έδωσε πολύ η Sekai με
Spoiler:
), αλλά αυτός ο μ@^@%@ς ήταν αχαρακτήριστος. Τι τις εκμεταλλεύεσαι και τις δυο ρε φίλε? Δεν είναι αντικείμενα οι γυναίκες!!:madtodeath::mador2:. Περιττό να πω πως
Spoiler: ending spoiler

Και τέλος ένα-δυο chidori στις φωνητικές χορδές της Orihime για να σταματήσει για λίγο το -σήμα κατατεθέν της πλέον- "Kurosaki-kun". αλλιώς δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα μαζί της.:ureshii:

αυτάαααααα.
Spoiler: Kawai L is kawai

Spoiler: DON'T CLICK HERE!!

#807 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2010 - 16:34

Τον Ishida από το Bleach. Αν και τελευταία δεν παίζει πολύ, μου την δίνει στα νέυρα! Αυτός θα έπρεπε να είχε χάσει τις δυνάμεις του και να είχε εξαφανιστεί... Τι διάολο;

Τι να πω; Γουστα ειναι αυτα. Εμενα ειναι απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες εκει μεσα, και ενας απο τους λιγους που δεν ειναι overpowered.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#808 KernaxVol

KernaxVol

Anime Amateur

• Members
  • 68 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2010 - 22:48

Neeeeeext: School Days' Threesome aka Makoto-Sekai-Kotonoha. Ενταξει οι άλλες δυο, πες ήταν ερωτευμένα τα κορίτσια και δεν καταλάβανε το μεγαλείο της *@(^@&%% του Makoto (αν και μου τη έδωσε πολύ η Sekai με

Spoiler:
), αλλά αυτός ο μ@^@%@ς ήταν αχαρακτήριστος. Τι τις εκμεταλλεύεσαι και τις δυο ρε φίλε? Δεν είναι αντικείμενα οι γυναίκες!!:madtodeath::mador2:. Περιττό να πω πως
Spoiler: ending spoiler

Και οι 3 κεντρικοι ηρωες κατα την γνωμη μου θελουν ξυλο (Makoto/Kotonoha/Sekai) με ενα μικρο δισταγμο ως προς την Kotonoha (η οποια κατα την γνωμη μου ηταν το θυμα της ιστοριας ωστοσο τα ηθελε ο ποπος της,κατα καποιο τροπο),
Spoiler:

Αν υπηρχε ενα κουμπι που να εριχνε μια μπατσα στον Κeitaro(Love Hina),καθε φορα που γενικως εκανε κατι ηλιθιο,θα ημουν χαρουμενος. ;)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από KernaxVol: 23 Ιούνιος 2010 - 22:52
Προσθεσα κατι.

"O Θεός είναι νεκρός." -Φρειδερίκος Νίτσε.
"Ο Νίτσε είναι νεκρός:άρα ο Νίτσε ειναι Θεός;:hmmm:" - 'Aναλογικός συλλογισμός'.
---
"Το πρόβλημα με τα δυαδικτυακά παραθέματα (quotes) είναι ότι δεν μπορείς να γνωρίζεις αν πραγματικά υπόθηκαν." -Αβραάμ λίνκολν (1809-1865).

#809 Diakritikos

Diakritikos

Starting...

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 16:09

Ενα κοριτσι με πορτοκαλι μαλλια που ολο φωναζει "Kurosaki-kun!"

Οποιος μοιραζεται την ιδια γνωμη με εμενα, να κανει αυτη την απαντηση quote :golgo:

#810 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 16:13

Ενα κοριτσι με πορτοκαλι μαλλια που ολο φωναζει "Kurosaki-kun!"

Οποιος μοιραζεται την ιδια γνωμη με εμενα, να κανει αυτη την απαντηση quote :golgo:

Βασικα δεν νομιζω να υπαρχει κανεις που να ειναι αντιθετος με τη γνωμη.

Btw μη βαρεσετε αλλα
Spoiler:

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*