Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Άμα μπορούσατε να πλακώσετε 1 χαρακτήρα,ποιος θα ταν?
Posted 11 January 2010 - 13:41
Επίσης στα naruto τον 8 tail demon που ραπάρει...grrr πραγματικά ενοχλητικός όσο δεν πάει!!!
και την Amane Misa από death note άνεταααα..
Posted 14 February 2010 - 23:16
Posted 18 February 2010 - 15:15

Posted 18 February 2010 - 15:20
Posted 18 February 2010 - 16:54

Posted 21 February 2010 - 20:45
Posted 21 February 2010 - 21:03
Posted 21 June 2010 - 14:26
Posted 21 June 2010 - 14:35
GTFO!Lambo από kateikyoushi hitman reborn! είναι πάααααρα πολύ σπαστικός!

Eιναι κορυφαιος....λιωνω μαζι του...

Posted 21 June 2010 - 17:00
If we stare at each other forever...
Will my world become only that which is reflected within her eyes?
Will her world become only that which is reflected within my eyes?
Everything that is me, is her.
Everything that is her, is me.
Posted 22 June 2010 - 13:40

Πρώτο και καλύτερο το super duper τυχερό pokemon ωχρού χρώματος που πάαααντα τη βγάζει λάδι ενώ παράλληλα δικαιολογεί το όνομα της ομάδας πύραυλος φωνάζοντας εκνευριστικά pika-pikaaa και μου την έδινε από τότε ακόμα που ήμουν πιτσιρίκι: τον ένα και μοναδικό Pikachu!! Αμα πια δηλαδή. Είπαμε μια, δυο, τρεις φορές να τη γλιτώσεις αλλά ψώωωωφαααα

Moving on. Next on the list: Orochimaru. Δεν είναι το μοιραίο μαλλί. Δεν είναι η λαγνεία για μικρά και όμορφα αγοράκια. Δεν είναι η φρικαλέα φάτσα. Δεν είναι η δίψα για αθανασία και δόξα. Είναι όλα αυτά μαζί + που μου διέφθειρε τον Sasuke-kun [fangirl mode on]και έκανε χαλάστρα στο σιγά-σιγά ανεπτυσσόμενο SasuSaku pairing:awww: [/fangirl mode off]
Neeeeeext: School Days' Threesome aka Makoto-Sekai-Kotonoha. Ενταξει οι άλλες δυο, πες ήταν ερωτευμένα τα κορίτσια και δεν καταλάβανε το μεγαλείο της *@(^@&%% του Makoto (αν και μου τη έδωσε πολύ η Sekai με

Και τέλος ένα-δυο chidori στις φωνητικές χορδές της Orihime για να σταματήσει για λίγο το -σήμα κατατεθέν της πλέον- "Kurosaki-kun". αλλιώς δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα μαζί της.

αυτάαααααα.
Posted 22 June 2010 - 16:34
Τον Ishida από το Bleach. Αν και τελευταία δεν παίζει πολύ, μου την δίνει στα νέυρα! Αυτός θα έπρεπε να είχε χάσει τις δυνάμεις του και να είχε εξαφανιστεί... Τι διάολο;
Τι να πω; Γουστα ειναι αυτα. Εμενα ειναι απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες εκει μεσα, και ενας απο τους λιγους που δεν ειναι overpowered.
*waving intensifies*
Posted 23 June 2010 - 22:48
Neeeeeext: School Days' Threesome aka Makoto-Sekai-Kotonoha. Ενταξει οι άλλες δυο, πες ήταν ερωτευμένα τα κορίτσια και δεν καταλάβανε το μεγαλείο της *@(^@&%% του Makoto (αν και μου τη έδωσε πολύ η Sekai με
Spoiler:), αλλά αυτός ο μ@^@%@ς ήταν αχαρακτήριστος. Τι τις εκμεταλλεύεσαι και τις δυο ρε φίλε? Δεν είναι αντικείμενα οι γυναίκες!!. Περιττό να πω πως
Spoiler: ending spoiler
Και οι 3 κεντρικοι ηρωες κατα την γνωμη μου θελουν ξυλο (Makoto/Kotonoha/Sekai) με ενα μικρο δισταγμο ως προς την Kotonoha (η οποια κατα την γνωμη μου ηταν το θυμα της ιστοριας ωστοσο τα ηθελε ο ποπος της,κατα καποιο τροπο),
Αν υπηρχε ενα κουμπι που να εριχνε μια μπατσα στον Κeitaro(Love Hina),καθε φορα που γενικως εκανε κατι ηλιθιο,θα ημουν χαρουμενος.

Edited by KernaxVol, 23 June 2010 - 22:52.
Προσθεσα κατι.
"Ο Νίτσε είναι νεκρός:άρα ο Νίτσε ειναι Θεός;:hmmm:" - 'Aναλογικός συλλογισμός'.
---
"Το πρόβλημα με τα δυαδικτυακά παραθέματα (quotes) είναι ότι δεν μπορείς να γνωρίζεις αν πραγματικά υπόθηκαν." -Αβραάμ λίνκολν (1809-1865).
Posted 24 June 2010 - 16:09
Οποιος μοιραζεται την ιδια γνωμη με εμενα, να κανει αυτη την απαντηση quote

Posted 24 June 2010 - 16:13
Ενα κοριτσι με πορτοκαλι μαλλια που ολο φωναζει "Kurosaki-kun!"
Οποιος μοιραζεται την ιδια γνωμη με εμενα, να κανει αυτη την απαντηση quote
Βασικα δεν νομιζω να υπαρχει κανεις που να ειναι αντιθετος με τη γνωμη.
Btw μη βαρεσετε αλλα
*waving intensifies*