Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Άμα μπορούσατε να πλακώσετε 1 χαρακτήρα,ποιος θα ταν?

• Please log in to reply
942 replies to this topic

#751 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 13 May 2009 - 17:45

Εμενα γενικα μου την σπανε αυτοι που νομιζουν οτι αυτοι εχουν το δικαιο με οτι διεστραμενο πραγμα σκεφτουν ...

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#752 Lebw

Lebw

やれ やれ

• Members
  • 79 posts

Posted 15 May 2009 - 13:43

Near απο το Death Note που νομιζει οτι θα ξεπερασει τον L το αχρηστο ή
Suzaku Kururugi απο το Code Geass που δεν αντεχω ουτε να τον βλεπω για πολλους λογους ή
Renge Houshakuji απο το Ouran High School Host Club αυτο το βλαμμενο που εμφανιζεται απο παντου και γελαει και μας σπαει τα ***. καπως ετσι ->:hahaha:
Ειναι και οι 3 τοσο συμπαθητικοι θα τους εδερνα με μεγαλη ευχαριστιση. Αμα θα μπορουσα θα τους σκοτωνα κιολας. :wis:

P.S ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΝ LIGHT ΗΣΥΧΟ!

Posted Image

#753 RoronoaZ

RoronoaZ

RoronoaZoro

• Members
  • 2 posts

Posted 16 May 2009 - 19:12

και εγω θα εδερνα τν pikachu μεχρι να εξελιχθει ο *** ολο το δημοτικο περιμενα να εξελιχθει και ακομα να το κανει LOL XD οτι να ναι αλλα πειτε μ δν ειναι αληθεια?
IF MY CAPTAINS DREAM DIES MINE DIES WITH HIS SO IF YOU HAVE TO TAKE SOMEBODY'S HEAD TAKE MINE

#754 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 16 May 2009 - 19:51

και εγω θα εδερνα τν pikachu μεχρι να εξελιχθει ο *** ολο το δημοτικο περιμενα να εξελιχθει και ακομα να το κανει LOL XD οτι να ναι αλλα πειτε μ δν ειναι αληθεια?

:hahaha::hahaha:οσο και αν φαινετε αστειο, αληθεια ειναι...ολοι τον περιμεναμε να εξελιχθει αλλα ποτε δεν εγινε.

Στο θεμα μας τωρα. Χαρακτηρες π θελω να πλωκωσω πολλοι είναι αλλα τωρα δυο μ ερχονται στο μυαλο:

Saionji Sekai από School Days
Spoiler:

Flay Allster από Gundam Seed
Spoiler:

#755 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 posts

Posted 16 May 2009 - 23:37

Raito (Death Note), Near (Death Note), Sasuke (Naruto), Ino (Naruto), Aisen (Bleach), Gluttony (FMA), "Police Girl" (Hellsing), Krillin (Dragonball), Arlong (One Piece), Lelouch (Code Geass)

Κυριως αυτοι μου ερχονται τωρα..ισως θυμιθω και αλλους
Α τον Lelouch τον ειπα? :P

#756 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 17 May 2009 - 01:40

Raito (Death Note), Near (Death Note), Sasuke (Naruto), Ino (Naruto), Aisen (Bleach), Gluttony (FMA), "Police Girl" (Hellsing), Krillin (Dragonball), Arlong (One Piece), Lelouch (Code Geass)

Κυριως αυτοι μου ερχονται τωρα..ισως θυμιθω και αλλους
Α τον Lelouch τον ειπα? :P

O Lelouch τι σου εφταιξε? για τους υπόλοιπους συμφωνω...iδικα για τον Sasuke:chigau::chigau:

#757 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 17 May 2009 - 01:51

GRIFFITH:mador2::madtodeath::madtodeath:

Berserk___Gatsu.jpg

#758 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 posts

Posted 17 May 2009 - 10:34

@adamsbankai

Να μωρε, απλως τον αντιπαθησα απο την πρωτη στιγμη που τον ειδα για καποιο λογο, χαχα
Ετσι, Σασουκης σαξ, εγω περιμενω πως και πως να
Spoiler:

#759 Green Fury

Green Fury

Green Fury

• Members
  • 2 posts

Posted 17 May 2009 - 13:28

Εγω παιδια θα εδερνα με μεγαλη ευχαριστηση τον Sasuke.Αυτο το στυλακι που εχει δηλ. ειμαι εγω και κανενας αλλος μου την δινει αφανταστα.Επισης θα ηθελα να κανω κιμα την μουρη του Orochimarou σε τετοιο βαθμο που και το πιο τρισαθλιο ερπετο του να ειναι πιο ομορφο.LONG LIVE THE FROG HERMIT.

#760 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 17 May 2009 - 13:41

μόνο έναν? πωωωωωωω

καλά εγώ θα πω έναν γενικό κανόνα που πιάνετε σαν ένα :hahaha:\
θα σκότωνα με βασανιστήρια όσους χαρακτήρες σε anime έχουν την υποστήριξη των άλλων και τρέχουν όλοι να τους σώσουν χωρίς -κατ'εμέ- κανέναν λόγο
ειδικά όταν αυτοί το παίζουν αδύναμοι και θύματα :madtodeath:
[πχ Yuki-vampire knight,Sakura-tsubasa chronicles,Misa-death note,Haruhi-the melancholy of shizumiya haruhi και οι κεντρικές ηρωίδες των night wizards και tayutama που δε θυμαμαι names κλπ κλπ ]

+1
προσθέτω:orihime-bleach

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#761 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 17 May 2009 - 15:02

Mello και Near απο Death note οι αλλοι είναι πολλοι απο Naruto γιαυτο δεν θα τους ποστάρω

MbcN7u5.png

#762 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 posts

Posted 24 May 2009 - 00:18

Tsukune από Rosario+Vampire (ο τύπος είναι απλά ελεινός, τρισάθλιος και ποταπός. Έχει θέληση αλλά είναι αναποφάσιστος όσον αφορά τον ερωτικό τομέα. Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι βλάκας ή περιορισμένης ευθύνης... Επίσης πρώτη φορά βλέπω έναν τόσο άχρηστο και εκτός περιβάλλοντος πραγματικά χαρακτήρα να τον θέλουν τόσες κοπέλες ταυτόχρονα μόνο και μόνο επειδή και εγώ δεν ξέρω ... είναι απλά αψυχολόγητες ή ηλίθιες? Τελικά αυτός ο τύπος αποδεικνύει ότι ο έρωτας δεν είναι τυφλός αλλά τετραπληγικός)

Shinji Ikari από Evangelion (ο μόνος τρόπος για να δώ την σειρά ήταν βάλω σε fast forward όλες τις σκηνές που ο Shinji ήταν εκτός μαχών. "Ο μπαμπάς μου δεν με αγαπάει", οκ το καταλάβαμε μεγάλε, αλλά έχει και παρακάτω... Deal with it or shut the fuck up and die)

Cain Nightroad από Trinity Blood και Vas the Stanpid (αυτούς τους δύο τους έβαλα μαζί γιατί ανήκουν στην χαζή κατηγορία ηρώων που έχουν στα χέρια τους τρομακτική δύναμη αλλά παγώνουν όταν έρχονται σε σύγκρουση με την ιδεολογία τους. Δηλαδή ίμαρτον κιόλας κανείς τους δεν θέλει να σκοτώσει και όταν έρχονται αντιμέτωποι με την επιλογή να σκοτώσουν έναν κακό για να σώσουν μία πόλη παγώνουν απλά και εν το μεταξύ αφού καταστραφεί η πόλη ξεπαγώνουν λόγω της συνειδητοποίησης ότι άνθρωποι πεθαίνουν. Κατόπιν προσπαθούν να αφοπλίσουν τον κακό και όταν δεν τον καταφέρνουν απλά τον σκοτώνουν γιατί τους αναγκάζει ο ίδιος... και ας μην μιλήσουμε τί έχει γίνει μέχρι εκείνη τη στιγμή η πόλη!!! Και το πιό εκνευριστικό είναι πως κάποιος με αυτή την ιδεολογία θα αυτοκτονούσε μόλις θα έβλεπε το αποτέλεσμα της αναποφασιστικότητάς του, αλλά αυτοί όχι... ποτέ... υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι για να προστατέψουν, δηλαδή με λίγα λόγια και άλλες πόλεις για να καταστραφούν από τον φάβλο κύκλο στον οποίο τους παγιδεύει η αναποφασιστικότητά τους)

Kouichi Hayase από Linebarrels of Iron (ο αδύναμος έφηβος που ξαφνικά έγινε παντοδύναμος και τώρα ... "I am a Hero of justice", μας τα έκανες καρπούζαααααααα. Και όλοι οι υπόλοιποι δεν τον προσγειώνουν τον εμψυχώνουν και του λένε ότι πράγματι είναι, βέβαια και εγώ το ίδιο θα έκανα αν ένα βλήτο σαν αυτό είχε τέτοια δύναμη και το ήθελα με το μέρος μου. Τέλος το πιό τραγικό είναι ότι του λένε αρκετά σκληρά πράγματα για έναν έφηβο όπως "you make me sick", "you can't think", "you are useless" και αυτός αντί να τους σπάσει τα κεφάλια κάθεται και τους ακούει και απλά διαμαρτύρεται σαν παιδάκι του δημοτικού)
The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!

#763 Xristos-san

Xristos-san

Εθισμένος

• Members
  • 106 posts

Posted 24 May 2009 - 11:55

Εγω θα πλακωνα τον Naruto ξαι θα του ελεγα,να μιν μιλαει τοσο πολυ αλλαα να πολεμαει.Ποιος νωμιζει οτι ειναι και κανει κυριγμα σε ολους.

#764 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 24 May 2009 - 12:28

Tsukune από Rosario+Vampire (ο τύπος είναι απλά ελεινός, τρισάθλιος και ποταπός. Έχει θέληση αλλά είναι αναποφάσιστος όσον αφορά τον ερωτικό τομέα. Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι βλάκας ή περιορισμένης ευθύνης... Επίσης πρώτη φορά βλέπω έναν τόσο άχρηστο και εκτός περιβάλλοντος πραγματικά χαρακτήρα να τον θέλουν τόσες κοπέλες ταυτόχρονα μόνο και μόνο επειδή και εγώ δεν ξέρω ... είναι απλά αψυχολόγητες ή ηλίθιες? Τελικά αυτός ο τύπος αποδεικνύει ότι ο έρωτας δεν είναι τυφλός αλλά τετραπληγικός)

Rito-To love ru:Είμαι σίγουρος πως θα τον λατρέψεις τον Tsukune άμα δεις αυτόν!:hahaha:

#765 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 posts

Posted 24 May 2009 - 13:20

Rito-To love ru:Είμαι σίγουρος πως θα τον λατρέψεις τον Tsukune άμα δεις αυτόν!:hahaha:

Αφού έψαξα στο wikipedia , είδα κανά δύο επεισόδια (θεέ μου...:burningbe3:) μπορώ να πώ ότι...
Ναι αγαπητέ HeLlRaiDeR έχεις απόλυτο δίκιο, ο Tsukune είναι πολύ νορμάλ τελικά (εξάλλου καλά κάνει το παλικάρι αφού τον έχουν ζώσει οι γκομενάρες... και εγώ τα ίδια μάλλον θα έκανα στη θέση και την ηλικία του :wooi2:) ενώ ο Rito Yuki απλά ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ... ΤΕΛΟΣ.
The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!