Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Άμα μπορούσατε να πλακώσετε 1 χαρακτήρα,ποιος θα ταν?
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2009 - 13:43
Suzaku Kururugi απο το Code Geass που δεν αντεχω ουτε να τον βλεπω για πολλους λογους ή
Renge Houshakuji απο το Ouran High School Host Club αυτο το βλαμμενο που εμφανιζεται απο παντου και γελαει και μας σπαει τα ***. καπως ετσι ->

Ειναι και οι 3 τοσο συμπαθητικοι θα τους εδερνα με μεγαλη ευχαριστιση. Αμα θα μπορουσα θα τους σκοτωνα κιολας.

P.S ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΝ LIGHT ΗΣΥΧΟ!
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2009 - 19:12
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2009 - 19:51
και εγω θα εδερνα τν pikachu μεχρι να εξελιχθει ο *** ολο το δημοτικο περιμενα να εξελιχθει και ακομα να το κανει LOL XD οτι να ναι αλλα πειτε μ δν ειναι αληθεια?

Στο θεμα μας τωρα. Χαρακτηρες π θελω να πλωκωσω πολλοι είναι αλλα τωρα δυο μ ερχονται στο μυαλο:
Saionji Sekai από School Days
Flay Allster από Gundam Seed
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2009 - 23:37
Κυριως αυτοι μου ερχονται τωρα..ισως θυμιθω και αλλους
Α τον Lelouch τον ειπα?

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2009 - 01:40
Raito (Death Note), Near (Death Note), Sasuke (Naruto), Ino (Naruto), Aisen (Bleach), Gluttony (FMA), "Police Girl" (Hellsing), Krillin (Dragonball), Arlong (One Piece), Lelouch (Code Geass)
Κυριως αυτοι μου ερχονται τωρα..ισως θυμιθω και αλλους
Α τον Lelouch τον ειπα?
O Lelouch τι σου εφταιξε? για τους υπόλοιπους συμφωνω...iδικα για τον Sasuke:chigau:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2009 - 01:51

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2009 - 10:34
Να μωρε, απλως τον αντιπαθησα απο την πρωτη στιγμη που τον ειδα για καποιο λογο, χαχα
Ετσι, Σασουκης σαξ, εγω περιμενω πως και πως να
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2009 - 13:28
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2009 - 13:41
+1μόνο έναν? πωωωωωωω
καλά εγώ θα πω έναν γενικό κανόνα που πιάνετε σαν ένα\
θα σκότωνα με βασανιστήρια όσους χαρακτήρες σε anime έχουν την υποστήριξη των άλλων και τρέχουν όλοι να τους σώσουν χωρίς -κατ'εμέ- κανέναν λόγο
ειδικά όταν αυτοί το παίζουν αδύναμοι και θύματα
[πχ Yuki-vampire knight,Sakura-tsubasa chronicles,Misa-death note,Haruhi-the melancholy of shizumiya haruhi και οι κεντρικές ηρωίδες των night wizards και tayutama που δε θυμαμαι names κλπ κλπ ]
προσθέτω:orihime-bleach
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2009 - 15:02
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2009 - 00:18
Shinji Ikari από Evangelion (ο μόνος τρόπος για να δώ την σειρά ήταν βάλω σε fast forward όλες τις σκηνές που ο Shinji ήταν εκτός μαχών. "Ο μπαμπάς μου δεν με αγαπάει", οκ το καταλάβαμε μεγάλε, αλλά έχει και παρακάτω... Deal with it or shut the fuck up and die)
Cain Nightroad από Trinity Blood και Vas the Stanpid (αυτούς τους δύο τους έβαλα μαζί γιατί ανήκουν στην χαζή κατηγορία ηρώων που έχουν στα χέρια τους τρομακτική δύναμη αλλά παγώνουν όταν έρχονται σε σύγκρουση με την ιδεολογία τους. Δηλαδή ίμαρτον κιόλας κανείς τους δεν θέλει να σκοτώσει και όταν έρχονται αντιμέτωποι με την επιλογή να σκοτώσουν έναν κακό για να σώσουν μία πόλη παγώνουν απλά και εν το μεταξύ αφού καταστραφεί η πόλη ξεπαγώνουν λόγω της συνειδητοποίησης ότι άνθρωποι πεθαίνουν. Κατόπιν προσπαθούν να αφοπλίσουν τον κακό και όταν δεν τον καταφέρνουν απλά τον σκοτώνουν γιατί τους αναγκάζει ο ίδιος... και ας μην μιλήσουμε τί έχει γίνει μέχρι εκείνη τη στιγμή η πόλη!!! Και το πιό εκνευριστικό είναι πως κάποιος με αυτή την ιδεολογία θα αυτοκτονούσε μόλις θα έβλεπε το αποτέλεσμα της αναποφασιστικότητάς του, αλλά αυτοί όχι... ποτέ... υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι για να προστατέψουν, δηλαδή με λίγα λόγια και άλλες πόλεις για να καταστραφούν από τον φάβλο κύκλο στον οποίο τους παγιδεύει η αναποφασιστικότητά τους)
Kouichi Hayase από Linebarrels of Iron (ο αδύναμος έφηβος που ξαφνικά έγινε παντοδύναμος και τώρα ... "I am a Hero of justice", μας τα έκανες καρπούζαααααααα. Και όλοι οι υπόλοιποι δεν τον προσγειώνουν τον εμψυχώνουν και του λένε ότι πράγματι είναι, βέβαια και εγώ το ίδιο θα έκανα αν ένα βλήτο σαν αυτό είχε τέτοια δύναμη και το ήθελα με το μέρος μου. Τέλος το πιό τραγικό είναι ότι του λένε αρκετά σκληρά πράγματα για έναν έφηβο όπως "you make me sick", "you can't think", "you are useless" και αυτός αντί να τους σπάσει τα κεφάλια κάθεται και τους ακούει και απλά διαμαρτύρεται σαν παιδάκι του δημοτικού)
Can you see it ?!
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2009 - 11:55
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2009 - 12:28
Tsukune από Rosario+Vampire (ο τύπος είναι απλά ελεινός, τρισάθλιος και ποταπός. Έχει θέληση αλλά είναι αναποφάσιστος όσον αφορά τον ερωτικό τομέα. Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι βλάκας ή περιορισμένης ευθύνης... Επίσης πρώτη φορά βλέπω έναν τόσο άχρηστο και εκτός περιβάλλοντος πραγματικά χαρακτήρα να τον θέλουν τόσες κοπέλες ταυτόχρονα μόνο και μόνο επειδή και εγώ δεν ξέρω ... είναι απλά αψυχολόγητες ή ηλίθιες? Τελικά αυτός ο τύπος αποδεικνύει ότι ο έρωτας δεν είναι τυφλός αλλά τετραπληγικός)
Rito-To love ru:Είμαι σίγουρος πως θα τον λατρέψεις τον Tsukune άμα δεις αυτόν!

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2009 - 13:20
Αφού έψαξα στο wikipedia , είδα κανά δύο επεισόδια (θεέ μου...Rito-To love ru:Είμαι σίγουρος πως θα τον λατρέψεις τον Tsukune άμα δεις αυτόν!

Ναι αγαπητέ HeLlRaiDeR έχεις απόλυτο δίκιο, ο Tsukune είναι πολύ νορμάλ τελικά (εξάλλου καλά κάνει το παλικάρι αφού τον έχουν ζώσει οι γκομενάρες... και εγώ τα ίδια μάλλον θα έκανα στη θέση και την ηλικία του

Can you see it ?!