Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Άμα μπορούσατε να πλακώσετε 1 χαρακτήρα,ποιος θα ταν?

• Please log in to reply
942 replies to this topic

#676 Yunancy

Yunancy

Anime Fan

• Members
  • 134 posts

Posted 30 November 2008 - 17:09

θα πλακωνα στο ξυλο τον Near απο death note...μου την σπαει το κΩλοπαιδο οπωσ μιλαει και θα τον ξεμαλλιαζα μιασ και ολο στριβει το μαλλιPosted Image
Posted Image

#677 Kamui-da

Kamui-da

Oai-deki-te ureshii-desu.

• Members
  • 41 posts

Posted 30 November 2008 - 17:15

Τον pikatsu. Με εκνευρίζει τα μάλα.

τι σου φταιει το αμηρο ηλεκτρικο ποκεμον?:hahaha:
Fukai ao no sekai koete meguriau,kaze ga toori tokete ku..
Posted Image

#678 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 30 November 2008 - 19:27

Naga the Serpent απο τις ταινιες Slayers
Posted Image

Οχι οτι δε μου αρεσει σαν χαρακτηρας, αλλα αυτο το γελιο της ειναι τοσο μα τοσο εκνευριστικο... και σε αντιθεση με αλλες γυναικες με το ιδιο γελιο, αυτη το βγαζει οπου και οποτε να'ναι, ακομα και οταν αισθανεται θυμωμενη, φοβισμενη ή μπερδεμενη, ακομα και οταν τρεχει να σωθει απο τερατα! Θα ηθελα οσο τιποτα να της κοψω τη γλωσσα!!
Posted Image

#679 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 30 November 2008 - 19:58

Από το bleach θέλω να δείρω την Inoue γιατί μας τα 'χει κάνει τσουρέκια με το Kurosaki-kun Kurosaki-kun.Απο το one piece τον Kuma Bartholomew γιατί έκανε όλα αυτά τα πράγματα στον Zoro-sama.Απο το School Rumble θέλω να δείρω την Tenma γιατί είναι ηλίθια που δεν διάλεξε τον Harima,απο το Rurouni Kenshin τον Enishi και last but not least τον Yunoki απο το La corda d'oro.Sorry αλλά δεν μπορούσα να περιοριστώ σε έναν χαρακτήρα...όλοι μου την σπάνε το ίδιο.:erk:

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#680 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 posts

Posted 01 December 2008 - 22:32

ειστε πολυ σκληροι..:run:ο raito ειναι απο τους πιο καλοσχεδιασμενους χαρακτηρες σε ανιμε.οτι και να εκανε ,στο τελος ηταν τελειος:if:

τε...σπα..εγω θα πλακωνα αυτον τον επιστημονα που εκανε την κορη του χιμαιρα απο το full metal alchemist και οσους ασκουσαν ψυχολογικη βια στην καημενη την tsukushi απο το hana yori dango (ελπιζω να εχει δει κανεις:emptyonexg1: )
seishun jidai wa watashi no subete desu

#681 Kris

Kris

Anime Amateur

• Members
  • 88 posts

Posted 01 December 2008 - 23:13

Εγώ πάντως (από τη σειρά Pokemon)τον τελευταίο που θα έδερνα, πατούσα χάμω.... εκδήλωνα με λίγα λόγια όλα τα ευγενικά μου αισθήματα- θα ήταν ο Pikatsu.
Οι υπόλοιποι μου την σπάνε περισσότερο! Ειδικότερα ο πρωταγωνιστής Ας(που νέα ήμουν και γέρασα και τα ίδια ρούχα έχει!):despair:

#682 Kamui-da

Kamui-da

Oai-deki-te ureshii-desu.

• Members
  • 41 posts

Posted 01 December 2008 - 23:30

Εγώ πάντως (από τη σειρά Pokemon)τον τελευταίο που θα έδερνα, πατούσα χάμω.... εκδήλωνα με λίγα λόγια όλα τα ευγενικά μου αισθήματα- θα ήταν ο Pikatsu.
Οι υπόλοιποι μου την σπάνε περισσότερο! Ειδικότερα ο πρωταγωνιστής Ας(που νέα ήμουν και γέρασα και τα ίδια ρούχα έχει!):despair:

γιατι τοσο μισος ρε παιδια? τι εκανε? (το ποκεμον)
Fukai ao no sekai koete meguriau,kaze ga toori tokete ku..
Posted Image

#683 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 02 December 2008 - 00:34

Sid (Soul Eater)
Kira (Bleach)

Posted Image

#684 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 02 December 2008 - 05:26

Kira (Bleach)

ξέρεις τι κάνει το ζαμπακούτου του?:smokingg:
Posted Image
Spoiler:

#685 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 02 December 2008 - 22:36

αυτος ξερει τι κανει το δικο μου?
εσυ ξερεις?

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#686 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 03 December 2008 - 05:30

αυτος ξερει τι κανει το δικο μου?
εσυ ξερεις?

ο κίρα τα ξέρει όλα....

εγώ όχι :emptyonexg1:
Posted Image
Spoiler:

#687 Paokara 4

Paokara 4

Anime Newbie

• Members
  • 44 posts

Posted 04 December 2008 - 18:35

Από το naruto θα ήθελα να δείρω τον sasuke επειδή πήγε με το μέρος τον κακών και από το
code geass τον suzaku επειδή φέρεται σαν μικρό παιδί:hahaha::hahaha:

#688 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 17 December 2008 - 19:49

Tenzen-sama , η προσωποποίηση του ****** , του 100% αντιπαθητικού κακού , που δεν σου δίνει ούτε μια ευκαιρία/λόγο να τον συμπαθήσεις :beaten:
Posted Image

#689 Devilslayer_PS

Devilslayer_PS

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 17 December 2008 - 20:00

λοιπων για να δουμε.θα ηθελα πολυ να δειρω ολλους αυτους τους χαρακτηρες απο το naruto που δεν μπορεις να ξεχωρησεις αν ειναι αντρες η γυναικες .δεν βλεπω πολλα anime και δεν ξερω για τα αλλα οποτε οταν αρχισα να βλεπω naruto ημουνα συνηθως καπως ετσι :erk:.μολις τελικα εβγαζα συμπερασμα ημουν καπως ετσι:uhh:.
Posted Image

#690 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 17 December 2008 - 21:10

Αχ ωραίο τόπικ ευκαιρία να ξεσπάσω... λοιπόν εγώ θα έκανα τόπι στο ξύλο αυτή την απαίσια, κακομαθημένη, μικροπρεπείς, ζηλόφθονη κακιασμένη, χαζομπουκλού την Elisa Rangan (anime Candy Candy) που ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που την συνάντησε στον δρόμο της η Candy και αυτήν την γελοία και το άλλο το μαμούχαλο τον αδελφό της που τουλάχιστον για 100 επεισόδια μας έχει σπάσει τα νεύρα με τις υστερίες της και της δολοπλοκίες της...όλοι την έχουν στο φτύσιμο αλλά αυτή εκεί γραμματόσημο... που έτσι και την είχα μπροστά μου θα τις ξερίζωνα τις μπούκλες μία μία και θα της τις έδινα να τις φάει...έλεος δεν ύπαρχει άνθρωπος σαν αυτή... είναι η προσωποποίηση της κακίας και αυτό είναι ένα μεγάλο παράπονο μου από την Candy... πολλοί ήθελαν να την δείρουν αλλα κανένας δεν το έκανε...τα νεύρα μου...:erk:

Και γω μαζί σου! Για την ώρα δεν έχω γνωρίσει άλλον χαρακτήρα σε anime που να έχω μισήσει τόσο πολύ.
Από την άλλη, ώρες ώρες ήθελα να ρίξω καμιά σφαλιάρα (Ελαφριά. Την άλλη θα την είχα κάνει τόπι.) και στην Κάντυ, να την ταρακουνήσω γιατί παραήταν καλή και με εκνεύριζε.

Posted Image

Posted Image