Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Άμα μπορούσατε να πλακώσετε 1 χαρακτήρα,ποιος θα ταν?

• Please log in to reply
942 replies to this topic

#661 charger

charger

οr recharger?

• Members
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2008 - 21:45

Οι χαρακτηρες απο anime και manga που θελω να πλακωσω ειναι πολυ αλλα αυτος που θελω να τον αρχισω στις πολυ γρηγορες ειναι ο naruto και οχι επειδη εχω κατι εναντιον (ισα ισα ειναι ο αγαπημενος μου char στο naruto) αλλα επειδη ειναι τοσο χαζος και ακυρος τον περισσοτερο καιρο που πραγματικα θελω να τον δειρω για τον στρωσω λιγο να σοβαρεψει....:madtodeath:

#662 LexKuro

LexKuro

Anime Newbie

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 16:23

πολους 8α η8ελα να πλακωσω ,,,,πιο πολυ τον hidan απο akatsuki

#663 Mateus

Mateus

Otaku

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 22:36

Nina(Code Geass)
I just can't discribe how much she gets on my nerves.
Για να καταλαβετε,καθε φορα που εμφανιζεται με πιανει μια αηδια.(μαλλον θα φταιει το ep.15,ή ηταν το 14?)
Μου'ρχεται να την πιασω απ'τις κοτσιδες,να της τις ξεριζωσω και να την χαστουκιζω μεχρι να μεινει αναισθητη.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#664 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 22:38

Τον Light. Με τσάντησε απ' το 10 επ. (Αν και είναι respect o τύπος)
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#665 Oblivion

Oblivion

Yagami Obi

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2008 - 11:49

Τον Light. Με τσάντησε απ' το 10 επ. (Αν και είναι respect o τύπος)

Δεν ξέρω πως μπορείς και λές κάτι τέτοιο για τον Yagami-kun! O_o?
Btw...τον Near απο το Death note!:erk:(ας μήν πώ γιατί,είναι spoil.):knock-knock:
Επίσης,είμαι σε δήλειμα και απο τον τύπο απο το monster..να δείς πως τονε λέγανε..τον πατέρα της κοπελιάς...έλα τον ξέρετε,βαριέμε να ψάξω!!!:yawn2:
A Group Of Resilient Idiots...
~What's in your head,in your head,Zombie?~

#666 the goblin

the goblin

the 4th Espada

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2008 - 13:13

εγω θα πλακωνα τον kabuto απο το naruto:madtodeath::mad2::twisted:
[SIGPIC][/SIGPICΔημοσιευμένη  εικόναi can see you

#667 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2008 - 13:49

Δεν ξέρω πως μπορείς και λές κάτι τέτοιο για τον Yagami-kun! O_o?

Γιατί, ψέματα είναι ?? L all the way !!!
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#668 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2008 - 13:53

Ichimaru Gin...son of a...μ την σπαει απλα!:burningbe3::madtodeath:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#669 Mateus

Mateus

Otaku

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2008 - 16:11

Today was added another one.

Suzaku from Code Geass(ναι,εχω τρελα με το Code Geass),he just keeps acting like a bitch.To think that at the beginning of the anime I liked him more than the main character.I hope Zero kills you you stupid Brittanian dog.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#670 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 19:15

πολύ κόσμο... θα κατευθύνω τα κύματα μίσους και εχθρότητας σε ένα σύνολο χαρακτήρων. Όλες τις καθυστερημένες ψωνισμένες και φαντασιόπληκτες fangirls σ' απανταχού τον κόσμο των άνιμε. Ξέρετε ποιες λέω. Εκείνες που ακολουθούν τον πρωταγωνιστή/στρια παντού, κολλάνε ένα sama στο όνομά του, βασανίζουνε τις επίδοξες girlfriends και γενικά εμφανίζονται στις πιο άκυρες στιγμές με μόνο σκοπό ύπαρξης να μου σπάνε τα νεύρα, ενώ δεν εξυπηρετούνε σε τίποτα άλλο καθώς όλοι τις έχουνε γραμμένες, και ειδικά τα αντικείμενα του θαυμασμού τους. :madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath:
επίσης σε όσους δήλώσαν πως θέλουν να σπάσουν σου ξύλο τον Sasuke, μαζί σας παιδιά!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kirenahana: 29 Οκτώβριος 2008 - 19:30

Δημοσιευμένη  εικόνα

#671 lana_fey

lana_fey

bloodrunk

• Members
  • 49 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 21:14

καλό thread αλλά δύσκολο να αποφασίσεις κάτι τέτοιο... Χωρίς να του δώσω πολύ σκέψη θα έλεγα την Moka από Rosario+Vampire... Ντροπιάζει τον όρο "vampire" και ασφαλώς τον zero kiryu... πρέπει κάποια στιμη να σταματήσει να κλαίει την μοίρα του και να δεχτεί κάποια πράγματα! Ίσως θα έλεγα και τον Cloud.... απλά μου το βγάζει...

#672 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 21:18

Update:

Tidus(ff 10):burningbe3::madtodeath:
Griffith(berserk):burningbe3::madtodeath:
Kagami(Getbackers):burningbe3::madtodeath:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#673 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2008 - 02:34

Αχ ωραίο τόπικ ευκαιρία να ξεσπάσω... λοιπόν εγώ θα έκανα τόπι στο ξύλο αυτή την απαίσια, κακομαθημένη, μικροπρεπείς, ζηλόφθονη κακιασμένη, χαζομπουκλού την Elisa Rangan (anime Candy Candy) που ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που την συνάντησε στον δρόμο της η Candy και αυτήν την γελοία και το άλλο το μαμούχαλο τον αδελφό της που τουλάχιστον για 100 επεισόδια μας έχει σπάσει τα νεύρα με τις υστερίες της και της δολοπλοκίες της...όλοι την έχουν στο φτύσιμο αλλά αυτή εκεί γραμματόσημο... που έτσι και την είχα μπροστά μου θα τις ξερίζωνα τις μπούκλες μία μία και θα της τις έδινα να τις φάει...έλεος δεν ύπαρχει άνθρωπος σαν αυτή... είναι η προσωποποίηση της κακίας και αυτό είναι ένα μεγάλο παράπονο μου από την Candy... πολλοί ήθελαν να την δείρουν αλλα κανένας δεν το έκανε...τα νεύρα μου...:erk:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#674 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2008 - 06:16

Από που βνα αρχίσω και που να τελειώσω...αρχικά τον Kaname(vampire knight)..το παίζει μάγκας και την έχει δει κάπως..αν δλδ έσκαγε ένας και τον έκανε μπλε από το ξύλο...πως θα ένιωθε? θα τον χάλαγε? να του βάλει την μυτη μέσα στον εγέφαλο και να του κάνει θρύψαλα τα δόντια..και ναι! αυτός θα ήθελα να ήμουν εγώ...:burningbe3:

Επίσης θέλω να "ασπρισω" στο ξύλο τον Toushen(bleach) ή αλιως γνωστό σε όλους μας ροναλντίνιο...και να του πω εγώ μετά τι σημένει δικαιοσήνη..:chigau:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#675 Kamui-da

Kamui-da

Oai-deki-te ureshii-desu.

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2008 - 11:42

αυτους τους χαρακτηρες που θελω να δωσω πολυ ξυλο ειναι:

Asuka (Nge) Μου δινει πολυ στα νευρα!!! :fromabove::burningbe3::madtodeath:
Skuld (Megami sama) Δεν αφηνει το βρομοπαιδο τον Keichi και την Belldandy να χαρουν τον ερωτα τους:mador2:
ωρες ωρες τον Keichi.Η ασχετοσυνη του και το οτι ειναι μεγαλο κοτοπουλο με τρελενει
και τον Takuto (Full moon) γινεται πολυ σπαστικος:burningbe3:
Fukai ao no sekai koete meguriau,kaze ga toori tokete ku..
Δημοσιευμένη  εικόνα