Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Άμα μπορούσατε να πλακώσετε 1 χαρακτήρα,ποιος θα ταν?

• Please log in to reply
942 replies to this topic

#496 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 21:07

Θα συμφωνησω κ εγω 8ανατος στον Ash Ketcham τον πιο σπαστικο ανιμε χαρακτηρα μετα ανετα σειρα ειχε ο Ναρουτο ο οποιος ειναι τοσο σπασαρχι... που δεν αντεχεται

#497 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2008 - 05:14

:dwarf:Shippu από InuYasha! Αυτόν και το kitsunebi tou!!!!

#498 tsimpouktou

tsimpouktou

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 11:50

εγώ θα ΄θελα να δείρω τον Βροκ η καπως έτσι απο το Pokemon μου τη δίνει αφάνταστα!!
Ά παιδια να σας ρωτήσω κατι, ρε σεις ακούστεικε πως αμα βάλεις το τραγούδι (pokemon) να παίκσει ανάποδα, ειναι ύμνος για τον σατανά, το είχα δει στην τηλεόραση

#499 Manbearpig

Manbearpig

You wanna get high?

• Members
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 12:50

ε
Ά παιδια να σας ρωτήσω κατι, ρε σεις ακούστεικε πως αμα βάλεις το τραγούδι (pokemon) να παίκσει ανάποδα, ειναι ύμνος για τον σατανά, το είχα δει στην τηλεόραση

Lol :fromabove:... μην βλέπεις πολλή τηλεόραση....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#500 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 14:14

Και άμα βλέπεις Monster θα έρθουν τα Nefelim!!:hahaha::hahaha:
Έχει πλάκα η Λιακοπουλιάδα στην οποί; μας υποβάλλουν...Και για να μην είμαι offtopic την Katsura από School days για να ξεφύγει από την παράνοια(φιλανθρωπία~ξυλοδαρμός μόνο από μέλος της ΕΚΜΕΚ!)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#501 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 14:23

Θα κλοτσαγα μεχρι θανατου τον Ichiru απο Vampire Knight....Ξουτ ψωριαρη ψυχανωμαλε!!!!

#502 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 14:25

Για να μην ξεχνιόμαστε τον Kira από το Death Note!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#503 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 14:29

Αυτο συζητιεται...(καποιες μπορει να χουν να πουν κατι:wis:)

Ολα,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ παραξενο ζωακι(συνηθως αυτα που εχουν 2-3 χαρακτηριστικα διαφορετικων ζωων σε 1) κυκλοφορει στο One Piece....(δεν τα μπορω!!)

#504 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 14:31

θα στενοχωρησεις τον L ετσι...Αν τον ξεκανεις εσυ ποιον θα ψαχνει μετα ο Ryuuzaki??? Μην του στερεις την χαρα της ερευνας....
Spoiler:

Moυ την σπαει ελαφρως και η Nana απο το elfen Lied... Το ξερω οτι ειναι πολυ καλη και εχω τυψεις αλλα οποτε την βλεπω θελω να της χωσω μπουκετο (σαν αντανακλαστικο ενα πραγμα δεν το ελεγχω)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 11 Ιούνιος 2008 - 14:38

#505 penslinger girl

penslinger girl

Started and is on a roll!

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 14:50

Τον Κίρα από το death note και απο όσο βλεπω, δεν είμαι και η μόνη. Επίσης όταν είχα φτάσει στην 6η σεζόν του ναρούτο ήθελα πολύ να πλακώσω τον Σάσουκε που
Spoiler:
αλλά μετά το μετάνιωσα, στη θέση του θα έκανα το ίδιο. Ίσως να θέλω να πλακώσω και τον Λιν από το μάνγκα του fullmetal alchemist που πήγε και
Spoiler:
και τον Γκρίφιθ από το berserk όταν
Spoiler:

:dazed::erk::sigh2::roar::madtodeath::mador2::kill4u::hiding_something::nanteee::unlucky:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#506 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 15:05

και τον Γκρίφιθ από το berserk όταν

Spoiler:

:dazed::erk::sigh2::roar::madtodeath::mador2::kill4u::hiding_something::nanteee::unlucky:

Ο Gurifisu ειναι το Definition του evil,παιζει να μαι απο τους λιγους που,ναι μεν θελουν να τον δουν νεκρο,αλλα απο την αλλη δεν τον μισω.....one of the best villains!!

(παρομοιως ο Harry απο το Gungrave....)

[being evil myself I can't hate evil characters:kill4u::hehe:]

Δεν το ανεφερα ποτε επισημως εδω,αρα ας το πω τωρα...την lucy απο το Elfen Lied....die b^&*h!!!

#507 penslinger girl

penslinger girl

Started and is on a roll!

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 15:20

Όντως, ο άξονας Γκρίφιθ - Γκατς παίζει να είναι ο πιο έντονος που έχω δει σε αντίθετους (και αντίπαλους) χαρακτήρες. Όμως τώρα τελευταία
Spoiler:
Στο τελευταίο κεφάλαιο ήταν σα να μην άλλαξε τίποτα! Α στο καλό με τρώει η αγωνία!
Spoiler:
Go figure.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#508 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 15:29

Αυτο ακριβως σκεφτομαι κι εγω...χωρις τον Griffith θα βαριωταν μια ζωη(κι εμεις)ενω μ'αυτον απεκτησε μια "ζωη" εστω...απο το να ειναι παντα μονος καλυτερα...εχει και εναν σκοπο τωρα...(βεβαια πρεπει να τον σκοτωσει,οχι και να τον ευχαριστησει,ειπαμε,δεν του κανε και λιγα!)

All Hail Berserk!!(and Griffith)....check my sig(for Guts)!

Και μιας και ξεχειλιζω με χαρακτηρες που μισω(και για να ειμαι on topic!!):

Στο Trigun ο Brilliance Neon Dynamite....o πρωτος ακυρος(απο μια σειρα)χαρακτηρας που συνατησα....και εγινε καλος αμεσως μετα απο μια μαχη(τετοια επιρροη ο Vash)?.....ελεος!

#509 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 15:32

Ψόφος στον ανώριμο Shinji (nge)
και στον πιο απαίσιο χαρακτήρα που έχω δει ever τον Raki. (claymore)
Βέβαια και η βλαμμένη χαζοχαρούμενη Misa (DN) το ήθελε λίγο μπερτάκι μήπως και νιώσει και γίνει πιο έξυπνη. (lol)
Αυτά για τώρα.

PS: Ρε Ζορο πάλι για Berserk μιλάς??:deadga6:

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#510 Amphilyki

Amphilyki

ΗΠΑΣΑΒΛΑΒΗ

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 13:21

Συμφωνώ απόλυτα για Shinji. Θέλει ξύλο μέχρι θανάτου για να ωριμάσει λιγάκι.

Και ο Raki επίσης από Claymore. Αυτός θέλει ξύλο μέχρι θανάτου επειδή είναι απίστευτα φλώρος, μπας και ξεφλωρέψει...

Last but not least, ο Kouta από Elfen lied, για τον ίδιο λόγο με τον Raki. Ξύλο χάριν ξεφλωρέματος! :hahaha:

Hilfe! Das Monstrum in mir wird explodieren!