Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Άμα μπορούσατε να πλακώσετε 1 χαρακτήρα,ποιος θα ταν?

• Please log in to reply
942 replies to this topic

#346 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2008 - 01:22

Χαχα, moar Naru haters!! Έτσι, έτσι! :congrats:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#347 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2008 - 01:24

Και τον Light, μην ξεχναμεεεεε.......:terror2:

#348 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 23:15

Τωρα που διαβασα "ψιλομυτα,σπαστικια,ηλιθια,μπαζο κτλ" θυμηθηκα οτι θα ηθελα παρα μα παρα πολυ να πλακωσω στο ξυλο στη Naru απο το Love Hina. Οτι μα οτι και να γινει κακολογει, μειωνει, αποκαρδιωνει και μαχαιρωνει πισωπλατα τον μοναδικο αντρα που της φερεται καλα... Εχει να τον δει ενα χρονο και δεν παει καν να τον υποδεχτει και οταν αυτος παει να τη βρει λεει ψυχρα και ψυλομυτικα "δε μου ελειψες καθολου" με γυρισμενη πλατη και το χειροτερο ειναι

Spoiler:

Αλλα ετσι παει, επειδη ειναι ωραια και ολοι την κοιτανε νομιζει οτι της ανηκει ο κοσμος! Ε και να μπορουσα να αλλαξω τον πρωταγωνιστη με τον Guts απο Βερσερκ, θα σου'λεγα εγω μετα!

Συμφωνω μαζι σου:hahaha::bike:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Η παλιο σκροφα δεν ντρεπεται καθολου:oo::erk:!!!!Και τον πλακωνει και συνεχεια η σπαστικια!!!!!!Αμα την ηξερα θα την αρχιζα κι αυτην στο μπουνιδι μπας και ησυχασει!!!!!!Η ψωνισμενη:mador2:!!!!!!!Το παιζει κι ομορφη:puke:!!!!

#349 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2008 - 16:32

την ηλιθια την Inoue apo bleach.

#350 LoupGarou

LoupGarou

Utopia's Avenger

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2008 - 04:06

Αν και δεν προσεξα αν ξαναειπωθηκε...Θελω να πλακωσω τον Μπ@στ@ρδο τον Suzaku απο Το Code Geass που το παιζει προτυπο ηθικης και στην πραγματικοτητα δεν ξερει τιποτα!!!Τετοιοι ανθρωποι: ''θεματοφυλακες ηθικης'' ,μου την σπανε και στον πραγματικο κοσμο....''Ηθικη δεν ειναι παρα το συμφερον του καθενος'' οπως ειπαν οι Μακιαβελι,Θρασυμαχος και αλλοι τοσοι.....και οχι να το παιζεις καλος και αρεστος στους αλλους σαν αβουλο ον....Γι'αυτο και συμπαθησα και γουσταρησα τον Lelouch και γενικοτερα ολους τους αντι-ηρωες που εχουν οραμα και κανουν αυτο που θελουν και θεωρουν εκεινοι και μονο σωστο ωντας ετοιμοι να δεχθουν τις συνεπειες...
((Αν παρασυρθηκα και ειπα κατιτις παραπανω σβηστε το post αν θεωρηθει αναγαιο))

#351 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2008 - 00:19

Πιον θα πλακωνα, ε?..... Λοιπον, καταρχην γερο ξυλο θα ετρωγε ο light (αυτο που εκανε στο ep.25 δε θα του το συγχωρεσω ποτε :( ), επομενη θα ηταν η Akira απ το lucky Star (πολυ σπαστικια) και τριτο ενα !$#%$ απο το prince of tennis, ο Horio αμα θυμαμαι καλα το ονομα του :P

#352 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2008 - 14:11

βασικα δε θα πλακωνα ενα ατομο αλλα ολους του βρωμογερους της παγκοσμιας κυβερνησης απο one piece.

#353 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2008 - 21:47

Έχοντας φτάσει στο επισόδειο 12 του Ouran Highschool Host Club, λέω καλό ψώφο στον Honey
Posted Image

Υπάρχει μια διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο kawai και στο ηλίθιο, ανέμσα στο γλυκό και στο εμετικό, ανάμεσα στο γούτσου γούτσου και στο αντπαθητικό, και τούτος εδώ την έχει περάσει αυτή τη γραμμή εδώ και πολλά επισόδεια.
Δεν ξέρω πως να το πώ, απλά δεν τον αντέχω: θέλω να του κάψω το λαγουδάκι του, να του πάρω όλα τα γλυκά και να τον βάλω να φάει οικολογικά μακαρόνια, να τον κουρέψω γουλί, και πολλά ακόμη πράγματα. Ο ορισμός του αντιπαθητικού.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#354 Etemon

Etemon

Super Saiyan

• Members
  • 169 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2008 - 22:13

Την Sakura απο το Naruto,δεν ξέρω άλλα έχω πραγματικά ψυχολογικά προβλήματα μαζί της:erk:

#355 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2008 - 22:27

Την Sakura απο το Naruto,δεν ξέρω άλλα έχω πραγματικά ψυχολογικά προβλήματα μαζί της:erk:

Μαζι σου ρε συ! Σε ολο το Naruto το μονο που κανει ειναι να καθεται ακινιτη και να τη σωζουν αλλοι (συχνα αναγκαζομενοι να τις φανε οι ιδιοι ή να χαλανε τη στρατηγικη τους) - πιο αχρηστο ατομο απο αυτην δεν μπορει να υπαρξει στη φαντασια ανθρωπου και ομως μας το παιζει και νιντζα!!! Ταχα μου ειχαν πει οτι μολις δω το Shippuuden θα αλλαξουν τα πραγματα και τι βλεπω;
Spoiler: Naruto Shippuuden spoiler

Που να πεθανει επιτελους να ανεβει το επιπεδο της Κονοχα!!! :madtodeath: :madtodeath:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#356 Vegita Sempai

Vegita Sempai

AMVs creator

• Members
  • 109 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2008 - 22:52

Μαζι σου ρε συ! Σε ολο το Naruto το μονο που κανει ειναι να καθεται ακινιτη και να τη σωζουν αλλοι (συχνα αναγκαζομενοι να τις φανε οι ιδιοι ή να χαλανε τη στρατηγικη τους) - πιο αχρηστο ατομο απο αυτην δεν μπορει να υπαρξει στη φαντασια ανθρωπου και ομως μας το παιζει και νιντζα!!! Ταχα μου ειχαν πει οτι μολις δω το Shippuuden θα αλλαξουν τα πραγματα και τι βλεπω;

Spoiler: Naruto Shippuuden spoiler

Που να πεθανει επιτελους να ανεβει το επιπεδο της Κονοχα!!! :madtodeath: :madtodeath:

Χαχαχαχαχα.
Μαζί σου ρε Adventurer!!!
Sasuke and Sakura για τα σκουπίδια....

#357 mAs_81

mAs_81

Anta baka?

• Members
  • 150 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 00:29

Τον Giffith απο Berserk!!!!!
..Κ μετα θα τον εδινα στον Gatts για τα υπολοιπα........:beaten:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#358 Magnus_Richmoore

Magnus_Richmoore

ギリシャの富豪の

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 02:06

Εγώ μετα χαράς θα σκότωνα τον Raki απο Claymore δεν παίζει να έχω μισήσει άλλο χαρακτήρα anime τόσο πολύ!!!
Είναι πραγματικά ΚΛΑΨΟ*****Σ πράγμα που σιχαίνομαι!(κομπάρσε ψόφα)
Επίσης θα ήθελα να αποκεφαλίσω τον Harry απο το gungrave...
Δημοσιευμένη  εικόνα
You cannot travel the path until you have become the path itself

#359 Kamme

Kamme

*Don't be like me*

• Banned
  • 104 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 03:07

καλα παιδακια ειναι ολοι τους:drink:

#360 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 03:13

Σχεδόν τους πάντες από το Kimi ga Nozomu Eien. Αλλά λέει έναν ο τίτλος του νήματος... οπότε τον Takayuki (αν θυμάμαι καλά το όνομα). Takayuki... μπετόβλακα!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα