Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Άμα μπορούσατε να πλακώσετε 1 χαρακτήρα,ποιος θα ταν?

• Please log in to reply
942 replies to this topic

#331 Spirosgod

Spirosgod

Anime Dreamer

• Members
  • 13 posts

Posted 07 February 2008 - 16:28

Θα ήθελα να σκωτόσω την ντόρα και να την κρέμασω!!!
και σχεδόν όλους τους anime χαρακρήρες που ξέρω!!!
Posted Image
Neko fun

knightfight
player

L2 gold player

#332 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 07 February 2008 - 16:40

Γενικά η ντόρα είναι προσβλητική για την νοημοσύνη του πλανήτη νομίζω!!!κατ'άλλα πολύ ξύλο θέλει ο shinji απο neon genesis evangelion.πολύ ομως!πάρα πολύ!πιο κακομιριασμένος χαρακτήρας άνιμε δεν παίζει να υπάρχει!!!κ επίσης η sakura από naruto...μονίμως παραπονιέται οτι είναι άχρηστη...και είναι!!!387 μάνγκα μέχρι τώρα και είναι ακόμα άχρηστη!!!όσο για τον sasuke σας έχει φάει όλους η ζήλεια που είναι τόσο τέλειοοοος :P και καλά,σας πειράζει ο sasuke και δεν σας πειράζει ο naruto που είναι τελείως βλάκας?που άμα δεν είχε τον nine tails μέσα του θα είχε εξαφανιστεί απ'το πρώτο επισόδειο???που πάντα κάνει βλακείες και την βγάζει καθαρή ενώ ο καημένος ο sasuke σκοτώνεται να σκοτώσει τον αδερφούλη του???

γιατι συμπαθω υπερβολικα αυτο το ατομο? δοξασμενο το ονομα σου! πεστα χρυσοστομη! επιτελους! να καει ο ναρουτο αντε πια! μα ειναι αχρηστος και βλακας!

#333 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 posts

Posted 07 February 2008 - 17:37

εγω ενα θα πω μουααααα krilin απο dragonball τον μισο το γελοιο.....:bike::bike::bike:(η κοτα)

#334 SeiMei

SeiMei

proud V.O.L.P.Y. member

• Members
  • 83 posts

Posted 07 February 2008 - 18:05

γιατι συμπαθω υπερβολικα αυτο το ατομο? δοξασμενο το ονομα σου! πεστα χρυσοστομη! επιτελους! να καει ο ναρουτο αντε πια! μα ειναι αχρηστος και βλακας!

επιτέλους ένας άνθρωπος που καταλαβαίνει τη βλακεία του ναρούτο!!!πες μου δεν είναι πραγματικά αχρηστός??απλά οτι και να γίνει,τσουπ!,βγάζει λίγο ckarka απ τον nine tails και καθαρίζει τους κακούς και τελείωσε!μόνος του μόνο να τρώει ράμεν μπορεί!!!:hahaha: αυτός θέλει πραγματικά λίγο ξύλο!!

#335 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 07 February 2008 - 19:29

επιτέλους ένας άνθρωπος που καταλαβαίνει τη βλακεία του ναρούτο!!!πες μου δεν είναι πραγματικά αχρηστός??απλά οτι και να γίνει,τσουπ!,βγάζει λίγο ckarka απ τον nine tails και καθαρίζει τους κακούς και τελείωσε!μόνος του μόνο να τρώει ράμεν μπορεί!!!:hahaha: αυτός θέλει πραγματικά λίγο ξύλο!!

Μολονοτι θα συμφωνησω, να επισημανω οτι εχει κανει και εξυπνα πραγματα κατα καιρους. Ο τροπος που σκεφτηκε για να ελευθερωσει τον Κακασι απο τον Ζαμπουζα ηταν πανεξυπνος.
Posted Image

#336 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 07 February 2008 - 19:59

Ο Naruto δεν είναι ούτε χαζός ούτε άχρηστος. Ας μην λέμε ότι θέλουμε. Απλά δεν προσέχει κάποια πράγματα. (Και δεν μιλάμε για τον Naruto των fillers... )
Όσο για τον Sasuke πρόδωσε όχι μόνο τον τόπου του αλλά και τους φίλους του.

#337 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 07 February 2008 - 20:03

Όσο για τον Sasuke πρόδωσε όχι μόνο τον τόπου του αλλά και τους φίλους του.

Ασε που αυτο το δραμα του πια δε χωνευεται με τιποτα!
τοση μελουρα πια τυφλα να χει ο Ξανθοπουλος....

Posted Image

Spoiler: &#33909

#338 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 07 February 2008 - 20:34

Ασε που αυτο το δραμα του πια δε χωνευεται με τιποτα!
τοση μελουρα πια τυφλα να χει ο Ξανθοπουλος....

Χαχα. Το καλύτερο που άκουσα Lucy για τον Sasuke τελευταία...

#339 Obscured angel

Obscured angel

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 09 February 2008 - 16:12

Ton Kabuto fusika....

#340 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 10 February 2008 - 08:30

Θα εσπαγα ευχαριστως στο ξυλο:madtodeath: την ψιλομυτα,σπαστικια,ηλιθια,μπαζο κτλ:bike:.... Suzuka επειδη φερεται απαισια στον γλυκουλη Kaitsuki και νομιζει οτι ειναι και καποια:hiding_something:!!!Μα τι ψωνιο:mador2:!!!!Πολυ σπαστικια θα την ειχα αρχισει στις μπονιες:roar:!!!!!:burningbe3:Ουστ μορη απο εδω!!!:redcard2:
Αχχχχ.Τωρα ηρεμισα.:Blissfull::bath:

#341 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 10 February 2008 - 23:25

Τωρα που διαβασα "ψιλομυτα,σπαστικια,ηλιθια,μπαζο κτλ" θυμηθηκα οτι θα ηθελα παρα μα παρα πολυ να πλακωσω στο ξυλο στη Naru απο το Love Hina. Οτι μα οτι και να γινει κακολογει, μειωνει, αποκαρδιωνει και μαχαιρωνει πισωπλατα τον μοναδικο αντρα που της φερεται καλα... Εχει να τον δει ενα χρονο και δεν παει καν να τον υποδεχτει και οταν αυτος παει να τη βρει λεει ψυχρα και ψυλομυτικα "δε μου ελειψες καθολου" με γυρισμενη πλατη και το χειροτερο ειναι
Spoiler:

Αλλα ετσι παει, επειδη ειναι ωραια και ολοι την κοιτανε νομιζει οτι της ανηκει ο κοσμος! Ε και να μπορουσα να αλλαξω τον πρωταγωνιστη με τον Guts απο Βερσερκ, θα σου'λεγα εγω μετα!
Posted Image

#342 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 10 February 2008 - 23:39

Τωρα που διαβασα "ψιλομυτα,σπαστικια,ηλιθια,μπαζο κτλ" θυμηθηκα οτι θα ηθελα παρα μα παρα πολυ να πλακωσω στο ξυλο στη Naru απο το Love Hina. Οτι μα οτι και να γινει κακολογει, μειωνει, αποκαρδιωνει και μαχαιρωνει πισωπλατα τον μοναδικο αντρα που της φερεται καλα... Εχει να τον δει ενα χρονο και δεν παει καν να τον υποδεχτει και οταν αυτος παει να τη βρει λεει ψυχρα και ψυλομυτικα "δε μου ελειψες καθολου" με γυρισμενη πλατη και το χειροτερο ειναι

Spoiler:

Αλλα ετσι παει, επειδη ειναι ωραια και ολοι την κοιτανε νομιζει οτι της ανηκει ο κοσμος! Ε και να μπορουσα να αλλαξω τον πρωταγωνιστη με τον Guts απο Βερσερκ, θα σου'λεγα εγω μετα!

Ποσο δικιο εχεις.... Πραγματικα λυπομουν αφανταστα τον γλυκουλη Keitaro.

Με νευριαζει ο Light του Death Note! Σιχαθηκα που εφτασε και στο σημειο να σκοτωνει τους καλους ανθωπους.....:mador2::Crying2:

#343 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 10 February 2008 - 23:47

Με νευριαζει ο Light του Death Note! Σιχαθηκα που εφτασε και στο σημειο να σκοτωνει τους καλους ανθωπους.....:mador2::Crying2:

that's the spirit!!!!

ελα να μαζευομαστε!! ελα να μαζευομαστε!!!

Spoiler:

Posted Image

Spoiler: &#33909

#344 pauleas

pauleas

cookieeeeeee

• Members
  • 36 posts

Posted 10 February 2008 - 23:57

θα ηθελα επισης να συμπληρωσω οτι θα ηθελα να σπασω στο ξυλο ολους τους χαρακτηρες οι οποιοι αρεσουν στον χρηστη "toxas"

#345 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 11 February 2008 - 00:00

that's the spirit!!!!

ελα να μαζευομαστε!! ελα να μαζευομαστε!!!

Spoiler:

Μεσα ειμαι!:congrats: