Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Άμα μπορούσατε να πλακώσετε 1 χαρακτήρα,ποιος θα ταν?
Posted 07 February 2008 - 16:28
και σχεδόν όλους τους anime χαρακρήρες που ξέρω!!!
Posted 07 February 2008 - 16:40
Γενικά η ντόρα είναι προσβλητική για την νοημοσύνη του πλανήτη νομίζω!!!κατ'άλλα πολύ ξύλο θέλει ο shinji απο neon genesis evangelion.πολύ ομως!πάρα πολύ!πιο κακομιριασμένος χαρακτήρας άνιμε δεν παίζει να υπάρχει!!!κ επίσης η sakura από naruto...μονίμως παραπονιέται οτι είναι άχρηστη...και είναι!!!387 μάνγκα μέχρι τώρα και είναι ακόμα άχρηστη!!!όσο για τον sasuke σας έχει φάει όλους η ζήλεια που είναι τόσο τέλειοοοος
και καλά,σας πειράζει ο sasuke και δεν σας πειράζει ο naruto που είναι τελείως βλάκας?που άμα δεν είχε τον nine tails μέσα του θα είχε εξαφανιστεί απ'το πρώτο επισόδειο???που πάντα κάνει βλακείες και την βγάζει καθαρή ενώ ο καημένος ο sasuke σκοτώνεται να σκοτώσει τον αδερφούλη του???
γιατι συμπαθω υπερβολικα αυτο το ατομο? δοξασμενο το ονομα σου! πεστα χρυσοστομη! επιτελους! να καει ο ναρουτο αντε πια! μα ειναι αχρηστος και βλακας!
Posted 07 February 2008 - 17:37

Posted 07 February 2008 - 18:05
γιατι συμπαθω υπερβολικα αυτο το ατομο? δοξασμενο το ονομα σου! πεστα χρυσοστομη! επιτελους! να καει ο ναρουτο αντε πια! μα ειναι αχρηστος και βλακας!
επιτέλους ένας άνθρωπος που καταλαβαίνει τη βλακεία του ναρούτο!!!πες μου δεν είναι πραγματικά αχρηστός??απλά οτι και να γίνει,τσουπ!,βγάζει λίγο ckarka απ τον nine tails και καθαρίζει τους κακούς και τελείωσε!μόνος του μόνο να τρώει ράμεν μπορεί!!!

Posted 07 February 2008 - 19:29
Μολονοτι θα συμφωνησω, να επισημανω οτι εχει κανει και εξυπνα πραγματα κατα καιρους. Ο τροπος που σκεφτηκε για να ελευθερωσει τον Κακασι απο τον Ζαμπουζα ηταν πανεξυπνος.επιτέλους ένας άνθρωπος που καταλαβαίνει τη βλακεία του ναρούτο!!!πες μου δεν είναι πραγματικά αχρηστός??απλά οτι και να γίνει,τσουπ!,βγάζει λίγο ckarka απ τον nine tails και καθαρίζει τους κακούς και τελείωσε!μόνος του μόνο να τρώει ράμεν μπορεί!!!
αυτός θέλει πραγματικά λίγο ξύλο!!

Posted 09 February 2008 - 16:12
Posted 10 February 2008 - 08:30

Αχχχχ.Τωρα ηρεμισα.

Posted 10 February 2008 - 23:25
Αλλα ετσι παει, επειδη ειναι ωραια και ολοι την κοιτανε νομιζει οτι της ανηκει ο κοσμος! Ε και να μπορουσα να αλλαξω τον πρωταγωνιστη με τον Guts απο Βερσερκ, θα σου'λεγα εγω μετα!

Posted 10 February 2008 - 23:39
Τωρα που διαβασα "ψιλομυτα,σπαστικια,ηλιθια,μπαζο κτλ" θυμηθηκα οτι θα ηθελα παρα μα παρα πολυ να πλακωσω στο ξυλο στη Naru απο το Love Hina. Οτι μα οτι και να γινει κακολογει, μειωνει, αποκαρδιωνει και μαχαιρωνει πισωπλατα τον μοναδικο αντρα που της φερεται καλα... Εχει να τον δει ενα χρονο και δεν παει καν να τον υποδεχτει και οταν αυτος παει να τη βρει λεει ψυχρα και ψυλομυτικα "δε μου ελειψες καθολου" με γυρισμενη πλατη και το χειροτερο ειναι
Spoiler:
Αλλα ετσι παει, επειδη ειναι ωραια και ολοι την κοιτανε νομιζει οτι της ανηκει ο κοσμος! Ε και να μπορουσα να αλλαξω τον πρωταγωνιστη με τον Guts απο Βερσερκ, θα σου'λεγα εγω μετα!
Ποσο δικιο εχεις.... Πραγματικα λυπομουν αφανταστα τον γλυκουλη Keitaro.
Με νευριαζει ο Light του Death Note! Σιχαθηκα που εφτασε και στο σημειο να σκοτωνει τους καλους ανθωπους.....

Posted 10 February 2008 - 23:57
Posted 11 February 2008 - 00:00
that's the spirit!!!!
ελα να μαζευομαστε!! ελα να μαζευομαστε!!!Spoiler:
Μεσα ειμαι!