Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Άμα μπορούσατε να πλακώσετε 1 χαρακτήρα,ποιος θα ταν?

• Please log in to reply
942 replies to this topic

#286 bleach2black

bleach2black

playing the angel

• Members
  • 140 posts

Posted 09 December 2007 - 18:53

Μήπως γιατί τον κατέστρεψε τον sasuke!:oo: παρόλο που είπα ότι συμπαθώ τους κακούς χαρακτήρες αυτόν δεν τον αντέχω καθόλου! ενώ ο orochimaru είναι στην κορυφη!:wooi2: είναι θεός! τον itachi αν δεν τον σκοτώσει ο sasuke ή κάποιος άλλος δε θα ησυχάσω!( εκτός από τον naruto!)

Ναι, αλλά στη σειρά ο Orochimaru παραδέχτηκε πως ο Itachi ήταν δυνατότερος απά αυτόν.

:emptyonexg1:Αλλά κατα τ' άλλα θα ηθελα κι εγώ να τον σκοτώσει ο Naruto έτσι για να τη σπάσει στον Sasuke. Κάποιος στο forum έχει Sig τον Itachi περιτριγυρισμένο από χιλιάδες 3 tails Demon Fox cloak Naruto. Πολύ φάση!
Posted Image

#287 Evil Grin

Evil Grin

Μαρμελαδομπισκοτοζελεδάκι

• Members
  • 41 posts

Posted 09 December 2007 - 19:14

Εγώ θα πλάκωνα τον Sasuke και τον Sai ,δεν χρειάζονται άλλα σχόλεια με έχουν καλήψη οι υπόληποι .:hehehe:

Υ.Γ.:για τους μαντράχαλους εδώ μέσα που θέλουν να πλακώσουν κορίτσια ,μην ανησιχίτε εγώ είμαι εδώ ,θα τις πλακώσω εγώ για σας :wis::wis:
ακόμα κι αν δεν τις γνωρίζω .

#288 GeNeS1s

GeNeS1s

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 09 December 2007 - 19:51

Την αδερφη μου!!!Αλλα μιας και μιλαμε για anime θα πλακωνα ευχαριστως τον Sasuke απο το naruto
Posted Image[SIGPIC]

#289 Thoririn

Thoririn

Silence equals sane

• Members
  • 59 posts

Posted 10 December 2007 - 07:36

Τον Orochimaru με τσατιζει αφανταστα !!!!! die die die:madtodeath::madtodeath::madtodeath:

:wis:

#290 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 10 December 2007 - 22:49

από αυτά που κατάλαβα ο sasuke δε σκοτωθει από κανέναν άλλον εκτός από τους narutofans!

#291 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 16 December 2007 - 10:13

Την Flay από το Gundam Seed, προς το παρόν(δεν έχω τελειώσει τη σειρά) δεν θέλω απλώς να την πλακώσω. Βασικά θέλω να την τεμαχίσω και να την πετάξω στη μηχανή του κιμά.

#292 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 16 December 2007 - 10:23

την ινουε μου φαίνεται χειρότερη γλάστρα απο αυτές τισ θεές που έχει ο θέμος στην εκπομπή του, ίσος να έφτιαχνε και η σειρά αν την παλούκωναν :/

#293 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 22 December 2007 - 17:13

και εγω τον @#$% τον sasuke γιατι πολυ μου την εχει σπασει. την ειδε και καλα avenger ο ασχετος.
Posted Image

#294 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 26 December 2007 - 11:02

Θα πλακωνα στο ξυλο τον Raki απ'το Claymore,γιατι στο τελευταιο επεισοδειο πολυ μου την εσπασε!!!!!!

#295 israh

israh

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 26 December 2007 - 15:25

Χρονια πολλα παιδια! Καλα χριστουγεννα!

Να σας πω την αμαρτια μου θα ηθελα παρα, μα παρα πολυ να πλακωσω τον Milliardo Peacecraft και την Dorothy Catalonia απο το Gundam wing ><
δεν αντεχονται με τισ βλακειεs που κανουν XD

#296 israh

israh

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 26 December 2007 - 18:06

Την Flay από το Gundam Seed, προς το παρόν(δεν έχω τελειώσει τη σειρά) δεν θέλω απλώς να την πλακώσω. Βασικά θέλω να την τεμαχίσω και να την πετάξω στη μηχανή του κιμά.

Εχεις απολυτο δικιο! Ειναι απιστευτη! Αν ειναι να την τεμαχισουμε μαζι! :hiding_something:

#297 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 posts

Posted 31 December 2007 - 19:52

τον Naruto.Δεν νομιζω πως υπαρχει ποιο εκνευριστικος,κεντρικος μαλιστα[!!!]χαρακτηρας σε καποιο αλλο manga/anime.

#298 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 posts

Posted 31 December 2007 - 20:12

Νομίζω πως θα πλάκωνα τελικά την Tenma-chan, μπας και νιώσει κάποτε ποιος την αγαπάει πραγματικά...
Posted Image

#299 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 04 January 2008 - 01:24

Νομίζω πως θα πλάκωνα τελικά την Tenma-chan, μπας και νιώσει κάποτε ποιος την αγαπάει πραγματικά...

αυτη τη χαζοβιολα απο το School Rumble εννοεις? δεν εχεις και αδικο

εγω θελω σε αυτο το σημειο αν δηλωσω οτι καταβαλω πολλες προσπαθειες να σταματησω να φανταζομαι οτι δερνω διαφορους χαρακτηρες απο ανιμε

αν και ενας φιλος που του εδωσα το Naruto για τα Χριστουγεννα και δηλωσε οτι απο την πρωτη στιγμη εγινε Sasuke-fan, δεν βοηθαει.....:nod:

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#300 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 04 January 2008 - 09:17

Θα ηθελα να σπασω στο ξυλο:kill4u::hiding_something: την σπαστικια Kei απο το Ef-A Tale Of Memories!:roar:!!Τι ενοχλητικια βαρετη και σπαστικια που ειναι!:madtodeath::mador2::burningbe3:!!!!!!Καημενη Chihiro!!!:if: