Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Άμα μπορούσατε να πλακώσετε 1 χαρακτήρα,ποιος θα ταν?

• Please log in to reply
942 replies to this topic

#196 SSJGojeta

SSJGojeta

Anime Fan

• Members
  • 145 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2007 - 21:19

Να ψοφίσει ο Raki από το Claymore, ο Muraki από το Yami no Matsuei, o Sakuya από το Kaikan Phrase.. Σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι αλλά δεν μου'ρχονται τώρα...
I am a proud "human" obsessed with anime and manga. And i am proud with that obsession:wis:

#197 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2007 - 23:11

κατανα δεν ειχα πρόχειρο αλλα τον συγίρισα Posted Image

Να σου πω την αλήθεια δεν με ικανοποιεί αυτό θέλω να νιώσω το αίμα του να κυλάει στα χέρια μου...θέλω να τον σκοτώσω αργά και βασανιστικά:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:.

Να ψοφίσει ο Raki από το Claymore

Γιατί ρε τι σου έκανε το παλικάρι?Μια χαρά παιδί είναι.
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#198 SSJGojeta

SSJGojeta

Anime Fan

• Members
  • 145 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2007 - 12:38

Γιατί μας έσπασε τα νεύρα, αναρωτιέμαι αν ξέρει πολλές παραπάνω λέξεις από το "Clare".... Γίνετε μάχη, εκεί που λες, ωραία πέφτει ξύλο, στον πετάει μπροστά να φωνάζει Clare....
I am a proud "human" obsessed with anime and manga. And i am proud with that obsession:wis:

#199 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2007 - 12:17

Aizawa Miyabi (GTO) μιλάμε για πολύ ξύλο όμως, ξύλο με καδρόνια, σωλήνες, αλυσίδες, ρόπαλα και άλλα πολλά χρήσιμα πράγματα :roar::roar::roar:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#200 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2007 - 22:47

Τον Raki από το Claymore. Το κωλοπαίδι δε σταμάταγε να κλαίει!!! Και πιο συγκεκριμένα στο τελευταίο επεισόδιο...
Spoiler:
Βλαμμένο σκατόπαιδο...
Δημοσιευμένη  εικόνα
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#201 Shumba

Shumba

The Force Unleashed

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2007 - 21:04

εγω θα πλακωνα τον yiagami light και τον Pikachu

#202 zombitsa

zombitsa

zombitsa

• Members
  • 67 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2007 - 23:11

Τον Hayate απο το Kabamaru.Προδοτης.Ποτε δεν μπορεσε να ανταπoδωσει την αγαπη του Kabamaru.Και τον ζηλευε μια ζωη....

#203 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2007 - 10:44

Τον Hayate απο το Kabamaru.Προδοτης.Ποτε δεν μπορεσε να ανταπωδωσει την αγαπη του Kabamaru.Και τον ζηλευε μια ζωη....

κοίτα τον αγαπούσε αλλά ποτέ δεν αρνήθηκε ότι ήταν κακός άνθρωπος, νομίζω ότι ο τύπος είναι ο πιο ξηγημένος σε anime. αφού πάντα έλεγε εγώ είμαι κακός και δεν αλλάζω.

#204 zombitsa

zombitsa

zombitsa

• Members
  • 67 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2007 - 16:34

Κομπλεξικός ήταν καλή μου Erisabetsu.
Επειδή τον παράτησε η μάνα του στον γερο-παράξενο
τον Saizo.Τόσο ξύλο έφαγε και μυαλό δεν έβαλε.

#205 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2007 - 18:29

Μπα... Από το πολύ ξύλο έχασε και αυτό που είχε!! :knock-knock:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#206 kisame

kisame

akatsuki's member

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2007 - 22:26

Sasuke:hehehe:Απλα μου την δινει αυτο το ψωνιο:madtodeath:αμαν πια:mador2:σκουπιδι τον εχει κανει τον naruto τον καιμενο:emptyonexg1: θελω να φαι ενα ξυλο απο τον naruto:burningbe3: να του μεινει αξεχαστο:blurah5:

#207 Wofer

Wofer

Dragon's tear

• Members
  • 95 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2007 - 23:30

Sasuke:hehehe:Απλα μου την δινει αυτο το ψωνιο:madtodeath:αμαν πια:mador2:σκουπιδι τον εχει κανει τον naruto τον καιμενο:emptyonexg1: θελω να φαι ενα ξυλο απο τον naruto:burningbe3: να του μεινει αξεχαστο:blurah5:

βρε κισαμε δεν σου παει να σαι και τοσο συμπονετικος μην ξεχνας οτι τον ναρουτο θες να τον πιασεις πως τωρα γινεσαι καλος ξαφνικα και τον υποστιριζεις????<----λετε να δουμε τπτ τετοιο κουλο με αυτην τη σειρα που μας εχει κανει κουβαρι??:blurah5:
αστιευομαι

αλλα και γω θελω να δειρο αγρια τον ναρουτο για να σταματησει να ναι καλος και ευαιςθητος με το θεμα φιλια και να ξεσκησω τον κολοσασουκε που τους εχει δει ολους αφ υψηλου...αν παλεψουν και νικησει παλει ο σασουκε θα παρω το πρωτο αεροπλανω θα παω japan και θα σπασω στο ξυλο τον mazashi...:Crying2:
KORE DE OWARI DA!!

#208 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2007 - 23:47

Δυο ατομα θα ηθελα να δειρω τον RAKI απο το Claymore & Naruto.Μην φανταστιτε πολυ ισα ισα να φτυσι αιμα,να κατουριθη πανω του και να του κανω ηλεκτροσοκ. Ζηταω πολλα:emptyonexg1:?
Ας τους επιανα μονο στα χερια μου!
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#209 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2007 - 08:19

Θέλω να πλακώσω στο ξύλο τους εξής χαρακτήρες: Sasuke & Sakura από Naruto και Raki από Claymore :madtodeath:

#210 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2007 - 15:21

Θέλω να πλακώσω στο ξύλο τους εξής χαρακτήρες: Sasuke & Sakura από Naruto και Raki από Claymore :madtodeath:

Πολύς κόσμος τον μισεί τον Raki τελικά :hahaha:... Πάντως τώρα που είπες Sakura η εν λόγω δεσποινίς του Tsubasa τις θέλει 5-6 ξανάστροφες να στρώσει λίγο...
Δημοσιευμένη  εικόνα