Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Άμα μπορούσατε να πλακώσετε 1 χαρακτήρα,ποιος θα ταν?

• Please log in to reply
942 replies to this topic

#151 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2007 - 13:00

Τον Guy-sensei από Naruto... Μου τι δίνει αφάνταστα ο τύπος, και θα ήθελα πολύ να δώ εαν υπάρχει επεισόδιο να τον σπάει στο ξύλο ο Kakashi... (είμαι ακόμα στο 47 επεισόδιο).

#152 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2007 - 14:04

ντροπή ντροπή.....ο guy-sensei είναι πολύ καλός & έχει πολύ πλακα...εxeisς ακόμα επίς μπροστά σου για να το δεις k μονη σου...respect to Guy & kakashi
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#153 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2007 - 14:12

Καλά για Kakashi δεν το συζητάω... Είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας από Nartuto μέχρι στιγμής.

#154 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2007 - 23:53

Θα ήθελα να δείρω τον Reito-san απο το Mai-HiME. Το τυπάκι μου έδωσε πολύ λάθος εντύπωση.

Kill it with fire! :madtodeath:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#155 Vegita Sempai

Vegita Sempai

AMVs creator

• Members
  • 109 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2007 - 13:57

Χαλαρά θα πλάκωνα τον Rock Lee + Gai sensei από Naruto. Μου την σπάνε υπερβολικά πολύ.
Επιπλέον θα έλιωνα στον ξύλο τον Shinn από το Gundam Seed Destiny ο οποίος κατ'εμέ είναι ο πιο αντιπαθητικός πρωταγωνιστής σε ανιμέ.

#156 JigokuNeko

JigokuNeko

Anime Amateur

• Members
  • 115 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2007 - 20:23

Misa απο death note. την ξεμαλλιαζω ανετα.
απο τη στιγμη που εμφανιστηκε, η σειρα εχασε την αιγλη της. ειναι αναγκη να υπαρχουν παντου αυτες οι κοκορομυαλες λολιτες?:bahhh:

#157 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2007 - 20:50

απο τη στιγμη που εμφανιστηκε, η σειρα εχασε την αιγλη της. ειναι αναγκη να υπαρχουν παντου αυτες οι κοκορομυαλες λολιτες?:bahhh:

ΝΑΙ:wooi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#158 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2007 - 15:59

+1, από όταν εμφανίστηκε άρχισε η κατρακύλα.
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#159 JigokuNeko

JigokuNeko

Anime Amateur

• Members
  • 115 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2007 - 16:44

...και το σκορ ειναι 1-1. :hehehe:

#160 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2007 - 16:46

Δεν είναι καθόλου 1-1. :bleh: Αν πάτε στις προηγούμενες σελίδες, θα δείτε ότι θέλουν να τη δείρουν κι άλλοι (εγώ, π.χ. :madtodeath:).

:hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#161 SteveCof

SteveCof

Itoh Misaki~ no1 fan!

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2007 - 16:56

Θα ηθελα να πλακωσω ασχημα οτι εχει φτιαχτει σε στυλ Toriyama απο το 1985 και μετα...

Επισης, τον Allen Walker απο D.Gray-man και την Tomo-chan απο Azumanaga Daioh..
Have you ever seen the Lain?

#162 Balsa-san

Balsa-san

bored to write english

• Members
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2007 - 17:05

Yuka-Juuni Kokki
Asano-Juuni Kokki
Sae-Peach girl

Gia kapoia episodeia hthela na deirw k tin Ririn apo to Bleach xD

Thn kaimeni ti Misa giati?Ena xazo koritsaki einai...k trwei k eksapatisi :S
Δημοσιευμένη  εικόναDanzai no hana Guilty sky....

#163 JigokuNeko

JigokuNeko

Anime Amateur

• Members
  • 115 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2007 - 17:48

Δεν είναι καθόλου 1-1. :bleh: Αν πάτε στις προηγούμενες σελίδες, θα δείτε ότι θέλουν να τη δείρουν κι άλλοι (εγώ, π.χ. :madtodeath:).

:hahaha:

gomen, mod-san:respect:

χμ, γιατι τη Μισα ε? Θα ελεγα πολλα για καποια ηλιθια στερεοτυπα και χαζογκομενας προτυπα αλλα φοβαμαι οτι θα συγχυστω οποτε το αφηνω. απλως δε μου κολλαγε με τιποτα σε ενα τετοιο ανιμε και απο πλευρας χιουμορ προτιμουσα ανετα το Ryuk με τα μηλα του.

#164 Balsa-san

Balsa-san

bored to write english

• Members
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2007 - 18:13

gomen, mod-san:respect:

χμ, γιατι τη Μισα ε? Θα ελεγα πολλα για καποια ηλιθια στερεοτυπα και χαζογκομενας προτυπα αλλα φοβαμαι οτι θα συγχυστω οποτε το αφηνω. απλως δε μου κολλαγε με τιποτα σε ενα τετοιο ανιμε και απο πλευρας χιουμορ προτιμουσα ανετα το Ryuk με τα μηλα του.

Έλα μωρέ το κοριτσάκι.:wooi2:Είναι ενοχλητική αλλα δεν λυπάσαι να την δείρεις? :oo:
Δημοσιευμένη  εικόναDanzai no hana Guilty sky....

#165 Orion

Orion

Anime Amateur

• Members
  • 79 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2007 - 20:18

Θα ηθελα να πλακωσω ασχημα οτι εχει φτιαχτει σε στυλ Toriyama απο το 1985 και μετα...

Επισης, τον Allen Walker απο D.Gray-man και την Tomo-chan απο Azumanaga Daioh..

Τι εννοείς ότι θα ήθελες να πλακώσεις ότι έχει φτιαχτεί σε στυλ Toriyama??????:oo:

:head: THE IS ONE RULE OF METAL....PLAY IT FUCKING LOUD :head:

Οποιος ειναι fan του DBZ θα πρεπει να δει και το TFS Dragon Ball Z: Abridged series