Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Άμα μπορούσατε να πλακώσετε 1 χαρακτήρα,ποιος θα ταν?

• Please log in to reply
942 replies to this topic

#136 stainless

stainless

Sutenresusei

• Members
  • 88 posts

Posted 11 September 2007 - 08:01

Τον Sasuke... δεν νομίζω να υπάρχει πιο κολλημένος χαρακτήρας ... "Eat shit and die..." ... φλώρε.

#137 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 11 September 2007 - 23:17

Την Videl από το DragonballGT!!!
Ήθελα να σταματήσω να το βλέπω. Τόσοι χαρακτήρες και την Videl βρήκανε να κάνουν πρωταγωνίστρια στα πρώτα 20-25 επεισόδια!!!
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#138 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 11 September 2007 - 23:27

Τον Sasuke... δεν νομίζω να υπάρχει πιο κολλημένος χαρακτήρας ... "Eat shit and die..." ... φλώρε.

x200

η sakura δεν του αξιζει.

Posted Image

Spoiler: &#33909

#139 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 11 September 2007 - 23:43

Πρόσφατα είδα το Loveless.Δυστηχώς,συνιδειτοποίησα ότι θέλω να πλακώσω όλους τους χαρακτήρες στο ξύλο.Θ-Α-Ν-Α-Τ-Ο-Σ!!!Να πάνε όλοι κάπου εκεί ψηλά:fromabove:Επίσης,απ' το Kare Kano,την Maho.....λίγα τα λόγια για την Yukino κοπελιά,γιατί θα πάρω τα όπλα και.....:madtodeath::madtodeath::madtodeath:
Posted Image

#140 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 12 September 2007 - 00:11

το βρηκα αφου δεν μπορουμε να δειρουμε τη Sakura (καθως ειναι γυναικα), δερνουμε το Naruto ωστε να νιωσει το βοδι να γυρισει να κοιταξει τη Hinata, ξυπναει η Hinata και σαπιζει στο ξυλο τη Sakura....... αχχχχ ποσο καλυτερη θα ηταν ετσι η ζωη...*

βεβαια δεν εχω δει το manga μονο το anime οποτε αν αλλαζουν τα πραγματα θα το ανακαλυψω οταν τα κατεβασω...

επισης για να μην το ξεχασω... ενα γερο μπερνταχι στην Minmei from Robotech. δλδ ελεος.....

*don't touch Shikamaru: it would be toooooo troublesome....

#141 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 12 September 2007 - 13:21

Καλά η Minmei είναι ... περιπτωσάρα. Και θέλει ξύλο πολύ όντως.

#142 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 12 September 2007 - 14:31

Την Videl από το DragonballGT!!!
Ήθελα να σταματήσω να το βλέπω. Τόσοι χαρακτήρες και την Videl βρήκανε να κάνουν πρωταγωνίστρια στα πρώτα 20-25 επεισόδια!!!

Για την Pan πρέπει να λες. Όχι βέβαια πως η Videl δεν αξίζει ένα χεράκι ξύλο, αλλά λέμε τώρα :P

E5VV38U.jpg

#143 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 12 September 2007 - 15:15

Για την Pan πρέπει να λες. Όχι βέβαια πως η Videl δεν αξίζει ένα χεράκι ξύλο, αλλά λέμε τώρα :P

Ωχ ναι δίκιο έχεις :emptyonexg1:
Δεν ξερω πως μου ήρθε και την είπα Videl:oops:
Καταραμένη Pan!!!:madtodeath:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#144 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 12 September 2007 - 15:54

Πολύ ξύλο πέφτει σ' αυτό το thread τώρα τελευταία... νεύρα έχετε όλοι σας; :lol:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#145 Orion

Orion

Anime Amateur

• Members
  • 79 posts

Posted 12 September 2007 - 20:28

Γειά σας παιδια! Είμαι καινούργια και βρίσκω το site φανταστικό! Στο topic που ξεκινήσατε θα έδερνα πολύ ευχαρίστως τον Vegeta από τα dragonball z μου την δίνει πάρα πολύ!

:head: THE IS ONE RULE OF METAL....PLAY IT FUCKING LOUD :head:

Οποιος ειναι fan του DBZ θα πρεπει να δει και το TFS Dragon Ball Z: Abridged series

#146 virgikil

virgikil

Starting...

• Members
  • 22 posts

Posted 13 September 2007 - 06:49

egw tha ithela na dirw ton blameno ton Sai apo to naruto

#147 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 posts

Posted 13 September 2007 - 17:42

Geez!!!Δεν εχετε δει το Fullmetal Alchemists!??!?!?Εγω θελω να !@#$!@ τον Tucker τον πατερα της Nina....
Posted Image

#148 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 16 September 2007 - 00:23

ίσως τον songoku αλλα με αφορμή να τον αφήσω σε κόμα k όχι να το σκοτώσω μιας k θα γύρναγε για πεντηκοστή φορα ζωντανός,ενώ αν ήταν σε κόμμα τι θα έκανε?επίσης θα τον έσπαγα σε ένα epis.k θα του έλεγα "etci γίνονται η δουλειές φιλε dan-dan.Episis δη θα κάτσω 2 σαββατοκύριακα να σφίγγομε να κιτρινίσουν τα μαλλιά μου.πάω σε κομμωτήριο k σε μια ώρα είμαι κυριλέ k ωραίος"
Δημοσιευμένη  εικόνα-what;s your wish
-i wish songoku die for good:hahaha:

Just joking,,,everyone loves goku..........kamehameeeeeeee..
Posted Image

#149 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 16 September 2007 - 01:24

Καλά η Minmei είναι ... περιπτωσάρα. Και θέλει ξύλο πολύ όντως.

αυτή την άθλια που φλέρταρε τον Ricky Μου πως να την ξεχάσω... αυτή θα την έσπαγα με άνεση στο ξύλο και θα τις ξύριζα και το κεφάλι.

#150 stainless

stainless

Sutenresusei

• Members
  • 88 posts

Posted 19 September 2007 - 12:43

Τον Light από το Death Note. Μπορώ να πω πως ήταν το μοναδικό anime που εξαιτίας ενός και μόνο χαρακτήρα με έκανε έξω φρενών (την σειρά την λάτρεψα). Η ματαιοδοξία σε όλο της το μεγαλείο. Κάτι τέτοια άτομα πρέπει να φάνε πολύ ξύλο... να τους σαπίσουν!