Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Lucky Star

• Please log in to reply
380 replies to this topic

#241 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 06 May 2008 - 13:37

:terror2:

KyoAni, σε τι χέρια αφήνεις τα παιδιά σου; :sadist:

Καλά δε νομίζω να είναι και πολύ χειρότερα από ότι έχει κάνει η TOEΙ για KyoAni μέχρι τώρα.... (όχι ότι αυτό σημαίνει ότι θα είναι καλό δλδ)...

#242 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 06 May 2008 - 13:39

Γιατι Gonzo γιατι?:zetsubou::despair:

#243 mAs_81

mAs_81

Anta baka?

• Members
  • 150 posts

Posted 06 May 2008 - 20:35

Ελπιζω παντως,οπως κ να'χει,να γινει καλη δουλεια..Δεν πιστευω να το χαλασει ιδιαιτερα η Gonzo(ελπιζω δηλ:nosey:)..
..Σιγουρα μια απο τις πιο απιστευτες σειρες,τελειως,μα τελειως,ακυρη,την ευχαριστηθηκα στο επακρον κ καηκα κ εγω οσο επρεπε..(το opening track το'χα βαλει στο repeat μεχρι να ματωσουν τ'αυτια μου!!!!!!!!!!!!!!!!:oo:)
Ε,ρε τρελλα!!!....κ οπως λεει κ η konata:Timotei,timotei.....
...
ειχα χεστει στο γελιο!!!!!
Posted Image

#244 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 07 May 2008 - 02:25

OMG από που είναι αυτό:oo: Me wants:wooi2:

Αυτό είναι το opening όπως το τραγουδάει ο seyuu του Kyon από το The Melancholy of Haruhi Suzumiya (που υποδύεται κι έναν από τους υπάλληλους στο μαγαζί που πάει συχνά η Konata)...ή τέλως πάντων ένας τυπάς που μιμείται τέλεια την φωνή του (δεν είμαι και τελείως σίγουρος).

I got newz.
Lucky Star OVA in the works by Gonzo. :3

DONDAKE!?

Gonzo? Ieeeeeeeeeeeeeeeeee! :run: Γιατί το κάνανε αυτό το πράγμα;

Προσωπικά δεν μου πολυάρεσε... Ακριβώς επειδή δεν έχει καθόλου πλοκή. Παραλίγο να με πάρει ο ύπνος πάνω στο πληκτρολόγιο όταν έβλεπα το πρώτο επεισόδιο -___-

Μα οι περισσότερες κωμικές σειρές δεν έχουν ανάγκη από πλοκή.

#245 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 07 May 2008 - 02:36

Αυτό είναι το opening όπως το τραγουδάει ο seyuu του Kyon από το The Melancholy of Haruhi Suzumiya (που υποδύεται κι έναν από τους υπάλληλους στο μαγαζί που πάει συχνά η Konata)...ή τέλως πάντων ένας τυπάς που μιμείται τέλεια την φωνή του (δεν είμαι και τελείως σίγουρος).

Ναι το κατάλαβα αυτό, απλά δεν ήξερα από ποιο album είναι το κομμάτι (αν είναι όντως official). Βέβαια άργησες λιγάκι να απαντήσεις, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ :hahaha:
phmava.php

#246 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 07 May 2008 - 02:42

Aπό album μια φορά δεν είναι, δυστυχώς (αν και φαντάζομαι πλέον θα το ξέρεις κι αυτό :hahaha: ).

#247 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 07 May 2008 - 09:03

παιδια λογικο ειναι αφου η Kyoani εχει να ασχοληθει με την Χαρουχι..

Ελπιζω απλα η Gonzo να μην κανει το Lucky Star μ#$%&... Ευτυχως μιλαμε μονο για ενα OVA και οχι για ολοκληρη σεζον.
Posted Image

#248 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 07 May 2008 - 10:25

παιδια λογικο ειναι αφου η Kyoani εχει να ασχοληθει με την Χαρουχι..

Δεν νομίζω να είναι αυτό το πρόβλημα, άλλωστε το Haruhi έτσι πως πάμε μάλλον καλό χειμώνα θα το δούμε (και ποιο πριν θα κάνει την δεύτερη season του Clannad). Άλλωστε όπως είπες μιλάμε για OAV και όχι για full season... Oh well :emptyonexg1:
phmava.php

#249 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 07 May 2008 - 12:31

παρτε κατι απο μενα ep 22 end , o ηθοποιος που κανει το βοηθο στο lucky channel live xD

Lucky Star End Actor Sing.mp4 - Loke acc

ps. sorry για το quality αλλα εχω προβλημα να ανοιγω mkv's και χαθηκε λιγο ποιοτητα κατα τη μετατροπη σε container Που μπορω να δουλεψω..

#250 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 08 May 2008 - 09:00

Φήμες περί Gonzo ήταν λάθος τελικά.

It's by Kyoani and it's in Summer.

LfNX0dh.png

#251 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 08 May 2008 - 09:06

Φήμες περί Gonzo ήταν λάθος τελικά.

It's by Kyoani and it's in Summer.

Αυτο το πρωινο εχει αρχισει πολυ ωραια τελικα:wooi2:

#252 Lockie

Lockie

Psycho Otacku

• Members
  • 137 posts

Posted 08 May 2008 - 16:22

Εγώ μια απορία εχω με αυτο το πραγμα ...πως στο διάτανο το βλεπετε?
λιγο είδα και ήθελα να πηδηξω απο το μπαλκονι...:sadist:...καταρα...και μου το βαζουν και πριν τις προβολες για να το εκτημήσω...λεει...τι να σας πω αν το δω όλο ισως να εχω μια αποιο ολοκληρωμενη αποψη...:nod2:

Posted Image
I shall conquer the universe...

#253 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 08 May 2008 - 16:38

το να το βλεπεις , ειναι ενα, να σου αρεσει κιολας ειναι 2 και το να μην μπαινεις καν στον κοπο εινια τρια

το καθενα εξαρταται απο το ποσο καμμενος εισαι , το φυλο φυσικα, αλλα και ανιμε προτιμησεις. παντως το οτι πολλοι το θεωρουνε κορυφαιο ανιμε, κα ιοχι απλα καλο, κατι εχει να πει

τωρα, γτ μας αρεσει? γτ δεν υπαρχει ουτε μαι στιγμη που να θεωρουμε αχρηστο χρονο, οι χαρακτηρες ειναι ολοι ενας και ενας, με την πρωταγωνηστρια να σπαει κοκκαλα, χαλαρωτικο ανιμε... και πολλα αλλα.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#254 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 09 May 2008 - 00:18

Βασικα το Lucky Star εχει τα πιο αγνα και αμολυντα σημεια καθαρης Ακυριας, και υπαρχουν ανθρωποι που τους αρεσει αυτο. Υπαρχουν και αυτοι που το λατρευουν, βεβαια.:congrats:

Posted Image

#255 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 09 May 2008 - 00:57

Βασικα το Lucky Star εχει τα πιο αγνα και αμολυντα σημεια καθαρης Ακυριας, και υπαρχουν ανθρωποι που τους αρεσει αυτο. Υπαρχουν και αυτοι που το λατρευουν, βεβαια.:congrats:

OBJECTION :df13952b:

Για αγνή ακυρίλα, watch Gag Manga Biyori. :burningbe3:

Για ένα μείγμα school comedy + otaku humour + κοσμοθεωρίες, υπό kawaii/moe πρίσμα, watch (and admire) Lucky Star. :wooi2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||