Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Lucky Star

• Please log in to reply
380 replies to this topic

#226 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 26 January 2008 - 19:41

αν το πρωτο επισοδειο ειναι που
Spoiler:
ειναι πρακτικα αδυνατο να βαρεθεις. Εγω ειχα λιωσει πανω στο πληκτρολογιο .... απο τα γελια.

Kenny ελα ηρακλειο να μου τσιπαρεις το ps2 και εγω βαζω να το κατεβαζω οκ ? το μονο που μας λειπει ειναι καποιος να μεταφραζει:hahaha:

anybody interested? :nosey:

#227 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 18 February 2008 - 01:00

Μολις τελειωσα και γω το lucky star !! Πολυ καμμενη σειρα, τρελο γελιο, πολυ ωραιο σχεδιο και ωραιο soundtrack :) Η αληθεια ειναι οτι στην αρχη δν μου αρεσε και τοσο πολυ, αλλα οσο συνεχιζα τη σειρα γινοταν ολο και πιο ενδιαφερον,χωρις να χει μια συγκεκριμενη πλοκη. Ειδικα μερικες στιγμες ηταν κορυφαιες.

#228 Raziel666

Raziel666

Trolling is srs bzns

• Members
  • 326 posts

Posted 02 March 2008 - 01:06

Εγώ πάλι έφριξα με αυτό το lisencing... Κατέβαζα το LS από τους ΕΝΑ οι οποίοι πήγαν να βγάλουν τα 3 τελευταία επεισόδια λίγο πριν γίνει lisenced το anime... Και δεν πρόλαβα να κατεβάσω τα torrents (αν τα βγάλανε ποτέ) τα σβήσανε όλα και γενικά από ότι φαίνεται δεν πρόλαβε σχεδόν κανένας να τα κατεβάσει γιατί δεν τα βρίσκεις πουθενά... Τόσοι μήνες αναμονής και μετά γίνεται αυτό:deadga6:

Επίσης, θα συμφωνήσω με τον phm... χάθηκε ο κόσμος να το κάνανε licensed μερικές μέρες αργότερα, αφού το τελείωναν οι [EnA];

*sigh*

*starts re-downloading the [a.f.k.] files -____________________-*

Για τον phm και όσους κατεβάζαν τα EnA releases, υπάρχουν ευχάριστα νέα!

Μπορείτε να ΣΒΗΣΕΤΕ τα απαίσια (IMO) a.f.k. releases!

Μπήκα σήμερα στο κανάλι των EnA για να κάνω μια ερώτησις (είχαν πει ότι θα το σκεφτούν και ίσως τα βγάλουν κάπου). Ο mod ήταν Away, έτσι μπήκα να δω τη λίστα του bot (από όπου δεν είχαν φύγει ΠΟΤΕ τα 21 πρώτα επεισόδια).

Τα ευχάριστα νέα: ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΣΤΟ BOT ΤΩΝ ENA ΣΤΟ IRC CHANNEL ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ LUCKY STAR!!!:hahaha::hahaha::hahaha::oo::oo::oo:

Δεν ξέρω πότε τα βάλανε εκεί (νομίζω μετά τα Χριστούγεννα σε κάποια στιγμή που τσέκαρα δεν υπήρχαν), αλλά όσοι πιστοί σπεύσατε, δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει...:congrats::congrats::congrats:

Υ.Γ. Ευκαιρία να δω κι εγώ τα 3 τελευταία επεισόδια, μια και είχα ψιλοξενερώσει που δεν θα τα βγάζανε οι EnA - ίσως κάπου μέσα μου πίστευα ότι κάπου, κάπως θα γινόταν το release...
Brighter Death Now
Posted Image
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

#229 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 02 March 2008 - 01:30

F*CK YEAH! :joyful:

Έφυγα για download ASAP! :congrats::congrats:

(Η σύνδεσή μου βογκάει τις τελευταίες βδομάδες...)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#230 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 02 March 2008 - 03:00

Raziel666 είσαι αρχηγός :respect:

Πάλι καλά που άργησα να κάνω εκείνη την αλυσίδα :wooi2:
phmava.php

#231 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 06 March 2008 - 13:17

Παρα πολυ ευχαριστο.Επισης να αναφερω οτι μεχρι στιγμης απο οσα ανιμε εχω δει ισως εχει τα πιο χορταστικα επεισοδια.Και τα 20 λεπτα τα απολαμβανεις χωρις ποτε να πεις "Κιολας τελειωσε?" Οσοι δεν τ εχετε δει μην χανετε χρονο.Αρχηστε:bike::riiight:

#232 Raziel666

Raziel666

Trolling is srs bzns

• Members
  • 326 posts

Posted 06 March 2008 - 18:34

Είδα ότι και ο Dante80 τίμησε τους EnA με τα 3 τελευταία επεισόδια! :P

Επιτέλους τα είδα κι εγώ, και μπορώ να πω ότι περιμένω με ανυπομονησία την 2η season, όποτε αυτή έρθει (φαντάζομαι μετά τη 2η season του Haruhi)...

EDIT: Προς το παρόν, pray to the goddess...
Spoiler:

EDIT 2: Aya Hirano desu, η seiyuu της Konata...
Brighter Death Now
Posted Image
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

#233 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 06 March 2008 - 19:54

right click και save την φωτο πριν καλα καλα εμφανιστει ολοκληρη στο pc μου... παντως πως αλλαζει μια κοπελα... ψαξτε για φωτογραφιες της Aya απο τις προ-Χαρουχι μερες της...

μην ελπιζετε παντως για δευτερη σεζον Lucky Star.. ειναι τελειως απιθανο.
Posted Image

#234 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 06 March 2008 - 22:38

παντως πως αλλαζει μια κοπελα... ψαξτε για φωτογραφιες της Aya απο τις προ-Χαρουχι μερες της...

x2

:nod:
phmava.php

#235 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 06 May 2008 - 00:33

I got newz.
Lucky Star OVA in the works by Gonzo. :3

DONDAKE!?

LfNX0dh.png

#236 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 06 May 2008 - 00:38

I got newz.

DONDAKE!?

Οταν γραφουμε τετοια νεα, βαζουμε και ενα link για επιβεβαιωση. Καλυτερα να ειναι επισημα λογια κιολας γιατι οπου ακους πολλα κερασια...
Posted Image

#237 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 06 May 2008 - 00:41

Οταν γραφουμε τετοια νεα, βαζουμε και ενα link για επιβεβαιωση. Καλυτερα να ειναι επισημα λογια κιολας γιατι οπου ακους πολλα κερασια...

2008-05-05 - MOON PHASE »¨µ­

Posted Image

I wouldn't post if I wasn't at least 80% sure. :congrats:

LfNX0dh.png

#238 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 06 May 2008 - 00:45

Now you're talking, man! Thanks for the news! Αυτο οντως φαινεται αυθεντικο (αν και δεν ξερω να διαβαζω Ιαπωνικα :P ). Ευκαιρια να χαρουμε λιγο εμεις που δεν χορτασαμε ακομα το Lucky Star:wooi2:
Posted Image

#239 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 06 May 2008 - 00:53

I got newz.

DONDAKE!?

:terror2:

KyoAni, σε τι χέρια αφήνεις τα παιδιά σου; :sadist:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#240 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 06 May 2008 - 01:16

wants now