Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Lucky Star

• Please log in to reply
380 replies to this topic

#181 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2007 - 22:06

Κοίτα δεν βλέπω και τόσα anime οπότε δεν έπιανα και πολλά από references... Και επειδή ιστορία δεν υπάρχει δεύτερη season θα ήταν ακριβώς το ίδιο πράγμα... Εκτός και αν το ίδιο πράγμα σου αρέσει ΤΟΣΟ πολύ :thatsit:

Πολλα ανιμε δεν ειχαν *ουσιαστικη* ιστορια..αλλα αυτο δεν εμποδισε τους δημιουργους τους να κανουν sequels :hahaha:
Και βασικα αν δεν καταλαβαινεις τα references,το LS δεν εχει σχεδον καθολου πλακα :P

#182 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2007 - 22:09

Συγχωρεμένος αυτή τη φορά αλλά αν ήμουν στη θέση σου άλλη φορά θα πρόσεχα τι έλεγα.Εκτός αν θες να περάσεις από την ιερή εξέταση(μέλη της εγώ,Vetus,Mr Ayu,Kenny):hehehe:Πάντως και ποτέ να μη τελείωνε εμένα δε θα με χάλαγε καθόλου.Όσο και να δεις ειδικά τη Konata δε τη χορταίνεις με τίποτα:awww::lovulovu:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#183 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2007 - 09:19

Όσο και να δεις ειδικά τη Konata δε τη χορταίνεις με τίποτα:awww::lovulovu:

Your wish is my command Mr Moderator!!!!

Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα

#184 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2007 - 12:26

Πολύ ωραία φωτογραφία. Αλλά μου θυμίζει λίγο την στολή που έχει η Shion στο Higurashi no Naku Koro ni.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#185 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2007 - 15:12

Μα είναι σκέτη γλύκα πώς να της αντισταθείς;:wooi2:

Posted Image

Δημοσιευμένη  εικόνα

#186 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2007 - 17:15

Kατα την γνώμη μου η απόλαυση του Lucky Star δεν ωφείλεται τόσο πολύ στα otaku references όπως γίνεται με άλλα anime όπως το Pani Poni Dash (όχι ότι δεν ποντάρει έκει, δηλαδή, αλλά δεν στηρίζεται μόνο εκεί). Εκτός των άλλων κι άλλα άτομα ήταν που δεν είχαν πιάσει σχεδόν κανένα reference στο Abenobashi και στο Excel Saga αλλά παρόλα αυτά τους άρεσε πάρα πολύ (και στα δυο anime, μάλιστα, δεν υπήρχαν reference notes από τους fansubbers όπως γινόταν στο Pani Poni Dash).

Πολύ ωραία φωτογραφία. Αλλά μου θυμίζει λίγο την στολή που έχει η Shion στο Higurashi no Naku Koro ni.

Λες; :rolleyes:
Posted Image

#187 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2007 - 22:07

Πολλα ανιμε δεν ειχαν *ουσιαστικη* ιστορια..αλλα αυτο δεν εμποδισε τους δημιουργους τους να κανουν sequels :hahaha:
Και βασικα αν δεν καταλαβαινεις τα references,το LS δεν εχει σχεδον καθολου πλακα :P

Χμμ... Μπορεί να έχεις δίκιο... Γιατί όσα references καταλάβαινα με έκαναν να σκάσω στα γέλια:Blissfull:

Ε τώρα, ποιος νοιάζεται; :wooi2:

Άντε πάρτε και ένα ένα mini προγραμματάκι που βγάζει το πρόσωπο της Konata σε διάφορες φάσεις:hihi2:

Επισυναπτόμενο Αρχείο

• Επισυναπτόμενο Αρχείο  Konata.zip   433,07Κ   12 Αριθμός downloads

phmava.php

#188 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2007 - 01:58

Kαμαρώστε τες όλες μαζί μαζεμένες:
moe.imouto.org - hiiragi_kagami hiiragi_tsukasa iwasaki_minami izumi_konata kobayakawa_yutaka lucky_star minegishi_ayano patricia_martin takara_miyuki tamura_hiyori

#189 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2007 - 02:22

Posted Image

:3

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#190 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2007 - 18:25

Έχει ακούσει κανένας το album του Shiraishi; Εγώ το άκουσα και αν και δεν περίμενα να είναι τόσο καλό, άκουσα τα full κομμάτια (όπως το Ore no Wasuremono και ειδικά το Koi no Minoru Densetsu) και τα σπάνε!
phmava.php

#191 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2007 - 00:21

Εγώ έχω λιώσει το Lucky Star ED Album - Aruhi no Karaoke Box [Various].Κάψιμο ftw.Αυτό που είπες δε το έχω ακούσει αλλά θα το ελέγξω και θα πω εντυπώσεις.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#192 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2007 - 10:48

Ενα μικρο tribute απο μενα στην Akira-sama!

Youtube Video

Youtube Video

Youtube Video

Αντε και λιγο Kona - Patty action!!

Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα

#193 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2007 - 18:24

μα τη καψιμο ειναι αυτο ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:hahaha:

κατεβασα δε θυμαμαι απο πιο thread το opening που το ειχε βαλει καποιος .....
( edit: απο αυτο το thread / o Blademaster_X :D )
το ειδα φαση ειχε τρελουτσικο το κομματι .. οοοκ ..... περνανε 3 ωρες και εκει που ακουγα borgir το Absolute Sole right στη διαπασον ( πως δεν εχει ορμηξει η γιαγιουλα απο κατω τοσα χρονια .. αν και καθε πρωι θυμιατα? μυριζω ..) το θυμαμαι και το πεταω καπακι :bike:
πρεπει οι γειτονες να τα ειδαν ολα ....:bath:

τεσπα 97.3% το full metal panic οποτε lucky star με τα χιλια!!!!!!!

EDIT: στο myanimelist ολοι λενε a.f.k. και εδω ειδα το ιδιο αλλα ρε παιδια ειναι μονο 170mb παιζει κανα αλλο fansub ~250 αλλα εννοειται καλη ποιοτητα/δουλεια στη μεταφραση η afk και ξερο ψωμι ??

#194 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2007 - 00:29

Youtube Video

αυτο ειδα κ εμεινα:wooi2::wooi2:

#195 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2007 - 23:09

Τελείωσα τη σειρά την Παρασκευή...:emptyonexg1:
Me wants moar...:nanteee:

Εν το μεταξύ πρίν ξεκινήσω να βλέπω το anime, απο αυτά που είχα διαβάσει νόμιζα πως θα το παρατήσω απ'το 1ο επεισόδιο, γιατί το παίζω σοβαρός και έτσι.:hero:
Έλα όμως που κόλλησα...

Άντε, κι'απ'του χρόνου 2η season. ;D
(κατά τη γνώμη μου αν βγει 2η σαιζόν πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν η Yu-chan και οι φίλες τις. Άν γίνει έτσι ας ελπίσουμε οτι η Kona και οι λοιπές Θεές θα παίζουν "δευτεραγωνιστικό" ρόλο, σαν αυτούς της Yutakas κλπ. της 1ης σαιζόν)

HnH5aB0.jpg