Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The ball is lost... everything is lost
Posted 19 October 2009 - 04:06
Posted 19 October 2009 - 07:13
Special credit for the third το οποίο είναι πραγματικά απίστευτο. Απίστευτη ιδέα προσεγμένη υλοποίηση και το μου αρέσει επίσης πάρα πολύ το ότι χρησιμοποίησες χρώμα! Πραγματικά παρανοικό. I would really like to know what you where thinking when you draw that....oh wait... on second thought maybe not xD.
Keep it up!
Posted 19 October 2009 - 14:31

Διακρίνω ένα ανθρώπινο πρόσωπο στα σύννεφα αριστερα, or was it unintentional;
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 19 October 2009 - 14:43
Thankies. Τα δυο πρώτα ήταν εντελώς τυχαία και ό,τι βγει, όση ώρα παίρνει δηλαδή να τραβήξεις τις γραμμές περίπου. Στο τρίτο όπως και στα περισσότερα απλά πηγαίνοντας αποφάσιζα, είχα πολύ αφηρημένη ιδέα του πώς θα είναι το machine-girl. Οπότε δε σκεφτόμουν τίποτα (μην το κάψω κιόλας δε λέει...). Σκέφτηκα μόνο όταν τελείωσα τη φιγούρα και αυτά που μου ήρθαν στο μυαλό... ε ας πούμε πως μου ήρθαν τίτλοι ολίγον έκφυλοι για το τι θα μπορούσε να είναι το machine-girl. Sorry, no big thoughts in this mind of mine.Mε κίνδυνο να ακουστώ επαναλαμβανόμενη i really love what you did there sunday! Στο πρώτο ενδεχομένως να προτιμούσα λίγο πιο καθαρό το πρόσωπο ώστε να φαίνεται καλύτερα η έκφραση.
Special credit for the third το οποίο είναι πραγματικά απίστευτο. Απίστευτη ιδέα προσεγμένη υλοποίηση και το μου αρέσει επίσης πάρα πολύ το ότι χρησιμοποίησες χρώμα! Πραγματικά παρανοικό. I would really like to know what you where thinking when you draw that....oh wait... on second thought maybe not xD.
Keep it up!

Thankies και σε σένα αγαπητέ.^^Όποτε ο sunday χρησιμοποιεί χρώμα, το αποτέλεσμα είναι απλά breath-taking.
Διακρίνω ένα ανθρώπινο πρόσωπο στα σύννεφα αριστερα, or was it unintentional;
Προέκυψε τυχαία και όταν το παρατήρησα τόνισα ελάχιστα κάποια χαρακτηριστικά για να είναι πιο ευκρινές.
Posted 09 February 2010 - 22:43
Edited by sunday, 11 February 2010 - 02:38.
Posted 09 February 2010 - 22:50
(Τώρα μένει να κάνω bump και το δικό μου thread. >__<)
Περί του doodle έχω μόνο μία λέξη: Ouch... XD
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 11 February 2010 - 02:43
(άντε άντε

ας αφήσω κι αυτό
Posted 11 February 2010 - 03:16
Το 44 και το leaving already? απλά

Όταν βάζεις χρώμα το αποτέλεσμα είναι απλά απίστευτο. Το βλέμμα του τύπου μέσα στην παράνοια είναι όλα τα λεφτά.
Posted 11 February 2010 - 10:52

Kαλη συνέχεια!

Posted 11 February 2010 - 13:07
Φοβερα σχεδια sunday, με τo 46 και το leaving already ναι κλεβουν την παρασταση! Χρησιμοποιεις καρβουνακι για το σκιτσο?
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 11 February 2010 - 14:10
Vagelio, mypaint

Posted 11 February 2010 - 15:05
Ευχαριστώ παιδιά.
Vagelio, mypaintάντε και λίγο gimp καμιά φορά για τελειώματα.
Okies, θα το δοκιμασω στο επομενο fanart μου ^^
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 11 February 2010 - 16:01

Το αγαπημένο μου ήταν ένα με τον αριθμό 5 και είχε πολλά χρώματα μαζί και κάτι κεφάλια. Τέλειο.
Συνέχισε έτσι μεγάλε... Εσύ θα πας μπροστά

Posted 11 February 2010 - 16:10
like like like
<3

f*ck medicine. I want to be a ninja.
Posted 11 February 2010 - 16:43
mypaint
άντε και λίγο gimp καμιά φορά για τελειώματα.
Μου άρεσε αυτό, το doodle 46 και το doodle 47.

[edit] ...και τα animeclipse banners, πλέον είναι classics.
Edited by twin, 11 February 2010 - 17:12.