Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

~.::Star Wars: Knights of the Old Republic::.~

• Please log in to reply
90 replies to this topic

#46 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2007 - 23:26

Έλα μου το, έλα μου το... :kill4u:

Για PC όμως δε λέει τίποτα και ανησυχώ :|
1

#47 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2007 - 07:38

Ελπίζω να είναι καλύτερο από το 2. Μετά το πρώτο, το οποίο σημειωτέον έπαιξα 5 η 6 φορές, περίμενα πολλά περισσότερα από το 2. Το 2 είχε καλούς χαρακτήρες , καλύτερους από το 1 ομολογουμένως αλλά το story μπορούσε να είναι πολύ μα πολύ καλύτερο. Είχε αρκετές τρύπες το σενάριο του 2, ίσως επειδή θελήσανε να κάνουν κάτι το πολύπλοκο.
Πάντως ένα είναι σίγουρο: ότι θα το αγοράσω!

#48 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 19:40

Kenny, C-NMR or H-NMR spectrometer?

Lucasarts and Bioware To Develop Ground-Breaking Interactive Entertainment Product - Press Release
δεν θελω να τρεφω φρουδες ελπιδες, αλαλ ειλικρινα πιστευω οτι προκειται για το KotOR III. really can't wait

Post από το Black Hole. Πώρωση. Can't wait.

Ελπίζω να είναι καλύτερο από το 2. Μετά το πρώτο, το οποίο σημειωτέον έπαιξα 5 η 6 φορές, περίμενα πολλά περισσότερα από το 2. Το 2 είχε καλούς χαρακτήρες , καλύτερους από το 1 ομολογουμένως αλλά το story μπορούσε να είναι πολύ μα πολύ καλύτερο. Είχε αρκετές τρύπες το σενάριο του 2, ίσως επειδή θελήσανε να κάνουν κάτι το πολύπλοκο.
Πάντως ένα είναι σίγουρο: ότι θα το αγοράσω!

x2
Ακουγόταν (και ακούγεται ακόμη) ότι δε θα βγει KotOR III, γι' αυτό είχα τα ίδια παράπονα με σένα.
Ωστόσο, αν πραγματικά πρόκειται να βγάλουν KotOR III, πιστεύω ότι θα αποκαλύψουν όλα όσα έμειναν κρυμμένα στην ιστορία του II και αυτή η αναμονή είναι που θα κάνει την κυκλοφορία του παιχνιδιού πολυπόθητη.
Δηλαδή, φαντάσου να σου πουν «το KotOR III θα έχει το δικό του καταπληκτικό σενάριο που θα σχετίζεται με αυτό των προηγούμενων δύο παιχνιδιών, θα καλύπτει τις τρύπες του δεύτερου ΚΑΙ θα είναι σαφώς ανώτερο παιχνίδι ως προς τα γραφικά, τις επιλογές, και το gameplay, καθώς βγαίνει σε αρκετά "μελλοντική" εποχή σε σχέση με τα προηγούμενα δύο».

Δυστυχώς, όμως, παίζει να το κάνουν MMORPG, που έχουν γίνει της μόδας τώρα. :madtodeath:
Θα 'ναι ωραίο το multiplayer, αλλά όχι και MMORPG... :emptyonexg1: Κρίμα αν γίνει έτσι. Βέβαια, έχουν και το STAR WARS: Galaxies, οπότε ίσως είναι λίγο απίθανο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πόσο «ηλίθια» μπορεί να αποδειχτεί η LucasArts.

#49 ghostdog

ghostdog

Καμένος στη μετάφραση...

• Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 02:16

To ΚΟΤΟR2 θα μπορούσε να γίνει καλύτερο του 1 αλλά δυστυχώς το φάγανε τα deadlines. To revival project που θα επαναθέσει όλο το κομμένο υλικό είναι σχεδόν έτοιμο.

Είναι σχεδόν σίγουρο πως θα βγει KOTOR3 και θα είναι single player όπως και τα προηγούμενα. Παίζει να βγει και MMORG αλλά είναι άλλο project. Τώρα για XBOX exclusive μη μασάτε, τα ίδια λέγανε και για το mass effect και θα βγει αρχές Μάη στο pc. Τώρα για τα Χριστούγεννα δύσκολο το βλέπω αφού η Bioware ετοιμάζει ακόμα το Dragon Age.

Δε ξέρω αν το γνωρίζετε αλλά εδώ και μερικούς μήνες η ΕΑ έχει αγοράσει τη Bioware και αυτό με κάνει αρκετά επιφυλακτικό ώς προς το μέλλον της εταιρίας. Αν αρχίσουν να τους πιέζουν να βγάλουν πολλούς τίτλους και τους πνίξουν με deadlines δε τα βλέπω καλά τα πράγματα. Παλαιότερα η ΕΑ είχε αγοράσει και την ORIGIN ,μια ακόμη εταιρία γνωστή για τα RPG της και συγκεκριμένα για την θρυλική σειρά Ultima, και την κατέστρεψε εντελώς.

#50 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 02:39

αν δε ντο δω δεν θελω να μπαινω στην διαδικασια να κανω εικασιες γτ μπορει να πεσω πολυ εξω και να ξενερωσω. το μονο σιγουρο ειναι οτι τα 2 πρωτα σοβαρα τα επαιξα 10 φορες το καθενα με διαφορετικο τροπο και δεν τα βαρεθηκα.

τρωω τα νυχια μου μεχρι να βγει σε 1-1,5 χρονο το 3

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#51 Alarenon

Alarenon

Anime Amateur

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2008 - 12:24

Big news ppl Kotor MMO announced!!!
Οριστε και το link

Προσωπικα θα προτιμουσα ενα kotor 3 παρα ενα ΜΜΟ αλλα ποιος ξερει Bioware ειναι αυτη, μπορει να βγει καλο
Δημοσιευμένη  εικόνα

#52 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2008 - 18:23

Big news ppl Kotor MMO announced!!!
Οριστε και το link

Προσωπικα θα προτιμουσα ενα kotor 3 παρα ενα ΜΜΟ αλλα ποιος ξερει Bioware ειναι αυτη, μπορει να βγει καλο

Καλά, ήμαρτον. Τέλος πάντων, ας περιμένουμε να δούμε, αν κάποιος μπορεί να με κάνει να αρχίσω ένα MMO, αυτή είναι σίγουρα η BioWare.
1

#53 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2008 - 18:45

Καλά, ήμαρτον. Τέλος πάντων, ας περιμένουμε να δούμε, αν κάποιος μπορεί να με κάνει να αρχίσω ένα MMO, αυτή είναι σίγουρα η BioWare.

x2.
Αν και θα έλεγα πως αν κάποιος θα μπορούσε να με κάνει να αρχίσω ένα MMO, αυτός θα ήταν σίγουρα ένας τίτλος Star Wars: KotOR, όχι αναγκαστικά η BioWare.

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#54 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2008 - 20:00

παρολο που ο πειρασμος ειναι τεραστιος, δεν μπαινω στο τρυπακι να παιξω MMO,
:nanana: πανε τα ονειρα και οι ελπιδες μου...........

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#55 ghostdog

ghostdog

Καμένος στη μετάφραση...

• Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2008 - 22:02

Καταρχήν είναι πιθανό να έχει και single player , οπότε ας μην απογοητευόμαστε ακόμα. Δεύτερον έχει γίνει leak της beta του restoration project του kotor2 οπότε όποιος το περίμενε με πολύ αγωνία μπορεί να googlaρει και να το βρει σε κανένα tracker. Έχει λένε κάποια bugs αλλά είναι playable. Eγώ προς το παρόν λέω να περιμένω την τελική έκδοση , αλλά με αυτή την Team Gizka ποτέ δε ξέρεις μπορεί να περιμένουμε κανά χρόνο ακόμα...

#56 Torgal

Torgal

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2008 - 22:31

Γεια σας!

Χάλασα πριν μισή ώρα να γράψω ένα post εδώ το οποίο τελικά καταλάθος έσβησα! (ξενέρα)

Some up αυτών που έγραψα πριν:

- Τρελή πώρωση με STAR WARS από μικρός!

- Εξίσου τρελή με τα KotOR που περίμενα πως και πως να βγούνε! (Τα καλύτερα RPG και Star Wars παιγνίδια και απ' τα top καλύτερα κι αγαπημένα μου που έχω παίξει ποτέ)

- Πολύ ωραία τα Reviews του Yata κατά τη γνώμη μου - Μπράβο φίλε! :)

- Έχω κι εγώ ακούσει για το MMO αλλά ξέρω και για το KotOR III ως ανεξάρτητο Singleplayer (ψάξω να βρω την πηγή)

- Δεν ήξερα για τα 'extra' του δεύτερου (although μου είχαν φανεί κάποιες ελλείψεις γενικά και στο τέλος) Θα ήθελα ενημέρωση παρακαλώ για της εξελίξεις (εδώ) αν γίνεται όταν είναι να το κατεβάσουμε για να κάνω download και να το παίξω ως αρμόζει! Thanks! :)

- Δεν μου παίζει πια τα movies και τείνω να κατηγορήσω την κάρτα γραφικών μου! Ξέρει κανείς κάτι πάνω σ' αυτό (maybe από προσωπική πείρα);

- Tip που όλοι εδώ ξέρετε: Με υψηλό Persuasion γίνεσαι "Ο κυρίαρχος του παιγνιδιού" :P

Γεια σας και πάλι και συγνώμη που τα έγραψα όλα έτσι!

Τώρα πάω να ξανά(πάλι)παίξω KotOR... (II)

Namarie

#57 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2008 - 23:22

Γεια σας!

Χάλασα πριν μισή ώρα να γράψω ένα post εδώ το οποίο τελικά καταλάθος έσβησα! (ξενέρα)

Some up αυτών που έγραψα πριν:

1 Τρελή πώρωση με STAR WARS από μικρός!

2 Εξίσου τρελή με τα KotOR που περίμενα πως και πως να βγούνε! (Τα καλύτερα RPG και Star Wars παιγνίδια και απ' τα top καλύτερα κι αγαπημένα μου που έχω παίξει ποτέ)

3 Πολύ ωραία τα Reviews του Yata κατά τη γνώμη μου - Μπράβο φίλε! :)

4 Έχω κι εγώ ακούσει για το MMO αλλά ξέρω και για το KotOR III ως ανεξάρτητο Singleplayer (ψάξω να βρω την πηγή)

5 Δεν ήξερα για τα 'extra' του δεύτερου (although μου είχαν φανεί κάποιες ελλείψεις γενικά και στο τέλος) Θα ήθελα ενημέρωση παρακαλώ για της εξελίξεις (εδώ) αν γίνεται όταν είναι να το κατεβάσουμε για να κάνω download και να το παίξω ως αρμόζει! Thanks! :)

6 Δεν μου παίζει πια τα movies και τείνω να κατηγορήσω την κάρτα γραφικών μου! Ξέρει κανείς κάτι πάνω σ' αυτό (maybe από προσωπική πείρα);

7 Tip που όλοι εδώ ξέρετε: Με υψηλό Persuasion γίνεσαι "Ο κυρίαρχος του παιγνιδιού" :P

Γεια σας και πάλι και συγνώμη που τα έγραψα όλα έτσι!

Τώρα πάω να ξανά(πάλι)παίξω KotOR... (II)

Namarie

1) Καλόοοοος! :riiight:

2) Καλόοοοος! :riiight:

3) Ωραία τα reviews, αλλά το ένα το έγραψα εγώ. :wis:

4) Μπορείς να δεις εδώ ότι ανακοινώθηκε πως θα βγει MMO KotOR. Τώρα, αν θα αντικαταστήσει το KotOR III δεν το ξέρουμε, καθώς μπορεί απλώς να διαδραματίζεται στο σύμπαν του KotOR, αλλά να μη μας δείχνει τη συνέχεια της ιστορίας σε σχέση με τα άλλα δύο KotOR. Μπορεί, πάλι, να βγει παιχνίδι MMO, αλλά να έχει και single mode, αν και τέτοιο πράγμα δεν ξέρω αν έχουμε ξαναδεί μέχρι τώρα.

5) Ναι, το KotOR II ήταν πολύ ελλιπές. Δεν ξέρω όμως αν το restoration project εξηγεί πολλά, γιατί τα κενά στην ιστορία είναι απλά way too many. Δεν έχει ολοκληρωθεί το restoration project, το αργούν πολύ, αλλά επιτέλους φτάνει στο τέλος του, νομίζω. Ίσως δε χρειάζεται να περιμένεις πολύ ακόμη.

6) Δεν ξέρω. Μάλλον η κάρτα γραφικών θα φταίει, αλλά δεν είμαι και ειδικός. Ας πει κανείς άλλος καμιά ιδέα.

7) Ξέρω τι κάνει το Persuade, οπότε μπορώ να φανταστώ τι μπορείς να κατορθώσεις αν το έχεις σε υψηλό επίπεδο. Αλλά τι εννοείς «ο κυρίαρχος του παιχνιδιού»; Γίνεται τίποτα special αν το κάνεις; Δεν το 'χω δοκιμάσει να το maxάρω, γι' αυτό ρωτάω.

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#58 Alarenon

Alarenon

Anime Amateur

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2008 - 23:35

Mε pursuasion μπορεις να αποφυγεις σχεδον ολες τις μαχες του game {αυτες που ξεκινουν με διαλογο} να βγαλεις αρκετα παραπανω χρηματα και xp και γενικα σου ανοιγουν οι πιο imba επιλογες οσον αφορα τις απαντησεις στους διαλογους.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Alarenon: 10 Αύγουστος 2008 - 09:23

Δημοσιευμένη  εικόνα

#59 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2008 - 00:11

Mε pursuasion μπορεις να αποφυγεις σχεδον ολες τισ μαχες του game {αυτες που ξεκινουν με διαλογο} να βγαλεις αρκετα παραπανω χρηματα και και xp και γενικα σου ανοιγουν οι πιο imba επιλογες οσον αφορα τις απαντησεις στους διαλογους.

Α, αυτά ήξερα κι εγώ. ΟΚ, αρκετά είναι, δεν είμαι αχάριστος.
Θα ήμουν αχάριστος αν ζητούσα κάτι τέτοιο:
Spoiler:
:P

In other news, έβαλα πρόσφατα το KotOR II να το ξαναπαίξω, αλλά το pc μου δε νιώθει. Το 'χω πολύ καιρό και δεν αντέχει. Ελπίζω στο καινούριο που θα πάρω το καλοκαίρι 2009 να έχω εγκατεστημένο κατ' ευθείαν το επόμενο KotOR. ^_^

Δημοσιευμένη  εικόνα

#60 Torgal

Torgal

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2008 - 00:33

1)* Καλόοοοος!

2) Καλόοοοος!

3) Ωραία τα reviews, αλλά το ένα το έγραψα εγώ.

4) Μπορείς να δεις εδώ ότι ανακοινώθηκε πως θα βγει MMO KotOR. Τώρα, αν θα αντικαταστήσει το KotOR III δεν το ξέρουμε, καθώς μπορεί απλώς να διαδραματίζεται στο σύμπαν του KotOR, αλλά να μη μας δείχνει τη συνέχεια της ιστορίας σε σχέση με τα άλλα δύο KotOR. Μπορεί, πάλι, να βγει παιχνίδι MMO, αλλά να έχει και single mode, αν και τέτοιο πράγμα δεν ξέρω αν έχουμε ξαναδεί μέχρι τώρα.

5) Ναι, το KotOR II ήταν πολύ ελλιπές. Δεν ξέρω όμως αν το restoration project εξηγεί πολλά, γιατί τα κενά στην ιστορία είναι απλά way too many. Δεν έχει ολοκληρωθεί το restoration project, το αργούν πολύ, αλλά επιτέλους φτάνει στο τέλος του, νομίζω. Ίσως δε χρειάζεται να περιμένεις πολύ ακόμη.

6) Δεν ξέρω. Μάλλον η κάρτα γραφικών θα φταίει, αλλά δεν είμαι και ειδικός. Ας πει κανείς άλλος καμιά ιδέα.

7) Ξέρω τι κάνει το Persuade, οπότε μπορώ να φανταστώ τι μπορείς να κατορθώσεις αν το έχεις σε υψηλό επίπεδο. Αλλά τι εννοείς «ο κυρίαρχος του παιχνιδιού»; Γίνεται τίποτα special αν το κάνεις; Δεν το 'χω δοκιμάσει να το maxάρω, γι' αυτό ρωτάω.

3) Sorry, my mistake! :)

5) Μακάρι! :)

7) Με μεγάλο Persuade ως Jedi μπορείς να αποτρέψεις πολύ κακό, να πετύχεις πολλά χωρίς μεγάλο κόπο και να νιώθεις πολύ Jedi Master τις συζητήσεις σου!
Με μεγάλο Persuade ως Sith μπορείς να κάνεις τα πάντα! :P

*1)= Άσχετο: Είμαι επίσης πωρωμένος με LotRO από μικρός! Λίγο αργότερα, αφού διάβασα τα βιβλία, μερικά χρόνια πριν μάθουμε καν ότι θα βγουν οι ταινίες... Αλλά τολμώ να πω πως είμαι λίιιγο πιο Star Wars fan! (Μην το πείτε όμως σε γνωστούς μου και μπερδευτούν! :P )

PS1: Να μαντέψω είσαι Jedi; Green crystal στο Lightsaber σου; ;)
Εμένα τι χρώμα είναι το σπαθί; :P

PS2: Μία ερώτηση που μου έκανε ένα άλλο Star Wars fan παιδί (σπάνιο που 'χα πετύχει κι άλλον τότε :P ) περίπου την περίοδο που είχε βγει το Episode I (που να μην έβγαινε έτσι! :P ) κι όποιος θέλει απαντάει για τον εαυτό του: Αν μπορούσες απ' το Star Wars Universe να έχεις ένα "πράγμα" (δεν είναι ανάγκη να είναι αντικείμενο) τι θα ήταν;

Η απάντηση αυτού Lightsaber...

Edit: ΧΑΧΑΧΑ Τώρα είδα το "είμαι male" που έχεις γράψει! ΧΑΧΑ έχει πολύ πλάκα... Και καλά "Ο μη μου την πεφτετε άλλο δεν είμαι αυτή στην φωτογραφία!" :P

(I meen no offence by the way! :) )

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Torgal: 10 Αύγουστος 2008 - 00:40