Για PC όμως δε λέει τίποτα και ανησυχώ

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2007 - 23:26
Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2007 - 07:38
Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 19:40
Kenny, C-NMR or H-NMR spectrometer?
Lucasarts and Bioware To Develop Ground-Breaking Interactive Entertainment Product - Press Release
δεν θελω να τρεφω φρουδες ελπιδες, αλαλ ειλικρινα πιστευω οτι προκειται για το KotOR III. really can't wait
Ελπίζω να είναι καλύτερο από το 2. Μετά το πρώτο, το οποίο σημειωτέον έπαιξα 5 η 6 φορές, περίμενα πολλά περισσότερα από το 2. Το 2 είχε καλούς χαρακτήρες , καλύτερους από το 1 ομολογουμένως αλλά το story μπορούσε να είναι πολύ μα πολύ καλύτερο. Είχε αρκετές τρύπες το σενάριο του 2, ίσως επειδή θελήσανε να κάνουν κάτι το πολύπλοκο.
Πάντως ένα είναι σίγουρο: ότι θα το αγοράσω!
Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 02:16
Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 02:39
Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2008 - 12:24
Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2008 - 18:23
Big news ppl Kotor MMO announced!!!
Οριστε και το linkSpoiler:
Προσωπικα θα προτιμουσα ενα kotor 3 παρα ενα ΜΜΟ αλλα ποιος ξερει Bioware ειναι αυτη, μπορει να βγει καλο
Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2008 - 18:45
Καλά, ήμαρτον. Τέλος πάντων, ας περιμένουμε να δούμε, αν κάποιος μπορεί να με κάνει να αρχίσω ένα MMO, αυτή είναι σίγουρα η BioWare.
«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2008 - 20:00
Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2008 - 22:02
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2008 - 22:31
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2008 - 23:22
Γεια σας!
Χάλασα πριν μισή ώρα να γράψω ένα post εδώ το οποίο τελικά καταλάθος έσβησα! (ξενέρα)
Some up αυτών που έγραψα πριν:
1 Τρελή πώρωση με STAR WARS από μικρός!
2 Εξίσου τρελή με τα KotOR που περίμενα πως και πως να βγούνε! (Τα καλύτερα RPG και Star Wars παιγνίδια και απ' τα top καλύτερα κι αγαπημένα μου που έχω παίξει ποτέ)
3 Πολύ ωραία τα Reviews του Yata κατά τη γνώμη μου - Μπράβο φίλε!
4 Έχω κι εγώ ακούσει για το MMO αλλά ξέρω και για το KotOR III ως ανεξάρτητο Singleplayer (ψάξω να βρω την πηγή)
5 Δεν ήξερα για τα 'extra' του δεύτερου (although μου είχαν φανεί κάποιες ελλείψεις γενικά και στο τέλος) Θα ήθελα ενημέρωση παρακαλώ για της εξελίξεις (εδώ) αν γίνεται όταν είναι να το κατεβάσουμε για να κάνω download και να το παίξω ως αρμόζει! Thanks!
6 Δεν μου παίζει πια τα movies και τείνω να κατηγορήσω την κάρτα γραφικών μου! Ξέρει κανείς κάτι πάνω σ' αυτό (maybe από προσωπική πείρα);
7 Tip που όλοι εδώ ξέρετε: Με υψηλό Persuasion γίνεσαι "Ο κυρίαρχος του παιγνιδιού"
Γεια σας και πάλι και συγνώμη που τα έγραψα όλα έτσι!
Τώρα πάω να ξανά(πάλι)παίξω KotOR... (II)
Namarie
«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2008 - 23:35
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Alarenon: 10 Αύγουστος 2008 - 09:23
Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2008 - 00:11
Mε pursuasion μπορεις να αποφυγεις σχεδον ολες τισ μαχες του game {αυτες που ξεκινουν με διαλογο} να βγαλεις αρκετα παραπανω χρηματα και και xp και γενικα σου ανοιγουν οι πιο imba επιλογες οσον αφορα τις απαντησεις στους διαλογους.
Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2008 - 00:33
1)* Καλόοοοος!
2) Καλόοοοος!
3) Ωραία τα reviews, αλλά το ένα το έγραψα εγώ.
4) Μπορείς να δεις εδώ ότι ανακοινώθηκε πως θα βγει MMO KotOR. Τώρα, αν θα αντικαταστήσει το KotOR III δεν το ξέρουμε, καθώς μπορεί απλώς να διαδραματίζεται στο σύμπαν του KotOR, αλλά να μη μας δείχνει τη συνέχεια της ιστορίας σε σχέση με τα άλλα δύο KotOR. Μπορεί, πάλι, να βγει παιχνίδι MMO, αλλά να έχει και single mode, αν και τέτοιο πράγμα δεν ξέρω αν έχουμε ξαναδεί μέχρι τώρα.
5) Ναι, το KotOR II ήταν πολύ ελλιπές. Δεν ξέρω όμως αν το restoration project εξηγεί πολλά, γιατί τα κενά στην ιστορία είναι απλά way too many. Δεν έχει ολοκληρωθεί το restoration project, το αργούν πολύ, αλλά επιτέλους φτάνει στο τέλος του, νομίζω. Ίσως δε χρειάζεται να περιμένεις πολύ ακόμη.
6) Δεν ξέρω. Μάλλον η κάρτα γραφικών θα φταίει, αλλά δεν είμαι και ειδικός. Ας πει κανείς άλλος καμιά ιδέα.
7) Ξέρω τι κάνει το Persuade, οπότε μπορώ να φανταστώ τι μπορείς να κατορθώσεις αν το έχεις σε υψηλό επίπεδο. Αλλά τι εννοείς «ο κυρίαρχος του παιχνιδιού»; Γίνεται τίποτα special αν το κάνεις; Δεν το 'χω δοκιμάσει να το maxάρω, γι' αυτό ρωτάω.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Torgal: 10 Αύγουστος 2008 - 00:40