Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

~.::Star Wars: Knights of the Old Republic::.~

• Please log in to reply
90 replies to this topic

#16 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 10 May 2007 - 20:05

Well, άρχισα ξανά το KotOR και εδώ είναι ο Σούπερ Ντούπερ Talnar Khan :riiight:
1

#17 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 10 May 2007 - 21:06

Here is mine:

(πρώτη φορά κάνω dark :)

Spoiler: My KotOR character

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#18 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 11 May 2007 - 00:25

I miss my saved games... :deadga6:
I miss KotOR!!! :nanana:
Posted Image

#19 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 11 May 2007 - 14:43

Μιας που επήλθε ξανά η πώρωσις, να δείξω άραγε τα super duper screenshots που είχα αποθηκεύσει εκείνες τις παλιές καλές μέρες του animexclusive (animexnfo για την ακρίβεια) όταν πρωτοέπαιζα το παιχνίδι; :hero:

Μπααα.... Δεν θα τις δείξω, γιατί θα πάθετε τέτοιο σοκ μπροστά στο μεγαλείο του χαρακτήρα του πρώτου παιχνίδιου μου, που θα αποθαρρυνθείτε και δεν θα θέλετε να παίξετε (γιατί θα ξέρετε ότι δεν μπορείτε ποτέ να με φτάσετε 8)).

Κι εγώ δεν είμαι κακός άνθρωπος:hiding_something: . Γι' αυτό δεν τις δείχνω :bleh:.

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#20 Psycho

Psycho

#1 FMA fan

• Members
  • 116 posts

Posted 11 May 2007 - 18:28

εγώ μονο καλός μπορώ να είμαι. Όσες φορες και αν προσπαθήσω να είμαι Sith πάντα με τραβάει το Light side. Τα ίδια παθαίνω με κάθε παιχνίδι που έχει choices (Fable: TLC, Jade Empire, ΚΌΤΟΡ 1,2, κτλ)
Posted Image

#21 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 16 May 2007 - 14:09

Darth Talnar in teh making...^^ 8)

Posted Image
1

#22 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 21 May 2007 - 09:39

Me... want.... Posted Image!

GIEF!!! :kill4u:

Posted Image

#23 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 26 May 2007 - 15:04

This is Taaaaaaaaalnaaaaaaaaaar :smokingg:

Posted Image
1

#24 Κagouras

Κagouras

monkey d. loufas

• Members
  • 205 posts

Posted 27 May 2007 - 07:23

τι μου θημησατε ρε παιδια.το καλυτερο RPG που επαιξα απο το Panzer Dragoon Saga.(το Shenmue δε μετραει γιατι δε θεωρηται RPG).
Posted Image
Πρωιν kakashi_sensei

#25 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 27 May 2007 - 11:28

Εγώ πάντως δεν πολυκαταλαβαίνω από εξετάσεις και παίζει να αρχίσω και το 2 τώρα για να συνεχίσω τα Dark πράγματα :D
1

#26 ghostdog

ghostdog

Καμένος στη μετάφραση...

• Members
  • 157 posts

Posted 27 May 2007 - 12:01

Μιας και βλέπω ότι ασχολείστε ακόμα με αυτές τις παιχνιδάρες , τσεκάρετε και ένα πολύ καλό forum με mods για τα KOTOR ;)

#27 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 27 May 2007 - 12:42

Πω πω τι μου θυμήσατε τώρα. Πάει καιρός που έχω παίξει τα KOTOR αλλά ήταν πολύ καλά παιχνίδια, για μένα ειδικότερα το 2.

Τρελό κάψιμο τότε.
Posted Image

#28 LiosAlfa

LiosAlfa

Anime Elite

• Members
  • 1,175 posts

Posted 28 May 2007 - 19:05

Απλά έπος (αγορά με την μια αυθεντικά)

Και δω ίσως να ανοίξω ενα ΜΕΓΑΛΟ θέμα παιχνίδια οπως το KOTOR και αναρύθμιτα άλλα που αξίζουν το κάθε Euro τους ας τα αποκτήσουμε αυθεντικά ως φόρος τιμής στους δημιουργούς και όλους τουσ συμμετέχοντες ακόμα και στους τεστερς.

Εκτώς τον συναισθηματικό τομέα είναι και η σκληρή αλήθεια των αριθμών

-Πώς απαιτείς κ.Κλέφτη ή κ.Πειρατή 'η κ.Εξυπνε να βγαίνουν καλά παιχνίδια απο την στιγμή που η μια ''ιστορική'' εταιρία κλείνει η μια μετά την άλλη.:redcard2:

Και γώ δεν είμαι κανας πλούσιος και κατεβάζω (κατεβαζα αααχχχχ ατιμο WoW) αλλά παιχνίδια όπως Zelda (τυχαίο παράδειγμα) δεν θα τα επαιζα αντεγραμμενα ή σε emulator με τίποτα.:hero:

Sry για το offtopic.

Καλά στο 1ο KOTOR απλά έμεινα μαλάκας γιατι είχα γίνει ένα με τον ηρωά μου και ιδιαίτερα την στιγμη που αποκαλυπτεις την αλήθεια στην μέση του παιχνιδιου.
Posted Image

#29 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 30 May 2007 - 19:28

Γιατί μου το κάνετε αυτό????? Αφού πορωνομαι εύκολα γαμώτο :hahaha:

#30 Kyo

Kyo

Anime Newbie

• Members
  • 59 posts

Posted 30 May 2007 - 23:17

Kαψιμο μεχρι τελους τα χα λιωσει και τα 2 και με dark και με light αν και προτιμουσα τον dark mohahaha...Αντε να βγει το 3ο να καουμε