Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Ye olde Bleach manga thread (αχταρμάς inside)


  • This topic is locked This topic is locked
335 replies to this topic

#331 Ferian

Ferian

    Nique Le Systeme

  • Members
  • 183 posts

Posted 20 June 2008 - 22:02

οοοοοοοοο ναι για αυτο αλλοστε ειμαι φαν τ gin :)

#332 Angelbless

Angelbless

    Anime Amateur

  • Members
  • 96 posts

Posted 20 June 2008 - 22:46

Δεν θυμάμαι πόσους έριξε παιδιά αλλά γενικώς ο Zaraki (δείτε το στα σίγουρα ισχύει) τον έκοψε φέτες...Και αν θυμάμαι καλά πρέπει να τον έσωσε ο Gin ή κάτι τέτοιο...Η αλήθεια είναι οτι απ'όσο τουλάχιστον έχουμε δει ο Gin πρέπει να χώνει άγρια...



Ο komamaru (αλεπούδιτσα) τον έσωσε. Ο Gin κατά την γνώμη μου έπαιζε με τον toshiro.. σκεφτείτε πόσο δυνατός ήταν όταν τον είδαμε μικρο... έφαγε το δεύτερο πιο δυνατό στο division του hirako άμα δεν κάνω λάθος. Άντε να δουμε τα Bankai των captains :congrats:

Edited by Angelbless, 20 June 2008 - 22:52.


#333 papous

papous

    Sky Ojii-san

  • Members
  • 472 posts

Posted 21 June 2008 - 08:32

Ρε παιδες πλακα μας κανεται?
ειναι πρωφανες οτι ο Αιζεν κατι εχει κανει στον
Τοσεν και στον Γκιν και τους εκανε τουμπανους με το Hogyoku
Ο Τουσεν εκοψε το χερι του Grimmjow λες και εκοβε το ψωμι του τοστ
και δν εκανε ουτε Bankai ουτε Shikai...μην την ψαχνετε τα πραγματα αλαξανε
αυτη τη στιγμη ο Τουσεν και ο Γκιν ειναι ΠΟΛΥ πιο δυνατοι απο τους αλλους καπταινς

Posted Image


#334 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 June 2008 - 10:54

Αλλα παλι καλα που θα πανε και οι Visards για συμπαρασταση ε????? Τουλαχιστον και αυτοι απο οτι κατααβαινω πρεπει να ειναι αρκετα δυνατοι και κανα δυο τρεις τουλαχιστον ειναι ηδη captain level....και εχουν και τις μασκες τους......Θελω να δω τον shinji in action παντως........

#335 Ssj4Gokou

Ssj4Gokou

    Starting...

  • Members
  • 1 posts

Posted 21 June 2008 - 13:43

Egw perimenw na dw Bankai apo Hirako alliws den lew tpt.Kai nai o Gin me ton Tousen einai poly dynatoi alla ama dne doume Vizard se full power den pistevw oti mporoume akoma na poume kati gt skeftite oti antistekotan o Hirako se Captains Bankai xwris kan Shikai...ti tha kanei ama kanei Bankai:terror2:

#336 Ferian

Ferian

    Nique Le Systeme

  • Members
  • 183 posts

Posted 21 June 2008 - 16:47

εγω περιμενω να δω τα επομενα bankai:Hiyori(<3) Shinji(<3) Love(<e xD)Kensei(<3 με τα χιλια εδω) Soi Fon(να δουμε τι κανει ι apprentice της Yoruichi) Kyouraku(nanao chaaan)Ukitake(τα σπαει το shikai τ παντος)Aizen,Gin! αυτα για την ωρα :)) αν θυμηθω τπτ αλλο θα το αναφερω :)