Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

The posers thread...XD

• Please log in to reply
771 replies to this topic

#601 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2011 - 16:22

Είναι τόσο πανέμορφα!!! :blingeye2:
Γνωρίζει κανείς που μπορώ να αγοράσω mahjong στην Ελλάδα; Έστω τα πιο απλά.

Φίλε jumaru17, δυστυχώς το θέμα "αγορά mahjong set στην Ελλάδα" είναι πονεμένη υπόθεση. Το μόνο που βρήκα είναι αυτό το κινέζικο (όχι riichi δηλαδή) και αμφιβόλου ποιότητας set στην Κάισσα. Θα σου πρότεινα να βάλεις λίγο πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη και να εισάγεις ένα set της προκοπής από εξωτερικό. Ένα καλό μέρος για να αγοράσεις είναι αυτό το website.

Τώρα βέβαια θα μου πει κανείς "και το δικό σου set, Kenny, κινέζικο είναι". Well, true... κάνω την καρδιά μου πέτρα και καταπίνω το ότι ο "άσπρος" δράκος έχει ένα μπλε παραλληλόγραμμο. :P Από κει και πέρα, point sticks χρησιμοποιούμε από ένα riichi mahjong set που αγόρασε ένας φίλος, όσο για τα akahai, δεν υπάρχουν ούτε στο original Washizu mahjong που παίζουν στο Akagi, οπότε δε με χαλάει που λείπουν κι από το δικό μου set.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#602 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2011 - 16:41

:hmmm:Για να ξεκινησεις καλο δεν ειναι της καισσας;

Γιατι για πιο βαθια δεν το κοβω να χωνω το χερι το πολυ πολυ να παιζω στο πισι μετα αμα θελω κατι παραπανω.

stasou%2520mygdala.jpg

#603 rahxephon

rahxephon

"Hokuto stinken my ass!!!

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2011 - 23:17

For Guyver fans....
Posted Image

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#604 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2011 - 11:40

My first imported items from Japan :awww:
Posted Image
Posted Image
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#605 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2011 - 10:05

το τελευταιο μου αποκτημα. μην γελασετε αλλα το ειχα αχτι απο παλια που ειχε χαλασει το δικο μου. αυτο το καβατζωσα απο ενα φιλο(για παντα-Muahahahaha)
προλαβα και τερματησα το MGS-VR missions σε 2 μερες !

EDIT: game boy color και advance sp + ενα καρο μερικες κασετες !yataaa

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hellkeeper: 28 Απρίλιος 2011 - 16:26

#606 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2011 - 21:54

object of desire acquired! Δεν είναι σπουδαίο ή ακριβό, αλλά το θέλα καιρό, και δεν το έβρισκα πουθενά. Μου κάτσε τυχαία, ενώ έψαχνα κάτι άλλο (και ήταν και σε προσφορά). Είναι το ζευγάρι Tsukino/Lucy (Yakitate Japan/Fairy Tail) δύο από τα αγαπημένα μου κορίτσια που είχαν βγει πριν κάμποσα χρόνια στα πλαίσια μιας εορταστικής σειράς. Η Tsukino βρισκόταν γενικά, η Lucy είχε εξαφανιστεί μετά την επιτυχία του Fairy Tail. Τώρα μένει μόνο να πάρω και τα υπόλοιπα κομμάτια της σειράς

Posted Image

Και επειδή είχε πολλά ταχυδρομικά πήρα και κάτι άλλο μαζί, για να επιμεριστεί το κόστος

Posted Image

Και κάμποσα τυχαία XBOX 360 games που βρίσκονταν στα πέριξ

Posted Image

#607 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2011 - 00:17

IMAGE ANIME: ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Λοιπον το πασχα πηγα νεα Υορκη και πηγα στο μαγαζι Image anime. καλα.... τα παιδια εκει σκιζονται να σε εξυπηρετησουν...πολυ ευγενικοι...μικρο μαγαζι αλλα ειχε ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο ανιμε και μανγκα! εγω προσωπικα αγορασα ενα κοντομανικο με το σημα του WB μπροστα... το blu-ray με την ταινια "the princess and the pirates" (δηλαδη μια τελεια εκδοση της αραμπαστα season (οπως ειχα αναφερει και σε παλιοτερο ποστ μου εδω). επιπλεον αγορα αγαλματακια μικρα (12+ εκ.) του ace/luffy/ba/shanks law/kid μεσαια (20+ εκ) του mihawk (τα σπαει.... ο gol. d. asos εχει προσπαθησει πολλες φορεσ να το βουτηξει κρυφα χαχαχαχα) και ενα μεγαλο (πολλα εκ.) του θεου φυσικα - Whitebeard.! δεν ξερω πως να κανω upload μια φωτο με αυτα.. περα απο αυτα αγορα μια μαυρη τσαντα με το σημα του whitebeard και μπρελοκ wb. μια μπλουζα με ολο το crew (κακης ποιοτητας δυστηχως)... η κοπελα εκει μου εδωσε μια καρτα αν θελω να κανω online παραγγελια. και μου εκανε δωρο 4 card-postal με ρομπιν / ουσαπο/chopper wanted και η 4η ειχε ολο το crew σια βαρκα-ελεφαντας (ειναι μιακλασσικη εικονα απο το μανγκα που ηταν και σε ενα οπενινκ... τρωνε φαγητο και πισω φαινεται στα αριστερα ενα ουρανιο τοξο)αααααα και ενα σημειωματαριο με το πληρωμα απο την ταιναι Strong world (να ναι καλα η κοπελα!χαχαχα).

περα απο αυτα αγορασα κατι μπρελοκ απο death note (υπερ-γαμ@τ@) ....
ολα αυατα μ κοστισαν περιπου 170ε νομιζω.... με την ισοτιμια τωρα ειναι γελοιες οι τιμες εκει περα....!!!!

Τωρα,.... οι 2 λογοι που εκατσα και τα εγραψα ολα αυατ ειναι:
1) επειδη η ιριστελα μου το ειχε ζητησει τοτε
2)γιατι ψαχνω αφορμη για να μην διαβασω (χεχεχε)

αν θελετε να με ρωτησετε κατι εδω ειμαι.......

ειχε ενα σωρο γαματα πραγματα (και μιλαω για οne piece.... den anaferomai kan sthn terastia poikilia απο ola ta alla anime/manga)
ηθελα να αγοραζα και εναν μεγαλο κουμα και κροκ αλλα μετα πως θα τα εφερνα πισω?...δεν χωρουσανε πουθενα......

υγ: ανεβασα φωτογραφιες πιο κατω/ enjoy

φωτογραφιες

λογω κακης γωνιας ληψης της φωτογραφιας τα αγαλματακια φαινονται μικρα αλλα δεν ειναι...φανταστειτε οτι ο wb einai 35cm και ο μιχοκ περιπου 25cm σαν μετρο συγκρισης

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 10 Ιούνιος 2011 - 20:43
merged, also moved

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#608 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2011 - 15:51

Μετά από ψάξιμο για πάνω από ένα χρόνο τα βρήκα και έφτασαν στα χέρια μου σήμερα (Έτσι για να μπει καλά και ο μήνας...)

Proudly presenting:

FFMH-Y101 ETERNAL

LHM-BB01 MINERVA

Honorable guest: THE ARCADIA!

Επισυναπτόμενο Αρχείο  spaceship 006.jpg   104,3Κ   80 Αριθμός downloads

Spoiler:

:8): :8): :8): :8): :8): :8): :8): :8): :8): :8): :8): :8): :8): :8): :8): :8):
Δημοσιευμένη  εικόνα
Courtesy of Kenny!

#609 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2011 - 16:13

το δωματιο μου γεματο με manga and goodies:kakaka:
Spoiler:

Imagination is the only limit!

#610 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2011 - 16:21

Συγχαρητήρια για το εύρημα Clampman, όμως όπως καταλαβαίνεις πλέον οφείλεις να βγάλεις και μία φωτογραφία με την ολοκληρωμένη έκδοσή τους :try:

E5VV38U.jpg

#611 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2011 - 22:34

Gamer με ολη τη σημασια της λεξης. Poser ομως δυσκολα. Μονο αν αγοραζα τα ακριβοτερα εξαρτηματα.

Spoiler:

#612 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2011 - 13:32

Posted Image

キタ━━━━━━(゚∀゚)━━━━━━ !!!!!

Posted Image

LfNX0dh.png

#613 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2011 - 13:40

μια από τις λίγες σειρές που πραγματικά χαίρομαι που έχω ολοκληρωμένες.
κάποια τεύχη σήμερα αξίζουν πάνω από 100 ευρώ.
την έχω ολοκληρώσει εδώ και λίγο καιρό και είπα να κάνω λίγο show off με μια φωτό.

Posted Image

#614 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2011 - 13:33

Μετά απο 5 μέρες, αίμα, ιδρώτα, 147 decals, ένα χαλασμένο ραπιτογράφο και ενα μη συνεργάσιμο χρυσό gundam marker, σας τον παραδίδω...
Η φωτογραφίες το αδικούν, δε μπήκα στο κόπο να βγάλω καλές γιατί η κάμερα του κινητού μου είναι χάλια.

Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

Όλα τα χρυσά regalia έχουν βαφτεί στο χέρι γιατί τα stickers που δίνονται μαζί με το μοντέλο δε δίνουν και το καλύτερο αποτέλεσμα.
Kudos στη Bandai και τον Hajime Katoki για ένα απο τα ομορφότερα 1/100 Master Grade gunpla που έχουν περάσει απο τα χέρια μου, κάνει τα υπόλοιπα Gundam στο ράφι μου να μοιάζουν με μινιατούρες μιας και τους ρίχνει δυο κεφάλια σε ύψος. (Αργότερα ίσως προσθέσω και μια μαζι με το Exia για σύγκριση)

LfNX0dh.png

#615 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2011 - 14:03

^ το rapintografo τι τον χριαστικες και χαλασε σε αυτη την epic μαχη δημιουργιας αυτου του epic gundam
Imagination is the only limit!