Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

The posers thread...XD

• Please log in to reply
771 replies to this topic

#526 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 26 September 2010 - 18:58

Το μπλουζάκι Wonder Woman που φοράς πάντως είναι όλα τα λεφτά.

#527 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 26 September 2010 - 20:53

Το μπλουζάκι Wonder Woman που φοράς πάντως είναι όλα τα λεφτά.

Μιλώντας για το συγκεκριμένο μπλουζάκι, στο Comicdom Con '08 ο Ethan Van Sciver μου είπε "It takes a brave man to wear that" κάποια στιγμή που μιλούσαμε, χαχα!
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#528 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 06 October 2010 - 21:02

K-on figures collection! Έχουν βγει 10 μέχρι τώρα, από αυτή τη σειρά
Posted Image

#529 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 07 October 2010 - 06:46

Posted Image

Απλα respect:kawaii::kawaii:
I want them too :nanteee::nanteee::nanteee::nanteee:

Also preparing my thieving tools :kill4u::kill4u:
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#530 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 15 October 2010 - 06:40

Posted Image

omochikaeri~! :lovulovu::lovulovu::lovulovu:

#531 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 17 October 2010 - 17:53

μόλις γύρισε ο πατέρας μου από το σπίτι στην ιταλία. είχε πάει για διαφορες δουλειές μιας και ο παππούς μου πέθανε πριν κάτι μήνες δυστυχώς. μου έφερε λοιπόν σήμερα διαφορα κειμήλια που είχε μαζέψει ο παππούς μου στη μεγάλης διαρκειας ζωή του. φυσικά συγκινήθηκα του κερατα μόλις είδα όλα αυτά.

αρχίζουμε με ένα ιαπωνικό wakizashi, το οποιο για κάποιο λόγο είναι χωρίς λεπίδα (δυστυχώς δύσκολο να ρωτήσω τον παππου μου για πιο λόγο) αλλα από ότι φαίνεται είναι πιο πολύ piece of art παρα weapon μιας και είναι ολόκληρο από ελεφαντοστό σκαλισμένο

Spoiler:

μετά έχουμε ένα αρκετά παλαιό όπλο probably from the 17th century το οποιο πρέπει να παραδεχτώ πως είναι πολύ πιο βάρη από ότι περίμενα
Spoiler:

συνεχίζοντας μια γνήσια παλαιά scimitar η οποια κόβει ακόμα, σε τέλειο θηκάρι, είναι σκέτη πώρωση
Spoiler:

μια έκδοση αρκετά παλιά της Divina Commedia του Dante αφιερωμένη από τον εκδοτικό οίκο στον παππου μου (για αυτό και λέει και το όνομα του στο κάτω μέρος)

Spoiler:

συνεχίζοντας ένα από τα διαφορα album που έβγαλε στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο μιας και ήτανε φωτογράφος. τα περισσότερα τα έχει δωρίσει στο πολεμικό μουσείο αθηνας αλλα ευτυχώς βρήκαμε ένα το οποιο τώρα είναι όλο δικό μου
Spoiler:

στη συνεχεια μερικά μικρά αρχαία αντικείμενα
Spoiler:

and an asuka i had forgotten there :P
Spoiler:

ευτυχώς θα ξαναπάει τον νοέμβριο να μου φέρει διαφορους πίνακες του παππου μου που θα ήθελα και έναν παλιό ιαπωνικό που είχα αγοράσει αλλα ξέχασα εκεί όταν μετακόμισα

Edited by Azathoth, 17 October 2010 - 18:04.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#532 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 17 October 2010 - 22:43

Ο παππούς σου ήταν badass !

#533 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 17 October 2010 - 23:30

Ωραίος ο παππούς. Όσο για εμένα, ιδού το τελευταίο μου απόκτημα

Monkey Island II - IBM VGA 3,5" Edition

Posted Image

1,5 € από μαγαζί μεταχειρισμένων προϊόντων από ένα χωριό της Φινλανδίας. Η πλάκα είναι πως πήγα εκεί πέρα για να πάρω τζάμπα κρεμάστρες και βρέθηκα σε έναν πάγκο με 4-5 βιντεοπαιχνίδια. Τα άλλα 4 δεν τα ήξερε ούτε η μάνα τους, το άλλο ήταν αυτό.

E5VV38U.jpg

#534 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 17 October 2010 - 23:31

φακ γιου ρε. >_>

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#535 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 17 October 2010 - 23:38

Τα φλοπυ μετρανε !! Πω, κελεπουρι.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#536 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 18 October 2010 - 00:01

1,5 € από μαγαζί μεταχειρισμένων προϊόντων από ένα χωριό της Φινλανδίας. Η πλάκα είναι πως πήγα εκεί πέρα για να πάρω τζάμπα κρεμάστρες και βρέθηκα σε έναν πάγκο με 4-5 βιντεοπαιχνίδια. Τα άλλα 4 δεν τα ήξερε ούτε η μάνα τους, το άλλο ήταν αυτό.

Lol ήταν εντελώς άσχετος ο ιδιοκτήτης.Την αντίστοιχη έκδοση για το πρώτο Monkey Island τη βρήκα στο Ebay 120 ευρώ(μεταχειρισμένο).Ψάξε βρες το email του να του στείλω το link να δει τι μ@λ@κία έκανε:hahaha:

Posted Image

#537 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 18 October 2010 - 00:13

Μια φορά στη ζωή μου το έχω δει αυτό να κυκλοφορεί.Που τα βρίσκεις ρε καργιόλη ήθελα να ήξερα.Έτσι έκανες και με τον τελευταίο HNK χρωματισμένο τόμο.

#538 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 11 November 2010 - 01:49

~ ワシズ麻雀牌 ~

Μπορώ με απόλυτη βεβαιότητα να πω ότι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές (και για πολύ καιρό από τώρα), είμαι ο μοναδικός κάτοχος Washizu mahjong set στην Ελλάδα. Ήταν μια αρκετά τσουχτερή αγορά (€ 165 για 2 sets), και χρειάστηκαν 2 μήνες υπομονή μέχρι να φτάσουν στα χέρια μου από, κυριολεκτικά, την άλλη άκρη της Γης, αλλά άξιζαν και τα χρήματα, και την υπομονή.

:mafia: ... και τώρα είναι ώρα για ανελέητο ποζεριλίκι... :mafia:

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Kudos στον Adventurer, που ανέλαβε καθήκοντα φωτογράφου. ^^

ざわ...ざわ...

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#539 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 11 November 2010 - 02:06

My desired 1 Pin!

LfNX0dh.png

#540 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 10 December 2010 - 00:36

καιρο ειχα να πεταξω λεφτα για χαζομαρες αλλα εδω δεν αντεξα. Απο τοτε που τον πρωτοειδα πριν 17 χρονια στο βιντεοπαχνιδι αλλα και στο πρωτο καρτουν, επιτελους παρουσιαστηκε η ευκαιρια οταν τον ειδα σε μια βιτρινα. σπανιο δεν ειναι αλλα εχει αξια για τις αναμνησεις μου

Attached Files