Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The posers thread...XD
Posted 26 September 2010 - 18:58
Posted 26 September 2010 - 20:53
Το μπλουζάκι Wonder Woman που φοράς πάντως είναι όλα τα λεφτά.
Μιλώντας για το συγκεκριμένο μπλουζάκι, στο Comicdom Con '08 ο Ethan Van Sciver μου είπε "It takes a brave man to wear that" κάποια στιγμή που μιλούσαμε, χαχα!
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.
Posted 06 October 2010 - 21:02

Posted 07 October 2010 - 06:46
K-on figures collection! Έχουν βγει 10 μέχρι τώρα, από αυτή τη σειρά
Απλα respect:kawaii:

I want them too

Also preparing my thieving tools

Posted 15 October 2010 - 06:40
K-on figures collection! Έχουν βγει 10 μέχρι τώρα, από αυτή τη σειρά
omochikaeri~!

Posted 17 October 2010 - 17:53
αρχίζουμε με ένα ιαπωνικό wakizashi, το οποιο για κάποιο λόγο είναι χωρίς λεπίδα (δυστυχώς δύσκολο να ρωτήσω τον παππου μου για πιο λόγο) αλλα από ότι φαίνεται είναι πιο πολύ piece of art παρα weapon μιας και είναι ολόκληρο από ελεφαντοστό σκαλισμένο
μετά έχουμε ένα αρκετά παλαιό όπλο probably from the 17th century το οποιο πρέπει να παραδεχτώ πως είναι πολύ πιο βάρη από ότι περίμενα
συνεχίζοντας μια γνήσια παλαιά scimitar η οποια κόβει ακόμα, σε τέλειο θηκάρι, είναι σκέτη πώρωση
μια έκδοση αρκετά παλιά της Divina Commedia του Dante αφιερωμένη από τον εκδοτικό οίκο στον παππου μου (για αυτό και λέει και το όνομα του στο κάτω μέρος)
συνεχίζοντας ένα από τα διαφορα album που έβγαλε στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο μιας και ήτανε φωτογράφος. τα περισσότερα τα έχει δωρίσει στο πολεμικό μουσείο αθηνας αλλα ευτυχώς βρήκαμε ένα το οποιο τώρα είναι όλο δικό μου
στη συνεχεια μερικά μικρά αρχαία αντικείμενα
and an asuka i had forgotten there

ευτυχώς θα ξαναπάει τον νοέμβριο να μου φέρει διαφορους πίνακες του παππου μου που θα ήθελα και έναν παλιό ιαπωνικό που είχα αγοράσει αλλα ξέχασα εκεί όταν μετακόμισα
Edited by Azathoth, 17 October 2010 - 18:04.
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 17 October 2010 - 22:43
Posted 17 October 2010 - 23:30
Monkey Island II - IBM VGA 3,5" Edition

1,5 € από μαγαζί μεταχειρισμένων προϊόντων από ένα χωριό της Φινλανδίας. Η πλάκα είναι πως πήγα εκεί πέρα για να πάρω τζάμπα κρεμάστρες και βρέθηκα σε έναν πάγκο με 4-5 βιντεοπαιχνίδια. Τα άλλα 4 δεν τα ήξερε ούτε η μάνα τους, το άλλο ήταν αυτό.
Posted 17 October 2010 - 23:31
Posted 17 October 2010 - 23:38

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.

Posted 18 October 2010 - 00:01
1,5 € από μαγαζί μεταχειρισμένων προϊόντων από ένα χωριό της Φινλανδίας. Η πλάκα είναι πως πήγα εκεί πέρα για να πάρω τζάμπα κρεμάστρες και βρέθηκα σε έναν πάγκο με 4-5 βιντεοπαιχνίδια. Τα άλλα 4 δεν τα ήξερε ούτε η μάνα τους, το άλλο ήταν αυτό.
Lol ήταν εντελώς άσχετος ο ιδιοκτήτης.Την αντίστοιχη έκδοση για το πρώτο Monkey Island τη βρήκα στο Ebay 120 ευρώ(μεταχειρισμένο).Ψάξε βρες το email του να του στείλω το link να δει τι μ@λ@κία έκανε

Posted 18 October 2010 - 00:13
Posted 11 November 2010 - 01:49
~ ワシズ麻雀牌 ~
Μπορώ με απόλυτη βεβαιότητα να πω ότι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές (και για πολύ καιρό από τώρα), είμαι ο μοναδικός κάτοχος Washizu mahjong set στην Ελλάδα. Ήταν μια αρκετά τσουχτερή αγορά (€ 165 για 2 sets), και χρειάστηκαν 2 μήνες υπομονή μέχρι να φτάσουν στα χέρια μου από, κυριολεκτικά, την άλλη άκρη της Γης, αλλά άξιζαν και τα χρήματα, και την υπομονή. ... και τώρα είναι ώρα για ανελέητο ποζεριλίκι...
Kudos στον Adventurer, που ανέλαβε καθήκοντα φωτογράφου. ^^
ざわ...ざわ...
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 11 November 2010 - 02:06
Posted 10 December 2010 - 00:36