Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The posers thread...XD
Posted 26 January 2009 - 00:26
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 27 January 2009 - 01:27

Λοιπόν έχουμε και λέμε.
Higurashi no naku koro ni Season 1:

Haruhi keychain:

Haruhi Official Fanbook (too bad I can't read it

Και από εκεί που πήρα τα παραπάνω μου δώσαν δώρο αυτό το κουρδιστό music box που παίζει το fly me to the moon

Posted 21 February 2009 - 19:10

Chou'un from Ikki Tousen.
Την αγορασα απ'τα Public,ηταν μονο μια και ευτυχως προλαβα να την παρω(πηγα δυο φορες την ιδια μερα)
Posted 02 March 2009 - 03:35

Αυτο ειναι το Asus DH Remote Controller !

δλδ μπορω πια να ειμαι εντελως ξαπλωμενος στον καναπε και να χειριζομαι προγραμματα οπως wmp / zoom / mpc etc !! τελειο για anime που χρειαζεται να κανεις pause συχνα!
Eπιλεγεις προγραμμα να τρεξεις, πατας το fullscreen κουμπι and play !!
Posted 05 March 2009 - 08:47

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 05 March 2009 - 08:51
να εχω ολοκληρο keyboard στο καναπε για να παταω το pause...
Posted 06 March 2009 - 19:09

Άντε, μιας και έχω καιρό, ας βάλω και γω καμία...

Ναι, έχω και ένα λούτρινο Link.

Η μόνη γωνία του δωματίου που βλέπεται...
Πρόσφατα πήρα και μια δεύτερη βιβλιοθήκη, για να τα τακτοποιήσω λίγο καλύτερα, αλλά ακόμα δεν αξιώθηκα. Για αυτό στο δωμάτιο επικρατεί χάος. Ελπίζω σύντομα να βάλω καινούριες.

Χάος Νο. 1

Χάος Νο. 2

Χάος Νο. 3
Posted 06 March 2009 - 19:30

Posted 06 March 2009 - 19:57
Αφου σου αρεσαν τα μοντελα αυτοκινητων, τσεκαρε close up απο 3 απο τα πιο καλα μου κομματια. Ειναι limited handmade edition παλιων Rolls Royce απο την εταιρια Franklin Mint. Τα ειχα φερει απο το εξωτερικο.. Την κοκκινη την πετυχα σε ενα μοντελαδικο στη Θεσσαλονικη και το πουλαγε 250 ευρω... 2 φορες ακριβοτερο απο οσο το χα παρει εξω...

Posted 06 March 2009 - 20:34
LOL, εκεί μέσα φυλάω το PSP επειδή είναι μεταλλικό κουτί (ανθεκτικό) και εμποδίζει τη σκόνη να μπει.;291835']Namida πολυ ωραιο το κουτι απο τις φρυγανιες!
Posted 01 May 2009 - 11:24
Το ιδανικοτερο ειναι γυαλινες βιτρινες αλλα απαιτουν και πολυ χωρο και χρημα. Ισως οταν καποτε αποκτησω δικο μου καινουργιο σπιτι τοτε...
Πρόσφατα πήρα μια γυάλινη βιτρίνα για να βάλω τις λίγες φιγούρες που έχω.
99 ευρώ στα ΙΚΕΑ μαζί με έτοιμη τρύπα για σπότ στην κορυφή και αρκετά καλή ποιότητα.
Maybe you should check it out!

Posted 02 May 2009 - 14:39
Yotsuba:summer vacation figure
37 euro πήγε το μαλλί και έχει μαζί 3 διαφορετικά πρόσωπα,εξοπλισμό για cicada hunting και για πικνικ...

it's mine...my preciousssssssssss

Posted 09 May 2009 - 10:38

LG Plasma 50 ιντσων με αντιθεση 20,000 : 1
Εφαγα ενα χρονο κανοντας ερευνα για να αποφασισω LCD η Plasma και κερδισε η Plasma.. Βοηθησε βεβαια και η κριση που εριξε τις τιμες στις Plasma και τις εκανε για πρωτη φορα προσιτες.. Τωρα σειρα εχει ενα καλο-φτηνο Blu-Ray player που να μπορει επισης να κανει upscale τα DVD-R.. Εχει κανεις να προτεινει τιποτα?
Επιτελους θα μπορω να οργανωσω γαματα anime nights με συνοδεια εκλεκτων τυριων και μπυρονιων..