Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

The posers thread...XD

• Please log in to reply
771 replies to this topic

#436 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 26 January 2009 - 00:26

eh. σεπτέμβριο παο φλωρεντία, σκέφτομαι να μεταφέρω μονο τις 5 καλύτερες μου figures (περιμένω και μια kagami από ebay τώρα), το lightsaber και λίγα μάγκα. από εκεί και πέρα στην φλωρεντία θα κάνω ali συλλογή, για να ποστάρω άλλες 30 pics XD

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#437 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 27 January 2009 - 01:27

Λοιπόν μιας και σήμερα άρχισα την ποζεριά από το post your rig thread, δεν συνεχίζω κι εδώ; :P

Λοιπόν έχουμε και λέμε.

Higurashi no naku koro ni Season 1:

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

Haruhi keychain:

Posted Image

Haruhi Official Fanbook (too bad I can't read it :uhh:)

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

Και από εκεί που πήρα τα παραπάνω μου δώσαν δώρο αυτό το κουρδιστό music box που παίζει το fly me to the moon :P

Posted Image
phmava.php

#438 Mateus

Mateus

Otaku

• Members
  • 86 posts

Posted 21 February 2009 - 19:10

Δεν εχω μεγαλη συλλογη αλλα αγορασα μια φιγουρα το προηγουμενο Σαββατο και ειπα να την ανεβασω.
Posted Image
Chou'un from Ikki Tousen.
Την αγορασα απ'τα Public,ηταν μονο μια και ευτυχως προλαβα να την παρω(πηγα δυο φορες την ιδια μερα)

Posted Image

#439 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 02 March 2009 - 03:35

Σημερα που λετε εκανα format οποτε και βρηκα την ευκαιρια να βαλω το εξης στο pc!!

Posted Image

Αυτο ειναι το Asus DH Remote Controller ! :D

δλδ μπορω πια να ειμαι εντελως ξαπλωμενος στον καναπε και να χειριζομαι προγραμματα οπως wmp / zoom / mpc etc !! τελειο για anime που χρειαζεται να κανεις pause συχνα!
Eπιλεγεις προγραμμα να τρεξεις, πατας το fullscreen κουμπι and play !!

#440 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 05 March 2009 - 08:47

Το ιδιο μπορεις να κανεις και με ασυρματο ποντικι/πληκτρολογιο..kukuku
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#441 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 05 March 2009 - 08:51

εχω wireless keyboard/mouse αλλα δε με βολευει, αυτο ειναι καλο και για οταν ακουω μουσικη στο σπιτι και πηγαινω απο δω και απο κει, το εχω στη τσεπη και με ενα κλικ...

να εχω ολοκληρο keyboard στο καναπε για να παταω το pause...

#442 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 06 March 2009 - 00:01

Λοιπον πηρα κανα 2 καινουργιες φιγουρες, εκανα μια μικρη ανακατανομη στο χωρο, και τωρα θελω να πιστευω οτι το παλιο παιδικο μου δωματιο εχει οτακουποιηθει σε ικανοποιητικο βαθμο..

Posted Image

Posted Image

Posted Image
Posted Image

#443 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 06 March 2009 - 19:09

Πολύ καλός Ayu, ειδικά η βιτρίνα με τα αμαξάκια μετράει πολύ:wis:
Άντε, μιας και έχω καιρό, ας βάλω και γω καμία...

Posted Image
Ναι, έχω και ένα λούτρινο Link.
Posted Image
Η μόνη γωνία του δωματίου που βλέπεται...

Πρόσφατα πήρα και μια δεύτερη βιβλιοθήκη, για να τα τακτοποιήσω λίγο καλύτερα, αλλά ακόμα δεν αξιώθηκα. Για αυτό στο δωμάτιο επικρατεί χάος. Ελπίζω σύντομα να βάλω καινούριες.
Posted Image
Χάος Νο. 1

Posted Image
Χάος Νο. 2

Posted Image
Χάος Νο. 3

#444 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 06 March 2009 - 19:30

Namida πολυ ωραιο το κουτι απο τις φρυγανιες!
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#445 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 06 March 2009 - 19:57

Βλεπω οτι πολλοι επιλεγετε να μοστραρετε τις φιγουρες σας μεσα στα κουτια τους. Απο συλλεκτικη αποψη μαλλον αυτο ειναι το σωστο, αλλα οταν εχει κανεις ελλειψη χωρου απλα μπαινουν οπου χωρανε... Τουλαχιστον ομως ετσι εχω την χαρα να τις ξεσκονιζω που και που.. Το ιδανικοτερο ειναι γυαλινες βιτρινες αλλα απαιτουν και πολυ χωρο και χρημα. Ισως οταν καποτε αποκτησω δικο μου καινουργιο σπιτι τοτε...

Αφου σου αρεσαν τα μοντελα αυτοκινητων, τσεκαρε close up απο 3 απο τα πιο καλα μου κομματια. Ειναι limited handmade edition παλιων Rolls Royce απο την εταιρια Franklin Mint. Τα ειχα φερει απο το εξωτερικο.. Την κοκκινη την πετυχα σε ενα μοντελαδικο στη Θεσσαλονικη και το πουλαγε 250 ευρω... 2 φορες ακριβοτερο απο οσο το χα παρει εξω...

Posted Image

Posted Image

Posted Image
Posted Image

#446 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 06 March 2009 - 20:34

;291835']Namida πολυ ωραιο το κουτι απο τις φρυγανιες!

LOL, εκεί μέσα φυλάω το PSP επειδή είναι μεταλλικό κουτί (ανθεκτικό) και εμποδίζει τη σκόνη να μπει.

#447 DmJapan

DmJapan

音乐 , 音楽 , 음악

• Members
  • 95 posts

Posted 01 May 2009 - 11:24

Το ιδανικοτερο ειναι γυαλινες βιτρινες αλλα απαιτουν και πολυ χωρο και χρημα. Ισως οταν καποτε αποκτησω δικο μου καινουργιο σπιτι τοτε...

Πρόσφατα πήρα μια γυάλινη βιτρίνα για να βάλω τις λίγες φιγούρες που έχω.
99 ευρώ στα ΙΚΕΑ μαζί με έτοιμη τρύπα για σπότ στην κορυφή και αρκετά καλή ποιότητα.
Maybe you should check it out! :tensai:

#448 momO

momO

somber

• Members
  • 285 posts

Posted 02 May 2009 - 14:39

είμαι η πιο ευτυχισμένη τρελή που είδε ποτέ αυτός ο κόσμος!!
Yotsuba:summer vacation figure
Spoiler:

37 euro πήγε το μαλλί και έχει μαζί 3 διαφορετικά πρόσωπα,εξοπλισμό για cicada hunting και για πικνικ...:nbleed:

it's mine...my preciousssssssssss
Posted Image

#449 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 09 May 2009 - 10:38

το ωραιοτερο plasma του κοσμου, μωρο μου εισαι εσυυυυυ..!

Posted Image

LG Plasma 50 ιντσων με αντιθεση 20,000 : 1

Εφαγα ενα χρονο κανοντας ερευνα για να αποφασισω LCD η Plasma και κερδισε η Plasma.. Βοηθησε βεβαια και η κριση που εριξε τις τιμες στις Plasma και τις εκανε για πρωτη φορα προσιτες.. Τωρα σειρα εχει ενα καλο-φτηνο Blu-Ray player που να μπορει επισης να κανει upscale τα DVD-R.. Εχει κανεις να προτεινει τιποτα?

Επιτελους θα μπορω να οργανωσω γαματα anime nights με συνοδεια εκλεκτων τυριων και μπυρονιων.. :wooi2:
Posted Image

#450 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,781 posts

Posted 09 May 2009 - 13:00

Είδα σε φυλλάδιο, δεν θυμάμαι ποιου όμως, samsung blu ray με 130ε, μπορεί και να μην θυμάμαι καλά >.>
rsrGbGx.gif