Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The posers thread...XD
Posted 05 May 2007 - 10:48

Posted 05 May 2007 - 11:28
Posted 05 May 2007 - 16:56
and by the looks of it, I am going to dominate it..

here is my japanese hat...

as for my anime stuff, you will have to wait for me to get some pics...
(well, I do have the advantage that buying all this stuff directly in the UK is alot cheaper)

Posted 07 May 2007 - 20:27
Spoiler:
OMFGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG PAME KALA???????????????
ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΔΕΝ θα ξαναπώ ποτέ κακό λόγο για το παπάκι.
Aπλά Respecto
Posted 07 May 2007 - 21:22
το εχω και εγω το βιος και πολιτεια (χωρις την υπογραφη βεβαια,πως την πηρες?)αλλα δεν ηξερα οτι βγηκε και συνεχεια.πωληται ακομα η εξαντληθηκε?

τιποτα το σπουδαιο απλα οταν ξεκινησα να ασχολουμε με το αθλημα ηθελα με μανια να δω τη συνεχεια που νομιζα οτι ειχε η σειρα και πηρα αυτα τα ντιβιντι βεβαια αργοτερα καταλαβα την γκαφα μου και τα εβαλα στον...:0fbbf481:

πραγματικα ειμαι εντελως ασχετος με το θεμα τον αυθεντικων ντιβιντι αλλα αυτο το πηρα μολις 2 ευρο απο τα μετροπολις

και τελος επειδη πρεπει να υπερποζερεψω

ειδου η νεα μου οθονη απαθανατισμενη απο την κρισιμη γωνια

πως στο καλο βαζετε την εικονα χωρις λινκ?
Posted 08 May 2007 - 08:03
Spoiler:
Aν ειδα καλα δεν ειναι dvd αλλα laserdisc. Σε τι player τα επαιξες? Νομιζω τα απλα dvd players δεν παιζουν laserdisc. Για τιμη ασε καλυτερα να μη ρωτησω ε?
Mr Ayu-Mania OWNS!
Α....ZHΛΕΥΩ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΣΕΤΙΝΕΣ ΜΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ DVD!

Posted 08 May 2007 - 14:10
Aν ειδα καλα δεν ειναι dvd αλλα laserdisc. Σε τι player τα επαιξες? Νομιζω τα απλα dvd players δεν παιζουν laserdisc. Για τιμη ασε καλυτερα να μη ρωτησω ε?
Το boxset [dvd] της σειράς είναι

http://www.amazon.com/Last-Exile-Complete-Boxed-Set/dp/6303133185
Posted 08 May 2007 - 16:11

Posted 08 May 2007 - 16:57
Αν και ντάξ απλά πράγματα φανταστείτε
Τέσπα...
number One > στις παρακάτω pic πρωταγωνιστούν Full Metal Achemist Complete Series + Movie και φυσικά DNAngel πάλι όλη η σειρά και εδώ σε αυθεντικά DVD πάντα
Και συνεχίζουμε με το πολυαγαπημένο μου Fruits Basket,πάλι όλη η σειρά Complete σε DVD πάντα και επίσης έχουμε και το Kiddy Grade Complete και αυτό

Ακολουθούν Evangelion γιατί όπως και αν το κάνουμε μια anime συλλογή από αυθεντικά DVD δεν είναι complete αν δεν έχει και ένα Eva μέσα

Και συνεχίζουμε με Tenjou Tenge όλη η σειρά που έχει βγει + όλο το OVA Ultimate Fight. Στην ίδια φωτό πάλι Last Exile Complete και αυτό Complete
ok ναι ακολουθεί και άλλο

Και για την συνέχεια πάμε στο Naruto κάψιμο. Tα eps1-155 σε αυθεντικά DVD και όποιος αντέξει

Και last φώτο έτσι για να κλείσουμε για σήμερα οι 3 πιο αγαπημένες μου φιγούρες
αυτάααααα... και αν κάτσατε και είδατε-διαβάσατε όλο το post thanks και sorry για τα πολλά.
Και κάτι last τελικά ευτυχώς που έγινα νοσηλεύτρια και όχι φωτογράφος

Posted 08 May 2007 - 17:46
Και last φώτο έτσι για να κλείσουμε για σήμερα οι 3 πιο αγαπημένες μου φιγούρες
Spoiler:
OMG!!! Luke figure!(ακριανη δεξια) ΘΕΕΕΛΩΩΩ!!!!
Posted 08 May 2007 - 18:42

Πρόσεχε όμως γιατί νομίζω πως μερικά από τα κουτιά είναι bootlegs...εκτός αν είναι κάποια R2 έκδοση που δεν γνωρίζω...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 08 May 2007 - 19:33
You are a worthy opponent!

they don't look like bootlegs to me. They could be Region 1 or Region 3 DVDs. Like the Death note movies I got from China Town. Oh my god! Your fonts have taken over!!!!Πρόσεχε όμως γιατί νομίζω πως μερικά από τα κουτιά είναι bootlegs...εκτός αν είναι κάποια R2 έκδοση που δεν γνωρίζω...

Posted 08 May 2007 - 19:40
p.s. coming soon volume 1-3 of FMA manga, volume 1-4 of Rurouni Kenshin manga, volume 1-5 of FMP manga, a Go board and the FMA OSTs

Posted 08 May 2007 - 19:57
τι ειναι bootlegs και boxseτ,τι διαφορα εχουν και πως τα ξεχωριζεις?
αυτα με τις ερωτησεις μου
εψαξα στο wikipedia αλλα αυτα που βρηκα μαλλον δεν κανουν
Βασικά πρέπει να βάλω τον κώλο κάτω και να φτιάξω επιτέλους αυτό το tutorial για anime merchandise/αγορές...
αν το κανεις θα βοηθησεις πολυ κοσμο οπως εμενα(θελω να κανω και μια αγορα τωρα και δεν ξερω που να κοιταξω ειμαι ασχετος μην παρω λαθος πραγματα η πιαστο κοτσος)
Posted 08 May 2007 - 19:59
Oh my god! Your fonts have taken over!!!!
lol....επιτέλους το πείραμα αρχίζει να αποδίδει...MOYXAXAXA:kill4u:
Ο pcycho έχει ένα δίκιο για τα bootlegs. Βασικά πρέπει να βάλω τον κώλο κάτω και να φτιάξω επιτέλους αυτό το tutorial για anime merchandise/αγορές...

Next exhibit...FLCL Xtreme edition...^^
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.