Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

The posers thread...XD

• Please log in to reply
771 replies to this topic

#136 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2007 - 11:41

Spoiler:

:lovulovu::lovulovu::lovulovu:

Θα τα αγοράσω κι εγώ αυτά κάποτε (ειδικά αν τα βρω μεταφρασμένα)... :Blissfull:

Tomodachi2, όπως καταλαβαίνεις, με έχεις κάψει με τα αποκτήματά σου... :hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#137 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2007 - 11:52

:lovulovu::lovulovu::lovulovu:

Θα τα αγοράσω κι εγώ αυτά κάποτε (ειδικά αν τα βρω μεταφρασμένα)...

xxxHOLiC Manga Anime - JustManga.com :3

#138 Balsa-san

Balsa-san

bored to write english

• Members
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2007 - 16:54

Tomodachi you are killing me :P
Great stuff ^^
Δημοσιευμένη  εικόναDanzai no hana Guilty sky....

#139 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2007 - 20:22

Tomodachi you are killing me :P
Great stuff ^^

:wooi2:, αλλά και :hero: !!

Συνεχίζοντας...

*Anime figurines που έφερα από Τόκιο.

Spoiler:

Όλα αυτά τα figurines είναι των 100γιέν. Δηλαδή από αυτές που ρίχνεις στο μηχάνημα ένα κατοστάρικο, γυρνάς το μοχλό και σου πέφτει ένα μπαλάκι με τη φιγούρα μέσα, στην τύχη. Ηταν ο αγαπημένος μου "τζόγος", ειδικά στην Akihabara. Κάθε μηχάνημα ήταν αφιερωμένο σ' έναν άνιμε-τίτλο και περιείχε φιγουρίτσες απ όλους τους πρωταγωνιστές. Βέβαια οι πιθανότητες να πετύχεις φιγούρα πρωταγωνιστή με το πρώτο κατοστάρικο, ήταν λίγες.

#140 Dain

Dain

Anime Fan

• Members
  • 227 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2007 - 21:01

Πσσσσ τέλειο! Τέτοιο τζόγο θέλω και γω, να μείνω απένταρος (και ευτυχής) σε λιγότερο από μια ώρα. :D

#141 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2007 - 21:55

Πσσσσ τέλειο! Τέτοιο τζόγο θέλω και γω, να μείνω απένταρος (και ευτυχής) σε λιγότερο από μια ώρα. :D

Ασε! Έριχνα...τα τρελά selfcontrol για ν' αντισταθώ σ' αυτό το "τζόγο", καθώς ήμουν υποχρεωμένη να μετράω μέχρι και το φραγκο-δίφραγκο! Ειδικά στο μηχάνημα που είχε όλους τους θηλυκούς χαρακτήρες από το fummoffu-παρμένους από το επεισόδιο στα λουτρά....ένας θεός ξέρει πως κρατήθηκα και έριξα μόνο 1 κατοστάρικο!!

Και συνεχίζω..

*Όταν ήρθα από ιαπωνία, έφερα μαζί μου διάφορα figurines-στολίδια για το κινητό και τα χάρισα σε διάφορα άτομα σε meetings. Εδώ σας δείχνω αυτά που μου έχουν περισσέψει και θα τα χαρίσω, σε επόμενο animegr-meeting σε όσους προλάβουν...

Spoiler:

#142 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2007 - 22:59

Τι απίθανα ειναι όλα αυτά!!! Τέλεια!!!
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#143 ssj4_goku

ssj4_goku

Anime Freak

• Members
  • 352 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2007 - 10:15

Από μέρα σε μέρα θα έχω Χαλο3:wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#144 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2007 - 14:07

Εδώ σας δείχνω αυτά που μου έχουν περισσέψει και θα τα χαρίσω, σε επόμενο animegr-meeting σε όσους προλάβουν...

I CALL RUKIA!!!!! :Blissfull:

Όλα αυτά τα figurines είναι των 100γιέν. Δηλαδή από αυτές που ρίχνεις στο μηχάνημα ένα κατοστάρικο, γυρνάς το μοχλό και σου πέφτει ένα μπαλάκι με τη φιγούρα μέσα, στην τύχη.

Αυτα ειναι τα περιφημα Gachapon. Υπαρχουν μανιωδεις συλλεκτες που μαζευουν μονο τετοια. Τα πιο σπανια απο αυτα αλαζουν χερια για χιλιαδες γιεν. Ειναι πορωση, και με βλεπω να τρωω πολλα κατοσταρικα ετσι και παω στην Ιαπωνια...

Gashapon - Wikipedia, the free encyclopedia
Δημοσιευμένη  εικόνα

#145 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2007 - 14:52

Me jealous big time

#146 Balsa-san

Balsa-san

bored to write english

• Members
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2007 - 16:57

Here there will be the biggest anime-manga-fantasy-comics event in Europe like every year,i cant think how much money i will spend -.-

From the ones that you want to give away i have too,from another event in Napoli hehe.I think you guys should give it a shot if you cant go to Japan and attend the event here. Luca games and comics is the name. ^_^ Every year at start of November.

edit:Also here there is the machine that you put one-two euro and you get figurines from a lot of kinds like other countries in Europe,should BE in Greece too!!!
Δημοσιευμένη  εικόναDanzai no hana Guilty sky....

#147 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2007 - 01:05

Εγω ειμαι πολυ της αντιγραφης.Αλλα εχω καποια πραγματακια. μικυ μαους καμοια 200
τευχη ντοναλντ 20αρια γκαρφιλντ 40αρια και κομιξ 20αρια αλλα δε θα τα φωτογραφησω.Εχω και κατι αλλα αλλα θα σς τα δειξω αλλη φορα βαριεμαι να βγαζω φωτος

#148 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2007 - 17:25

Nice one!! :thumbup:

Επιφυλάσσομαι μια μέρα να postάρω εδώ τη συλλογή μου με κιθάρες! :

Σε αυτόν τον τομέα δεν υπάρχει μεγαλύτερος poser από μένα, αποδείξεις αργότερα :3
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#149 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2007 - 20:59

Posted Image

Μερικες φιγουρες:wooi2:

Απο αριστερα: Ο Σασουκε που κανει τσιντορι (δεν φαινετε καθολου καλα), μια μινι φιγουρα Σασουκε, Ροϋ Μαστανγκ μπρελοκ,και ο Κλάουντ με το outfit from Kingdom Hearts :wooi2: Για φοντο επελεξα το Ναρουτο volume που μου εφεραν πριν 1-2 χρονια απο ιαπωνια:bath:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#150 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2007 - 23:34

oταν οι περισσοτεροι εδω ηταν νιανιαρα και βλεπανε Kenshin, Dragon Ball, Naruto, One Piece, Jurra Tripper και ουτω καθεξης, οι μεγαλυτεροι σε ηλικια στην Ελλαδα αλλα και αλλου βλεπαμε αυτα. Αν δεν τα ειδατε δεν ξερετε απο ανιμε.....

Posted Image