Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Final Fantasy General

• Please log in to reply
644 replies to this topic

#466 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 20:06

Το καλυτερο φανταζομαι ομως πως ειναι το 7.

Οχι

#467 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 20:27

Οχι

καθαρά υποκειμενικό θέμα αυτό :)

#468 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 20:28

καθαρά υποκειμενικό θέμα αυτό :)

Βασικα, οχι

#469 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 20:31

Βασικα, οχι

για πιο λόγο ακριβώς?

edit: η επομενη απάντηση σου θα έχει 3 λέξεις, εκ των οποιων η μια θα είναι το "όχι"? :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zweistein: 02 Ιούνιος 2011 - 20:43

#470 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 20:45

FF7 overrated, FF6 t3h best.

#471 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 20:47

εσυ πες μου για ποιο λογο ειναι το καλυτερο ;)

#472 Ground_zero

Ground_zero

The Monk

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 20:56

Θα κατσω και θα παρακολουθησω αυτη την διαφωνια απο μακρια, γα να δω τι επιχειρηματα θα χρησιμοποιησετε.
Σπανια μου τυχαινει να παρακολουθω 2 αλλα ατομα να διαφωνουν για FF, συνηθως εγω μαλλωνω :P

Παντως γνωμη μου ειναι οτι το FF7 ειναι καλυτερο του 6, κυριως γιατι εχει καλυτερο gameplay συστημα (materia system).
Και γενικοτερα ομως, το FF7 ειναι μια πολυ αναβαθμισμενη εκδοση του 6 στον τεχνικο τομεα, ολα τα αλλα τα θεωρω υποκειμενικα κρητηρια.

#473 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 21:00

εσυ πες μου για ποιο λογο ειναι το καλυτερο ;)

δεν είπα ότι είναι το καλύτερο, είπα ότι "είναι υποκειμενικό".
αν κάποιος λατρεύει ένα συγκεκριμένο τίτλο από όλους τους άλλους είναι γούστο και καπέλο του.
αν τώρα δεν έχει σχηματίσει άποψη από εμπειρία και ρωτάει βάση κάποιων reviews και φημών που έχει ακούσει/διαβάσει, δεν έχεις παρα να του εκφράσεις τον λόγο για τον οποιο εσύ πιστεύεις ότι διαφωνείς.
από την στιγμή που είμαστε πάνω από ένα άτομα, υπάρχουν και πάνω από μια αλήθειες. :D

η διαφωνία δεν είναι κακή, δεν είναι απαραίτητο να επιβάλεις σε κάποιον να συμφωνήσει μαζί σου, αλλα από την στιγμή που δίνεις άποψη, θα δώσεις αυτόματα και ένα ακόμα λόγο να σκεφτεί λίγο παραπάνω ο άλλος. εάν δεν θέλει είναι δικό του θέμα. στο κάτω κάτω αν συμφωνούσαμε όλοι σε όλα ο κόσμος θα ήταν πιο βαρετός έτσι δεν είναι?

#474 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 21:13

Guys, αν αναφέρουμε για ακόμα μία φορά πως είναι υποκειμενικό το θέμα για το ποιο παιχνίδι είναι το καλύτερο, θα καταντήσουμε γραφικοί :bike: Το καθένα έχει διαφορετικά αρνητικά και θετικά, και κρίνεται διαφορετικά από τον καθένα μας λόγω προσωπικών γούστων, νοσταλγίας, κλπ. Πάντως τα VI και VII είναι αναμφιβόλως από τα καλύτερα της σειράς.

In other news, μπορεί να το έχω ξαναπεί αλλά δεν πειράζει. Το προσωπικά αγαπημένο μου FF είναι το ΙΧ, τουλάχιστον από άποψη soundtrack. Μία κοπελιά πήρε το κορυφαίο τραγούδι "You Are Not Alone" και το τραγούδησε με στίχους που δημιούργησε η ίδια. Έχει φτιάξει κι άλλα τραγούδια, αλλά αυτό είναι κορυφαίο.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=qmbgCBZ86z4[/YOUTUBE]

E5VV38U.jpg

#475 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 21:18

μα δεν διαφωνω στο γεγονος οτι για σενα ειναι το καλυτερο. μιλαω σε γενικα πλαισια. Γιατι οντως το 7 ειναι ενα copy paste του 6 με εξαιρεση τα materia και το 3D. Αν δεν ηταν 3d και δεν ηταν το 1ο που κυκλοφορουσε σε ευρωπη σιγουρα δε θα ειχε την απηχηση που εχει. Χωρις βεβαια να θελω να πως για προσωπικους σου λογους ειναι το αγαπημενο σου. αλλα αυτα ειπαμε ειναι υποκειμενικα

#476 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 21:35

Γιατι το 6 είναι καλύτερο του 7?

Περισσότεροι και πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες
Κύριο θέμα που διαφέρει από όλλα τα άλλα ff (rebirth αντί για love/life)
Ιστορία που δεν χάνει το ενδιαφέρον της σε καμία στιγμή
Πιο μελαγχολική ατμόσφαιρα
Λιγότερες emo στιγμές
4 party members αντί για 3
OST που ταιριάζει γάντι σε κάθε στιγμή του παιχνιδιού
female charachters που δεν είναι υπάρχουν μόνο για να πέζουν της γκόμενες των main
όχι τόσο overpowered limit breaks

Καίγομε να πω και καλύτερος main villain, αλλά άστο καλύτερα, βλέπω να το γυρνάμε σε πολύ fanboywars xd

Το gameplay μου φάνηκε παρόμοιο και εξίσου συμπαθιτικό και στα 2

Γενικά, πιστεύω πως 2 παιχνίδια μπορούν να συγκριθούν με αντικειμενικά κριτίρια για το πιο είναι καλύτερο σε αρκετές περιπτώσεις, με τον ίδιο τρόπο που ένα παιχνίδι χαρακτηρίζεται καλό η κακό, πόσο μάλλον για όταν μιλάμε για παιχνίδια της ίδιας σειράς.

Επίσης για να μη παρεξηγηθώ ή βγω ως hater, το ff7 είναι το 2ο αγαπημένο μου ff μαζί με το 4 και το πρώτο που έπαιξα και με έμπασε στα jrpg.

peace xd

ps: δεν επεμβαίνω στα γούστα καθενώς, αλίμονο και εγώ πολλές φορές αγνοώ ποιοτικά καλές/αναγνωρισμένες σειρές/παιχνίδια/anime whatever.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Mad_Hatter: 02 Ιούνιος 2011 - 21:40

qzMHWHd.png

#477 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 22:25

Καλα ρε δε βαρεθήκατε? Δεν θα βγάλει πουθενά αυτή η συζήτηση! Ο καθένας έχει διαφορετικα γούστα και είναι λογικό να του αρέσουν διαφορετικά ff. Για να αλλάξουμε θέμα. Καλά ρε πόσο hp παίζει να είχε το Jumbo Cactuar στο FF8? Πριν λίγο το νίκησα και μου έβγαλε τη πίστη. Μία ώρα το βαρούσα!

#478 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2011 - 11:52

Καμια συζητηση δεν ειναι ανουσια αγαπητο μου κρεμμυδι.Παντως εγω λεω 7 γιατι εχει καλυτερους χαρακτηρες καλυτερη ιστορια και για ΕΜΕΝΑ ειναι αρκετα πιο διασκεδαστικο.

sc5bab.jpg

#479 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2011 - 14:59

Καμια συζητηση δεν ειναι ανουσια αγαπητο μου κρεμμυδι.Παντως εγω λεω 7 γιατι εχει καλυτερους χαρακτηρες καλυτερη ιστορια και για ΕΜΕΝΑ ειναι αρκετα πιο διασκεδαστικο.

you are right i guess απλώς βαρέθηκα να διαβάζω ένα σωρο ποστ πάνω σε αυτό το θέμα. Εμένα το αγαπημένο μου είναι το 10 μετά το 6 και τρίτο το 8.
Αnyway τώρα που τελείωσα τις πανελλήνιες και έχω χρόνο θα ήθελα να ασχοληθώ με το 14 αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα ήταν καλήτερα να περιμένω να βγει για ps3 η να το πάρω τώρα για pc. Ξέρει κανείς τίποτα?

#480 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2011 - 15:05

you are right i guess απλώς βαρέθηκα να διαβάζω ένα σωρο ποστ πάνω σε αυτό το θέμα. Εμένα το αγαπημένο μου είναι το 10 μετά το 6 και τρίτο το 8.
Αnyway τώρα που τελείωσα τις πανελλήνιες και έχω χρόνο θα ήθελα να ασχοληθώ με το 14 αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα ήταν καλήτερα να περιμένω να βγει για ps3 η να το πάρω τώρα για pc. Ξέρει κανείς τίποτα?

Περίμενε να σκάσει το patch στα μέσα του ιουνίου που θα φέρει διάφορες αλλαγές και χώσου cornelia.

τσεκάρεις για τα patchs από δω:

http://www.ffxivcore.com/