Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τι φταίνε τα ζώα ωρέ?....

• Please log in to reply
314 replies to this topic

#121 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1,251 posts

Posted 27 October 2007 - 16:26

Δε μιλάω για φανατισμό.

Απλός βλέπω οτι οι συμπολίτες μάς γουστάρουν που λιντσάρουν ο βασανιστή και δε το κάνουν για να τον τιμωρίσουν:nosey:.
Posted Image

#122 JigokuNeko

JigokuNeko

Anime Amateur

• Members
  • 115 posts

Posted 27 October 2007 - 19:05

Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε τόση φασαρία για το θέμα... Δηλαδή εντάξει το θεωρώ υπερβολή κάποιος να έχει τόσο μίσος και να του καίγεται τόσο, επειδή ένας πήγε και βασάνισε ένα σκυλί. Δηλαδή το ότι σε καθημερινή βάση βασανίζονται άνθρωποι και τρωγόμαστε μεταξύ μας είναι λιγότερο σημαντικό από το ότι κάποιος βασάνισε ένα σκυλί;

θα τον εκανες ποτε παρεα τον συγκεκριμενο? και αν τον εκανες θα το αντιμετωπιζες τοσο ψυχραιμα?

μπορει κανεις πολυ ευκολα να κρινει ενα ατομο απο το πως αντιμετωπιζει τους αδυναμους. τετοια συμπεριφορα ψυχολογικα δειχνει οτι το συγκεκριμενο ατομο εχει επικινδυνα απωθημενα και βρισκει αρρωστημενους τροπους αυτο-επιβεβαιωσης. δεν θα εκπλαγω αν ο ιδιος ανθρωπος στο μελλον ξυλοκοπησει/σκοτωσει τη γυναικα και τα παιδια του ή οποιον ατυχο βρει στο διαβα του οταν του τη δωσει.

να πεθανει δεν χρειαζεται αλλα καποιος πρεπει να του βρει επιγοντως εναν ψυχολογο γιατι το ατομο ειναι psycho.

#123 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 29 October 2007 - 13:39

Δε μιλάω για φανατισμό.

Απλός βλέπω οτι οι συμπολίτες μάς γουστάρουν που λιντσάρουν ο βασανιστή και δε το κάνουν για να τον τιμωρίσουν:nosey:.

Βασικά ναι δεν μίλησες για φανατισμό (εγώ το έκανα αυτό) και ίσως το διατύπωσα λάθος, αλλά παρόλα αυτά συμφωνώ με αυτά που είπες... Είναι δυνατόν να επικροτήται από τα κανάλια η "περιθωριοποίηση του υπανθρώπου"; Και καλά οι άλλοι στο youtube είναι μεμονωμένα άτομα... Αλλά το να βάζει η τηλεόραση τέτοιες στάμπες σε ανθρώπους που σε τελική δεν έκαναν και κανένα σοβαρό έγκλημα, ε όχι αυτό το θεωρώ απαράδεχτο.

Αλλά έτσι είναι, πουλάει το να βαφτίζει η τηλεόραση κάποιον ως κακό επειδή νιώθουμε καλύτερα με το να περιθωριοποιούμε όποιον μας φαίνεται περίεργος. Και επειδή κάποιοι μπορούν να πουν ότι το να σκοτώνεις ένα ζώο είναι έγκλημα, το ότι τρώμε τα ζώα σαν ζώα αυτό δεν είναι έγκλημα; Δεν λέω φυσικά πως αυτό που έκανε ο τύπος ήταν καλό, αλλά παρόλα αυτά οφείλουμε να αναλογιστούμε και την υποκρισία μας πίσω από αυτό. Δηλαδή τα τσίρκα που βασανίζουν συστηματικά τα ζώα για να διασκεδάσει ο άνθρωπος και μάλιστα πληρώνουμε για να δούμε το θέαμα, αυτό δεν είναι έγκλημα; Με αυτήν την λογική όλοι όσοι είχαν τσίρκα θα έπρεπε να μπαίνουν φυλακή και όσοι πλήρωναν για να δουν το θέαμα θα έπρεπε να έπαιρναν πρόστιμο. Αλλά έτσι είναι αντί να χτυπηθεί το πραγματικό πρόβλημα χτυπάμε έναν τυχαίο που έκανε μια φορά ένα "κακό" για να πληρώσει αυτός τις δικές μας αμαρτίες.

θα τον εκανες ποτε παρεα τον συγκεκριμενο? και αν τον εκανες θα το αντιμετωπιζες τοσο ψυχραιμα?

μπορει κανεις πολυ ευκολα να κρινει ενα ατομο απο το πως αντιμετωπιζει τους αδυναμους. τετοια συμπεριφορα ψυχολογικα δειχνει οτι το συγκεκριμενο ατομο εχει επικινδυνα απωθημενα και βρισκει αρρωστημενους τροπους αυτο-επιβεβαιωσης. δεν θα εκπλαγω αν ο ιδιος ανθρωπος στο μελλον ξυλοκοπησει/σκοτωσει τη γυναικα και τα παιδια του ή οποιον ατυχο βρει στο διαβα του οταν του τη δωσει.

να πεθανει δεν χρειαζεται αλλα καποιος πρεπει να του βρει επιγοντως εναν ψυχολογο γιατι το ατομο ειναι psycho.

Ίσως έχεις δίκιο σε αυτό, αλλά από την μια δεν ήταν αυτό που ήθελα να τονίσω (το εξηγώ καλύτερα πιο πάνω). Και από την άλλη δεν ξέρω αν θα τον έκανα παρέα, εξαρτάται από το πως θα μου φέρονταν και διάφορους άλλους παράγοντες.. Αν έβλεπα ότι η σαδιστική συμπεριφορά του επεκτείνονταν και προς τους ανθρώπους τότε ναι, μάλλον θα τον απέφευγα.
phmava.php

#124 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 29 October 2007 - 14:58

Εγώ έχω να προσθέσω το εξής μόνο:

Όποιος δεν σέβεται και δεν αγαπάει τα ζώα, δεν σέβεται ούτε αγαπάει τον εαυτό του και τους άλλους.

#125 JigokuNeko

JigokuNeko

Anime Amateur

• Members
  • 115 posts

Posted 29 October 2007 - 17:52

Αν έβλεπα ότι η σαδιστική συμπεριφορά του επεκτείνονταν και προς τους ανθρώπους τότε ναι, μάλλον θα τον απέφευγα.

οποιαδηποτε μορφη σαδισμου θα επεκταθει--χωρις καποια ψυχολογικη βοηθεια--σε ολους τους τομεις της ζωης ενος ατομου. ολους τους τριγυρω θα τους παρει η μπαλα, ακριβως επειδη αγνοουν τετοια τρανταχτα σημαδια. μπορει να μην εγινε ανθρωποκτονια (ακομα, αλλα δε νομιζω να αργησει...) αλλα εγκλημα ηταν. Το σημαντικο στον θανατο του ζωου αυτου ειναι ο τροπος με τον οποιο εγινε που ειναι πλεον αρρωστημενος. αν αυτο δεν ειναι hint: get away from this guy as fast as you can τοτε δεν ξερω τι ειναι.
γιατι εντελει σωστα ειπωθηκε οτι...

Όποιος δεν σέβεται και δεν αγαπάει τα ζώα, δεν σέβεται ούτε αγαπάει τον εαυτό του και τους άλλους.

Τα ζωα ειναι εμψυχα οντα--δεν ειναι πραγματα--που πλεον βασιζονται στους ανθρωπους για να ζησουν με τον ενα η τον αλλο τροπο. ουσιαστικα ειναι σαν ανυπερασπιστα παιδια. μπορει κανεις να καταλαβει πολλα πραγματα για τον χαρακτηρα του αλλου απο το πως ο αλλος μεταχειριζεται τα ζωντανα.

#126 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 30 October 2007 - 16:30

Βασικά,είναι σχετικά μέσα στο θέμα.Όσοι σοκάρεστε ε΄κολα ή είσται υπερβολικά ευαίσθητοι μην το δείτε παρακαλώ...

Για Άνω Των 18 μιλάω πολύ σοβαρά

Απλά σοκαριστικό και απαράδεκτο...
Posted Image

#127 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 04 November 2007 - 13:23

Βασικά,είναι σχετικά μέσα στο θέμα.Όσοι σοκάρεστε ε΄κολα ή είσται υπερβολικά ευαίσθητοι μην το δείτε παρακαλώ...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!!Τους εβγαζαν το δερμα ενω ηταν ζωνταννα!Δεν αντεξα να το δω ολοκληρο!!!:unsure:

#128 Angel of dream

Angel of dream

Live Your Dreams!!!!

• Members
  • 54 posts

Posted 05 November 2007 - 01:00

Δεν ειχα ιδεα για το τι γινοταν και ευχαριστω για το site!Πως μπορουν και το κανουν αυτο?Ειναι απανθρωπο και κτηνωδες:(:angry:!Αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν καρδια ή τουλαχιστον τυψεις ή κατι να τους βαρενει την συνειδηση?και δεν μιλω μονο για αυτους στο βιντεο αλλα και για αυτους που φολιαζουν τα ζωα ή επειδη τα βαριουνται τα αφηνουν στους δρομους χωρις κανενα δυσταγμο!:angry:

#129 Nagi_Souichiro

Nagi_Souichiro

Chillout Your Spirit

• Members
  • 122 posts

Posted 05 November 2007 - 01:34

Για Άνω Των 18μιλάω πολύ σοβαρά

Για Άνω Των 18 και
ΠΑΡΑΚΑΛΩ..ΟΠΟΙΟΣ/Α ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΔΕΙ.

Το είδα όλο,δεν το πιστεύω αυτό που είδα..και δεν μπορώώώ..δεν είναι απλά κτηνώδες..είναι κάτι τόσο άθλιο που...............:madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath:..(Δεν θέλω να διμιουργήσω πρόβλημα πάλι..και δεν θα βρίσω)..Αλλά τρέμω απο θυμό μετά απ'αυτό που είδα..

Δεν εχω λόγια να περιγράψω αυτές τις σκηνές..Δε γίνεται..Ζωντανά τα καιμένα τα ζωάκια ΖΩΝΤΑΝΑΑΑΑΑ..ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣ!!!!!

Τί καρδιά,τί τύψεις..?ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ..αυτά τα ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ πλάσματα..ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ,τύψεις χωρίς μυαλό δεν υπάρχουν..αυτά τα ανελέιτα ΤΟΥΒΛΑ,οι βρωμιάρηδες δεν έχουν αίσθηση το τί κάνουν..αλλιώς ΔΕΝ εξηγείται..

((Πραγματικά δεν μπορώ να πώ τπτ άλλο γιατί αν πώ αυτά που θέλω να πώ θα φάω ΒΑΝΝ..!!!))

Πίσω απο τα πιο όμορφα όνειρα σου κρύβεται ο χειρότερος σου εφιάλτης....
Aπλά ζήσε τα όνειρα και περίμενε τον Εφιάλτη...
Posted Imagehttp://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=21661
http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=26806
http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=34457

#130 Magnus_Richmoore

Magnus_Richmoore

ギリシャの富豪の

• Members
  • 126 posts

Posted 05 November 2007 - 08:16

Originally Posted by red pyramid Posted Image

Φαντάσου να έκανες αυτό το επάγγελμα για να ζεις ΗΜΑΡΤΟΝ.
Αλλά να μου πείς στην Καστοριά πως νομίζετε κάνουν τις γούνες?
Πέρνουν το δέρμα απο το ''Γουνόδεντρο'' ?Και άντε στα παλιά χρόνια όπου η επιβίωση απο το κρύο ήταν ζωτικής σημασίας για το είδος μας ,να πείς ναι, ισχύει ο νόμος της ζούγκλας...Αλλά να γίνετε κάτι τέτοιο για λόγους αισθητικούς είναι απαράδεκτο βάλε ψέυτικη γούνα χρησή μου νεό-πλουτη κυράτσα...
Posted Image
You cannot travel the path until you have become the path itself

#131 Nagi_Souichiro

Nagi_Souichiro

Chillout Your Spirit

• Members
  • 122 posts

Posted 05 November 2007 - 15:18

Φαντάσου να έκανες αυτό το επάγγελμα για να ζεις ΗΜΑΡΤΟΝ.
Αλλά να μου πείς στην Καστοριά πως νομίζετε κάνουν τις γούνες?
Πέρνουν το δέρμα απο το ''Γουνόδεντρο'' ?Και άντε στα παλιά χρόνια όπου η επιβίωση απο το κρύο ήταν ζωτικής σημασίας για το είδος μας ,να πείς ναι, ισχύει ο νόμος της ζούγκλας...Αλλά να γίνετε κάτι τέτοιο για λόγους αισθητικούς είναι απαράδεκτο βάλε ψέυτικη γούνα χρησή μου νεό-πλουτη κυράτσα...

Σιγά μην έκανα επάγγελμα αυτή τη βαρβαρότητα,άσχετα που δεν το έκαναν μόνο για να ζήσουν..εδώ τα χτηπούσαν σαν να είναι το τελευταίο άψυχο πράγμα στον κόσμο..Ήταν Ζωντανά,τα έδερναν Ζωντανά,τους έβγαζαν το δέρμα Ζωντανάάά..
ΔΕΝ είναι επάγγελμα,πλέον μεταλάζεται σε ΑΡΩΣΤΙΑ..

Και στην Καστοριά..τουλάχιστον δεν τα τυρανάνε ζωντανά,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,( :( )τα σκοτώνουν πρώτα..(θέλω να πιστεύω)..

Και γιατί να βάλει το Ψώνιο ψεύτικη,η Ψωνάρα του Κολωνακίου ή Πανοράματος (Για να μην λέμε συγκεκριμένα)θέλει αυθεντική απο Αλεπού ή Γατόπαρδο ή παπούτσια απο Κροκόδειλο..μη τα πάρω..

Πλέον δεν σεβόμαστε τπτ μα ΤΙΠΟΤΑ..ούτε την Ζωή που στους πιο πολούς δόθηκε απλόχαιρα.. :(!!!
Πίσω απο τα πιο όμορφα όνειρα σου κρύβεται ο χειρότερος σου εφιάλτης....
Aπλά ζήσε τα όνειρα και περίμενε τον Εφιάλτη...
Posted Imagehttp://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=21661
http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=26806
http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=34457

#132 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 05 November 2007 - 16:14

τώρα τι να πω... ένταξη μετά από αυτό που δεν το είδα και όλο μου χάλασε επίσημα η μέρα :uhh:

Πάντως για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ποσο βάρβαροι είμαστε εμείς οι άνθρωποι.
Είχα δεί και ντοκιμαντέρ παλιότερα για το λίγο πριν φτάσουν οι αγελάδες στο πιάτο μας.
Μέσα στο σφαγείο αρχικά τις βάζανε σε ένα μηχάνημα σαν κουτί ένα πράγμα που η ιδιότητα του
ήταν ότι τις χτυπούσε και καλά για να μαλακώσει το κρέας τους...
μετά της κρεμούσαν ανάποδα και τους κάνανε αφαίμαξη και τις γδέρνανε
ενώ ήταν ακόμα ζωντανές :deadga6: Τώρα από ότι είδα το ίδιο κάνουν και με άλλα ζωάκια
για να τους πάρουν την γούνα τους, τα γδέρνουν ζωντανά! :deadga6: Έλεος δλδ!
και μετά μιλάμε κιόλας και λέμε ότι έχουμε και πολιτισμό. Μα πολιτισμός δεν είναι μονο
άντε χτίσανε οι παλιοί μια ακρόπολη άρα πολιτισμός, δεν είναι γίνανε καταπληκτικά
καλλιτεχνικά έργα κατά την αναγέννηση άρα πολιτισμός, δεν είναι έχουμε δημιουργήσει
κάθε δυνατό είδος πολυτελειας άρα πολιτισμός. Πως μπορούμε να λέμε ότι έχουμε
πολιτισμό όταν δεν έχουμε φροντίσει π.x. σε αυτά τα ζωάκια πριν γδαρθούν ζωντανά
να τους γίνετε μια απλή ένεση στην καρδιά που να σταματάει την λειτουργία της.
Έτσι η ζωή τους θα έχει ήδη τελειώσει όταν τα γδέρνουνε και δεν θα νιώθουν τον πόνο.
Δλδ μπορεί να παρθεί ένα τόσο απλό μέτρο για να μην υποφέρουν αυτά τα ζωντανά
και όμως ούτε καν ένας νόμος δεν υπάρχει που να υποχρεώνει αυτούς τους ''γδάρτες''
να μην κάνουν τέτοιες κτηνωδίες, και αυτοί βέβαια από μόνοι τους σιγά μην μπούν
στην διαδικασία και στα έξοδα που χρειάζονται για να γίνει κάποια τέτοια ένεση.
Γιατί βέβαια προτιμούν να μην το κάνουν γιατί πάνω από όλα σκέφτονται την τσεπούλα τους :uhh:
Βέβαια ξέρω είναι γνωστό ότι οι νόμοι μας αφήνουν πολλά ακάλυπτα και ατιμώρητα.
Εδώ ένας ζητιάνος κλέβει μια φρατζόλα ψωμί και πάει 30 χρόνια φυλακή και ένας παιδεραστής
βγαίνει έξω στα 7 χρονάκια λόγο καλής διαγωγής. Και ο άλλος κάνει εμπόριο όπλο
και λαδώνει τα κατάλληλα όμοια του κτήνη και μένει ατιμώρητος :uhh:
Συν ότι πόσα και πόσα αθώα παιδιά από τις τριτοκοσμικές χώρες σφάζονται όπως αυτά
τα αθώα ζωάκια και τα όργανα τους π.x. η καρδιά τους καταλήγουν στο στέρνο κάποιου
πολύ ευκατάστατου κυρίου.
Ένταξη τέλος για μένα στο λεξικό δίπλα στην λέξη ατέλεια πρέπει να υπάρχει ο άνθρωπος.
Ότι πιο στραβό και καταστροφικό έχουμε μια τάση να πηγαίνουμε και να το κάνουμε,
όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να προσπαθήσουμε να διορθωθούμε.
Και εδώ δεν χωράνε δικαιολογίες του τύπου ~ ζώα είναι, είναι κατώτερα μας.
Γιατί αν σκεφτείτε ότι και αυτά τα παιδιά από τις τριτοκοσμικές χώρες από κάποιους
κατώτερα θεωρούνται είναι να τρελαίνεσαι! Οποτε διακρίσεις δεν χωράνε, ζώα και άνθρωποι
σε κανέναν δεν αξίζει να υποφέρει! Κατά την γνώμη μου αν θέλουμε να μας αξίζει να λεγόμαστε
άνθρωποι πρέπει να σταματήσουμε τις κτηνώδεις και τις βαραβαρότητες

rrmr.png

#133 Angel of dream

Angel of dream

Live Your Dreams!!!!

• Members
  • 54 posts

Posted 05 November 2007 - 19:06

Δεν θα εκανα ποτε αυτην την δουλεια που κανουν αυτοι οι βρωμιαριδες!!!Ειναι τοσο μα τοσο ακαρδοι πια?Εχω μια απορια τι τις χρειαζομαστε τις γουνες?(Εννοω πως εχουμε τα μπουφαν).Εαν τους ειχα μπροστα μου θα τους πλακωνα στο ξυλο:madtodeath:!!Μονο και μονο για αυτο που καναν στα καημενα ζωακια!Και σαν να μην εφτανε αυτο το καναν και με ευχαριστηση οι μ......:erk::mad: !Συμφωνω απολυτα με τον Nagi ειναι ΤΟΥΒΛΑ-ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ-ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ και πολλα:mad:!

#134 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 18 April 2008 - 13:54

Να και κατι που μου εστειλαν σημερα στο e-mail:

Tο 2007 ,ο Guillermo Vargas Habacuc, ένας ξεφτιλισμένος 'καλλιτέχνης' , πήρε ένα αδέσποτο σκυλί, το έδεσε με ένα κοντό σχοινί στον τοίχο μιας Γκαλερύ 'τέχνης' και το άφησε να πεθάνει αργά απο την πείνα και τη δίψα. Για αρκετές μέρες, ο δημιουργός αυτής της απίστευτης βαρβαρότητας και οι επισκέπτες αυτής της Γκαλερύ 'τέχνης' στάθηκαν απαθείς θεατές της αγωνίας του δύστυχου ζώου,μέχρι που τελικά πέθανε από την εξάντληση αφού πρώτα βίωσε μια επίπονη, παράλογη και αδιανόητη δοκιμασία.

Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ???Δεν είναι μόνο αυτό: η αξιότιμη Biennale κεντρικής αμερικής πήρε την αισχρή απόφαση , οτι η κτηνωδία που έκανε αυτό το υποκείμενο πρόκειτε για τέχνη , και κάλεσε τον Guillermo Vargas Habacuc να επαναλάβει την κτηνωδία του επισήμως στην Biennale του 2008.

ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ!!!

Υπογράψτε εδω: Boicot a la presencia de Guillermo Habacuc Vargas en la Bienal Centroamericana Honduras 2008 Petition, δε χρειάζετε να πληρώσετε, ούτε να υπογράψετε, αξίζει τον κόπο, να απαιτήσουμε το υποκείμενο αυτό να μην χρίζει καμίας εκτίμισης ούτε να αποκαλείται καλλιτέχνης για τη βάναυση πράξη του, και για την ευχαρίστισή και την απάθειά του με τον πόνο του άλλου..

Είναι πολύ εύκολο, δεαρκέι μόνο 10 δευτερόλεπτα και είναι αξιόπιστο!

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΑΣ.

ΥΓ: Αν γράψετε το όνομα αυτού του ελεινου στη μηχανη αναζήτησης Google θα δείτε τις φωτογραφίες του δύστυχου ζώου , και σελίδες web για να δείτε οτι πρόκειται για αληθινο περιστατικό.

/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#135 mAs_81

mAs_81

Anta baka?

• Members
  • 150 posts

Posted 18 April 2008 - 15:27

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!!Αυτο δηλ πως ειναι δυνατον να θεωρειται τεχνη!!!!
Αν κ σπανια ευχομαι το κακο του αλλου,ευχομαι να τον πιασει καποιος κ να του κανει το ιδιο του παλιοπ**στα!!!!!
Οτι προβλημα κ να δημιουργουν τα αδεσποτα δεν ειναι λυση η φολα...Μπορουν πολυ απλα οι δημοι να πιανουν τα αδεσποτα κ να τα στειρωνουν αντι να τα θανατωνουν..Ασε που μπορουν κ αφου τα πιασουν να τα βαλουνε για υιοθεσια..Σιγουρα καποιος θα τα παρει δεν ειναι αναγκαιο να καταληγουμε παντα σε ακραιες λυσεις..Αλλα πως να το κανουμε ο ανθρωπος ειναι το πιο μισητο ζωο απο ολα που δεν χανει την ευκαιρια να επειδειξει την κτηνωδια του σε οτιδηποτε θεωρει κατωτερο απο τον ιδιο..Κ δυστυχως αυτο δεν ισχυει μονο για τα ζωα...
Posted Image