Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τι φταίνε τα ζώα ωρέ?....

• Please log in to reply
314 replies to this topic

#106 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 26 October 2007 - 15:06

Κύπριος φοιτητής στην Χίο δεν είναι ? Απο ότι λέει στο ρεπορτάζ; Ήταν που ήταν τώρα είδα και αυτό.
Σε ένα mail που πήρα σήμερα δεν έλεγε το όνομα του, άν είναι το ίδιο τότε θα το κάνω πρωόθηση με το σωστό όνομα.
Και το youtube είχε ακόμα αυτό :

Δεν ειδα το βιντεο, γιατι δεν αντεχω να το δω...οποτε εκτος απο το ονομα, δεν ξερω αλλα στοιχεια, καπου ακουσα οτι μενει στο θησειο...μπορει απλα να παρακουσα και να μου ειπαν στη χιο...(μεσω κινητου θησειο-στη χιο..μπλεκονται ευκολα..)
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#107 Nagi_Souichiro

Nagi_Souichiro

Chillout Your Spirit

• Members
  • 122 posts

Posted 26 October 2007 - 15:52

Η αδερφη μου μου εστειλε με mail, ενα βιντεο που πραγματικα δεν ειχα το κουραγιο να κατσω να δω. Ενας φοιτητης, ονοματι Παναγιωτης Κυριακου προσελκυε με φαγητο τα αδεσποτα σκυλια της γειτονιας του, και μετα τα περιελουζε με καυτο λαδι.Το παρακατω βιντεο, οποιος δεν εχει το κουραγιο μην το δει, αλλα πρεπει να τον κανουμε ρεζιλι των σκυλιων, εστω και αδεσποτων, γιατι πραγματικα, δεν εχω δει τιποτα πιο κτηνωδες...

http://www.youtube.com/watch?v=8_avyVTv-Cw

Νομιζω οτι μενει στο Θησειο...το σαββατο που θα παμε, να τον βρουμε, και να τον περιλουσουμε με καυτο λαδι...να δουμε...

Μόλις είδα το Video..Πραγματικά έχω τετοια νεύρα..Δεν μπορώ να μιλίσω,αν δεν είμουν αυτός που είμαι και με τις Ιδεολογίες που έχω..
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα του ΕΥΧΩΜΟΥΝ να ΠΕΘΑΝΕΙ με τον χειρότερο τρόπο αλλα΄δεν το Εύχωμαι γιατί ξέρω ότι ο ΘΕΟΣ θα τον κρίνει και αυτόν..
Αυτό που εύχωμαι πραγματικά (και ντρέπομαι Μπρός στον ΘΕΟ) είναι να πάθει κάτι τόσο μεγάλο..Πραγματικά εγώ η μόνη τιμωρία που θα του έδεινα εκείνη τη στιγμή..

ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΨΩ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΝ ΜΠ*****ΔΟ Γ*** ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟ ΤΟΥ..

Χαίρεται κιόλλας για το Γ***κατόρθωμά του ο ΠΑΛΙΟΜ***ΚΑΣ..που να τον χτυπήσει Αμάξι και να τον αφίσει ανάπηρο..θέλω να βρίσω τόσο άσχημα που δεν υπάρχουν λέξεις να εκφράσω αυτό που πραγματικά θέλω..

Μακάρι να μας φωτίσει ο ΘΕΟΣ να μην ξαναδούμε τέτοιο σκηνικό...

Πίσω απο τα πιο όμορφα όνειρα σου κρύβεται ο χειρότερος σου εφιάλτης....
Aπλά ζήσε τα όνειρα και περίμενε τον Εφιάλτη...
Posted Imagehttp://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=21661
http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=26806
http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=34457

#108 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 26 October 2007 - 16:19

Nagi_Souichiro, μήπως είσαι κομματάκι υπερβολικός;

Καταρχήν, το να βάζεις αστεράκια στις βρισιές σου δεν βοηθάει και πολύ, όταν σχεδόν κάθε post σου σ' αυτό το thread περιέχει βρισιές με αστεράκια. Κοινώς, το έχεις παρακάνει.

Πάμε όμως σ' αυτό που με ενοχλεί περισσότερο: οι απειλές και οι κατάρες. Πόσο πρέπον το θεωρείς να εύχεσαι σε κάποιον να μείνει ανάπηρος ή να καεί ζωντανός; Για μένα είναι απαράδεκτα αυτά τα συναισθήματα. Κάποιος Γκάντι είχε πει: "Το 'οφθαλμός αντί οφθαλμού' θα μας τυφλώσει όλους."

"Chillout your spirit" γράφει κάτω από το username σου, αλλά δεν το βλέπω να ισχύει για σένα. Σε παρακαλώ να ηρεμήσεις και να δεις το ζήτημα πιο ψύχραιμα.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#109 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 posts

Posted 26 October 2007 - 16:34

Ναι ρε Nagi, ο θεός σου θα τα φτιάξει όλα μην ανησυχείς ^-^
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#110 Nagi_Souichiro

Nagi_Souichiro

Chillout Your Spirit

• Members
  • 122 posts

Posted 26 October 2007 - 16:35

Nagi_Souichiro, μήπως είσαι κομματάκι υπερβολικός;

Καταρχήν, το να βάζεις αστεράκια στις βρισιές σου δεν βοηθάει και πολύ, όταν σχεδόν κάθε post σου σ' αυτό το thread περιέχει βρισιές με αστεράκια. Κοινώς, το έχεις παρακάνει.

Πάμε όμως σ' αυτό που με ενοχλεί περισσότερο: οι απειλές και οι κατάρες. Πόσο πρέπον το θεωρείς να εύχεσαι σε κάποιον να μείνει ανάπηρος ή να καεί ζωντανός; Για μένα είναι απαράδεκτα αυτά τα συναισθήματα. Κάποιος Γκάντι είχε πει: "'Οφθαλμός αντί οφθαλμού και θα τυφλωθούμε όλοι."

"Chillout your spirit" γράφει κάτω από το username σου, αλλά δεν το βλέπω να ισχύει για σένα.

Oταν βλέπεις τέτοιους ΟΧΙ απλά υπανθρώπους..(ΤΕΡΑΤΑ λέγοντε αυτοί)πόσο χαλαρός,πόσο ήρεμος μπορεί να είσαι..?ακόμα καο ο πιο ήρεμος δεν θα άντεχε να βλέπει τέτοιες σκηνές..θα το άνοιγε,και οι κατάρες στις οποίες αναφαίρεσαι..δεν είναι τπτ άλλο απ'αυτό που του αξίζει..αν και ΔΕΝ θέλω να πεθάνει ο συγκεκριμένος τύπος (κανένας δεν θέλω) γιατί πιστεύω οτι κανείς δεν αξίζει να πεθάνει ότι κι αν έχει κάνει..γιατί όλοι ξέρουμε πωσ όλα στο ΤΕΛΟΣ θα κρυθούν..Και δεν το θεωρώ πρέπον,αλλά πάνω στα νεύρα δεν μπορώ να εκφράσω τα συνεσθήματα μου(και ακόμα είμαι ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΟΣ)..και ο Γκάντι που λές,αν έβλεπε αυτά τα ΧΑΛΙΑ,ακόμα κι αυτός δεν θα είχε τι να πεί..

Αν απο την άλλη δεν βρίσεις,πως θα εκφράσεις την ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ?με το να μη μιλάς..ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ..με το να κάνεις τον αδιάφορο..ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ..με το να μιλάς λες και όλα είναι ρόδινα γύρω σου..ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ..
Γιαυτό βρίζω..

Και παρατήρησε τί λέει η υπογραφή μου:

(ΠΑΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ..ΤΩΡΑ ΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ)(γιατί περί εφιάλτη πρόκειτε αυτή η κατάσταση)<οτιδείποτε>

Και όπως λέει και ένα κομμάτι που αναφέρεται στην Χώρα μας..για όλα αυτα που συμβένουν γύρω μας..: "Αν τα ήξερε ο Σωκράτης τότε θα είχε αλλάξει Χώρα"...

ο θεός σου

Τώρα αυτό τί είναι πάλι..?

#111 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 26 October 2007 - 19:46

Για να τελειώνει η υπόθεση. Απόσπασμα από τους κανόνες -οι οποίοι έχουν έναν λόγο ύπαρξης, δεν υπάρχουν για φιγούρα -.

:arrow: Απαγορεύεται η αποστολή μηνυμάτων που περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο. Κάθε γνώμη -όσο ακραία και αν είναι- έχει δικαίωμα να ακουστεί, μπορεί όμως να εκφραστεί με πολλούς αποδεκτούς τρόπους και σίγουρα όχι μόνο με χρήση προσβλητικών λέξεων ή φράσεων.

Το ότι έγινε report το από πάνω ποστ από κάποιο μέλος, σημαίνει πως όντως ενοχλεί. Για αυτό ας συνεχιστεί η συζήτηση σε ήπιους τόνους (όσο ήπια μπορεί να εκφραστεί κάποιος μπροστά σε τέτοια θεάματα)

Και εγώ είμαι νευριασμένος και αγανακτισμένος με αυτά που βλέπω, αλλά δεν κάθομαι να πετάω βρισιές και κατάρες.

Edit

και ο Γκάντι που λές,αν έβλεπε αυτά τα ΧΑΛΙΑ,ακόμα κι αυτός δεν θα είχε τι να πεί..

O Gandhi είχε δει ΠΟΛΥ χειρότερα πράγματα από τα παραπάνω

E5VV38U.jpg

#112 Nagi_Souichiro

Nagi_Souichiro

Chillout Your Spirit

• Members
  • 122 posts

Posted 26 October 2007 - 20:37

Το ότι έγινε report το από πάνω ποστ από κάποιο μέλος, σημαίνει πως όντως ενοχλεί. Για αυτό ας συνεχιστεί η συζήτηση σε ήπιους τόνους (όσο ήπια μπορεί να εκφραστεί κάποιος μπροστά σε τέτοια θεάματα)

Λοιπόν (απο τις λίγες φορές) θα ζητήσω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συγνώμη,ήταν πάνω στα νεύρα μου τα πιο πολλά..δεν άντεξα άλλο,τώρα κατάλαβα γιατί ο/η (δεν ξέρω κιόλλας) Matsu δεν είχε το κουράγιο να το δεί..

Και για να τελειώνουμε εδώ γιατί ξέρω ότι έγινε κουραστικό..και πάλι συγνώμη για ότι είπα λοιπόν..ΟΠΟΙΟΣ θέλει να μιλίσουμε για αυτό..το e-mail μου μπορεί να το βρεί..

(αν και βρίκα λίγο υπερβοληκή όλη αυτή τη βαβούρα τη σημερηνή,δεν μπορ'ώ να πώ κάτι γιατί είναι κανόνες του Forum και το σέβομαι..)

<Παρακαλώ αν νομίζετε οτι θα έπρεπε (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ) έχετε το δικαίομα να με κάνετεBANN>...

(Το θέμα έλειξε...)

SOZ...

#113 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 26 October 2007 - 21:33

Nagi_Souichiro, μην ανησυχείς... μια μικρή επίπληξη ήταν το warn (λήγει και σε έναν μήνα)... αν διορθώσεις το πρόβλημα της έκφρασης είσαι OK για μένα. ;)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#114 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 27 October 2007 - 00:19

Η αδερφη μου μου εστειλε με mail, ενα βιντεο που πραγματικα δεν ειχα το κουραγιο να κατσω να δω. Ενας φοιτητης, ονοματι Παναγιωτης Κυριακου προσελκυε με φαγητο τα αδεσποτα σκυλια της γειτονιας του, και μετα τα περιελουζε με καυτο λαδι.Το παρακατω βιντεο, οποιος δεν εχει το κουραγιο μην το δει, αλλα πρεπει να τον κανουμε ρεζιλι των σκυλιων, εστω και αδεσποτων, γιατι πραγματικα, δεν εχω δει τιποτα πιο κτηνωδες...

http://www.youtube.com/watch?v=8_avyVTv-Cw

δυστυχώς είχα την ατυχία να το δω το συγκεκριμένο video μια και μου
το στείλανε σε mail και δεν προειδοποιούσαν για το περιεχόμενο του :uhh:
Για το συγκεκριμένο τύπο έχω να πω ότι είναι απλά άθλιος και σίγουρα πρέπει να τιμωρηθεί!
Το παιδί έχει σίγουρα μεγάλο πρόβλημα, δηλαδή τώρα βασανίζει το αθώο το σκυλάκι
στο μέλλον τι θα κάνει?! θα βασανίσει και κάνα αθώο παιδάκι?!
Πάντως αν προσέξετε οι περισσότεροι εγκληματίες,δολοφόνοι και τα σχετικά εκεί έξω
από τo να βασανίζουν και να σκοτώνουν ζώα ξεκίνησαν...
Τέλος για μένα ο συγκεκριμένος φοιτητής πρέπει να τιμωρηθεί!
Η πράξη του ήταν τελείως απάνθρωπη. Ο έρμος ο σκύλος δεν του έκανε τίποτα απόλυτος!
Κάτι τέτοιοι εκεί έξω με κάνουν να νιώθω ντροπή που ανήκω στο ανθρώπινο είδος :emptyonexg1:

rrmr.png

#115 JigokuNeko

JigokuNeko

Anime Amateur

• Members
  • 115 posts

Posted 27 October 2007 - 09:24

αν και εχω παρει το ε-μελι δεν εχω δει το βιντεο της ντροπης και δεν προκειται να το δω γιατι θα συγχυστω και θα τα παρω.

οτι πιο απαισιο να κακοποιει κανεις αβοηθητα πλασματα αλλα το χειροτερο ειναι οτι δεν ειναι το μονο περιστατικο. σε πολλα μερη της ελλαδας--και οχι μονο--αυτο ειναι *σπορ* για κομπλεξικους που βαριουνται τη ζωη τους και δεν εχουν τι να κανουν, οπως ειχα διαβασει σε καποιο αρθρο εφημεριδας πιο παλια. λαδια, πετρες, αγκιστρια, φολες, δυναμιτακια, you name it.

επισης, για να μην κατηγορουμε μονο το ελλαδισταν, πριν μερικους μηνες ειχε γινει σαλος στην ουγγαρια νομιζω γιατι ενας *καλλιτεχνης* ειχε γυρισει μια ταινια οπου επνιγε ενα γατακι. eleos! αν ειναι τεχνη ο θανατος θα του συστηνα να παει να αυτοκτονησει να μας δωσει και ενα αριστουργημα.

ειναι δυνατον να εχουμε φτασει σε τετοιο απωγειο μιζεριας και βαναυσοτητας, μεσαιωνικοτητας και κακιας τη σημερινη εποχη? ποια προοδος του ανθρωπινου ειδους και πρασινα αλογα, εδω δεν μπορουμε να σεβαστουμε την ιδια τη ζωη. χειροτεροι και απο νεαντερταλ ειμαστε ωρες-ωρες.

#116 Nagi_Souichiro

Nagi_Souichiro

Chillout Your Spirit

• Members
  • 122 posts

Posted 27 October 2007 - 09:41

χειροτεροι και απο νεαντερταλ ειμαστε ωρες-ωρες.

Τουλάχιστον αυτοί σκότωναν για να ζήσουν..υπήρχε κάποιος λόγος..
τώρα ο μόνος λόγος είναι για να περάσει κάποιος ελεινός τύπος καλά την ώρα του...

#117 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 27 October 2007 - 10:55

ρε παιδια που ειναι τα λινκς για αυτα τα βιντεο? δεν εχω καταλαβει τι πεζει... και βαριεμαι να διαβαζω τωρα...

#118 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1,251 posts

Posted 27 October 2007 - 11:47

Τουλάχιστον αυτοί σκότωναν για να ζήσουν..υπήρχε κάποιος λόγος..
τώρα ο μόνος λόγος είναι για να περάσει κάποιος ελεινός τύπος καλά την ώρα του...

Μπά δέ περνάς πραγματικά ευχάριστα όταν κάνεις πράξη τις σαδιστικές σου διαθέσεις πάνω σε ένα αθώο σκυλάκι. Είναι απλώς αλλος ένας εύκολος τρόπος να εκφράσεις τον αρωστημένο και καταστροφικο σου χαρακτήρα.

--------------------------------------------

Εγώ απο την αλλη φρίκαρα ακόμη περισσοτερο οταν είδα στο youtube οτι ο καθένας που σχολιάζει δε χάνει την ευκαιρία να δώσει το όνομα διεύθυνση ακόμη και το τηλέφωνο του βασανιστή. (Γιατι φυσικά δε φτάνει ένας καταδότης, πρέπει όλοι έμεις οι αγνοί και καθαροί άνθρωποι να έχουμε την ευκαιρία να ξεμπροστιάσουμε το κτήνος)
Επίσεις διαβάζω ότι θα γίνει λέει ψήφησμα με σκοπό να διόξουν τον τυπά μία και καλή απο το πανεπιστήμιο αιγαίου (Το οποιό φυσικά έχει χάσει κάθε ελπίδα να τελειώσει μετα απο τέτιο στιγματισμό).

"Πρεπει να περιθοριοποιηθεί και να τιμοριθεί έτσι όπως πρέπει" λεεί η αλλη στο βίντεο.
"Θα σε γαμίσουμε πούστη" ,"η επόμενη είδηση θα είναι δολοφονία" "έχεις ντροπιασει ολόκληρη την Κύπρο" , "πεθανε ξεφτιλισμένε", "Ψόφα σκατίαρη" ,"Βαλε το τηγάνι στο κόλο σου" είναι μερικά μόνο απο τα σχόλια
Και φύσικα μέσα σε όλα αυτά πάντα να ξεκαθαρίζουμε οτι ο ξεδιάντροπος βασανιστης δέν έχει σχέση με εμάς γιατι είναι κύπριος και όχι έλληνας. Όπότε έμέις οι έλληνες δε φταίμε

Αλλα βέβαια...λίντσάρωντας στιγματίζοντας δια βίου τον βρομερό βασανιστή
είναι μια πρώτης τάξεως ευκερέια να δέιξουμε (σε ποιόν άραγε?) πόσο
πραγματικά καλοί και αγνοι υπερασπιστές των αδυνάτων έιμαστε:despair:

ΥΣ:
Τυχερός είναι πάντως που μένει στο λονδίνο ο τυπάς και τα κοράκια δεν κατάφεραν του καταστρέψουν τελείως τη ζώη.
Οχί οφθαλμός αντι οφθαλμού γιατι θα βγάλουμε όλοι τα μάτια μας.
Μόνο οταν ο αλλος πέσει κάτω και είμαστε ασφαλείς να τον πατήσουμε για να φανούμε εμείς λίγο ποιο ψηλοι:sigh2:
Posted Image

#119 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 27 October 2007 - 14:25

Λοιπον τωρα εκατσα και ειδα τι πεζει και το γιατι εγινα φασαρια με το παιδι που εβρηζε χθες.

Απο τη δικη μου μερια βεβαια τετοιοι ανθρωποι ειναι για τα σιδερα, ωστοσο τα αδεσποτα ειναι ενα αλλο καπελο, γιατι τα μικρα χαρητωμενα σκυλακια μεγαλωνουν δημιουργουν συμμοριες στο δρομους και γινονται επικυνδυνα, βεβαια δεν ειναι λυση να τα σκοτωσουμε, καλο θα ηταν να εμπδισουμε την εξαπλωση τους μεσω στηρωσεων πχ, αλλα θελουμε και ενα κρατος για να μπει στο κοπο και δυστηχως δεν διαθετουμε...

Youtube Video

#120 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 27 October 2007 - 15:24

Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε τόση φασαρία για το θέμα... Δηλαδή εντάξει το θεωρώ υπερβολή κάποιος να έχει τόσο μίσος και να του καίγεται τόσο, επειδή ένας πήγε και βασάνισε ένα σκυλί. Δηλαδή το ότι σε καθημερινή βάση βασανίζονται άνθρωποι και τρωγόμαστε μεταξύ μας είναι λιγότερο σημαντικό από το ότι κάποιος βασάνισε ένα σκυλί;

Εντάξει ίσως εμένα να μην με πειράζει τόσο γιατί δεν είμαι φιλόζωος, ενώ άλλους του πειράζει γιατί έχουν δεθεί συναισθηματικά με τα ζωντανά, αλλά και πάλι μου φαίνεται υπερβολή...

Ακούω πολλούς να λένε ότι τα ζώα είναι ανώτερα από τους ανθρώπους γιατί δεν είναι πονηρά και δεν σκοτώνουν το ένα το άλλο(πράγμα που δεν ισχύει κιόλας). Εγώ όμως θα έλεγα ότι απλά λειτουργούν περισσότερο με το ένστικτο... Δεν έχουν ηθική με την έννοια που την έχουμε εμείς, για αυτό το να λέμε ότι τα ζώα είναι καλά, ή ότι αυτά τα ζώα είναι κακά, δεν έχουν και πολύ νόημα. Απλά τα ζώα που μας φαίνονται επικίνδυνα (βλέπε φίδια κλπ) τα λέμε κακά.

Όπως είπε και ο Kienzan μόνο επίδειξη φανατισμού καταδεικνύουν συμπεριφορές του style αυτός δεν είναι άνθρωπος είναι τέρας και πρέπει να πεθάνει.
phmava.php