Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τι φταίνε τα ζώα ωρέ?....

• Please log in to reply
314 replies to this topic

#76 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2007 - 14:28

[...] 3. Many people in this thread seem to be disgusted by dog/cat/bird deaths....
Why? Is it because they are cute? Personally i cant remember how many times i have PAID to eat pork,chiken or cow meat(but chickens arent cute).....

[...]

"TIMMY STOP TEASING THE POOR CAT, GO WASH YOUR HANDS AND COME FOR DINNER, WERE HAVING CHICKEN!!!!"

Elegantly put, but wrong.

I won't turn into a vegetarian out of mercy for some animals, and I feel no regret about it. Whether vegetarians like it or not, humans have always been omnivores, so we are more or less destined to eat meat.

Quiz: Find B12 vitamin in ANY herbal product... if you can. (I should stress here that B12 is necessary for a healthy nervous system.)

Fair enough, the distinction between "animals we eat" and "animals we keep for company" sounds hypocritic, but we have to make amends with it.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#77 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2007 - 14:48

εγώ δεν γίνομαι χορτοφάγος για κανένα λόγο,
και μιλάμε γι αυτά τα ζώα επειδή αυτά ειναι πιο κοντινά στον κύκλο μας.
όπως και να το κάνουμε δεν είδα ποτέ κανέναν να πειράζει αδέσποτη αγελάδα.
in fact δεν έχω δει ποτέ αγελάδα.

#78 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2007 - 14:54

Λατρευω τα ζωα γιατι ειναι οτι πιο νοστιμο σε επιπεδο φαγητου.

Αυτα που δεν μπορω να φαω τα χωρηζω σε δυο κατηγοριες.

Α) Τα ομορφα που στολιζουν την φυση

Β) Τα σπαστικα, οπως οι κατσαριδες και τα ποντικια που σου κανουν τη ζωη δυσκολη.

Τελος

Οσον αφορα τις φολες ειμουν εντελως κατα μεχρι μια νυχτα που μου επιτεθηκαν οργανωμενα περιπου 20 σκυλια και γλιτωσα απο θαυμα, ειναι λογικο οτι η θεση αυτων των ζωων δεν ειναι στους δρομους και γι αυτο η κυβερνηση πρεπει να κανει κατι, αλλα δεν το βλεπω...

#79 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2007 - 14:55

Έχω δεί και αγελάδες και βατραχάκια και γαϊδαράκους και άλλα πολλά ζώα. Η ιταλοί παππούδες είχαν σπίτι σε μία κωμόπολη στην Ιταλία κοντά στον ποταμό Πάδο, και λίγο πιο πέρα είχε φάρμα με αγελάδες. Πρέπει να πώ ότι η μυρωδιά από αγελάδες δεν είναι και ότι καλύτερο.

Όσο για τα βατραχάκια, είναι πολύ μικρά! Δεν περίμενα να είναι τόσο μικρά όταν τα πρωτοείδα (εντάξει ήμουν και 7-8 χρονών!!!!).

#80 lawliet

lawliet

ending...

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2007 - 15:04

Elegantly put, but wrong.

Really??

I won't turn into a vegetarian out of mercy for some animals, and I feel no regret about it. Whether vegetarians like it or not, humans have always been omnivores, so we are more or less destined to eat meat.

Quiz: Find B12 vitamin in ANY herbal product... if you can. (I should stress here that B12 is necessary for a healthy nervous system.)

Maybe we should change the name of this thread to "Τι φταίνε τα καιμένα τα όμορφα ζωάκια που δεν τρώγονται ωρέ?..."
My point was that (to me) claiming to love animals while owning a pet or eating steak every now and then does not make sense ...furthermore concerning your quiz...i do not know of any herbal product however milk products(cheese) do indeed provide vitamin b12 and do not require the slaughter of the animal.....

BTW just in case you didnt notice from my previous post

Personally i cant remember how many times i have PAID to eat pork,chiken or cow meat

.... im not a vegetarian lol im a regular at KFC....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#81 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2007 - 15:18

lawliet, I did notice that you're not a vegetarian. :P The reason I wrote this is because this is EXACTLY the rhetoric vegetarians use to induce sorrow and regret to the rest of the world. It doesn't really matter that you're not a vegetarian; you just happened to mention the discrepancy in the line we draw between animals, and I felt I had to defy that.

And a well done pork steak beats everything. ;)

Λατρευω τα ζωα γιατι ειναι οτι πιο νοστιμο σε επιπεδο φαγητου.

Άλλο "λατρεύω τα ζώα" και άλλο "λατρεύω το κρέας". Το κρέας δεν ζει (πια).

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#82 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2007 - 15:27

Άλλο "λατρεύω τα ζώα" και άλλο "λατρεύω το κρέας". Το κρέας δεν ζει (πια).

Αρα αναφερετε μονο στα ζωντανα ζωα.....

spam post

#83 lawliet

lawliet

ending...

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2007 - 15:45

you just happened to mention the discrepancy in the line we draw between animals

If you agree that we draw a line between animals(cute/tasty) why are we arguing?(since this was kind of my point..)

I felt I had to defy that.

Defy what??:hmmm:

And a well done pork steak beats everything.

Nah Tower Zinger FTW with some Deluxe fries and barbeque sauce(OMFG were sooo off topic)......
Δημοσιευμένη  εικόνα

#84 JigokuNeko

JigokuNeko

Anime Amateur

• Members
  • 115 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2007 - 16:58

μπορει ενα double standard να μην ειναι ηθικα σωστο (αν και την τελευταια φορα που κοιταξα ο κοσμος που ζουμε δεν ειναι τελειος) αλλα ειναι λογικο. οταν δεν ειχες καμμια σχεση με το ζωο το οποιο σου φερανε στα fridays δεν λυπασαι οπως δεν λυπασαι και οταν ακους οτι στο ταδε μακρινο μερος πεθαναν τοσοι ανθρωποι (προσοχη--οχι, να τους βλεπεις στην τηλεοραση, να το ακους μονο). μπορει να νιωθεις θλιψη αλλα αυτη ειναι γενικου και φιλοσοφικου τυπου, ποσο αδικη ειναι η ζωη και αλλα τετοια. τωρα, αν το κοτοπουλακι το εχεις στην αυλη σου δε νομιζω να σου κανει καρδια να του στριψεις το λαρυγγι.

επισης, κατα ποσο το ζωο ειναι ευτυχισμενο στο χρυσο κλουβι του ειναι μεγαλη συζητηση, αν και δε νομιζω να υπαρχει μια μοναδικη απαντηση. εξαρταται απο πολλους παραγοντες και απο το ιδιο το ζωο στην τελικη.

δευτερον, η φολα ειναι ενα βαρβαρο και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ πραγμα. οποιος εχει δει αδεσποτο να κλαιει απο τον πονο και να περιμενει να πεθανει οφειλει να συμφωνησει. και πραγματικα, τι στο δι@ολο θεωρουν οτι κατορθωνουν με το να σκοτωσουν ενα ζωο δεν μπορω να καταλαβω, ιδιαιτερα στην πολη.
>>λερωνει? μαλλον μου φαινεται δεν βλεπουν τη χωματερη γυρω τους, απο αποτσιγαρα και τενεκεδακια μεχρι παρατημενα αυτοκινητα εχει ο μπαξες καθε αστικης γειτονιας. αυτα τι ειναι, τεχνη υψηλης αισθητικης?
>>κανει θορυβο? ναι ρε Αινσταιν, τα μηχανακια με τις χαλασμενες εξατμισεις και τα πειραγμενα αυτοκινητα με τη Πεγκυ Ζηνα στο τερμα σου ακουγονται σα χορωδια αγγελων μπροστα στο νιαουρισμα της γατας!!
ε,ρε Ελλαδισταν που το εχουμε.

#85 Nagi_Souichiro

Nagi_Souichiro

Chillout Your Spirit

• Members
  • 122 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2007 - 17:22

οποιος εχει δει αδεσποτο να κλαιει απο τον πονο και να περιμενει να πεθανει οφειλει να συμφωνησει.

Άν έβλεπα και το Ζωντανό να περιμένει τον ......... κλαίγοντας και σπαράζοντας και ήξερα ποιός το έκανε πραγματικά δεν ξέρω τί θα έκανα..το λιγότερο (υπέρλιγότερο) θα τον έκραζα με ότι πιο βαριούς χαρακτιρισμούς μου ερχόταν εκείνη τη στιγμή..(που να βρεθεί ένας άλλος σκύλος με λύσα και να τον ξεσκίσει)

>>λερωνει? μαλλον μου φαινεται δεν βλεπουν τη χωματερη γυρω τους, απο αποτσιγαρα και τενεκεδακια μεχρι παρατημενα αυτοκινητα εχει ο μπαξες καθε αστικης γειτονιας. αυτα τι ειναι, τεχνη υψηλης αισθητικης?

Απάντηση (κάποιου εξυπνάκια): Ναι αλλά εγώ δεν χέζω (συγνώμη για την έκφραση) όπου βρώ..Και δεν είμαι ο μόνος που πετάω

>>κανει θορυβο? ναι ρε Αινσταιν, τα μηχανακια με τις χαλασμενες εξατμισεις και τα πειραγμενα αυτοκινητα με τη Πεγκυ Ζηνα στο τερμα σου ακουγονται σα χορωδια αγγελων μπροστα στο νιαουρισμα της γατας!!
ε,ρε Ελλαδισταν που το εχουμε.

Απάντηση (πάλι κάποιου εξυπνάκια): ΕΕΕ έλα μωρέ όλη μέρα φορτηγά,μηχανάκια,φονές,κακό..εγώ σε πείραξα??(παρόμοια απάντηση)

(Οι κλασικές απαντήσεις για να τη γλειτώσουν οι μπαγλαμάδες)

Συγνώμη και πάλι για τις εκφράσεις αλλά δεν μπορώ να βρώ κάτι πιο Light για να εκφράσω μερικά άτομα...
Πίσω απο τα πιο όμορφα όνειρα σου κρύβεται ο χειρότερος σου εφιάλτης....
Aπλά ζήσε τα όνειρα και περίμενε τον Εφιάλτη...
Δημοσιευμένη  εικόναhttp://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=21661
http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=26806
http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=34457

#86 JigokuNeko

JigokuNeko

Anime Amateur

• Members
  • 115 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2007 - 18:04

Άν έβλεπα και το Ζωντανό να περιμένει τον ......... κλαίγοντας και σπαράζοντας και ήξερα ποιός το έκανε πραγματικά δεν ξέρω τί θα έκανα..

συνηθως αυτοι οι τυποι κανουν οτι κανουν μεσα στα αγρια μεσανυχτα, μη τυχον και τους παρει κανα ματι γιατι αλλιως ξερουν οτι καποιος θα βρεθει να τους ξεσκισει τοσο αγρια που θα δουν τον ουρανο με τ'αστρα.
οτι και να τους κανεις ομως, και στα δικαστηρια να τους τραβας, δεν βαζουν μυαλο. ειναι θεμα παιδειας στην τελικη. αυτος που δε σεβεται ενα ζωντανο αλοιμονο και αν σεβεται τιποτα αλλο.

#87 Deepdive_

Deepdive_

John Rambo Is Dead

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2007 - 18:24

Μισώ τον Τσουκαλά. Απλός , και κατανοητός.. :P

#88 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2007 - 18:33

Τί σχέση έχει ο Τσουκαλάς με ένα topic με θέμα "Τι φταίνε τα ζώα;"; :erk:

(Εκτός του ότι είναι ζώο ο ίδιος. :P)

2112.gif

#89 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2007 - 13:35

Εγω ειμαι γατοφιλος... Δεν βλεπω κανα προβλημα το να εχει κανεις γατα στο σπιτι.. Ειναι ενα ζωο που προσαρμοζεται ευκολα στον κατ οικον περιορισμο, ασε που μπορεις να την αφηνεις αφοβα να κανει καμια βολτα εξω μονη της. Ειναι και καθαρο ζωο.

Τωρα με τα σκυλια εχω προβλημα. Χωρια που οσο και να τα εκπαιδευσεις, θα σου χεσουν το σπιτι. Ειναι απλα θεμα χρονου. Επισης ειναι attention seekers. Θελει να εχεις χρονο να ασχοληθεις μαζι τους και πρεπει να τα βγαζεις εξω συχνα. Δεν ειναι ζωα για σπιτι. Δεν γινεται να εχει ο αλλος σκυλαρο 50 κιλων σε διαμερισματακι 100 τετραγωνικων. Και δεν ειναι δικαιο για το ζωο, αλλα και για τους γειτονες που θα πρεπει να ανεχτουν το ασταματητο γαυγισμα του. Οποτε, δεν ξερω πως θα αντιδρουσα αμα ειχα ενα τετοιο προβλημα στην γειτονια μου. Το να ριχνεις φωλα δεν ειναι σωστο, αλλα επισης δεν ειναι σωστο να επιβαλλεις το κατοικιδιο σου και στους γειτονες. Χρειαζομαστε πιο αυστηρους νομους για τα κατοικιδια στις πολεις.

Τα αδεσποτα ειναι επισης μεγαλο προβλημα στην χωρα μας. Ημουν Αθηνα προχθες και ειδα στο συνταγμα τρεις σκυλαρους να κυνηγανε κατι γιαπωνεζες obasan. Αλλου δεν τα βλεπεις αυτα. Δεν δινουμε καλη εικονα στους επισκεπτες της χωρας μας.

Τωρα, οσο αφορα τους χορτοφαγους... Θα ηθελα να τους ριξω σε αρενα με λιονταρια μονο και μονο για το ειρωνικο της υποθεσης. Δεν ειναι μεγαλο προβλημα στην χωρα μας, αλλα στην Αγγλια εχουν παρει διαστασεις τρομοκρατικης οργανωσης. Αυτο που με ενοχλει σε αυτους ειναι οτι προσπαθουν να επιβαλουν στους αλλους τις αποψεις τους. Ειχα την ατυχια να εχω συγκατοικο στην εστια μια vegan που ειχε την απαιτηση να μην τρωνε οι υπολοιποι κρεας στο διαμερισμα οσο αυτη ηταν μεσα.. Εχουμε το δικαιωμα να τρωμε οτι θελουμε, αρκει να φροντιζουμε να διαφυλατουμε την εξασφαλιση του καθε ειδους με καταλληλα αντιμετρα. Οχι μονο για το καλο του ειδους, αλλα και για να μην λειψει ποτε απο το πιατο μας. Για αυτο μου αρεσει και το σωστο και οργανωμενο κυνηγι γιατι μου δινει την ευκαρια να φαω πιο νοστιμα και υγειηνα κρεατα απο τα κακομοιρα των εκτροφειων που ειναι τιγκα στις ορμονες.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#90 xxnioxx

xxnioxx

Anime Fan

• Members
  • 141 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2007 - 13:59

Εγω ειμαι γατοφιλος... Δεν βλεπω κανα προβλημα το να εχει κανεις γατα στο σπιτι.. Ειναι ενα ζωο που προσαρμοζεται ευκολα στον κατ οικον περιορισμο, ασε που μπορεις να την αφηνεις αφοβα να κανει καμια βολτα εξω μονη της. Ειναι και καθαρο ζωο.

Τωρα με τα σκυλια εχω προβλημα. Χωρια που οσο και να τα εκπαιδευσεις, θα σου χεσουν το σπιτι. Ειναι απλα θεμα χρονου. Επισης ειναι attention seekers. Θελει να εχεις χρονο να ασχοληθεις μαζι τους και πρεπει να τα βγαζεις εξω συχνα. Δεν ειναι ζωα για σπιτι. Δεν γινεται να εχει ο αλλος σκυλαρο 50 κιλων σε διαμερισματακι 100 τετραγωνικων. Και δεν ειναι δικαιο για το ζωο, αλλα και για τους γειτονες που θα πρεπει να ανεχτουν το ασταματητο γαυγισμα του. Οποτε, δεν ξερω πως θα αντιδρουσα αμα ειχα ενα τετοιο προβλημα στην γειτονια μου. Το να ριχνεις φωλα δεν ειναι σωστο, αλλα επισης δεν ειναι σωστο να επιβαλλεις το κατοικιδιο σου και στους γειτονες. Χρειαζομαστε πιο αυστηρους νομους για τα κατοικιδια στις πολεις.

Τα αδεσποτα ειναι επισης μεγαλο προβλημα στην χωρα μας. Ημουν Αθηνα προχθες και ειδα στο συνταγμα τρεις σκυλαρους να κυνηγανε κατι γιαπωνεζες obasan. Αλλου δεν τα βλεπεις αυτα. Δεν δινουμε καλη εικονα στους επισκεπτες της χωρας μας.

Τωρα, οσο αφορα τους χορτοφαγους... Θα ηθελα να τους ριξω σε αρενα με λιονταρια μονο και μονο για το ειρωνικο της υποθεσης. Δεν ειναι μεγαλο προβλημα στην χωρα μας, αλλα στην Αγγλια εχουν παρει διαστασεις τρομοκρατικης οργανωσης. Αυτο που με ενοχλει σε αυτους ειναι οτι προσπαθουν να επιβαλουν στους αλλους τις αποψεις τους. Ειχα την ατυχια να εχω συγκατοικο στην εστια μια vegan που ειχε την απαιτηση να μην τρωνε οι υπολοιποι κρεας στο διαμερισμα οσο αυτη ηταν μεσα.. Εχουμε το δικαιωμα να τρωμε οτι θελουμε, αρκει να φροντιζουμε να διαφυλατουμε την εξασφαλιση του καθε ειδους με καταλληλα αντιμετρα. Οχι μονο για το καλο του ειδους, αλλα και για να μην λειψει ποτε απο το πιατο μας. Για αυτο μου αρεσει και το σωστο και οργανωμενο κυνηγι γιατι μου δινει την ευκαρια να φαω πιο νοστιμα και υγειηνα κρεατα απο τα κακομοιρα των εκτροφειων που ειναι τιγκα στις ορμονες.

Ημαστε λιγα τα αγωρια που μας αρεσουν οι γατες ... κ εμενα μου αρεσου πιο πολη απο τα σκυλια ... για την ακριαβια μου φενοντε πολη sexy ;P δεν ξερω γιατι ... (με την καλη την ενοια δεν ειμαι ανομαλος)

Τωρα για τα αδεσποτα πουλες στην γιτονια μου κανουν αγελες τα σκυλια ... κ κινιγανε γατες κ γαυγιζουν τους ανθρωπους ... δεν εχω ακουση ακομα να εχουν επιτεθη σε κανεναν ...

Τωρα οι χορτοφαγοι που κολανε :S δεν ξερω :P παντος συνφονο με αφτα πουλες μιν τα ξανα γραφω