Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τι φταίνε τα ζώα ωρέ?....

• Please log in to reply
314 replies to this topic

#286 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 11 September 2010 - 14:21

Βλέποντας πάντως πολλά από τα post σε αυτό το thread, χαίρομαι που δεν είμαι φιλόζωος.

this.

qzMHWHd.png

#287 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 September 2010 - 14:35

Βλέποντας πάντως πολλά από τα post σε αυτό το thread, χαίρομαι που δεν είμαι φιλόζωος.

Και εγώ από την άλλη στενοχωριέμαι που είμαι.

Ρε παιδιά λίγο ψυχραιμία και κριτική σκέψη. Δηλαδή σας πειράζει που δεν μπήκε φυλακή η τύπισσα με τα κουταβάκια στην Βοσνία, και τα κτήνη εκείνα που έχουν σκοτώσει ανθρώπους και έχουν καταστρέψει ζωές και δεν εχουν πληρώσει καν το πρόστιμο για την δολοφονία ενός σκυλιού δεν σας πειράζουν.

Χωρίς πλάκα in modern Vosnia puppies>>> you

Eντάξει είπαμε τα αγαπάμε τα ζώα αλλά να μην μας δείχνουν το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Σε λίγο θα ξεσπάσει και διεθνής κατακραυγή γιατί στο Μαλάουι πατήθηκε μία γαζέλα από αυτοκίνητο περαστικού.

Και όχι LethalMike τα σφαγεία τις περισσότερες φορές κάθε άλλο παρά ανώδυνες διαδικασίες για τα ζώα έχουν. Μη σου πω ότι μπροστά τους τα κουταβάκια στο ποτάμι μοιάζουν με πράξη ελέους.

Edited by iristella, 11 September 2010 - 14:43.

#288 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 219 posts

Posted 11 September 2010 - 14:58

Σκεφτείτε, πάντως, και αυτή την ενδιαφέρουσα άποψη του θέματος... :thatsit: Όλοι σκοτώνουμε κάποια ζώα, και μάλιστα αρκετά συχνά και με αρκετά επώδυνους τρόπους...

Spoiler:

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#289 B-Colt

B-Colt

-Barbas-

• Members
  • 17 posts

Posted 11 September 2010 - 16:19

Και εγώ από την άλλη στενοχωριέμαι που είμαι.

Ρε παιδιά λίγο ψυχραιμία και κριτική σκέψη. Δηλαδή σας πειράζει που δεν μπήκε φυλακή η τύπισσα με τα κουταβάκια στην Βοσνία, και τα κτήνη εκείνα που έχουν σκοτώσει ανθρώπους και έχουν καταστρέψει ζωές και δεν εχουν πληρώσει καν το πρόστιμο για την δολοφονία ενός σκυλιού δεν σας πειράζουν.

Χωρίς πλάκα in modern Vosnia puppies>>> you

Eντάξει είπαμε τα αγαπάμε τα ζώα αλλά να μην μας δείχνουν το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Σε λίγο θα ξεσπάσει και διεθνής κατακραυγή γιατί στο Μαλάουι πατήθηκε μία γαζέλα από αυτοκίνητο περαστικού.

Και όχι LethalMike τα σφαγεία τις περισσότερες φορές κάθε άλλο παρά ανώδυνες διαδικασίες για τα ζώα έχουν. Μη σου πω ότι μπροστά τους τα κουταβάκια στο ποτάμι μοιάζουν με πράξη ελέους.

Άλλο να πατάς ένα ζώο με το αυτοκίνητο καταλάθως και άλλο να τα πετάς στο ποτάμι επίτηδες!

#290 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 11 September 2010 - 17:13

Για να μην επαναλαμβάνομαι, μπορείτε να διαβάσετε εδώ μια ευτράπελη άμα τε και τραγελαφική συζήτηση που είχα με μερικούς υπέρ το δέον ζωόφιλους. Τα συμπεράσματα όλα δικά σας.

+1000*10^100000000

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#291 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 11 September 2010 - 19:25

Καλα οντως υπερβαλετε αρκετα. κι εγω εχω σκοτωσει ζωο και επιτηδες και καταλαθος αλλα αυτο δεν σημαινει πως τα μισω.

2bbd14fc.jpg

#292 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 11 September 2010 - 20:04

Σκεφτείτε, πάντως, και αυτή την ενδιαφέρουσα άποψη του θέματος... :thatsit: Όλοι σκοτώνουμε κάποια ζώα, και μάλιστα αρκετά συχνά και με αρκετά επώδυνους τρόπους...

Spoiler:

Ναι, ομως αρκετα απο αυτα σκοτωνουν ανθρωπους, και συγκεκριμενα τα κουνουπια ευθυνονται για τουλαχιστον 10.000 θανατους ανα χρονο. Κι εγω προσωπικα την θελω τη ζωη μου......:beaten:

Οσο για τα αμοιρα τα αρνακια/γουρουνακια/κουνελακια κλπ που τα σφαζουν χωρις να τους βαλουν αναισθητικο εχω δει βιντεο που μου εχουν προκαλεσει εφιαλτες.:OMG3:

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#293 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 219 posts

Posted 11 September 2010 - 20:13

Δεν αντιλέγω. Απλώς αναφέρω πως ώρες ώρες πρέπει να σκοτώνουμε πλάσματα που μας απειλούν έμμεσα και όχι άμεσα. Πέραν, φυσικά, που ακόμα και οι πιο σκληροπυρηνικοί αυτοαποκαλούμενοι φιλόζωοι πολύ συχνά ξεχνούν πως και τα έντομα είναι ζώα. Τέλος, μην ξεχνάμε πως πολλά από αυτά τα πλάσματα τα σκοτώνουμε συχνά με τρόπους που θα μπορούσαν εύκολα να θεωρηθούν απάνθρωποι. Έχεις δει ποτέ μύγα σε μυγοπαγίδα ή κατσαρίδα σε κατσαριδοπαγίδα;

Συγκεκριμένα υπάρχει ένα παλιό παιχνίδι για υπολογιστή που μου αρέσει πολύ, στο οποίο παίρνεις το ρόλο μιας κατσαρίδας, και προσπαθείς να επιβιώσεις μέσα σε ένα σπίτι από τις αμέτρητες απειλές που πρέπει να αντιμετωπίζουν καθημερινά οι κατσαρίδες. Το παιχνίδι λέγεται "Bad Mojo", και προτείνεται κυρίως σε άτομα με γερό στομάχι...

#294 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 11 September 2010 - 20:34

Οσο για τα αμοιρα τα αρνακια/γουρουνακια/κουνελακια κλπ που τα σφαζουν χωρις να τους βαλουν αναισθητικο εχω δει βιντεο που μου εχουν προκαλεσει εφιαλτες.:OMG3:

που να δεις τι θα σου προκαλεσει και το κρεας του ζωου το οποιο πεθανε εχοντας ακομα το αναισθητικο στο αιμα του.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#295 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 219 posts

Posted 11 September 2010 - 20:39

Βασικά ως απόφοιτος μαγειρικής έχω να πω πως το καλύτερο είναι τα ζώα που είναι για φάγωμα να σκοτώνονται ξαφνικά και γρήγορα, επειδή εάν προλάβουν να φοβηθούν εκκρίνονται τοξίνες που κάνουν το κρέας τους από αηδιαστικό έως επικίνδυνο. Και φυσικά καλύτερα να μη μιλάμε καν για αναισθητικά σε τέτοιες περιπτώσεις... :tensai:

#296 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 12 September 2010 - 00:18

Βασικά ως απόφοιτος μαγειρικής έχω να πω πως το καλύτερο είναι τα ζώα που είναι για φάγωμα να σκοτώνονται ξαφνικά και γρήγορα, επειδή εάν προλάβουν να φοβηθούν εκκρίνονται τοξίνες που κάνουν το κρέας τους από αηδιαστικό έως επικίνδυνο. Και φυσικά καλύτερα να μη μιλάμε καν για αναισθητικά σε τέτοιες περιπτώσεις... :tensai:

Απ' ότι ξέρω το μόνο που γίνεται είναι να σκληρύνει το κρέας, τώρα για επικινδυνες τοξίνες που εκκρίνουν δεν γνωρίζω. Αν μπορείς να μας δώσεις κάποιες μελέτες πάνω στο θέμα θα είμουν ευγνώμων.

Δεν είμαι υπέρμαχος της φιλοζωήας αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τα βλέπουμε από την ψυχολογική μεριά που έχει εκείνη τι στιγμή ο άνθρωπος που τα κάνει. Για παράδειγμα, ενώ το ίδιο περιστατικό με τα σκυλάκια δεν είναι κάτι το τρομερό, η ευχαρίστηση της κοπέλας που τα σκοτώνει είναι κάπως ανησυχητική.

#297 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 12 September 2010 - 00:49

[Useless post]

Έχεις δει ποτέ μύγα σε μυγοπαγίδα ή κατσαρίδα σε κατσαριδοπαγίδα;

Οι πραγματικοί άνδρες δεν χρησιμοποιούν ποτέ τέτοιες μεθόδους. Εγώ πάντως δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.
Ένας είναι ο τρόπος για να ξεφορτώνεσαι τα έντομα.
Spoiler:

[/Useless post]

#298 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 219 posts

Posted 12 September 2010 - 00:52

Αυτό μας το είχε πει ο Σεφ στα πρώτα μαθήματα, οπότε ως τώρα δεν σκέφτηκα να το ψάξω ο ίδιος. Πολύ καλή παρατήρηση, ωστόσο, καθώς όλα τα σχετικά άρθρα που βρίσκω είναι από ιστοσελίδες που υποστηρίζουν τη χορτοφαγία, και ως εκ τούτου δεν θεωρούνται αξιόπιστες πηγές. Οπότε ίσως ο Σεφ να υπερέβαλλε κι εγώ να κάθομαι και να λέω αρλούμπες... :sigh2:

@aboumonkey: Αν σου πω οτι το έχω δοκιμάσει, θα με πιστέψεις; Φυσικά πιο πολύ ίδρωσα εγώ παρά οι μύγες, αλλά το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ! :hiding_something:

#299 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 12 September 2010 - 02:59

Ή εναλλακτικά μπορείς απλά να φωνάζεις στον τοίχο που δεν σου έφτιαξε καλό χαλβά
since we are on the pointless side of the florum

Posted Image

#300 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 12 September 2010 - 04:22

Ή εναλλακτικά μπορείς απλά να φωνάζεις στον τοίχο που δεν σου έφτιαξε καλό χαλβά
since we are on the pointless side of the florum

[media]http://www.youtube.com/watch?v=35RE30cZU4k[/media]

ezgif.com-resize.gif