Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Αναπαραγωγή mkv (με H.264 codec)


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 xHatebreedx

xHatebreedx

    Animeρος

  • Retired Staff
  • 394 posts

Posted 13 October 2005 - 12:19

Οδηγος απο τον Left64VegetaΓια να δειτε σωστα οτι επεισοδια εχετε σε μορφη MKV (Matroska), θα χρειαστείτε είτε το VLC Media Player, είτε το Matroska Pack. Θα χρειαστείτε απαραίτητα το Matroska Pack και το FFDShow.(To VLC για αυτά τα επεισόδια δεν είναι απαραίτητο)[/B]VLC Player1. Κατεβάστε το αρχείο εγκατάστασης από εδώ :http://www.videolan.org/mirror.html?mirror=http://downloads.videolan.org/pub/videolan/&file=vlc/0.8.2/win32/vlc-0.8.2-win32.exe2. Εγκαταστήστε το.3. Ανοίξτε το επεισόδιο που θέλετε να δείτε. ( File > Open ή δεξί κλικ στο αρχείο >¶νοιγμα με... > VLC Player )4. Δεξί κλικ μέσα στην εικόνα > Subtitle Track > Track 2 [Greek] . Εναλλακτικά, μενού Video > Subtitles Track > Track 2 [Greek]Matroska packΕγκαθιστώντας το Matroska Pack θα μπορείτε να δείτε τα επεισόδια MKV σε σχεδόν όλους τους Players, ακόμα και στο Media Player.1. Κατεβάστε το αρχείο εγκατάστασης από εδώ :http://packs.matroska.org/1.1.1/Matroska_Pack_Full.exe2. Εγκαταστήστε το.3. Ανοίξτε το επεισόδιο που θέλετε να δείτε, π.χ. με Media Player.4. Δίπλα στην ώρα (System Tray) θα εμφανιστούν 2 έως 4 νέα εικονίδια. (DirectShow, Haali Media Splitter και ίσως και DirectVobSub). Κάντε δεξί κλικ σε κάποιο από αυτά (Haali Media Splitter αν ξέρετε ποιο είναι) και επιλέξτε " S: [Greek] "Posted Image FFDSHOWΘα χρειαστείτε το τελευταίο ffdshow (FFDShow MPEG-4 Video Decoder 2005-09-30). Θα το βρείτε εδώ:http://www.free-codecs.com/download/FFDShow.htmΣτην εγκατάσταση, επιλέξτε ως φάκελο εγκατάστασης τον \Program Files\Matroska Pack\ffdshow\Για μεγαλύτερη συμβατότητα, στην εγκατάσταση, επιλέξτε VFW Interface.Posted Image Και μετά την εγκατάσταση, πηγαίνετε Έναρξη> Προγράμματα> ffdshow> VFW Codec configuration και επιλέξτε Η.264 > libavcodec στην καρτέλα Decoder.Posted Image

#2 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 04 April 2006 - 20:22

Combind Community Codec Pack

¶λλο ένα Codec Pack που μπορεί να βοηθήσει σε οποιονδήποτε τύπο βίντεο(avi,ogm,mkv) και είναι σχεδιασμένο αποκλειστικά για αναπαραγωγή ¶νιμε. Το χρησιμοποιεί η KickAssAnime που όλα της τα Projects είναι σε mkv. Θα το βρείτε ΕΔΩ :wink:

E5VV38U.jpg


#3 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 16 May 2006 - 21:44

αν έχετε υπολογιστή με χαμηλή επεξεργαστική ισχύ για H264, ιδίως αν το αρχείο έχει 2 γλώσσες, η καλύτερη λύση είναι ο Mplayer. Επειδή είναι κυρίως για Linux η μεταφορά του στα Windows το κάνει δύσχρηστο για άπειρους χρήστες και χρειάζεται frontend. Το καλύτερο που μπόρεσα να βρώ είναι εδώ

http://mpf.dzm.hu

περιέχει όλους τους απαραίτητους οδηγούς βίντεο χωρίς να χρειάζεται το ffdshow και χρησιμοποιεί τους λιγότερους πόρους.