Κι εγώ στα τυφλά πήγαινα μετά από την πρώτη φορά που το δοκίμασα.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Pokemon Place
Posted 27 March 2011 - 12:28
Posted 27 March 2011 - 12:39
Και τελικά πιο πολύ μου αρέσει το Reshiram. Το Zekrom παραέχει ugly φάτσα.

*waving intensifies*
Posted 27 March 2011 - 14:53
Α να μου χαθεις, πως τολμας να μιλας ετσι για τον κουκλο μου?! Φτου σου! *inserts χλεπα*Και τελικά πιο πολύ μου αρέσει το Reshiram. Το Zekrom παραέχει ugly φάτσα.
To zekrom εχει ελεγχο τον ορμων του (σε αντιθεση με μερικους μερικους) και ξεχιλιζει απο coolness!!!!
Παρτε τωρα extra, ενα kawaii fanart να συνεχισει ο fanboy/girlισμος στο thread
Και σχετικα με το wi-fi, αν γνωριζει κανεις διοτι το εχω κι εγω απορια: θελει καποιο καλωδιο μηπως? Ή αμα βαλεις το ρουτερακι στο ασυρματο το πιανει κατευθειαν?

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 27 March 2011 - 15:14
Παιδιά, πανεύκολο είναι να ρυθμίσεις το ασύρματο. Πρώτα πας στις ρυθμίσεις του DS, εκεί που λέει Internet > Connection Settings και κάντε αναζήτηση δικτύου. In game χρειάζεστε το pal pad. Στο -1 κάθε Pokemon Centre.
Posted 27 March 2011 - 15:52
οταν παιρνεις lvl τα stats που παιρνεις εχουν σχεση με το τι εκανες πριν παρεις το lvl πχ αμα εκανες συνεχεια επειθεσεις και δεν επερνες καθολου damage απο τους αλλους τοτε θα παρεις περισσοτερο attack και λιγοτερο defence?ή ειναι προκαθορισμενο;;;
BTY παιζω ακομα FireRed και λιγο Emerald οποτε ρωταω για αυτες.
Επεισης στις κασετες για DS εκτος απο Diamond and Pearl μπορους να μεταφερεις ποκεμον απο τις κασετες για GBA η τσαμπα προσπαθω τοσες ωρες να ανεβασω lvls τα ποκεμον μου?
Ευχαριστω
Edited by johntheo95, 27 March 2011 - 15:58.
Posted 27 March 2011 - 16:03
Τα λεγόμενα IVs.
Υπάρχει βέβαια ένα προκαθορισμένο ελάχιστο stat gain σε κάθε λέβελ, από 'κει και πέρα όλα εξαρτώνται από τα IVs.
/says the guy who knows this stuff but never bothered to IV train.
Posted 27 March 2011 - 16:16
Άχου το, τι ωραία κόκκινα ματάκια
Παιδιά, πανεύκολο είναι να ρυθμίσεις το ασύρματο. Πρώτα πας στις ρυθμίσεις του DS, εκεί που λέει Internet > Connection Settings και κάντε αναζήτηση δικτύου. In game χρειάζεστε το pal pad. Στο -1 κάθε Pokemon Centre.
Eιναι εφικτο αυτο σε Emulator;
It says DS! >.>
Posted 27 March 2011 - 17:16
Βασικά EVs λέγονται. Τα IVs είναι τα αρχικά stats του pokemon.
Πχ αν νικήσεις ένα Zubat σου δίνει 1 speed Ev. Με 4 EV σε ένα stat παίρνεις +1 σε αυτό το stat από ότι θα έπαιρνες κανονικά. Βέβαια αν έχεις 8 παίρνεις +2 κ.ο.κ. Αν έχεις 6 τότε τα 2 που περρισεύουν θα μετρήσουν για το επόμενο level.
Επίσης κάθε pokemon μπορεί να πάρει συνολικά 510 EVs και ένα stat μέχρι 255 δηλαδή δεν μπορείς να κάνεις άπειρο EV training.

*waving intensifies*
Posted 27 March 2011 - 20:57
Posted 28 March 2011 - 18:09
Μέσα στο παιγνίδι δε μπορείς.πως μπορω να δω τα EV points???
Αλλά σίγουρα είχα πετύχει ένα πίνακα με ΟΛΑ τα IVs ΟΛΩΝ των πόκμανζ ή στο bulbapedia ή στο serebii όταν καιγόμουν με Emerald; ωραίες εποχές.
Επίσης, όλο και κάπου θα βρεις έτοιμο οδηγό για τον ευκολότερο τρόπο να maxάρεις ένα συγκεκριμένο stat/να ισορροπήσεις κάποια stats όσο το δυνατόν καλύτερα, εφόσον θέλεις να ακολουθήσεις κάποια στρατηγική με ένα πόκμαν σου και όχι απλά να το κάνεις τούμπανο.
Θενξ και στον Γιοργκ/Τζοργκ για τη διόρθωση, πάντα τα μπέρδευα.